A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia:szerintem az tök hülyén nézne ki ha az orvosod azt körmölte volna,hogy a kedves beteg nem tejelt :D :D :D
Vendég

Ha beleszólhatok,az én véleményem is az,hogy ne adj!
Én sosem adok ilyenkor,csak a magánrendelésen és majd a szülésnél.

Kép
melike

Én se adnékék receptért!
Vendég

Megjöttünk UH-ról!!! :lol: :lol: :lol:
Az elején ébren volt, kalimpált össze-vissza, dörgölte a buksiját, vakarózott, :lol: , aztán elkezdett ástozni, forgolódott, fészkelődött és bealudt. Olyan tündérke volt! Kukit megint láttuk, herezacskóval, :oops: :D , mindene rendben és csodaszép! :lol: :lol:

Kép

almaani
Kép
almaani

ástozni=ásítozni

almaani
Kép
almaani

Jajj almaani!
Annyira joooooooooooo ez a kép!
Gratula a kis kukishoz.
Nagyon jol látszik az arca!
Gondolom oda vagytok meg vissza!
Most még jobban várom a szerdát! :) :)
Vendég

Felébredtem! Nagyon jól esett a szundikálás.

Pénzt én sem fizetnék a receptért. Ezért van a fizuja nem igaz, persze a szülés az más és magánrendelés is, ott legalább tudod mi mennyibe kerül.

Almaani: Nagyon édes képet raktál fel!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

moni0825!! OH TE!!! Milyen gecik ezek a munkáltatok!!!
Voltam a fönöknél,a szabadságot felejtsem el,az nem jár senkinek se.
Szombaton menjek vissza,és addig beszél a kedves könyvelővel a kis szemét ládával. Szoval tili-toli. Időhuzás. Meg addig hátha lesz pénze. :lol: Mert most nincs,bérfizetés most van.
Hogy értsd,ez vendéglátás.És vendéglátásba sose volt szabadság. Mert h.igy dolgoztunk.H-K 9-21 ig,
Sz-CS Szabad
P-Sz 9-21 ig,
Vas ZÁRVA.
Ez a hosszu hét.
Rövid hét.
K-Cs 9-21 ig. A többi szabad. De azért mert ora számba sokat dolgoztunk 12 orát. De jelenlétin ugy van feltüntetve h. egy héten 36 orát dolgozok.Az az 3 napot. Mivel többet nem lehet. És ő erre mondja h.a szabad nap volt a szabadság. Hát ez nem igy van. Normális voltam vele,majd legközelebb szombaton talizok vele. Ha paraszt verzioba adja elő a dolgokat+az összeget,én is átkapcsolok Parasztba. Csak még most nem akartam.

Kata&Milán

oszman777

Oszmann, basszus veled nagyon ki akarnak tolni! Na ez a szabi dolog nem így van!!! Én kórházban dolgoztam ápolónőként, napi 12 órás munkanappal. Heti 3 vagy 4 munka/szabadnapom volt. A szabi ezen felül jár, mégpedig úgy, hogy hetente 5 napot vonnak az évi 22-ből (vagy amennyi jár) és szombat-vasárnap arra a hétre már nem hívhatnak be... Kérdezz meg egy könyvelőt, esetleg Szakbarbár az indexen?
Jézusom, ne hagyd magad, mert ez az ember csak ki akar zsebelni. Sztem írj egy levelet egy munkaügyi szervezetnek és kérd ki a véleményüket erről. Írnak neked egy választ és Te a főnököd (szájába tömheted :lol: ) előtt lobogtathatod, hogy neked fognak igazat adni, ha nem fizeti ki és még bírságot is fizethet ;) Mindjárt utána nézek, hogy hol tudsz érdeklődni...

Kép

Kép
bettica

Oszmann!
Én is csak azért mertem feljelenteni volt fönökömet mert H-P 11h-19h ig dolgoztam és minden szombaton 11h-15h ig.
Szabadságot sose kaptam mert egy üzletet vezettem egyedül,nem volt váltótársam,ráadásul a jelenléti iven csak a hétfötöl péntekig van rajta,tehát mindenképp kellett volna egy szabad napot adnia,meg + pénzt is,de nem kaptam lofa..t se.
A lényeg hogy szemetek a munkáltatók,azt hiszik ingyen dolgozunk és rabszolgák vagyunk.
Teljesen átérzem a helyzeted,de nyugi van a bébi miatt!
Vendég

Oszmann: sajnálom, hogy ilyen köcsögök Veled a munkahelyen. Nekem is még annak idején megígérték, hogy ha egyszer terhes leszek nem fogok rosszul járni, (ugyanis nem annyival vagyok bejelentve, mint a tényleges bérem). Ehhez képest jól sem jártam, de én már leszarom, annyit idegeskedtem emiatt, valamennyit dobtak év végén, de nem mondanám hogy megerőltették magukat. Így van ez a magánszférában, úgy húznak le ahogy csak tudnak.

