A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Vitte: Komolyan 15 kg-ot híztál????? :o Hány cm magas vagy? Abszolut nem látszik! A képen kismama naci van rajtad? :lol:

Kép
gyanixi

Bacilivi: igen voltam nála múlt hét szombaton nem sok jóval kecsegtetenek.Bal keze lába mozog beszélni nem tud sajnos nem túl jók a kilátások de köszönöm az érdeklődést én bízom benne ha lassan is de talán felépűl.

A cukrom tök rendben van szóval egyszerűen csak nagyocska a baba.Amúgy jól vagyunk

nika70
Salgótarján

jaa, azt nem irtam az előző levélben, hogy 2-3 HÉT is lehet még...
Anyukám szerint etorzult a fejem (köszi anyu.. :shock: ) és napokon belül szülni fogok. Szerintem meg csak nagyon szeretne már unkázni :lol: Én nem érzem úgy, hogy bmi is történne napokon belül, szerintem megvárja Januárt.

nika, kitartást és jobbulást anyukádnak!!!

gyanixi, még csak nem is hallottam ezekről a gyógyszerekről...

Őzi, emlékszem irtad, hogy a belső méhszájad kinyilt.na ezt mégis honnan tudják megállapitani, ha a külső zárt? vagy én képzelem el rosszul a dolgokat??

HOLNAP KARIIIII!!!!!!!
Vendég

Bacilivi,
Nem belso mehszajat irtam, hanem csak mehszajat, de termeszetesen a kulso mehszajam tagult egy ujjnyira ;) . Nekem is uezt mondta a dokim, mint neked, hogy most vagy akarmikor is szulhetek :) .

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok Lanyok,

OZI, BETTI, BACILIVI,
Benezek mar vegre es meg mindig semmi. Jo, persze, nem akarok EN turelmetlenkedni, eleg nektek szerintem a turelmetlenseg :D
De az a lenyeg, hogy jol vagytok es a baba is, ennel fontosabb nincsen!!!! Es persze, a legjobbakat nektek!!!!

Kepzeljetek, voltunk a korhazban vezetesen, es az en korhazamban szerencsere van neonatologiai osztaly is (a picur babaknak) es kihozott a noverke 1 babat, majdnem elajultunk, olyan picike volt, majd a tenyereben elfert. :shock:
1100 grammal szuletett a terhesseg 33. heteben, nem taplalta a mehlepeny es majdnem ehen halt..., de most mar 1700 gr es nagyon jol van. Azert meresztettuk a szemunket, de jo tudni, hogy mi mindenre kepes az orvostudomany manapsag.

Koszi a bokokat lanyok, aranyosak vagytok :D nem reszletezem most pontosan hol is van az a 15 kilo :lol: :oops: , de most ugy tunik, valtozik a szervezetem, nagyon keveset eszek, eroltetem mar... Ti hogy vagytok vele???

Gyanixi,
175 cm vagyok es a futosulyom 58-60 kilo. :roll: Persze, hogy terhes naci :wink: mas mar nem jon ram... :oops:

Felteszek par kepet a babank kari ajandekairol :D Olyan husik :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Ezt a tipust itt nagyon nyomjak, egyedul ez kapott kivalo minositest, hat bizunk benne, hogy jo lesz.

A zsakbol a sotetkeket vettuk, csak azert tettem fel a tobbi kepet, hogy mutassam, h. autoba es mozesbe is jo.

KépKép
KépKép
vitte

Gyanixi,

Szegenykem, hihetetlen mennyi bogyot kell szednem :shock:
Nekem az Elevit + 1 tasak magnezium + 1 vastabletta is eleg boven.... :oops:
Fura, h. ennyit kemenyedik a hasad, es mar eleg koran kezdodott is neked. Nekem most kezd tornazni, erzem jo parszor...

