A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lili, álomszopi alatt azt értem, mikor nem kelted fel a gyerkőcöt, hanem alvás közben kiveszed az ágyából, megeteted, büfi, aztán vissza. Petráék profin esznek így már és gyorsan ;) érdemes kipróbálni. a hajnali szopi nálunk már csak 20 perc/2gyerek :D

Kép
an°°di

Szanett!

Ügyik vagytok :wink:

Judit

jucicuki

Köszi mindenkinek a pocidícsérőt.

Szanet!Nagyon helyesek vagytok az esküvői képeken. Holnap én is 36 hetes leszek. Kiváncsi vagyok mikor szülünk. Én nem nagyon akarom kihúzni 38-ig, kiegyeznék egy 37+0-val. Egész várandósság alatt azért imádkoztam, hogy csak minél tovább bírjuk egyben és minden rendben legyen. Most attól tartok ez olyannyira meghallgatásra talált, hogy még túl is fogom hordani őket. Egyenlőre semmi jelét nem mutatják, hogy szeretnének kibújni.

Erről jut eszembe: Anyukák! Volt valami a szülés előtti napokban, amire így utólag már azt mondanátok, hogy igen ebből tudni lehetett, hogy hamarosan szülni fogtok?

Tontica! Ezt írtad nem sokkal a szülés előtt, emlékszel még? Most már értem mire gondoltál. :wink:
"Dori: Isten ments a 40. hettol!!! Mi mindent lehet elkovetni hogy elobb jojjenek vilagra? Mert en takaritok, maszkalok fol-ala, szexelek, cipelem a 14 es fel kilos fiamat es csak nem szulok meg. De mar en is baromira felek hogy valami baj lesz ha meg sokaig bent maradnak. Hule vagyok!!! A fiamat 38+6-on szultem, a konyvem szerint ikreknel az atlag a 37 het. Remelem a nagy atlaghoz tartozom majd!"

Babyteve! Bár ezt most biztosan nem olvasod, de remélem néhány nap múlva újra otthonról jelentkezel.

Lanyáné! De szép poci, és irigykedem, hogy neked nincsenek olyan "menő" tigrismintáid, mint nekem.

Benszi! De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon édesek a gyerkőcök és hihetetlen, hogy már ekkorák. Olyan mintha csak néhány hete vártuk volna itt a kórházi híreket rólatok. Sajna nekem se nagyon lesz segítségem, úgyhogy én is hasonlókra számíthatok. Viszont a -24 kg nem hangzik rosszul, nagyon csini is vagy a fotón, és a fáradtság sem látszik, csak a nagy bódogság.

Dóri! Helyes a női szakasz! Jól sejtem, hogy Apának nem sok szava lehet otthon? Szerintem fél perc alatt kenyérre kenitek. :wink:

Kamilla! Hú nekem csak 2-3 hétig voltak medencevégűek kb. a 30. hét környékén, de nem irigyellek. Komoly step-aerobik órák voltak a hólyagomon. :( Remélem még megfordulnak. CTG nekem a 35. héten volt először és a 36-on, holnapután lesz a következő. Viszont a dokimhoz a 30. héttől már kéthetente járok. Nekem akkor nézte mindig a fejlődést, méhlepény, méhszáj állapotát.

Bogyó! Jó, hogy minden oké nálatok! Eddig sem voltak illúzióim, de az Anyukák jelentkezéseinek gyakoriságából nem sok jóra következtetek az első hónapokban.