Almaani: Naggggyon kis cuki a fiacskád!! Annyira aranyos lehetett, én is úgy várom már, hogy menjünk.. el tudom képzelni milyen nagy élmény volt. :D :D :D :D

Szilva: várunk Téged is a 4D ről, természetesen képpel...

Már az éjszakához képest ma sokkal jobban voltam. Nem fájt a hasam és Babszem egész nap ficánkolt. Voltam turiban, cuki kis ruhákat talátam ismét. Szépen gyűlik a kelengye.. :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Húh, kicsit vehemens lett az előző hsz-em :oops: Ma ilyen napom van, szinte mindenkin találtam kivetnivalót... Inkább nem beszéltem senkivel, mert csak leharaptam volna a fejét :lol: Biztos játszanak velem a hormonjaim. :roll:

Almaani: Nagyon jó kis fotót kaptatok :) Apa tuti oda lesz, meg vissza az örömtől :) De várom már én is a 24. hetet. Lassan majd én is bejelentkezhetek 4D-re ;)

Kép

Kép
bettica

Valaki ismeri közületek a következő oldalt? Illetve volt már valaki ebben az üzletben?

www.babadiszkont.echt.hu

Manka

Kép

Kép
mankabi

Oszman: én is együtt érzek veled! Sajna tanácsot adni nem tudok!

Buci: örülök, hogy jobban vagy!

Manka

Kép

Kép
mankabi

bettica, buci79, moni0825!!!
Szoval igen le akar huzni,egy pénz éhes,alkoholista fasz. :twisted:
Könyvelő ismerősöm van!!!!!!!!! :lol:
Tudom én hogy jár a szabadság pénz is ami 15 nap 8honapra. 120-al vagyok bejelentve,89-et kaptam papiron. Gyakorlatba nem. És 60.700ft járna,a 15 nap szabira. Minden esetre nem irok alá semmi papirt a szabirol.

A munkatörvény könyve mindenkire vonatkozik,és még ráadásul minden szakmára. Nincs szakmára bontva.
Na kiváncsi vagyok mennyit fizet. Szomb.irok rola majd. Majd nem soká vissza olvaslak titeket. Holnap+irok.

Szilvaquieen!!! Irjál mi volt? Meg voltál-e elégedve.Képeket is kérünk. Alig várom már. :D

Kata&Milán

oszman777

Almaani:nagyon jó a kép,tényleg szépen látszik az arca!
Vendég

Én a top rider E 3 babakocsit néztem ki a kenguruban!!
Amit Mankabi belinkelt ott is van,de viszont lehet,hogy én vagyok hülye de ott árakat nem találok :twisted:
Vendég

Hallottam valamit, hogy most már ellenőrzik is, hogy kiadta-e a munkáltató a szabit vagy sem. Bár mondjuk, ha a könyvelő szépen besúvasztott neked pár szabinapot, akkor ciki van. Mondjuk erről Te tudnál, mert jó esetben látod a bérespapírodon...
Mi megkapjuk a szabinkat, sőt nem is számolja a főnök, csak túlzásba nem szabad esni, emiatt van hogy elfelejtjük lejelenteni a könyvelőnek, ki miokr volt szabint, aztán ő meg hasra üt ;) De hangsúlyozom, hogy mi megkapjuk a szabit, sőt kötelezően ki kell venni, mert túlóra pénz nincs!

Szóval könyvelő ismerőssel fej összedug és ha esetleg van egy jó kis jogász, ügyvéd (tanonc) ismerősőd, akkor lehet valami hivatalos féle papírt is írni, amit ha a főnököd nem akarja kifizetni, ami jár, akkor az orra alá lehet dugni, hogy akkor Te most ezt elküldöd a megfelelő hatóságnak...