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

lehet, hogy egy darabig eltűnök, karácsonyi stressz, de kezd összeállni a kép. A szó szoros értelmében, mert sokmindenkinek képet festettem Karácsonyra és már csak 1-2 ecsetvonás. Ez sem egyszerű, de ami az ajándékvásárlást illeti, az horror. Reggel 10-kor voltam a MOM-parkban csomagolópapírért, már dugig volt a prakoló és az üzletek.

Nannett:
hát nem tudom, hogy merre fordult a baba, lenn bal oldalt is szoktam érezni, de sokszor jobb oldalt a bordám alatt. Mindenesetre a jobb oldalam keményebb és jobban ki van dudorodva, mint a bal. Szerintem a háta lehet ott, de hogy a feje fenn vagy lenn van, azt valahogy nem érzem igazán.

Bbeti:
ne izgulj, ha késik a baba, lehet, hogy eleve később fogank, mint ahogy a naptár számolja? Azonkívül azt hallottam, hogy már nem szokták túl gyorsan beindítani a szülést, hanem hagyják, hogy természetes úton induljon be. Hány kilós a baba?

Kép

Kép
rekanna

Boldog, Bekes Karacsonyt es Szerencses Uj Evet kivanok minden gombolyu kismamanak!

izgatottam olvastam vegig az elmult par nap esemenyeit, nagyon szoritok a finisben levoknek! Betti nem semmi, hogy megint otthon, de ne veszitsd el a turelmed, majd kijon amikor neki a legjobb :D

Most nincs sok idom irni, itt a karacsony akarcsak otthon, iszonyu forgalmas rokonlatogatasos idoszak, legalabb nem unatkozom....

Meg egyszer pusza mindegyikotoknek, vigyazzatok magatokra es talalkozunk januarban!

Kép Karacsonyi hangulat itt Gorogorszagban
(ez a foter Paroson, a palmafak vannak feldiszitve, meg egy hatalmas araukaria karacsonyfa es egy hajo, ami tradicionalisan a karifat helyettesiti gorogorszagban, sajna a hajorol nem talaltam kepet)

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!

Gyanixi én hallottam ezekről a gyógyszerekről mi a kórházba használjuk, biztos nem túl kellemes ez a sok bogyó de már nincs sok hátra.

Betti ez tényleg nem semmi, de ha nem akar még jönni a baba annak biztos oka van.

Kép
rena12

őzi...hát akkor nem tudom mit olvashattam félre... :oops:

vitte, köszi :D Te, ezek a babrucik valami IMÁDNIVALÓAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj, nagyon csöpög a nyálam!!! Gondolom nálunk nem lehet ilyat kapni....És az a bundazsák...tündér
Az a kis picur baba nem lehett semmi!! ÉS az sem, hogy fél kilós babákat is meg tudnak menteni...

pannica, már épp gondoltam rád, hogy merre lehetsz! pálmafák karácsonyi diszben..hát csak irigykedek... :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek Kyvánok Békés Boldog Karácsonyt!
Megpróbálok jönni még az ünnepeken is, de eléggé jövős-menős napjaink lesznek.
Szenteste nálunk lesz, Anyuék jönnek vacsira.
Első napján a párom szülei, második napján Anyukámék látnak vendégül bennünket.
Bbeti!
Kitartás! Drukkolok!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Még egyben :cry:
Ma voltunk ctg-n, és véletlen összefutottam a dokimmal, bejött egy császárra. Kérdezte, hogy hát én, meg miért nem fekszem bent, mikor szerdát beszéltünk meg, és nem örül neki, hogy hazamegyek. Hétfőn mindenképpen vissza kell feküdni, onnan meg már nincs sok hátra. A ctg. jó volt, már pici fájások voltak a gép is mutatta, éreztem a derekam és alul a hasam. Holnap megint ctg. A doki kérdezte, miért akarok hazamenni, mit csinálok otthon, amit itt nem tudok. Mondom aludni, de azt itt is lehet, most ezt hogy magyarázzam el neki, milyen szar egy kórház és mennyivel jobb otthon. Ezt a kicsit már csak kibírom, hátha magától is beindul.

