Sziasztok!
Vettem dinnyét
A gyógyszertárban is voltam, megvettem a vasadagomat, tena betétet, alkoholt, gézlapot, vattát, és garmastan /vagy valami ilyesmi/ kenőcsöt. 5800ft-ot fizettem. Eldobható bugyit nem kaptam

Még ott mit kell venni?
Robcsi, szerintem se az ünnepen vedd elő az anyóst
Nekem nincs anyósom, nálunk az anyámmal lesznek próblémák
Mióta megtudta, hogy unoka lesz, mindenbe belekotyog. Szerinte ne kiságyat vegyünk hanem bölcsőt, ne vegyek a babónak több kék ruhát, mert már majdnem mindene kék, ne kék legyen a gyerekszoba hanem zöld, megbeszéltük hogy mégsem kell pólya, erre múlthéten ő megvette, és azt mondta feltétlen abban hozzuk haza a korházból. ugye még nem vagyunk berendezkedve, és ha feljön 5 perc alatt elmondja hogy szerinte mit hová tegyünk, megkértem, hogy ne vegyen a babónak mindenféle fodros-bodros ruhákat, de ő csak olyant vesz, mert egy újjszülött abban szép.
Én sem szoktam neki szólni, mert összeveszni meg nem akarok vele, csak annyit mondok, hogy majd a párommal megbeszéljük.
A párom meg csak rámnéz, és akkor tudom, hogy forr benne az ideg. Mikor már nagyon kiakaszt, akkor az öcsémnek szoktam panaszkodni, és ő azért oda-oda mondja neki, hogy hagyjon minket.
Ha mostanában beszélünk, már nem is mondom a páromnak hogy mi volt a téma, mert már mondta párszor, hogy jó lenne ha nem sűrűen látogatna minket anyám. De hát ezt nem mondhatom neki, az első unokája lesz, már augusztusba kivett 2 hét szabit

bár nemtudom mi a terve

Bocsi, de ez most nekem is olyan jól esett.