Köszi mindenkinek a pocidícsérőt.
Szanet!Nagyon helyesek vagytok az esküvői képeken. Holnap én is 36 hetes leszek. Kiváncsi vagyok mikor szülünk. Én nem nagyon akarom kihúzni 38-ig, kiegyeznék egy 37+0-val. Egész várandósság alatt azért imádkoztam, hogy csak minél tovább bírjuk egyben és minden rendben legyen. Most attól tartok ez olyannyira meghallgatásra talált, hogy még túl is fogom hordani őket. Egyenlőre semmi jelét nem mutatják, hogy szeretnének kibújni.
Erről jut eszembe:
Anyukák! Volt valami a szülés előtti napokban, amire így utólag már azt mondanátok, hogy igen ebből tudni lehetett, hogy hamarosan szülni fogtok?
Tontica! Ezt írtad nem sokkal a szülés előtt, emlékszel még? Most már értem mire gondoltál.
"Dori: Isten ments a 40. hettol!!! Mi mindent lehet elkovetni hogy elobb jojjenek vilagra? Mert en takaritok, maszkalok fol-ala, szexelek, cipelem a 14 es fel kilos fiamat es csak nem szulok meg. De mar en is baromira felek hogy valami baj lesz ha meg sokaig bent maradnak. Hule vagyok!!! A fiamat 38+6-on szultem, a konyvem szerint ikreknel az atlag a 37 het. Remelem a nagy atlaghoz tartozom majd!"
Babyteve! Bár ezt most biztosan nem olvasod, de remélem néhány nap múlva újra otthonról jelentkezel.
Lanyáné! De szép poci, és irigykedem, hogy neked nincsenek olyan "menő" tigrismintáid, mint nekem.
Benszi! De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon édesek a gyerkőcök és hihetetlen, hogy már ekkorák. Olyan mintha csak néhány hete vártuk volna itt a kórházi híreket rólatok. Sajna nekem se nagyon lesz segítségem, úgyhogy én is hasonlókra számíthatok. Viszont a -24 kg nem hangzik rosszul, nagyon csini is vagy a fotón, és a fáradtság sem látszik, csak a nagy bódogság.
Dóri! Helyes a női szakasz! Jól sejtem, hogy Apának nem sok szava lehet otthon? Szerintem fél perc alatt kenyérre kenitek.
Kamilla! Hú nekem csak 2-3 hétig voltak medencevégűek kb. a 30. hét környékén, de nem irigyellek. Komoly step-aerobik órák voltak a hólyagomon.

Remélem még megfordulnak. CTG nekem a 35. héten volt először és a 36-on, holnapután lesz a következő. Viszont a dokimhoz a 30. héttől már kéthetente járok. Nekem akkor nézte mindig a fejlődést, méhlepény, méhszáj állapotát.
Bogyó! Jó, hogy minden oké nálatok! Eddig sem voltak illúzióim, de az Anyukák jelentkezéseinek gyakoriságából nem sok jóra következtetek az első hónapokban.
Velünk szerencsére minden rendben, bár a hétvégén volt egy kis "riadalom". Mira nagyon nem mozgott szombaton napközben és aztán éjszaka sem. Vasárnapra ebédmeghívásunk volt. Előtte a zuhany alatt megbeszéltem a kishölggyel, hogy két lehetőség van: elmegyünk sétálni, aztán fincsi ebéd + egy kis desszertet is bevállalok (azt szeretik

), de ha erre sem méltóztatik ficánkolni egy kicsit, akkor irány az ügyelet és UH lesz (na azt viszont nem szereti). Így sikerült ebéd utánra egy kis ugrabugrát kierőszakolnom. Nem tudom, hogy ez mennyire velejárója a közelgő szülésnek, de én teljesen befordultam. Nem nagyon köt le semmi olvasás, TV, internet minden csak egy fél órára jó. Itt is szívesen olvasgatok, de írásra olyan nehezen szánom rá magam. Ja és totál szentimántális tyúk vagyok. Ne röhögjetek ki, de visszaolvastam a szüléstörténeteiteket, nézegetem a babaképtárakat. Judit, Tonti, Tündi nagyon édesek a gyerekek és olyan jó a képeken keresztül látni hogyan fejlődnek.