A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csajok. Most tusoltam, és utána vettem észre, hogy fel vannak vizesedve a lábaim. :? Szerintetek mit csináljak? Egy kicsit parázok, nehogy gáz legyen. Fájni nem fáj semmim, a vérnyomim gyorsan megmértem: 122/65. Szerintem az még nem magas.

A házidokim tuti kiírna, annak szólni se merek, a védőnőcit meg mostanában látni se akarom!- Lásd AFP-s egyet nem értés.

Kép
Kép]
hendegabi

Bocs, a bepofátlankodásért megint!
Hendegabi!
Vizesedésre.....alma-alma-alma...amennyit csak bírsz enni. És csökkentsd a sót az ételben..mert a só megköti a vizet...akár bevezetni, hogy egy héten egyszer sómentesen eszel mindent. Plusz felpolcolt lábak amikor csak lehet.

d.dodó

Sziasztok!

Napokig nem tudtam jönni, talán már nem is emlékeztek rám... Raktam fel avatar fotót, hogy nekem is legyen arcom! Ha nem is túl nagy felbontásban... :)
Most is hulla vagyok, csak lefekvés előtt bekukkantok mi újság, holnaptól rendszeresebben jövök, ha nem is mindennap.

De amiért most írok, az Hendegabinak szól:
Téma: vízhajtás.
Figyi Gabi! hetente egyszer, amikor összegyűlik egy kis lekierőd, csináld meg a következőt: főzz puhára SÓTLANUL ÉS MINDENFÉLE ZSIRADÉK NÉLKÜL egy bögre rízst. Sima vízben. Ehetetlen valami lesz az eredmény, de az már magában vízhajtó hatású! :) No de nem kell elszontyolodni, ugyanis a kész rízst a következő dolgokkal lehet "lekísérni" : reszelt alma (tehát csatlakozom az előttem szóló d.dodóhoz), paradicsom (tudom, tudom, nincs szezonja sajnos, és ilyenkor nem túl egészséges), kígyóuborka, petrezselyem, vöröshagyma, lilahagyma vagy akármilyen hagyma, KAPOR -ez az egyik legjobb vízhajtó! A kaprot és petrezsemzöldjét megtalálod mirelit formában is az üzletekben. Ha egész nap nem bírod a kúrát (bár szerintem kibírható, mivel ezekből annyit ehetsz, amennyi csak jól esik -na jó, ez kissé paradox, ugyanis nem fog jól esni :) ) szóval he nem bírod egész nap, már az is félsiker, ha vacsoráig kibírod, aztán vacsira ehetsz egy kis párolt pulykamellet, vagy halat kis sóval, borssal, mega fentiek közül bármivel.
Másnap reggel: MEGVEREGETHETED A VÁLLAD! :wink:

Na és d.dodó jól beszélt, amikor azt tanácsolta Neked, hogy úgy általában sótlanabb étkezések (no meg az se baj, ha kicsit fűszertelenebb) + felpolcolt lábak!!!!

Breki76
Köszi a privi segítséget vonalzó ügyben, na majd most elválik, hogy sikerült-e.

Kép
szkarabeusz

Breki76 !
Hurrá, megjelent a vonalzóm! Én ott szúrtam el, hogy az egész kódot bemásoltam, ami a kép alatt megjelent, nem csak az url címet.

Kép
szkarabeusz

Na, még egy uccsó mára! :)

kicsidodi!

"A férjem időnként tuti, hogy nagyobb vérbőséget okoz odalent, mint egy kád melegvíz, mégse lesz tőle baja a Pindurnak! " :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano!

Hurrá, hurrá, éljen, éljen! :lol: Beszédes egy fotó. :wink: :lol: :lol:

orsi777!

Nem tudom miért mondott 4 deci tejet a védőnő, de az biztos, hogy hosszú távon és nagy mennyiségben vesekövet okozhat. De ez még nem annyi. Ígyál amennyit jól esik és tedd változatosabbá más tejtermékekkel is. Csak a pasztőrizálatlan cuccokat és a lágy, fehér sajtokat kerüld.

hendegabi!