Rekanna
Nekünk lombik, és ilyenkor percre pontosan tudják a fogantatást. Amúgy 3.5 kg körül van 10 cm fejátmérővel a 40. hét végén.

Kép
Kép
bbeti

rena12: Köszi a bíztatást!! Jól esik!! :)

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
:lol: :lol:
A finisben lévőknek meg könnyű szülést és babázást! :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok!!!! :P

Betti, Bacilivi!
Vigyázzatok magatokra,és hajjjrrrrrrááááááá!!!!!!!
KÍVÁNOK KÖNNYÜ SZÜLÉST NEKTEK, ÉS PERSZE MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!! :!: :!:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok lányok!

Bacilivi:
Hát,ha nyákdugó ment el,akkor nem valószínű,hogy megvárja a babád a januárt! Attól kezdve 2-3 nap ált. megszületik a baba. A "fejed eltorzulása" is tényleg a végső pár nap jele,mert akkor valamiért nagyon nagy a vízvisszatartás. Egyébként attól,hogy nem érzed,hogy hamarosan megszületik,akár ma ia megszülethet.. Én a 2. babával délelőtt még nem is sejtettem,hogy este már a kezemben lesz.. (Az elsőt túlhordtam,mint a Betti,és indították).

Állítólag az anya születési súlya lehet alap a baba súlyára,hát én 4 kilóval születtem,de mind a két babám 3400 gr-os volt. Igaz,a lányomnál a szülés után derült ki,hogy az utolsó hetekben csak vegetált,mert elöregedett a lepény.. A fiam meg majdnem 3 héttel korábban született... Na majd most talán végre a kiírt időpont körül szülök..

Nem tudom,külföldön hogy megy ez,de itt valami katasztrofális az ügyelet. A lányom tegnap éjjel végig köhögött,reggel sürgősen vittem az ügyeletre. (ugye mikorra időzítsük az ilyet..) A doki közölte,hogy semmi baja, amit eddig adtam neki,azt ne adjam,mert az hülyeség...,és kb. 2 nap múlva lesz ebből hörghurut,majd akkor vigyem vissza,és ír gyógyszert. Fantasztikus,ezt én is tudom,pont azért vittem,hogy meg tudjam ezt előzni.. Hát fogtuk magunkat,és átvittük Törökbálintra a tüdőintézetbe. Egy nagyon aranyos,fiatal doktornő volt,megvizsgálta,és rögtön megállapította,hogy igazam van,ez arcüreggyulladás. Azonnal antibiotikumozni kell. És pontosan azt kell adni,amit eddig adtam neki.. Hát,ha várok 2 napot,akkor a tüdejére is rámegy.. Valami elképesztő,hogy az embernek muszály addig mászkálni össze-vissza,mire végre ellátják a gyereket. Pedig egy kicsi gyerekről van szó,hogy lehetnek ilyen közömbösek???? Ezt sose értettem..
Bocsi,hogy hosszú lett..

Még egyszer kívánok mindenkinek nyugodt,békés,áldott ünnepeket,és boldog,babázós új évet!!!!

Betti,Bacilivi,Őzi: drukkolok!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!
október 31.-én volt meg a mensim útoljára. december 10.-én csináltam egy szép pozítiv tesztet. Várnom kellett 22.-ig a dokival, mert sajnos ő meg szabin volt. Már néha nagyon türelmetlen voltam, azt gondoltam talán soha nem jön el az a nap. És 22.-e lett. Szóval tegnap voltam uh-on. A dokinőm szerint 4.-5.-hét között vagyok, bár mi a párommal biztossan tudjuk, hogy 11.hó 21.-én fogant. Szóval 7mm-es a drága, de van mellette egy 47mm-es cisztám, aminek elvileg a 12. hétig fel kell szívódnia. Szívhang, sajnos nincs. Próbált nyugtatni az orvosom, hogy minden rendben lesz, és hogy január 3.-án menjek vissza, de valami fúrcsát láttam az arcán, mintha ő is aggódott volna.
Ti mit szóltok ehhez, hogy még nincs szívhang, na és a ciszta is.