Egy kisebb összegről volt vitám egy Rendelővel. Ők azt mondták, hogy nekem, mint kismamának fizetnem kell vízitdíjat az EGK miatt is én meg azt mondtam, hogy nem kell. Mindegy alapon kifizettem, mert siettem, de aztán írtam az egészségfelügyeletnek, hogy akkor ez most hogy is van. Nem kértem semmilyen eljárást ellenük, csak a jogszabályokról érdeklődtem. Kaptam tőlük egy mélt, amiben leírták, hogy igenis mentes lettem volna és a pénz viszajár, sőt mutassam csak meg a mélt annál a bizonyos egészségügyi szolgáltatónál... ;) Szóval lehet úgy is érdeklődni, hogy nem mószerolod be a főnököd, és ha még bizonyítékot is mutatsz arról, hogy neked van igazad, akkor jól bepánikolhat... ;)

Hajrá, kíváncsi vagyok mit sikerül szombaton a főnöködből kihúzni...
Remélem nem kell tovább menned. Ha tudod, akkor vidd magaddal a könyvelő ismerőst ;)

Szilvaqueen és mindenki aki volt már 4D-n. Véleményeket kérünk az adott helyről és ha lehet akkor egy összeget is, meg hogy mit kaptatok azért a pénzért (fotó, dvd, időben mennyit szántak rátok, stb.). Nagyon érdekel minden ilyesmi, mert lassan nekem is választanom kellene...

Kép

Kép
bettica

Manka
Igen, Römert vettem... a múltkor már benn voltam az üzletben, kinéztem és megrendelték nekem (talppal együtt)

Bárány
Én nem adok a dokinak semmit... majd szülés után... :wink:

Oszmann
:evil:
Vendéglátás az egy kihasználó szolgálat...

Almaani
Gyönyörű :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bárány, de mire való a kúp? Vmi fertőzés? :shock:

Almaani, annnnnyyira édi a babátok! Mi a 17.héten voltunk 4D-n, akkor még kis sovanyák...

Bettica, én a Praxisban voltam, 10e, 1 fekete-fehér kép (a színesért fizetni kell +1ezret) és DVD járt. Nagyon alapos vizsgálat, ismerem rég a szonográfust, elismert szakember, én miatta mentem oda. Györffy Mátyás

Kép
zmimi

Gigi én adok mert itt így van! de egy receptért nem akartam.De nem is kell mert bementem a patikába és benne van a gépükbe a kúpnak az összetétele és megcsinálják nekem recept nélkül :D
Legközelebb meg fogom mondani a dokinak,hogy ne egy receptet adjon!!!!
Vendég

Almaani:neeem nincs fertőzésem(kop kop) ez a hüvely ph értékét tartja savasan és akkor nem tudják könnyen megtámadni baktériumok!!
Mert asszem a savas közeget minden kórokozó utálja(Gigi cáfolj ha rosszat mondok)
Egyébként ez nem egy kúra hanem az egész terhesség ideje alatT használom.Kivéve a szülés elötti hét mert akkor már valami hatóanyagot szokot belekevertetni a kúpba és akkor azt használom....
Vendég

Köszi lányok a bókokat! Valóban nagyon büszke vagyok a kis pasira! :D Egyszerűen megzabálom!
Apa el volt ragadtatva! Nagyon boldogok vagyunk, körbevittük a szülőknek (nagyszülőknek) :D megmutatni, mindenki oda meg vissza van! :D

almaani
Kép
almaani

Szilvi nem jött még meg az UH-ról? Ő is ma ment!

almaani
Kép
almaani

Mi a 4d genesisben voltunk a 18. héten!
Nagyon szuper volt minden!
10500ft volt ezért majdnem egy órát vizsgáltak,asszem fél óra általában!
1 kiválasztott kinyomtatott fotó (szines) és egy dvd.
+1500 ft. a cd 60 darab képpel,mi ezt is kértük,így össz.13000 ft volt!
Ált. 1-2héttel előtte kell kérni időpontot,de mikor én hívtam már pont volt másnap 12-re!
Nem futószalagrendszerben dolgoznak,addig vizsgálnak,itatnak,etetnek,sétáltatnak stb. amíg fel nem kel a pirinnyó és meg nem mutatja mi van a lába között!
És nagyon kedvesek!
Eddig csak jót halottam róluk és saját tapasztalat alapján is szívesen ajánlom mindenkinek!
Mi legközelebb 27-28. héten megyünk hozzájuk!