Máskor se tiltakozz, ha Apának ilyen megmozdulásai lesznek! :wink: :lol: :lol: :lol:

Vizesedés ellen tedd, amit a lányok mondtak. De ha 2-3 nap múlva is ez a helyzet, akkor irány a doki. De nem a háziorvos! Majd a nőgyógyászod eldönti, hogy mit lát jónak, mert marhára nem hiányzik, hogy toxémiás legyél. Arra nagyon oda kell figyelni! És ha ki akarnak írni, akkor tessék hagyni magad.
A vérnyomásod jó, afelől nyugodt lehetsz.

d.dodó!

"Pofátlankodjál" csak máskor is nyugodtan! :wink:

szkarabeusz!

Mi mindenkire emlékszünk. :wink: :lol: :lol: :lol:

Fürdés.
Az előző lakásunkban csak zuhanyzó volt, így gyakorlatilag 10 éven keresztül kényszerültem hanyagolni a pancsit. Aztán elköltöztünk és amíg nem telt le a szülés utáni 6 hét, addig azt hittem néha este, hogy sírva fakadok, annyira hiányzott már.
Azóta is fürdök, általában Manócskával. Bár, amikor kiderült, hogy jön Ketteske megbeszéltük, hogy Apa fog vele fürdeni, de hogy-hogy nem, valahogy mindig úgy alakul, hogy mi megyünk. És ráadásul jó meleg vízben, a 37 fokon jócskán túl... :roll: :oops: :oops: :oops: Úgy vagyok vele, hogy ameddig jól esik, addig marad ez a gyakorlat, aztán pedig majd jön a "böjtölés". (Alighanem az is belejátszik, hogy télen azért csak jobban esik a meleg, mint a zuhany alatti "vacogás")

A javuló tendencia után úgy tűnik, hogy hanyatlok. :evil: :evil: :evil: :evil: Többet köhögök, délutáni szundi után mértem 36,8-at. Holnap kismama tornára szerettem volna menni, de lehet, hogy nem fogok? :evil: Majd kiderül, hogy telt az éjszakám és hogy érzem magam reggel. (Miért van az, hogy este mindig többet köhögök? :shock: )
Nem szeretném a többi kismamát összebacizni, de eddig nem ér(e)z(t)em vészesnek a keheskedést. Nagyon köcsög dolog lenne, ha mégis beállítanék...? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Csak őszintén...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.28 23:38-kor.

Kép
Kép
200907?

Jaj, Hendegabi, no és természetesen vízhajtó napon csakis szénsavmentes ásványvíz ill. csapvíz jöhet szóba, mint ital! Semmi gyümölcslé és társai!

Sok sikert! :wink:

Boo!
Mi újság vezetéknév ügyben, végülis mit tanácsolt az ügyvéd? Lesz esküvő?

Kicsidodi,
ha esetleg még emlékszel rá, pénteken kérdezted mit tanulok -oroszt :) Bachelor szakon ez lesz a utolsó félévem, én már a Bologna szerint kezdtem. De a szakdogát, az államvizsgát és egyéb finomságokat most passzolom... NINCS HOZZÁ AGYAM! Pedig én nem is dolgozom. Te hogy csinálod????? :shock: Tiszta ötösök... durva! Zseni vagy? :wink: -no ez szerencse, nem érdem!!!!!! :lol: :lol:

Kép
szkarabeusz

Jaj, 007 !!!!! (Én nevezhetlek Fátylas Áná-nak?? :D Gonolom itt a fiatalok nem értik ezt a poént, lehet hogy Te sem -akkor bocs! Volt egy ilyen brazil szappanopera anno, amiben a főszereplő csaj sokáig -úgy 1426 epizódon át - fátyol mögé rejtette az arcát, nehogy meglássák a kérők... De ő a végén felfedte!!!!!!! )

Nekem ici-pici az avatar képem, de gondolom Neked nem akadály, Te így is le tudsz nyomozni! :D :D :D nagy testvér mindent lát.... 8) Gyanús vagy Te nekem, szerintem itt kering a műholdad is valahol a fejünk fölött....