Kép
mona76

[color=red]sziasztok!!hplnap lépek a 37. hétbe!a családból mindenki aszt mondja hogy a picúr nem várja meg a jan 14.ét!az hogy tegnapelőtt este picit fájdogált a hasim meg egyre jobban dagad a bokám még nem jelenti aszt hogy megszülök még idén.szerintem!az igaz hogy már jól leszált a pocim de állitólag első babánál ez már normális.nektek mi a véleményetek.??az hogy a 36.hét 3.napján 95mmvolt a buksija és 66mm a combcsontja normális??a feje picit nagy.lehet hogy nagy baba lessz??
kismama18

Barbamami
Te mennyivel hordtad túl a lányod, hány nap után indították meg? Befeküdtél te is?

Mona
Szívhang a 6. hét körül szokott lenni, van akinek késöbb. A cisztához sajnos nem tudok hozzászolni remélem nem lesz semmi baj.

Kismama18
Üdv Köztünk. Ezek a tünetek tényleg nem jelentenek semmit, nekem is hónapok óta vizesedésem van. A baba feje nálunk is nagy, az még nem baj, biztosan szép nagy lesz a teste is. Ha érdekelnek pontosan az érdékek van egy számláló, ami kiírja a heteket, az ultrahang.lap.hu vagy az origo.hu-ra beírod a keresőbe, hogy ultrahang értékek és kiadott lapok közt ott lesz valamelyik ha jól emlékszem.

Kép
Kép
bbeti

Mindenkit üdvözlök aki új!
Mona76:ne izgulj,mert rosszabb.Ezt az orvos sem tudja pontosan behatárolni.Tudom,hogy nagyon rossz ez a féle várakozás,sajnos van tapasztalatom benne.Sok pihenést javaslok,ne erőltesd meg magad még egy szatyorcipeléssel sem!Ezt majd onnan valaki fentről dönti el!
Kismama:ehez én nem tudok hozzászólni,első babám nekem is!Szorítani és sok szerencsét kívánni azért tudok!

MINDENKINEK BOLDOG BÉKÉS SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Kellemes, békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánok Nektek Kismamák, és családotoknak! Na és persze a pocikban lévő manóknak is! :D

Puszi
Dius

Kép
dijcsi

Kép

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép
mona76

Sziasztok!

Betti:
Jaj,annyira el tudom képzelni,mennyire szeretnéd már a babát a kezedben tartani!!! Ugyanez volt nekem is,a 42. héten indították (a betöltött 41.-en). Hétfőn befektettek(jan.8-án),reggelre kellett mennem. A dokim megvizsgált,semmi. Aztán egy számomra nagyon megalázó procedúra jött,de nem hiszem,hogy ez mindig így működik,valószínűleg így jött ki. Merthogy a szülészet vezetője is megvizsgált,kb. 20 szülész-nőgyógyász orvostanhallgató előtt,azt hittem,elsüllyedek.... Este 8-9 körül kaptam egy fél méhszájpuhító hüvelykúpot,azt mondták,reggel 6-kor kapom az oxitocin-infúziót. De este 10 kor elment a magzatvíz,előkészítettek (beöntés,borotválás). Úgyhogy aztán 6-kor már nem kellett infúzió... Pihenjél sokat,és egyél sok aszalt gyümölcsöt,mogyorót.. mindent,amiben sok-sok energia van. Ja,és ne idegesítsd magad,ha a jóindulatú rokonok állandóan hívogatnak,hogy "még mindig nincs baba?".. Ettől a falra tudtam mászni,mintha tőlem függött volna.. Nagyon-nagyon szorítok nektek,és azért is legyen nagyon boldog karácsonyod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Gyanixi:

Nekem is spiropent-et kell szednem a keményedésekre. Ugyanez volt a fiammal is... Hát ez van,de legalább használ.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Mona szerintem se aggódjál nem lesz gond. De tényleg pihenjél sokat. Ha nagy gond lenne akkor az orvos már megmondta volna, bízni mindíg kell. Bár tudom hogy nagyon nehéz voltam hasonló " cipőben" az elején.

