Vitte,
Igen, iszom a malnalevel teat a 36. hettol es csinlajuk a gatmasszazst is. Utobbit tudom ajanlani, mert ez nem csak arrol szol hogy segit nem, vagy kevesebbet repedni, hanem arrol is, hogy masszazs alatt, nyomas es mindenfele birizga mellett a gatadra koncentralsz, megprobalod ellazitani az ott levo izmokat, ami nagyon fontos kitolasnal! Mivel en gatvedelemmel fogok szulni, nekem ez elengedhetetlen, de ha jol emlekszem akkor te azt mondtad, hogy nalatok vagnak... Jol emelekszem? Nekem a dokim reszletesen elmagyarazta, hogy mikor es hogyan kell majd segitenem neki es a szulesznonek ahhoz, hogy ne repedjunk. Ha a fej mar majdnem kint van, akkor meg kell allnom, nem szabad tolni, a szuleszno majd veszetten masszirozza es olajozza a gatam, nekem pedig lazitanom kell az izmaimat amenyire csak kepes vagyok. Tehat ez rendszerint osszmunka es persze hajlam kerdese is. Azt mondta igy szinte sosem reped senki, ha megis akkor is csak kicsit, nagyon ritkan kell varrnia par oltest. Hat majd meglatjuk, remelem rajtam nem fog mulni...
Visszaterve a malnalaevel teara, nekem mar puha a mehszajam. Hogy ettol, vagy amugy is az lett volna ekkorra, arrol fogalmam sincs, de en is csak jokat hallottam felole (kiveve Betti tapasztalatait). Meglatjuk, hogy alakul majd a tagulasi szakasz, majd meselek...
Kendo: Igen, mi vettunk. En baromira idegenkedem a babakocsitol nem is vettunk, de most a barataink vettek nekunk karira egyett, mert szerintuk az elengedhetetlen. Hat majd meglatjuk, valamikor biztos jol fog jonni, de egyenlore nem tudom elkepzelni, hogy beletegyem a gyereket, talan majd kesobb. Szoval en nagy kendoparti vagyok, a mienk ilyen:
Ja es a kirandulas... A parom keszitett rolunk videokat a termeszet lagy olen, hogy majd Levi is lathassa milyenek voltak a szulei mindenorasan, es hat sok meglepetesben volt reszem, mikor visszaneztuk. Eddig azt hittem hogy en meg mindig normalisan jarok, esetlen neha lassabban, de NEM! Na nem ugy jarok mint egy kacsa, de legalabbis ugy mint aki betojt

. Hogy en mennyit rohogtem!
Konkretan mi zavar a gatmasszazsban? Mi nem szimpi?
Majd feltetlenul szamolj be az akupunkturarol!
Barbamami,
Nagyon szepek a gyerkoceid!