Kép

Kép
ibm

Itt vagyok :D Csak a férjem birtokolta a gépet :x

Szóval, teljes mértékben meg vagyunk elégedve ezzel a hellyel. Tetőtől talpig végig nézett mindent, kívül belül minden a legnagyobb rendben és ahhoz képest, hogy ikrek teljesen egy egy babának megfelelő méretekkel rendelkeznek :D
Boti nagyon mozgékony volt, de a végén megunta a dolgot. :lol: Bogi (igen, most már tuti, hogy lány :D ) pedig csak úgy elvolt. Ő most nem volt annyira mozgékony és nagyon szégyellősködött :D
Nagyon nehéz volt róluk képet készíteni, de mindjárt dobok róluk :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bettica: Én 4D-n az Istenhegyin voltam, félig-meddig volt az én választásom, mert a ott dolgozik magánban az a genetikus akihez irányítottak, mehettem volna a kórházba is hozzá, vagy ide, de mivel 4D-t úgyis akartunk, így ezt választottuk. Szóval 18. heti genetikain voltam ott, nagyon rendesek voltak, mindent szépen elmagyaráztak, kaptunk 3 db fekete/fehér és két színes képet, illetve egy felvételt DVD-n a vizsgálatról, ami kb 12-14 perc volt. Nem tudom, máshol ezt hogyan csinálják, de itt úgy zajlott, hogy a vizsgálat 70%-át fekete/fehérben mutatták, aztán ráment egy-két dologra, pl. fejecske és átrakta színesbe. Tök jó képek készültek. Az ár 14 ezer volt, ez genetikai vizsgálattal együtt, azt nem tudom csak babamozi van-e, de a honlapon vagy telefonon megtudható szerintem. Egyébként ha van egészség pénztárad, akkor az árat el tudod számoltatni.

Bárány: a belinkelt oldalt én is azért kérdeztem mert sok jó dolgot láttam ott, csak nem tudom, vajon minden kapható-e és milyen az árfekvése az üzletnek.

Gigi: erősen gondolkozom a Römer Baby Safe Plus-on, amit a múltkor belinkeltél. Arról tudsz nekem írni, ha isofixel veszed meg azt a későbbi gyermekülésekhez is fel tudod használni, vagy az az isofix ami az újszülött üléshez kell a későbbiekben már nem használható, mert ilyen probléma merült fel egy másik márkájú hordozóval kapcsolatban, a Brendonban néztem és azt mondták a talp (nem isofix) amit hozzá rendelhetek csak az újszülött hordozóhoz, későbbi gyereküléshez már nem használható.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szóval ő Bogikám:

Kép

ő pedig Botikám:

Kép

Ja, és a 2-3 db képből lett 12 db. :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvi: TÜNDÉRIEK!!! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy minden rendben van és a méretük is okés! Biztos nagyon jó testvérek!! :wink: :D

almaani
Kép
almaani

gigi, oszman: ha esetleg érdekel benneteket:
9800 Ft volt, 45 percig tartott, 12 db kép és 2 db-ot kinyomtatott nekünk, de ha akartunk volna akkor többet is. Ők adták a képhez a cd-t és a felvételhez a dvd-t. Szerintem elég korrekt. :D

Szilvi

szilvaqueen

almaani: hát nem tudom,hogy hogyan fognak egymással viselkedni, de most Bogi végig rugdosgatta a testvérét, hol a fejénél, hol a hátánál. Már kezdik ... :?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: Nagyon jók a képek!!! Tündériek a babák!! :D :D :D Már nagyon vártalak. :D :D

Kép

Kép

buci79

Szilvi:valamiért a te babáid olyan meghatóak számomra...
mindenkinek tuti jól néz ki a
4D-s képe...de Ők viszik nálam a pálmát!! :D

Lehet,hogy majd én is elmegyek 4D-re :D
Bár a sima kötelező ultrahangok elött is olyan szinten kalapál a szivem a félelemtől,hogy lehet,hogy nem okozok magamnak+izgalmakat.
Még a papirokat is alig szoktam tudni aláírni úgy remeg a kezem :oops:
Biztos azt hiszik alkesz vagyok :D
Vendég

Köszönjük szépen :D
bárány: :oops: :oops: :oops:
Ne izgulj!!! :D :D :D

buci: örülök, hogy most jobb éjszakátok volt és hogy ma már elég élénk volt Bandika :D Elhiszem, hogy már nagyon várod a 4d-t, hihetetlen élmény volt :D Ma kerestelek MSN-en, biztos, hogy elkerültük egymást :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilvi,hogy lehet hogy az egész testük látszik a képen?
Ez gépfüggő?:,mert én leginkább olyan képeket láttam ahol csak darabokban látszik a bébi
Vendég

Bárány
Lehet kapni tejsavas készítményeket illatszerboltokban is...
Vagy az nem jó neked?