Kép
rena12

Sziasztok Lányok!
Nagyon Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok!

Kép

Kép

Kép
fenix

SZIASZTOK

SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!

MELINDA ÉS DOMI :)

Kép
elizabeth25

Ja és elfelejtettem még mondani, hogy 19.én voltam vérvételen, megcsinálták az AFP-t, ellenanyaszűrést (mert én RH - vagyok), teljes vérképet, HCG-szintet néztek és minden tökéletes lett, pénteken tudtam meg. Tök örülök neki, hogy három nap alatt meglett az eredmény.Pénteken kettőkor hívtam a dokit, és nagyon boldogan mondta, tök ari volt! :)

Úgyhogy ez ez jó karácsony! :)

Dominik pedig egyre többet mocorog már, nem csak bizsergést érzek, hanem már "olyan buborék pukkanásokat", hogy csak na! :)

Kép
elizabeth25

Kép

Kép
elizabeth25

köszönöm a válaszokat!még az érdekelne hogy miket érdemes vinni a korházba?amik tényleg kellenek!pl:hány pelus,rucik a picinek ill. nekem meg ilyenek.előre is köszi a válaszokat.
kismama18

Jó reggelt mindenkinek!
Elizabeth:örülünk a jó eredménynek!!Szép nagy ez a poci!
Remélem mindenkinek szépen telt az este!

KépKép
vicuska

Kismamama:ebben nem tudok segíteni,de én úgy tudom ez kóház függő(mármint a babó dolgai)valahol adnak amíg ott van!

KépKép
vicuska

Nem lett-lesz karácsonyi babónk?Olyan szép lenne!

KépKép
vicuska

Sziasztok!!!
Először is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt szeretné(n)k kívánni!!!
Látom, mindenki ünnepel, elég kevesen járunk erre. Én is csak azért vagyok itt, mert Apa dolgozik :( , így ráérek kicsit gépezni.
Remélem még senki sem kapott bejgli-mérgezést!!! :lol:
Karácsonyi babák nincsenek??? Pedig nagyon szorítottam, hogy a Jézuska hozzon legalább egyet!
Puszi mindenkinek!!!
Judit

sch.judit

Sziasztok kismamik!!!

Kívánok kellemes , egészségben gazdag, szép Karácsonyt mindannyiótoknak!!!!!!!!

Mi Zsebivel 8-án megyünk AFP-re!
Sajnos ma egyedül vagyok, mert apa dolgozik, majd csak reggel 8-kor jön haza! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Remélem mindannyiótoknak nagyon meghitt kis szent estétek volt!!!????

Sajna most nem tudok visszaolvasni.

Pussz mindenkinek!!!!
judithappy

Sziasztok Lányok!

Boldog karácsonyt!

Betti, Őzi, Bacilivi, drukkolok nektek, hogy úgy és akkor szüljetek, ahogy azt a legszebb álmaitokban elképzeltétek!

Moncsi, írj, ha tudsz valami újat, neked is nagyon drukkolok, a szívhang miatt ne aggódj, azt tényleg csak később lehet kimutatni, és reméljük, hogy a ciszta is felszívódik, de ha a babával minden rendben van és marad a ciszta, még akkor sem biztos, hogy bajt okoz.

Vicuska, nekem még nem volt gyomorégésem a várandóssággal kapcsolatban, de bármi baj van a gyomrommal, hígitott friss citromlé cukor nélkül mindig segít, annak ellenére, hogy savanyú, nem csinál több savat, hanem megnyugtatja a gyomrot.