Kép
szkarabeusz

007 !
Engem a háziorvosom a múlt hónapban nagyon leb...ott, hogy nem mentem rögtön a megfázás elején, hanem otthon vártam a csodára 3-4 napig. Nehogy valami olyan szövődménye legyen a dolognak, ami miatt pár hét múlva olyan drasztikusan kell Téged kezelni, hogy a baba lássa a kárát!
Szerintem most ne kalimpálni menj, hanem inkább dokihoz!!! Ez nem vicc! Ha jól tudom, a hörghurutra jellemző, hogy este fokozódik a köhögés! Szerintem doki! De Te tudod, te érzed!

Kép
szkarabeusz

szkarabeusz! :)

Ez itt a 337. bejegyzésem. Az 1426.-nál majd én is felfedem, jó? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) (HA VALAKI KÉPES SZÁMONTARTANI, HOGY MIKOR, MIT ÍGÉRTEM AZ NYUGODTAN BEHAJTHATJA RAJTAM!!! :wink: :lol: :lol: :lol: )
Nyugodtan hívhatsz akárhogy. Ha neked egyszerűbb Fátylas Nyanyának hívni, akkor tégy úgy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem vagyok én Belügyminisztérium, hogy mindenkit lenyomozzak. :o :lol: :lol: (Azzal együtt csak idő kérdése minden... :wink: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) )

Kép
Kép
200907?

Hendegabi:Van megegy dolog a vizesedesre!Nekem az msn-es vedonenim ajanlotta,mert multkor vizesedtem.Az osszes dolog amit irtak a csajok,az mind tuti,es az almakompot!!!
En zabalom az almat is ugyan,de nagyon jo vizhajto igy is,es talan jobban fogyaszthato,ha nem kedveled annyira onmagaban :wink:
Nekem bejott,egesznap azt kellett ennem,es istenien jol esett!

Szkarabeusz:Hi!

Kép
Kép
ancsurti

Na behulyult a babanet...csak az almakompotot akartam kiemelni...bezzeg a szinvaltast mar nemengedi :shock: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Jó Reggelt!

007, nem én, hanem Apa kosarazott. De a képre Marci csempészte rá. Ezzel szórakoztatja a szomszédokat mostanság.

Vizesedés: a nyers krumpli rágcsálását hallottam még, ami nagyon jó- Én is brutál mód vizesedtem Marcival a 25. héttől. De csak a pihenés és felpolcolt láb segített.

conversano, neked is gratula a pici fiúhoz.

Van, akinél ténylegesen kiderült, hogy lánya lesz? Mert, ha jól olvastam Gabinál esélyes, de még nem biztos.

Gabi szép pocakod van nagyon. Jó nagy lesz neked is a végére.

Tej: szülés után nekünk is megkötötték, hogy 3-4 decinél többet ne igyunk, de az a baba miatt volt. De előtte??? :shock:

kispiskóta

Sziasztok csajok és pocaklakók!
Még teljesen új vagyok itt és nagyon tetszik ez az oldal. Szívesen megismernélek titeket!!! :D
Az én Kismanóm 17 hetes és 2 napos, most kezdett el növögetni a pocakom, bár ez még a kívülállóknak rejtve marad a nagy kabát , pulcsi alatt.De mi már látjuk nagyon is és a nadrágjaimnak is szembesülniük kellett azzal a ténnyel, hogy ezen a télen nem viszem őket ide-oda . :lol: :lol: :lol:
Múlt héten voltunk AFP-n, jövő hét csütörtökön pedig mehetünk doki bácsihoz. Már annyira várom, hogy láthassam a kis Pocaklakót.
Hát előre is örvendek az új ismeretségeknek. További szép napot nektek.