Szilva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvi - Nagyon édesek a babucik!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="mankabi"]G írta:mankabiigi: erősen gondolkozom a Römer Baby Safe Plus-on, amit a múltkor belinkeltél. Arról tudsz nekem írni, ha isofixel veszed meg azt a későbbi gyermekülésekhez is fel tudod használni, vagy az az isofix ami az újszülött üléshez kell a későbbiekben már nem használható, mert ilyen probléma merült fel egy másik márkájú hordozóval kapcsolatban, a Brendonban néztem és azt mondták a talp (nem isofix) amit hozzá rendelhetek csak az újszülött hordozóhoz, későbbi gyereküléshez már nem használható.

Manka
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 3&mainid=8
A hordozóhoz kell ez külön... a gyerekülések fixen beköthetők az autóba... azokhoz nem kell ez a talp...
Hordozóhoz vannak, hogy azokat könnyen ki lehessen venni, kocsira rá lehessen tenni...
Vendég

Nem tudom...
Kúpot,illatszerboltban?
Ez borsavas ha jól emlékszem?
És ha őszinte akarok lenni azt sem tudom miért kell nekem..
Vagy az előzményeim miatt ,vagy ez az orvos szereti ha a kismamák használják.
Nem tom!De inkább az előbbire tippelek...Mert másoktól még nem halottam,hogy használják,és 3 barátnőm is járt hozzá és ők sem használták.
Nekem viszont ez a 3. ilyen terhességem amikor minden este használom,és már valahogy idegesít ha elfogy....
Vendég

Gigi - tehát akkor ha jól értem a külön isofix talp a hordozóhoz való és ha nő a gyerek és veszek egy biztonsági gyermekülést, ami isofixes az azt jelenti hogy az már egyben van az üléssel? Tehát az ülést nem isofix talpra teszem, hanem magát az ülést tudom rögzíteni az isofix rögzítési pontokhoz? Kicsit értetlen vagyok, de még nem láttam ilyet és környezetemben sincs baba.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi nekem 2 saját és 30 nem saját gyerek van a környezetemben és olyan mint ha kínaiul beszélnétek :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Oszman, felháborító, hogy ilyen szemétláda emberek vannak!!! :twisted: Ne hagyd magad!!!!
Almaani, Szilva, gyönyörűek a bébik!!! :lol: :shock:
Bettica, én a 4D Genesisben voltam. Akkor, decemberben 9000 volt, de most úgy van, ahogy Ibm írta. Nagyon-nagyon meg voltam velük elégedve!!! 1 órát voltam bent. A 28. hét körül megyek újra hozzájuk.
És végül raknék egy mai pocakfotót. Bárány itt is látszódnak azért a domborodó idomok, de ha minden igaz, hétvégén rakok fel egy majdnem egész alakosat, és akkor megnyugodhatsz, hogy nagyon csini kismama vagy!!! :wink: Ja én +7,5-nél tartok... :oops:
Kép

Jó éjt!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Szép a mai termés, már fél órája csak olvasok! :D

Én még mindig +3 kilónál járok, de gyanítom hogy lassan kezd majd megugrani mert most nagyon elkezdett nőni a pocim. Mármint magamhoz képest! :lol:

Oszmi - nem irigyellek a munkáltatód miatt. Én is lehúztam majdnem 10 évet a vendéglátásban és a legtöbb helyen sajna ez van! Én így dolgoztam H-SZe-SZo-V köv héten K-CS-P, hétköznap 10-01-ig, hétvégén 10-04-ig + a hétvégi szabadnapon ha volt rendezvény még estére be kell menni. És még így is kiírkálták nekünk a szabit úgy hogy nem is tudtunk róla. Soha egyetlen fizetési elszámolást sem kaptam és még sorolhatnám. Szóval sajna tényleg az van, hogy bármit megtesznek az emberrel aki hagyja magát! Remélem sikerül elintézned hogy megkapd a pénzed!!!