Velünk szerencsére minden rendben, bár a hétvégén volt egy kis "riadalom". Mira nagyon nem mozgott szombaton napközben és aztán éjszaka sem. Vasárnapra ebédmeghívásunk volt. Előtte a zuhany alatt megbeszéltem a kishölggyel, hogy két lehetőség van: elmegyünk sétálni, aztán fincsi ebéd + egy kis desszertet is bevállalok (azt szeretik :D ), de ha erre sem méltóztatik ficánkolni egy kicsit, akkor irány az ügyelet és UH lesz (na azt viszont nem szereti). Így sikerült ebéd utánra egy kis ugrabugrát kierőszakolnom. Nem tudom, hogy ez mennyire velejárója a közelgő szülésnek, de én teljesen befordultam. Nem nagyon köt le semmi olvasás, TV, internet minden csak egy fél órára jó. Itt is szívesen olvasgatok, de írásra olyan nehezen szánom rá magam. Ja és totál szentimántális tyúk vagyok. Ne röhögjetek ki, de visszaolvastam a szüléstörténeteiteket, nézegetem a babaképtárakat. Judit, Tonti, Tündi nagyon édesek a gyerekek és olyan jó a képeken keresztül látni hogyan fejlődnek.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Csatlakoznék én is hozzátok.Tulajdonképpen hónapok óta olvaslak benneteket,de most szántam csak rá magam,hogy írjak is.Egy csomó kérdésemre "adtatok" már választ és ez tök jó. Olyan kevés helyen lehet bármit is egy ikerterhességről olvasni,jó hogy van ez a fórum.

Rólunk: 24 éves vagyok, 2.terhesség,de 1.szülésem lesz.25.hetes kismami vagyok. Az ikrek spontán "bújtak" a pocimba és mindketten lányok :lol: Most fogok orvost váltani,mert az eddigvel egyáltalán nem voltam megelégedve és tulajdonképpen ő sem tudott velem,mint ikerterhessel, mit kezdeni.
Szerdán hívom az új dokimat,hogy megbeszéljük,mikor találkozunk először.

Szanet,Szofi annyira jó nektek,hogy már itt tartotok!Félre ne értsetek,imádok kismama lenni,de én is folyamatosan azon imádkozom,hogy a 38.hétig bent maradjanak a csajszik!

Bocsi,ha hosszú lettem :oops:
Vendég

Hogyan kell a vonalzót itt megjeleníteni? Már megcsináltam,de fogalmam nincs,hogy kell ide biggyeszteni :( :(
Vendég

Sziasztok!

Voltam ma uh-n.Reggel 7-re mentünk, és 11-kor végeztem.

Az egyik baba beteg.Tisztán látszott sajnos.Nyaki redő iszonyat.És végig a gerince mellett is vizenyők vannak.
Több doki is nézte.
Felküldtek Pestre, ott is megnézik.Holnap megyek vonattal.Sajnos egyedül kell mennem.Senki nem tud elkísérni.

Valószínű annak a babának nem szabad megszületni.
Nem tudom, mi lesz. :cry: Majd holnap elmondják a lehetőségeket.
Magam alatt vagyok nagyon.

Láttuk, ahogy mocorognak.Minden alkatrészük megvan.
Egyik 69 mm, a pici meg 55 mm.
Most még egyformábbnak kellene lenniük.

Hát, csajok, úgy néz ki, én már nem sokáig leszek ikres kismami.
Azért még jelentkezem majd. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!
Luca!
Nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: Kijöttek a könnyeim!!Ráadásul nagyon sz@r,hogy egyedül mész!!Mindenképpen jelentkezz!!!!!!!!!

bognartundi0727

Sziasztok!
Luca
Nagyon sajnálom :cry: Azért ne add fel a reményt!!!Ha jól emlékszem,Juciéknál volt tarkóredő probléma és látod milyen szép egészséges lányaik vannak.

Tünci
Aranyos vagy,hogy aggódsz értem :lol: Nincs semmi baj,csak szokás szerint kicsit sűrű volt a hétvége.De mindig én szervezem magamnak.
Amúgy még dolgozom,mert teljesen jól érzem magam.Csak mire este hazaérünk,addigra kicsit elnyúlok.

Gyönyörűek a babók :lol:

Benszi
Ismeretlenül is örülök,hogy újra itt vagy,mert amikor visszaolvastam,nagyon tetszettek a hozzászólásaid.Olyan igazi belevaló csajszi lehetsz!Nem is látszol fáradtnak.

