Köszönöm a kedvességeteket, ma már nem fáj a szemem

. Kicsit még homályosan látok rá, de ez már semmiség.
Viszont mára engem is elöntött a takony

. Komolyan, most már a tököm kivan

. Amióta terhes vagyok, egyfolytában bajom van: először a rengeteg hányás, aztán majd' két hétig a garatgyulladás, utána megint visszatért a hányinger, két napig a szemem, most meg tiszta takony vagyok! Több, mint egy hónapja nyűgöm van, és már uuuutáloooom! Azt is utálom, hogy nyavalygok

. Nem lehetne, hogy szimplán csak nevelgessem a törőikémet, és növesztgessem a pocakom?
Bár emlékszem, hogy Botondnál is azt mondtam, hogy bár nagyon kivoltam a végén, de nekem az eleje volt a legrosszabb, remélem most is így lesz, és hamarosan túlvagyok rajta

.
Bocs, hogy nyígok, de máshol nem tudok/szeretnék

.
Ronmay!
Újfent hattalmas gratula a kicsi lánykátokhoz

!
És tényleg nagyon nagy mázlista vagy, és persze nagyon-nagyon ügyes, hogy minden úgy alakult, ahogy szeretted volna

!
Antibigyó

. Azt nem a 36. héten kellett volna beadni

? Vagy találtak vmit, és azért kellett most (is)?
Pocok!
Nimród de cukiii

. Igazi jó kisfiú: takarít, szépen eszik, lassan vécézik...

.
Botond legújabb kunsztja, hogy most már tudja, hogy az üres poharat, kanalat...stb. Nem a kukába kell dobni, mint a szemetet (

), hanem a mosogatóba. Ezt mondjuk mérsékelt odafigyeléssel végzi (behajítja a cuccokat a mosogatóba

), de mindenesetre haladunk

. És képzeljétek, mindig ott sertepertél, mikor pakolom ki a mosogatógépet, és a műanyag kanalakat most már mindig ő veszi ki, és beteszi a helyére

. És az a mániája, hogy mindent becsuk, lecsuk, visszazár... Ez nagyon kedves tőle, de miközben pakolom a mosogatót 75-ször csukja be az ajtót, elveszi az üveget a számtól, ha innék, mert az be kell csukni, folyton becsapja az orrom előtt az ajtót, meg rácsapja a kezemre a könyveket, mondván "csuk-csuk"

.
Lois!
Fejjel csúszás

. Mondjuk ez nálunk nem kunszt, hanem defekt

. Még nem tudja, hogyan kell rendesen csúszdázni, így ő mindig fejjel menne

.
Csibe!
Brendon: múlt héten 12.000-ért volt Hauch isofix talp akciósan, meg Hauck hordozó 16-ért akciósan. Így az eredeti 46.000 helyett, 28-ért lett volna rendszerünk. Felhívtam a központot, hogy kompatibilis-e egymással a talp, meg a hordozó, csaj mondta, hogy peeersze, így félretetettem egyet-egyet, de csak Budaörsön volt már. Szépen nekiiramodtunk a családdal, 50 km-t kocsikáztunk, majd ott közölték, hogy áááá, dehogy jó rá az akciós hordozó, de az még hagyján, de nekik nincs is olyan, ami jó lenne hozzá

. Szted?! Mondjuk legalább egy babakocsit vettünk, de ahhoz nem kellett volna odáig menni, elég lett volna a Váci útig....