Bettica - én is az Istenhegyin voltam a 19. héten és minden pont úgy zajlott ahogy Mankabi írta. A 24-25. hétre tervezzük hogy elmegyünk még a 4D Genesisbe is mert nagyon jókat hallottunk róla, ahogy itt is mindenki csak jót ír! :D

Almaani és Szilva - Gyönyörűek a babáitok, gratulálok!!!!!!!! Mindig jó új képeket látni, képtelenség betelni ezekkel a fotókkal! :wink:

Sziszka - szép nagy pocid van, nagggyon csini vagy!! :D :D
Vendég

Bari - én sem adnék pénzt receptért ha nem magánban adják. Én tudom melyik az a kúp amit használsz, de ne aggódj, bőven elég 2-3 naponta is használni, akkor is véd a fertőzésektől mert nem ürül az ki olyan hamar! :wink:
Herpesz, az csak ott lennt gáz, a szádon nem. Nekem is volt 1 hónapja az orromban. Remek volt :?
Vendég

[quote="mankabi"]G írta:mankabiigi - tehát akkor ha jól értem a külön isofix talp a hordozóhoz való és ha nő a gyerek és veszek egy biztonsági gyermekülést, ami isofixes az azt jelenti hogy az már egyben van az üléssel? Tehát az ülést nem isofix talpra teszem, hanem magát az ülést tudom rögzíteni az isofix rögzítési pontokhoz? Kicsit értetlen vagyok, de még nem láttam ilyet és környezetemben sincs baba.

Igen...
http://www.roemer.hu/termek/roemerduopl ... sofix.html

A képen, alul-hátul van egy olyan kis piros bigyó... azzal lehet rögzíteni...
http://www.origo.hu/auto/20061203azisofix.html
Vendég

Jó reggelt!
Szörnyű éjszakám volt! :cry: :cry: Arra ébredtem, hogy jobbra lent nagyon görcsölök, de szerintem nem a babával kapcsolatos dolog volt, valahogy nagyon más. Bár még nem volt, mégis vagy epegörcsre vagy vakbélre gyanakodtam. Lehet, hogy hülyeség, kb.2-3 percig tartott, 2-szer egymás után, végigfutott MINDEN a fejemben és szinte vissza se aludtam. :cry: Szerintetek mi lehetett? Ha ma megint előjön, elmegyek a dokihoz.
Tudja-e valamelyikőtök, hogy mi van olyankor, ha terhesen pl. vakbélműtétre van szükség?

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

szilva:gyönyörűek a babucik!

sziszka:van ott minden:cici,poci.Csini vagy.

almaani:rossz lehetett nagyon,én is beparáznék.Azért nyugodj meg,csak nincs nagy baj!Azért semmiképpen nem lenne jó szerintem most egy műtét.

Kép
melike

Sziasztok!

sziszka: csini poci :D

bárány: passzolom a kérdésedet :D De nekem is vannak csak arcocskás képek, szerintem lehet fókuszálni a géppel. :?

almaani: ha vakbél vagy epegörcs lenne, akkor nem hiszem, hogy 2-3 percig tartott volna. Szerintem valami kis átmeneti dolog lehetett, nekem pl. ma reggel görcsölt a jobb oldalam. Sajnos ezek a terhesség velejárói. :? Ha folyamatosan lenne fájdalmad vagy görcsöd, akkor azért jobb ha jelentkezel a dokinál.
Egyébként nem tudom,hogy ez megnyugtatás vagy pánik keltés: de a múltkor a klinikán beszélgettem egy csajszival, őt 24 hetesen műtötték vakbéllel. Semmi komplikáció nem történt, nagyon fejlett az orvostudomány. :roll:

Szilvi

szilvaqueen

Almaani: ne félj, nekem tegnap előtt éjjel volt ugyanez csak két órán keresztül tartott. Már én is mindenre gondoltam, írtam is tegnap reggel Nektek. Biztos nagyon nőtt , nyúlt bennt valami... mert mintha most megint nagyobb lenne a hasam.. Szóval sztem ne aggódj...

Kép

Kép

buci79

Csajok,kinél mi lesz a kaja?Elfelejtettétek az ötleteket?
Nálunk ma semmi extra,borsó leves,paprikás krumpli.

Nagyon depis idő van felénk,pedig azt mondta tavaszias idő lesz.Hát a hó nem esik az igaz. :wink:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?