Sotske
Üdv itt. :D A vonalzód linkjét az aláíráshoz kell bemásolni a profilodnál.Vigyázz mert nagyon profi vagyok(totál analfabéta)
Vendég

Luca :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Luca!
Gondolok rád holnap! KITARTÁS!!!!
Vendég

Luca kitartás :cry: :cry: :cry: e nem történhet mege :cry:

lanyané

Benszi, Dóri, Tünci
Minden baba olyan szép! :D

Tonti,
Tuti a videó! :wink:

Sotske,
Üdv itt! Majdnem teljesen egy napon járunk! :wink:

Luca,
Hát ezt nem hiszem el, basszus. Teljes szívemből sajnálom! :cry:
Holnapra kitartást neked, jelentkezz ha tudsz! Gondolok rád!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Luca: jaj Istenem! Borzalmas lehetett, annyira sajnalom, oszinten remelem hogy ez csak egy tevedes vagy ha beteg is a baba meg tudjak gyogyitani! Annyira nagyon szoritok Nektek holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irjal ahogy tudsz! Mi Veled leszunk lelekben, gondolunk majd Ratok!!!!

Szofi: je, tenyleg en irtam ezt, de regen volt! :lol: Beletartoztam a nagy atlagba, 37+1-en szultem. :wink: Es jol ereztem, ha nem szuletnek meg lehet Annam nem elte volna tul, tudod csomo volt a koldokzsinoron de hala Istennek megszulettek epen es egeszsegesen. Veletek is minden rendben lesz!!!!!!!!!! Nagyon izgulok Ertetek, olyan izgi, aztan ird am le majd Te is a szulestortenetedet!!!
Jelek szules elott: nekem par nappal azelott nagyon sok feher trutyi jott belolem, valoszinu a nyakdugo volt, mas jele nem volt.
Befordulas normalis, rendezgesd a babacuccokat es almodozz. :wink:

Sotske: Isten hozott! Gratulalok a csajszikhoz, azt hiszem tobbsegben vannak a lanyok a topikbabak kozul. :D Mi tortent az elozo babaddal? :(

KépKép
KépKép
tontica

Luca!

Jaj, istenem, bárcsak jöttem volna este, de vendégünk volt, most meg már biztosan nem olvasod!

Nálunk is volt ilyen gond, 6,8mm-t mértek Dorkánál és a kis bőre alatt az egész testén pár mm folyadék volt, nekünk is el akarták injekciózni, de megcsináltattuk a genetikát és negatív lett. Még ne add fel!!!!

Engen a Szabolcs-ban nézett a Hajdú doktornő és a Bátorfi doktor, mondjuk úgy tudom, hogy a kórház már megszűnt...

Szorítok nagyon, szörnyű, hogy egyedül kell végigcsinálnod a mai napot!

Jelentkezz hamar!

Puszi Neked!

Judit

jucicuki

Sotske/Eszti!

üdv nálnunk :lol: gyere gyakran, kérdezz bátran :wink:

Judit

jucicuki

Luca!
Remélem ma jobb híreket kapsz és nálatok is olyan jól alakulnak végül a dolgok, mint Juditéknál. Nagyon szorítok és kérlek jelentkezz, ha hazaértél!

Sotske!
Üdv itt. Gratulálok a lányokhoz. Tomikámnak tényleg nagyon jó dolga lesz ennyi kishölgy között. :wink:

Kép

Kép
szofi74

Szép reggelt mindenkinek!
Luca!Remélem a te napod is szép lesz és csupa jó híreket hozol majd nekünk!Mindenképp üzenj,hogy mi volt.

REBE!
Igen én is néztem,hogy majdnem egyidősek vagyunk,tök jó :D

TONTICA!
Annyira édesek a babáid,mindig megnézem a képeket és a videókat,amit felteszel.
Az első terhességem tavaly áprilisban volt.Akkor még Pestre jártam dokihoz. Kb.5 hetes lehettem,amikor az 1.UH-ra mentünk. A doki nem mondott semmit,csak annyit,hogy pici és,hogy ha nem lesz baj?,akkor 1 hét múlva újra UH.Még aznap délután Kiskunhalason megműtöttek,ugyanis elment a baba.A halasi doki rögtön látta a pesti UH felvételen,hogy itt nincs minden rendben.Azóta nem voltam a pesti dokinál és többet nem is tervezek menni.
Kíváncsi vagyok,ez az új doki mit mond majd.Egyszer már találkoztunk vele,mert ő csinálta a 4d-t,akkor nagyon szimpatikus és rendes volt.

Tegnap próbáltam képet feltenni a pocimról,de le kell kicsinyíteni.Majd szólok a páromnak,hogy intézkedjen ez ügyben.