Nekem kicsit szomorú szentestém volt, mert a testvérem súlyos vírusfertőzést kapott, így nem tudtuk meglátogatni a szüleimet, úgyhogy szilveszter előtt pár nappal tartunk majd pótkarácsonyt. De párom és anyósom nagyon sokat kényeztetett, és a pici lányom rengeteg ajándékot kapott, köztük egy nagyon édes, puha, rózsaszín rugdalódzót kis sapkával. Sajnos, amilyen béna vagyok nem tudom felrakni a képét, de előbb utóbb meg fogok próbálkozni képek felrakásáva. :wink:

A súlyomat két napja nem merem mérni. :oops:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is felrakok egy pocis képet bár nem nagyon látszik nagynak mert sötét ruhába vagyok. Kép

Kép
rena12

barbamami, szoval ne várjam, hogy majd napokkal elötte érezni fogom, hogy itt szülés lesz...? :P na jóó...
a dokim aztmondta, hogy csak egy darab nyákdugesz ment el és igy még sokáig húzhatom.és tényleg még egyben vagyok :lol:
A 2 gyerkőcödet az istvánban szülted? milyenek voltak a szülések? és képet nem láthatunk a gyerekeidről :D ?

betti, egy ismerősöm 16 nappal hordta túl a babát és mivel nem volt a kicsinek semmi baja, hagyták, hogy magától induljon be.Egyébként, hogy vagy? Jóslók, stb?

elizabeth! szép nagy poci :D :D !!!

edi, ari vagy :D :D hát most már jöhetne!

rena, édi poci!!

ŐZI!! Na??? egyben még??
Vendég

Hello Lányok!

Gondoltam benézek.

Betti: nagyon szurkolok, de hidd el minden rendben lesz!!!

Bacilivi: te is finisbe vagy már, szerintem nincs sok "hátra". Egyébként ez a nyákdugós történet is mindenkinél más. Volt barátnőm akinek 2 héttel a szülés előtt már elment, a másiknak a szülés előtt majdnem közvetlen... szóval ahány ember annyi szokás. Ja, de az arc "torzulása" :wink: már tényleg előjel...

Őzi: te hogy vagy? nákdugó, meg ilyenek?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Edi,
Koszi szepen, ennel szebb jokivansagot nem is kaphattunk volna :) !

Bacilivi,
Egyben hat. :( Semmi jele semminek, csak a szokasos dolgok.

Zsana,
Aaaa, semmi meg, pedig tegnap meg kirandulni is voltunk. Nalunk sem lesz karacsonyi baba. Ami azt illeti, nagyon orulek egy ideinek is :) . Jo lenne nem tulhordani, de ez innentol mar nem rajtam mulik. Persze csak emiatt nem fogok semmilyen praktikahoz nyulni.
Ti hogy vagytok?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok Lanyok!

Ozi,
te iszod amugy a malnalevel teat? Gatmasszazst is csinalaltal/csinalsz?
Nekem holnap kell jelentkeznem az akupunktura miatt, 4 alkalmat jelent, hetente 1x. Kivancsi vagyok nagyon. A gatmasszazstol annyira idegenkedem... :oops:
A malnalevelrol meg annyit, h. tenyleg ugy tunik, nem mindenkinel hat, valszeg ennek a hatasat sem lehet altalanositani.

Meg egy kerdes: babakendo.... Egyszer volt tema, akkor meg nem foglalkoztatott, de most egyre inkabb. Nektek ugye lesz? Milyen? Nagyon ajanlottak itt, mert a baba vegig veled lehet ugye, ha pl a konyhaban van inteznivalod, es meg jo is neki a kozelseg, ellentetben vmi kis hordozoval.

Le a kalappal elotted, hogy meg kirandulni mentek. En is most keszulodom, hogy osszeszedem magam, de lassan a nagyim mobilisabb, mint en... :shock: AMUGY ALIG VAN HO AUSZTRIABAN !!!!

