Jó reggelt!
Na én is elő kerültem, nem volt semmi különös, csak tettünk-vettünk hétvégén.
Titokbaba:továbbra is szurkolok nektek, most már a 18-a miatt! Ne értsd félre, d ekicsit csalódott voltam, hogy nincs újabb baba

de ami, igaz, hogy nekik minél tovább benn vannak annál jobb

Nem vagy semmi a vásárlás miatt

meséltem az uramnak, úgy röhögött

azt mondta, hogy ha én járok így, még jó hogy a János kori közelében ott a Mammut

Uradnak jobbulást!
Edit: remélem most már tényleg jobban lesz a kisfiad

az, hogy be nem áll a szája már jó jel

Húha pocid van!!!
Béeen: szép méreteitek vannak

a pulzus miatt meg jól teszed, ha nem aggódsz, de azért gyere majd a hírekkel, drukkolunk+++++++++++++++++++++
Kriszta: megnéztem a képeket, azon tényleg nem látszik, hogy vizesednél.
Orsi: stramm vagy, hogy még most is nyomod, de igazad van, én is jobban vagyok, ha mozgok kicsit és ha elfáradok, pihi. Pénteken pl bejártam a Westended.
Cedis: megyek ma az Eurocenterbe, ott van Interspar, milyen párásítót nézzek????
Annus: havazódás: Mi befejeztük Barni szobáját, azonnal teszem fel a képeket, most már csak a bútorfogantyúk hiányoznak, na meg a babánk

Voltunk vásárolni apának ruhákat, mert már... áááááááá, ez nagyon nehéz utál vásárolni, és mindig totál legatyásodik mire rá lehet venni, de most nagyon elégedett vagyok vele. Ezt még mindenképpen el akartam intézni szülés előtt. Ja és szombaton Márton napoztunk, olyan libamellet sütöttem, hú!!! Tettem fel poci fotót is.
Jók legyetek, jövök még ma.