JUCICUKI!
Annyira bírom a lánykáidat!Úgy tudnak nézni,hihetetlen édesek! :lol:

Én mostanában folyamatosan azon parázok,hogy vajon eleget eszem-e.Vannak napok,mikor semmi sem esik jól,de van mikor mindent felfalnék.Viszont összességében nem zabálom halálra magam.(még jó) :wink:
Vendég

Luca
:cry:

Sotske
Üdv!

Szofi
Én is fiús mami szemmel nézem a "felhozatalt" :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Szofi
Én szülés előtt már alig vártam, hogy vége legyen a terhességnek... akkor már minden bajom volt :oops: (38+6-nál szültem)

Babyteve
Drukkolok, hogy még maradjanak benn!

Tontika
Bébikompot általában nem ajánlják... :oops:
Mi időnként használjuk... igaz, a miénkkel nem lehet közlekedni, csak ilyen manipulatív játékok vannak rajta... Nálunk az a "kaloda"... ha valami olyasmit csinálok, aminél nem hátrány, ha nincsenek lábalatt...

Olyan szépek a babák :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tdanie,akkor én le is foglalnám a gyönyörűséges fiaidat a lánykáimnak :lol: 8)
Vendég

Sziasztok!
Sotske!
Üdv itt!Nagyon szép lányneveket választottál!! :D
Tdanie!
Nagyon édik a srácok :D Sajnos a lányaim már "kiöregedtek" a felhozatalból :D
Banika!
Örülök,hogy "megvagy" és minden OK!Puszi a "kiskukacoknak"!! :D
Szofi,Szanett!
Már úgy izgulok!!Kitartás!!

Nórám beteg :cry: !Tegnap este belázasodott,voltunk doktor néninél és sajnos olyan csúnya a torka,hogy antibiotikumot kell szednie :cry: !Remélem Sára "megússza"!Doktor néni azt mondta ne sokat legyenek egy légtérben!Jó vicc :evil: A Sára mást se csinál mint szeretgeti.

bognartundi0727

Csak bekukkolok, kiengedtek, nagyon jól alakulnak a dolgok, vasárnap voltak a picurok 1935 és 2111 gr, jövő hét kedden újabb uhu. :D Köszönjük a drukkokat!

Nem olvastam vissza mindent, csak Lucát kerestem meg, mi történik...

Luca kitartás...

Kép
babyteve2

Tdanie!

Csodaszépek! Nem tervezitek a hazaköltözést? Távkapcsolat nem az igazi :lol:

Eszti! Köszi :wink:

Babyteve!
Szuper hírek :!: Hajrá, hajrá, növögetni :!:

Puszi!

Judit

Tényleg Tonti, ti merrefelé laktok, ha hazajöttök a nyáron. Jó lenne egy topiktali...összeereszthetnénk a kölköket :shock: Anyukák?

jucicuki

Tonti, ez kérdés akart lenni :oops:

jucicuki

Babyteve :P
De jó! Örülök, hogy még kiengedtek!

Tdanie :P
Döbbenetesen édes a 2 kissrác!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tud valaki bármit Lucáról és Szanetről? :roll:
Vendég

Ha szeretnétek egy szép dalt,ajánlom,hogy hallgassátok meg a YouTube-on Szekeres Adrienntől a Kicsi Szív c. dalt.Szerintem fantasztikus :D
Vendég

Luca :?: :?: :?: :?:

jucicuki

Sziasztok!

Latom Luca nem jelentkezett, biztos keson erkezett haza. Remelem holnap jo hirekkel jon!!!

Tdanie: nagyon edesek a babak, miota ulnek ilyen szepen? Ti mikor mentek haza?

Jucicuki: Pecsen laknak a szuleim es juliusban megyunk majd, en nagyon szivesen mennek talira, elvitetem magunkat barhova, nem problema!

Sotske: sajnalom az elozo babadat de latod az elet Teged is karpotolt, duplan! :D Hany honap mulva jott ossze? En arra gyanakszom hogy a folborult hormonhaztartas miatt lettek nekem is ikreim egy baba elvesztese utan 5 honappal.

Tundi: sajnalom Norat, minnel elobb gyogyuljon meg! Remelem nem kapja el Sara, nalunk mindig Anna beteg. O mar jobban van hala Istennek!