Betti,
nagyon varjuk a hireket rolad/rolatok!

Bacilivi,
Neked is kitartas!!!!

Rena,
Edike a pocid!

Zsana,
Meselj te is, hogy vagy?

Elizabeth,
Neked is cuki a poci, es gratula az eredmenyekhez, no meg a buborekokhoz!!!!

Huh, latom sokak parja dolgozik unnepekkor... Jo, az enyem is, de szerencsere itthonrol. Ugy konnyebb elviselni :D

KépKép
KépKép
vitte

Vitte köszi! :) Amúgy te mikor érezted először, hogy mozog a manód?

Kép
elizabeth25

Elizabeth,

egyertelmuen a 18. heten. De persze, mint mindenki mas, mar hamarabb is, csak akkor meg nem voltam bizti benne.
Most meg annyira mas a mozgas, ki szokta dugni a talpat a bal oldalamon, jo nagy dudi lesz ott es mar nem is huzza rogton vissza. :D Simogatatja magat :lol:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok lányok!

Még mindig boldog karácsonyt!!! Nekünk ma már kicsit jobb karácsonyunk van... Hosszú történet,nem akarok untatni senkit. Szombaton a Napsugárral voltunk kórházban,vasárnap és hétfőn a Petivel,de tegnap este már zokogtam. Valami elképesztő,mennyire érzéketlenek még egy 19 hónapos gyerekkel is!!! 4 napja alig alszom éjszaka..

Bacilivi:
A lányomat a Jánosban szültem,jan.9-én lesz 6 éves, a fiamat szültem az Istvánban. Hát a fiamat határozottan "jobb" volt szülni,ő 6 óra alatt meglett. Igazából ki lehet bírni,csak a kitolás előtti kis rövid szakasz a legrosszabb,mert szünet nélkül jönnek a fájások. Akkor viszont meg már tudja az ember,hogy MINDJÁRT jön a baba... Amint látom,itt a topicon senki nincs olyan cipőben,hogy császár után szül "normálisan",hát némileg irigyellek titeket,mert így kevesebb fájdalommal jár a szülés,és gyorsabban túl vagytok mindenen..
Iderángattam a páromat,és lekicsinyített nekem két képet a gyerekekről, megpróbálom felrakni.. Ha sikerül,majd pocis képet is felrakok.. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Csak az egyiket rakta fel,megpróbálom a Petit is felrakni külön..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hát ez nem jött össze.. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Edi:

Én már azóta nem merek a mérlegre állni,amióta elkezdtem sütögetni karácsonyra.. Úgy két hete.. Nekem is ezen a héten kellett volna a vércukortesztre mennem,de megbeszéltem a védőnővel,hogy hadd menjek egy héttel előbb,hogy nyugodtan nasizhassak karácsonykor.. Eddig mind a két lurkóval tejet és zsemlét kellett ennem,na most a tömény cukrot.. Ha nem csavartam volna bele egy fél citromot,nem tudtam volna legyűrni. Mind a két vénám szétment..de az eredmény legalább jó lett,éhgyomri 4.5, 2 órás 4.6..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Megpróbálom a pocakos képet is felrakni... Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Vitte,
Igen, iszom a malnalevel teat a 36. hettol es csinlajuk a gatmasszazst is. Utobbit tudom ajanlani, mert ez nem csak arrol szol hogy segit nem, vagy kevesebbet repedni, hanem arrol is, hogy masszazs alatt, nyomas es mindenfele birizga mellett a gatadra koncentralsz, megprobalod ellazitani az ott levo izmokat, ami nagyon fontos kitolasnal! Mivel en gatvedelemmel fogok szulni, nekem ez elengedhetetlen, de ha jol emlekszem akkor te azt mondtad, hogy nalatok vagnak... Jol emelekszem? Nekem a dokim reszletesen elmagyarazta, hogy mikor es hogyan kell majd segitenem neki es a szulesznonek ahhoz, hogy ne repedjunk. Ha a fej mar majdnem kint van, akkor meg kell allnom, nem szabad tolni, a szuleszno majd veszetten masszirozza es olajozza a gatam, nekem pedig lazitanom kell az izmaimat amenyire csak kepes vagyok. Tehat ez rendszerint osszmunka es persze hajlam kerdese is. Azt mondta igy szinte sosem reped senki, ha megis akkor is csak kicsit, nagyon ritkan kell varrnia par oltest. Hat majd meglatjuk, remelem rajtam nem fog mulni...

