A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nálunk húsleves és töltött káposzta :oops: :oops: Tiszta diétás kaja :lol:

melike: állítólag van egy ember Nyíregyházán, ő pár napra előre megjósolja, hogy milyen idő lesz. A cunamit is megjósolta. Szóval azt mondta, hogy kb. 2-3 még ilyen rossz idő lesz, utána jön a tavasz. Hát nem tudom :? :D Nagyon jó lenne ha bejönne.

Buci: te hallottál már róla?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

[quote="szilvaqueen"] írta:szilvaqueenkb. 2-3 még
=kb. 2-3 nap még :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva:hát az nagyon-nagyon jó lenne,de én kételkedem.Valamilyen szinten az még korai.Igaz most sincs hideg,zord téli idő,de imádom(nám) a napocskát!

Kép
melike

Paradicsomos káposzta, egy kis husi feltéttel.

Kép
zmimi

nekem sülnek a csirkecombok a sütőben, az lesz a kaja, plusz van még paradicsom leves.

Időjárás: nem hallottam erről az emberről, hacsak nem a Dávid Mihály, aki szokta csinálni a Dávid naptárat. Azt hiszem ő idevalósi valamerre. Az be szokott jönni...Amúgy szerintem is jön a tavasz, már a medve is kibújt a barlangjából, mutatta a tévé. :D
Csak nehogy a hiretelen tavasz után jöjjön egy nagy fagy márciusban és minden lefagyjon ami már kibújik a kertekben.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Megjöttem a cukorterhelésről..jó szar volt ott dekkolni 3 órát étlen szomjan...

Kaja:spenót főtt tojás...
Vendég

Hazaértem én is...

Voltam a munkahelyen, hazahoztam a cukorterheléshez a glukózt, meg csöveket a vérvételhez...
Valamelyik nap meg kell ejteni ezt a programot... :evil:

Aztán elmentem megrendelni az új autónkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ebéd... gulyásleves, túrós bukta (a la DOTE)
Vendég

A sóskát szeretem csak,de jó ötlet.
bárány:Mennyi löttyöt kellett inni?2-3 dl. vagy kevesebb?Egyszerre megittad vagy kortyolgattad?

Kép
melike

Bárány
Miért szomjaztál közben? Vizet lehet inni....az nem befolyásolja az eredményt....
Vendég

gigi:milyen autó?Szalonból,újat?Ez igen.

Kép
melike

Melike
Bizony... vadiúj autóm lesz... városi közlekedéshez... :lol:
(a másik túl nagy :oops: )
Vendég

http://www.vw.hu/modellek/golf_plus/

Ilyen autóm lesz... gyöngykék színben... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi - gratu az új autóhoz!
Ha már itt vagyok, tőletek is megkérdezem hogy tud valaki valami okosat mondani a magzatvíz szivárgásról? Pár napja ez az új parám, hogy biztos szivárog. (Bárány! Te töröld ezeket az infókat a fejedből!!! :D )
Vendég

Cukorterhelésnél... a glukózt fel kell oldani 2-3 deci vízben... egy citromot bele lehet csavarni... akkor kicsit túlédesített limonádé...
Vendég

Wera
Miért szivárogna?
Vendég

Mai menü: nekem meggyleves és sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell rizzsel, Apának Bécsi szelet petr.burg.-val. (Naná hogy rendelésre! :lol: :wink: )
Vendég

Hátőőő, mert olyan vízszerű folyásos látványok fogadnak időnként. Nem olyan rendes folyásos. :( A fene tudja. Egyik nap nem raktam be tisztaságit és átázott a ruhám. Azóta vannak ilyen képzeteim. Mivel lehet ezt kimutatni hogy az van nem?? Ajánlották nekem az elszineződős betétet, napok óta kajtatom, de sehol sem lehet kapni. Tegnap azt mondták az egyik Patikában hogy megszűnt a gyártása pár hete. :?
Vendég

Wera
Természetes ilyenkor a bővebb, vízszserű hüvelyváladék...
A hormonális-változások és a bővebb vérkeringés miatt...
Vendég

Gigi - köszönöm szépen hogy ilyen gyorsan válaszoltál! :D :D Tudom, meg kell nyugtatnom magam, de nem könnyű. Ha egyszer a fejembe veszek valamit, azt elég nehéz onnan kiverni! Igaz, Bari? :lol: Azért is fordultam először hozzátok és nem a dokimhoz, mert fölöslegesen nem akarok hozzá elmenni (8 rugóért) hogy ugyanezt elmondja. :? Köszi még1x! :wink:
Vendég

gigi:de ha viszek magammal egy citromot,tuti megengedik,nem néznek rám furán szerinted?
A pesti barinőm is mondta,de itt minden másképp van.