Bebyteve: de jo! Szep sulyu babak, minden rendben lesz! :D

Tenyleg Szanet Neked minden nap be kell am jelentkezni! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Lucáról sajnos én rossz híreket olvastam egy másik topikban. :(

Nekem pedig tovább nyílt a méhszáj, a méhnyak meg teljesen eltűnt. Fekszem tovább itthon. Még nem érzem úgy szülni fogok. Áprilisi babákat akarok!

Szanet, Szofi drukk-drukk-drukk!

Babyteve! Örülök, hogy jól vagytok. :)

Kép

Kép
kamilla306

Szerintem Szanet angolosan lelépett szülni. :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Én így még 2 hetet kihúztam :wink:
neked is menni fog, szigorú fekvés és nem idegeskedni....

Dóri
Vendég

Még itt vagyok lányok!!!!!!!

Olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám és hiányzom egy nap távollét után is :!: :D

tegnap voltam dokinál. semmi gond nincs :D
Hétfőn megyek ctg-re, kedden uh-ra , meg akkor csináltatok egy teljes labort.

Tegnap rengeteg dolgom volt, azért nem jelentkeztem. meg amúgy nagyon kényelmetlen itt ülni a gépnél, ezért nem vagyok máér annyit. onkább fekszem, pihizek. hasam óriási :shock: nagyon nehéz....lehet, h ez gonoszul hangzik, de nem szeretném már a 38. hét után is cipelni....addig még kibírom, de már nagyon kínkeserves :D

De a lényeg, hogy a lányok nagyon ügyesek, okosak, hallgatnak anyura és ott növögetnek bent! :lol: Mondtam nekik, hogy nagyon szeretem őket :lol: :D

szanet

Sziasztok!

Sajnos Pesten ugyanazt látták, az egyik baba nem egészséges.

Holnap vissza kell mennem a SOTE-ra, 2 napra.Pénteken hazajöhetek.
Szelektív terhességmegszakítást csinálnak.Vagyis nem veszik ki, csak szívbénítót kap szegénykém.
Úgyhogy lesz még egy angyalkánk a tavalyi mellé.

Így a másik babánál 6 % lesz a vetélés esélye.
De én nem abba fogok tartozni, hanem a másik 94 %-ba!

Nem vagyok elkeseredve.Örülök, hogy kiderült.Hogy most derült ki, és nem 9 hónap múlva.
Ennyi idősen ez bent volt a pakliban.
Azért holnap szorítsatok nekem légyszi...
(A beavatkozás után biztos nehéz lesz, de Pesten lesz időm kibőgni magam, aztán csak előre nézek.)

Ezután már csak jó dolgok fognak jönni.Rendben kihordom, és megszülöm az egészséges babát.

Majd ünnepek után jelentkezem, addigra mindenen túl leszek.
Vendég

Luca! Nagyon sajnálom. De annak örülök, hogy a jó oldalát nézed a dolgoknak.
A másik babával minden rendben lesz!!!!!!!

Dóri! És két hét után mi történt? Beindult magától a szülés? Vagy indították?

Kép

Kép
kamilla306

Luca :(
A másik baba egészséges és Anyával marad. Tényleg jobb, hogy kiderült időben! Gyere majd...

Szanet :P
Elhiszem, hogy már mindenhogy nehéz. Kíváncsi leszek, mikor akarnak kibújni a lányok :D

Én ma voltam UH-n, a 2 baba közötti különbség nem nőtt, a magzatvíz a nagyobbiknál még mindig kicsit sok... de a méhszáj zárt és nem rövidült, picúrok fent vannak. És hihetetlen mekkora kukacuk van :shock: :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Luca, sajnálom!

Azért remélem nem hagysz el minket, most már ide tartozol, szeretnénk majd hallani felőled :!: :!: :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Luca!

Sajnálom, sok-sok erőt, és csak előre szabad tekinteni!

Kamilla!
Megindult, de volt egy fertőzésem, amit igazán nem tudtak kikezelni, onnan indult, hogy felfáztam, antibiotikumot kellett szednem... :?