Visszaterve a malnalaevel teara, nekem mar puha a mehszajam. Hogy ettol, vagy amugy is az lett volna ekkorra, arrol fogalmam sincs, de en is csak jokat hallottam felole (kiveve Betti tapasztalatait). Meglatjuk, hogy alakul majd a tagulasi szakasz, majd meselek...

Kendo: Igen, mi vettunk. En baromira idegenkedem a babakocsitol nem is vettunk, de most a barataink vettek nekunk karira egyett, mert szerintuk az elengedhetetlen. Hat majd meglatjuk, valamikor biztos jol fog jonni, de egyenlore nem tudom elkepzelni, hogy beletegyem a gyereket, talan majd kesobb. Szoval en nagy kendoparti vagyok, a mienk ilyen:
Kép

Ja es a kirandulas... A parom keszitett rolunk videokat a termeszet lagy olen, hogy majd Levi is lathassa milyenek voltak a szulei mindenorasan, es hat sok meglepetesben volt reszem, mikor visszaneztuk. Eddig azt hittem hogy en meg mindig normalisan jarok, esetlen neha lassabban, de NEM! Na nem ugy jarok mint egy kacsa, de legalabbis ugy mint aki betojt :lol: . Hogy en mennyit rohogtem!

Konkretan mi zavar a gatmasszazsban? Mi nem szimpi?
Majd feltetlenul szamolj be az akupunkturarol!

Barbamami,
Nagyon szepek a gyerkoceid!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Szia Ozi,

Koszi a reszletes infot!!!!

Ezt a babakendot csak amcsiban lehet venni? Ez a tipus marha szimpi, a megkotosokhoz kulon konyveket adnak... meg kurzusokat kinalnak... arra nincs sem idom, sem kedvem...
Ezt a fajtat en is kiprobalnam. Nekunk ugyan van babakocsi, de az elejen, meg foleg otthon sokszor hasznalnam a kendot. Meddig jo ez a babanak, ugy ertem, hany honapos korig ajanlott?

Gatmasszazs. Becsben ajanljak, nem vagnak, ha nem muszaj, ha pedig mondja vki, hogy csinalta a masszazst, akkor kulonosen nagy gondot forditanak ra. De ahogy irod, picit megrepedhet es ilyenkor nehany oltessel rendben is van. (Olvastam a multkor 1 csaj annyira szetrepedt, h. 25 !!! oltessel vartak ossze...)
Hat ugy az egesz nem szimpi... parom segitene, mar sokszor kerdezte, hogy mikor kezdjuk..., de nekem fura az, h. ez most nem a szexualitas targya, hanem ugye felkeszules. Te veszel elotte ulofurdot? Naponta kb. 5 perc?

A malnalevelet tuti kihagyom. Az akupunkturarol meg irok, amint tudok vmit.

Vicces lehetett a kirandulas... :D Bar en meg nem tartok ott es nincs videonk, azert meglepodtem az adventi fenykepeinken... a telikabatomban kb 2x olyan szeles vagyok oldalrol, mint ferjecske. Es szerintem en mar kacsasan is megyek, mintha torekednek ra, h. a ket labam jo messze keruljon egymastol... :?
Hala az istennek nincs meg kamerank... :roll:

Barbamami,
Cukik a gyerkocok, es a pocid sem semmi !!!! :D Remelem, kicsit jobb mar a kedved...

KépKép
KépKép
vitte

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?