Kép
melike

Nemsokára jövök,leszaladok a boltba.

Kép
melike

Wera nyugi a mgzatvíz szivárgás az egyik vezető rettegésem a topp 10-es listán!!!!
Minden terhességemnél rettegtem tőle,és ha egy kicsit megizzadok már azonnal lesápadok a félelemtől,hogy mi az.

Bővebb folyásom nekem is van,és állt akkor nyugszom meg ha hosszas vizsgálódás után megállapíthatom,hogy nem vízes,hanem inkább egy árnyalattal sűrűbb valami......
Nekem még a kúp is minden nap kifolyik...ami kb 3-szor annyinak tűnik mint maga az a kis nyanvadt kúp

(és azt ne is mondjam ,hogy az eggyik topikban most 2-3 hete szivárgott el az eggyik kismamának a magzatvize,megszülte 70dkg-os babáját,aki 8-10 nap után meghallt.És neki is csak egy kis szivárgása volt,ráadásul eleinte azzal hitegették hogy debrecenben van magzatvízfeltöltés)
Vendég

Melike:én ma voltam és nem hogy furán néznek de adnak is citromot,maguktól :wink:
Én nem kértem...lehajtottam egy húzásra úgy ahogy volt...
Vendég

Melike
A citrom az eredményt nem befolyásolja... csak kicsit elviselhetőbbé teszi a löttyöt...

Az én paráimat szegény férjecskémnek kell elviselnie, kezelnie... :oops:
Vendég

[quote="bárány"]M írta:bárányelike:én ma voltam és nem hogy furán néznek de adnak is citromot,maguktól :wink:
Én nem kértem...lehajtottam egy húzásra úgy ahogy volt...

Bárány
Te hős vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi,ezek szerint neked is vannak paráid??????????????

Ha már Wera megkérdezte akkor felsorolnád,a lehetséges okait a magzatvíz szivárgásnak....
Vendég

Gigi:ugye ?:D :D
Vendég

Bárány! :shock: :shock: :shock: Úristen! Borzasztó amit leírtál!! Hogy a p... ba találsz Te rá mindig ezekre a rémtörténetekre??? :? :lol:
Lehet hogy mégis elmegyek dokihoz! :(

Gigi - szerinted tud olyan vizsgálatot csinálni a doki ami egyértelműen kimutatja hogy van-e szivárgás vagy nincs?
Vendég

sziasztok!
nekem azt mondta a védőnőm, hogy vihetek sima teát is és abba is beleteszik a cukrot, kicsit elviselhetőbb, nem?

Kép
Kép
eyi

Magzatvíz-szivárgás...
A burok idő előtti megrepedése miatt...
Vendég

tegnap meg ma annyit rug a kis Prücsköm, hogy nem tudom, jól érzi-e magát, vagy valami gondja van.Akkorát belerúgott a köldökömbe, meg az oldalamba, hogy felugrottam. pedig még olyan picike.
nektek is ilyen aktív?

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Bárány, kérlek, ne írd le ezeket a rémes sztorikat folyton, mert rosszabb hatással vagy ránk, mint egy horrorfilm. Ha valakinek ilyenről akarsz írni, priviben tedd légyszi, de tényleg!
A negatív gondolatok rengeteget ártanak!

Reméelm, nem haragszol, de tényleg rossz ezeket olvasni, én a magam résézről kerülök minden fölösleges parát.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kíváncsi leszek,hogy mi lesz ezzel a citrommal?Az itteniek még senki sem mondta,hogy ilyet lehet,de talán csak nem tudták.Megpróbálom.

Kép
melike

Melike: Vigyél magaddal nyugodtan, sztem nem fognak hülyén nézni rád, ha meg igen, akkor kit érdekel? :) Na nagyon tiltakoznak, akkor max füllentheted, hogy a dokid ezt mondta ;) De ne fognak tiltakozni, ebben biztos vagyok...

Eyi: Jobban vagy? Minden rendben van ezek szerint már. nálam is időnként olyan mozgások vannak, hogy hirtelen "odakapok", hogy mi történt :lol:
Teát is lehet? Nem is rossz ötlet. Mondjuk én azt sem értem, hogy miért csak 2-3dl vízben oldják fel azt a cukros izét. Bár lehet, csak én vagyok ilyen legurítós, mert én akár fél litert is simán lenyomok egy szusszra :lol: Persze aztán győzzek WCre járni :twisted:

Kép

Kép
bettica

Nézzétek meg azt a játékot a januári topikban!
Nekem olyan kell!!!!!Láttatok már valahol?
Vendég

Én már láttam a topicban.Nagyon jól néz ki,de biztos drága.