A dokim mondta is, hogy reméli nem nyílik ki idő előtt a méhszáj, hát kinyílt. :cry:

Emiatt elvékonyodott a magzatburok, nagyon enyhén szivárgott is a magzatvíz, és amikor bementem, rendszertelen fájásokkal orovosi tanácsra, Rékus lába már a szülőcsatornában volt.
Ez volt amázlim, mert Blankus így is elkapta méhen belül, ha még tovább bent maradnak nagyobb baj lehett volna belőle.

32+0-tól 34+5-ig húztam :roll:

ne aggódj, a 34. hét simán meglesz neked is, utána már minden nap ajándék

Dóri
Vendég

Tünci,
Jobbulást Nórának!

Babyteve,
De jó, hogy kiengedtek! Csak így tovább!

Kamilla,
Drukkolok, hogy minél tovább bent maradjanak! Kitartás!

Luca,
Rettentően sajnálom! :cry: Borzasztóan nehéz lehet most nektek, sok erőt kívánok! De fő, hogy pozitív vagy! A másik baba egészséges, most ez a lényeg!
Majd jelentkezz, várunk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

S.O.S anyukák!
van valakinek tapasztalata a terpeszbetétes pelenkázó nadrággal kapcsolatban? Barnira ráadtam (csípőszűrésen mondták), és nagyon-nagyon sír szegény. Most mit csináljak????

KépKép
lili73

Sziasztok!
Luca!
Nagyon-nagyon sajnálom,hogy így alakult,de mindenképpen várunk vissza!!!Örülök,hogy ilyen erős vagy,hiszen a kisbabádnak szüksége van Rád,aki gyönyörű lesz és egészséges!!Szorítok!!
Babyteve!
Örülök,hogy kaptál még időt :D
Kamilla!
Kitartás a sok fekvéshez! :D

Köszi mindenkinek a "jobbulást" úgy látom használt :D Ma már ugyanolyan kisboszi volt Nórim mint máskor :D :D :D :D

Lili!
Nálunk Sárának volt terpeszbetétje,de ő nagyon jól viselte.Nekünk kantáros volt,amit ruhán kívül kellett hordani!Szerintem próbáld hozzászoktatni szegénykét!Minden nap egy kicsit több időt hagyd rajta!Talán megszokja,sajnos jobb ötletem nincs :cry:

bognartundi0727

Tünci, köszi
sajnálom szegényt, de akkor holnap reggeltől próbálkozom. Én olyan gumibugyiszerűt tudtam most venni. Azt is lehet szerinted ruhán kívülre tenni?

KépKép
lili73

Luca!
Nagyon-nagyon sajnálom! :( Sok erőt nektetek!

Lili!
Nővéremének gmibugyiszerű van a kisbabáján, és ők is ruha fölött hordják. Kellett egy kis idő, míg a kiscsaj hozzászokott, de most már szinte egész nap rajta van, csak alvásnál nem.

Nálunk KO. Hanga tegnap éjjel nem tudott szopni a nózija annyira tele volt, azért hurcoltam 1 órán keresztül. Ma a khögéstől hányt...Én sem tudok aludni, én is köhögök :( Már nagyon-nagyon fáradt vagyok...

Kép
Kép
maminti81

Maminti, jobbulást nektek!

Sotske!

Nagyon szép a dal, le is nyúltam, a honlapon a letöltések között meg tudjátok nézni, az a címe, hogy lányok.

Luca, sok erőt neked!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

hová lett szerintetek a vonalzóm?

jucicuki

csináltam másikat, mert látom másnak is eltünt az a fajta

jucicuki

Lili, lehet venni az gyógyászati boltban terpeszpelust. nekünk kantáros van ruha felé kell adni, nekem mind a kettőnek van, és nem zavarja őket. 3 hónapos korukig kell hordani.
Ilyen: Kép

zsuzska80
Szombathely

Most nem tudok hozzászólni a babás témákhoz( de ami késik nem múlik: majd néhány hét múlva!!!), de bejelentkezem, hogy ne gondoljátok, h elmentem szülni :lol:
Remélem meglesz az április 1. !!! nagyon közeledik :D

szanet

Szanett, nagyon helyes, tessék csak szépen minden nap lejelentkezni :lol: , a harmincnyolcadik héttől, reggel-este :wink:

Hajrá április!

Puszi!

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?