Kép
melike

Akkor nem lesz :(
De viszont elektromos babahintát kapunk majd kölcsön,és az is nagyon tetszik
Vendég

bárány:megtaláltam a Brendonban van.40 ezer ft. :lol: :oops:

Kép
melike

Sziasztok!

Bárány, 1. hh ilyen korán csinálták a terheléses cukrot? Nekem csak a 25. héten kell mennem.

2. Én is kérlek, h NE oszd meg velünk a "rém-felfedezéseidet"! Jegyzetelj, és ha mind megszültünk, (és nem 70dkg-os babát! :evil: ) akkor majd meséld el, h húúú lányok, ez és ez lehetett volna, de jó, h nem... így nem olyan kellemes.

Köszi, :wink:

Eladtam a TeszVeszen a babakocsinkat (kettő is volt) Hurráááá!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Én tegnap voltam a terheléses vércukor vizsgálaton. Semmi cukros lötty nem volt. :lol: Itthon megreggeliztem, majd egy óra múlva bementem a laborba, ahol levették a vért. Így teljesen kibírható volt.

És ma nem főzök. :oops: 8) Este hideget vacsizunk.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti van olyan orvos aki "beéri" egy reggelivel.Úgy tudom kifli tej..
De nem vészes a cukros lötty :?
Mondjuk az enyémben még egy csomó darabka is volt azokat utólag elrágtam :? :?
Én ma már túletem magam,úgyhogy este saláta..semmi más
Vendég

Gigi küldtem privit :wink:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:46-kor.
pironya

Pironya!
Jobbulást a kislányodnak.
Sajnálom hogy beteg.
Az lenne pedig a legjobb ha nem vinnéd rendelöbe hanem kimenne mert kitudja milyen betegekkel van teli,és hát neked baba van a pocakodba.
Vége lehetne már ennek a járványnak.

Mia!
Szoritok neked holnap!
Remélem mostmár megmutatja mi van a lábaközt.

Aki még holnap megy dokihoz vagy 4D re annak is nagy drukk.

Én is kérek szépen nagy drukk holnap megyünk dokihoz és nagyon szeretném látni az arcocskáját.
A multkor nagyon el volt bujva és nem láttunk belöle semmit.
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:46-kor.
pironya

Moni én drukkolok neked,hogy olyan szép egész alakos képed legyen mint Szilvinek!!
25.hét :shock: :shock: :shock: :shock:
de jó neked!!!

Pironya jobbulást a lányodnak,és remélem te megúszod ezúttal is úgy mint a múltkor!

Egyébként nálunk is vannak betegek az oviban meg a suliban,tényleg eltakarodhatna már ez az influenza!!
Vendég

Köszi csajok!
Most megyek tescózni veszek pár cuccot babónak apit meg kint hagyom a kocsiba mert csak az agyamra menne.
Holnap jövök majd este felé a hirekkel.
Jujj nagyon izgulásba vagyok. :roll: :D
Vendég

Cukros lötty:

Én már most félek ettől az izétől.Pedig már 3x megcsináltam,vagyis 4x,mert a lányommal meg kellett ismételni. :(
Ahogy megittam,máris elkezdtem öklendezni,4x ,kivétel nélkül.Imádkoztam,hogy bent maradjon az anyag,amíg leveszik a vért... :(
Pedig teában oldottam fel... :(
Nem értem,hogy miért nem lehetett ezidáig olyan vizsgálati módszert kitalálni,ami kevésbé terheli meg a kismamák egyébként is érzékeny gyomrát???????????
Olyat is hallottam,hogy vannak olyan intézmények,ahol egy zsömle+ 1 pohár tej-et kell meginni,és utána nézik a cukrát.A védőnő szerint ez sz@rt se ér...

Melike!
Te jelöltél iwiwen? Visszajelöltelek,mert írtad ,hogy júniusra várod a babót,gondoltam: csak innen lehet valaki. :D
Nagyon csinos kismama vagy,de a párod se kutya.... :oops: Bocsi.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
orsitigris

orsi:igen,én voltam.Köszi a bókokat,apának is átadom.

Kép
melike

Bárány
Privi ment!

Pironya
Lánykádnak jobbulást!
Lázcsillapító, C-vitamin...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?