Ildi[/url]

Kép
ikoka7

Megint Én! :D
Segitsééég! Hogy tudok bemászni a profilomba ??? Szeretném feltenni a vonalzómat , meg vátoztatni ezt-azt, de valahogy ehhez most nagyon béna vagyok .
ikoka7

Megtaláltam!

Kép
ikoka7

Aha , csak mégsem jó :cry:

Kép
ikoka7

Sikerült, erre az összes beírásomhoz odatette, úgyhogy, most tök idiótának tűnök. REmélem azért mégsem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ikoka7

boo
Nekem sikerült olyan excel táblát csinálni, ami automatikusan számol és frissít a napi dátumhoz képest. A gond csak annyi, hogy nem sikerült az eltelt időt hétre és napra bontanom. Tehát csak számformátumban tudtam megoldani, oly módon, hogy pl, 17,1 , 17,6, vagy 17,9 az eltelt hetek száma. Tehát azt (még) nem sikerült megoldanom, hogy az eltelt napokra hivatkozó cella a kerek hetek után fennmaradó napokat is hétfelé ossza.
Ha esetleg így is érdekel a táblázat mailban elküldöm neked.
Vendég

Ikoka7 (Ildi) :lol: :lol: :lol:

Üdv köztünk, mi pont egy idősek vagyunk :wink: :wink: Első bébi? Dolgzol.... mesélj egy kicsit magadról :wink:

Kép
Kép
minimano74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv köztünk Ikoka:)
Vendég

Sziasztok!
Dodi!
Bocsi,hogy belekotyogok csak olvastam,hogy a Gyed Tgyát számolgatod Én már annyit érdeklödtem,hogy lassan profi leszek.180npnak kell lenni biztosítotnak akkor vagy jogusult rá.Ha nem voltál mostanában munkanélküli akkor az elözö évet veszik alapul tehát a 2008-at.Ha viszont mondjuk most januárba nem volt munkád februártól 150-el be vagy jelentve azt veszik alapul(nekem így volt és a maxot kapom)de akkor a 180napodnak ez a fizunál legyen meg.Ha elmész tápénzre akkor is ezt veszik alapul mert a tápénz elálát és elátás nem lehet egy másik ellátás alapja.
Én 2005-ben lettem terhes a lányommal(szintén júliusra vártam) akkor minmálbérér dolgozatm(papiron)kirúgtak(nem lehet de fegyelmit kaptam és lapát)ez volt decemberbe.Több könyvelő és ügyvéd is azt javasolta,hogy januárba ne dolgozzak februárba szüleimhez mentem 145e bejelentettel és pár napon múlt(kislányom 10nappal korábban jött) a 180napom magas fizuval de kivizsgálták és megkaptam a max Gyedet.A legbiztosabb ha felhívod ahova tartozol Eü pénztárat Ők a taj számod alapján megmondják,hogy vagy bejelntve és mire számíthatsz.
Még egyszer bocsi,hogy belekotyogtam :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

boo
esetleg úgy picit szebben néz ki hogy 17 1/7 hét. De ennél több egyenlőre nem megy. Érdekel így a tábla, vagy ne is agyaljak rajta?

minimano, ikoka
mi egy idősek vagyunk (1 nap híján). Ti érzitek hogy mozog a baba? Mert engem egyre jobban aggaszt, miért nem érzem :( Pedig vékony vagyok. Na jó, most lett "párnácska" a hasamon, de alapból vékony alkatú vagyok, azt olvastam azok hamarabb érzik. Nem első baba de már nem emlékszem anno mikor éreztem először.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia :lol:

Bocsi tényleg te is velünk vagy :wink: :wink: :wink: :wink: én már 15-16 hetesen éreztem először most meg már azért mozog rendesen :wink: (igaz nekem 4. terhesség) én az elsőt azt hiszem kb. 20 hetesen éreztem először. De szerintem ne izgulj mindenkinél más a helyzet szerintem :wink:

Kép
Kép
minimano74

sillia!
Hát én közel sem vagyok vékony alkatú, úgyhogy nem lehet minket egy lapon emlegetni, de én is épp kérdezni akartam itt a velem egykorúaktól, hogy mennyire érzik a baba mozgását. Úgyanis én valószínűleg semennyire :( :( :( Pedig már van egy kisfiam, nem először szülök. Hogy pontosabb legyek, néha-néha érzek valamit, de az bőven elmegy bélmozgásnak is...
Jaj Istenem, pedig én hús-vér Rák vagyok, de a megérzéseim most cserbenhagytak... :) :)
Én is kezdtem aggódni. Bocsi, de az most megnyugtatott, hogy Te sem érzed, pedig vékony vagy.

Figyi! Te kombinált teszten voltál, vagy integrált teszten? Már nem emlékszem, bocsi. És hogyhogy csak február 4-én mész magzatvízvételre? Ilyen sokat kell várni időpontra????

Én már nagyon izgulok, mert csak holnap lesz meg az integrált eredménye, és ha vészjósló lesz az eredmény, akkor nekem is heteket kell majd várnom a magzatvízvételre???? És akkor még hol lesz annak az eredménye...
Tele van már a hócipőm azzal, hogy ez az egész terhességem tiszta szorongás! Mikor lesz már július????!!!!

Sillia, Minimano, csak hogy tudjátok, minden porcikámmal szorítok Nektek, hogy makkegésszéges bébiről szóljon a lelet!!!!!!!!

Kép
szkarabeusz

Bocsi, de a jogosultság, meg a számítás alapja nem ugyanaz.

Jogosult akkor vagy, ha a szülést megelőző 2 éven belül van 180 nap biztosított időd.

Az összegnél kell a szülést megelőző egy éven belüli 180 nap (táppénz nem számít bele), mert ha nincs, akkor jön az, hogy a minimálbér kétszeresének a 30-ad része lesz a napi ellátmányod alapja.

Én így olvastam! De utána kell járni jó alaposan az tuti!

Tickerplayground.com
breki76

Boo! Akkor nem adod a mail címed??? Mert menne a tábla egy perc alatt, az alap abból könnyebb lenne, de ha totál újat akarsz, akkor ok! Részemről megvan a szándék az elküldéshez, de az éterbe nem küldhetem, vagy mi....

Tickerplayground.com
breki76

Kicsidodi!
Mi egész héten ezeket a jogszabályokat és HVG különkiadásban ezek értelmezését bújtuk.

Amit biztosan tudok: GYES összege idén 28500, családi pótlék 1 gyerek után 12700. Ezek ugye havi juttatások. És kapunk egy egyszeri anyasági támogatás, ami 64125Ft.
A TGYÁS az átlagkereseted 70%-a, a GYED pedig szintén az átlagkereset 70%-a, de maximálva van a minibál kétszeresének a 70%-ában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumilany 2009.01.29 13:28-kor.

Kép
gumilany

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo
ne kenődj el, mert ha sikerül megcsinálnom akkor a táblázatba már csak az adatokat kellene bepötyögnöd, minden mást számolna magától. Ha Breki elküldetné neked az eredeti táblát, abból ki lehetne puskázni a cellaformátumot...Igen, én is ott akadtam el, hogy az egy héten kívül maradó napokat ne 9 hanem 7 felé ossza. A hátralevő napok száma az egyszerű, ezt nehéz hetekre és napokra bontani. Node ez remek agytorna, úgyis eléggé elfelejtettem az excelt egy kis gyakorlás sosem árt :D Időm meg ugye van...

Szkarabeusz

Én is úgy vagyok vele, hogy amit érzek az akár bélmozgás is lehet. Nem tudom pontosan hogy milyen teszt amit csináltak, mivel nem én kértem (enélkül is vállaltam az amniot). Fehérváron ezt a tesztet valamilyen alapítvány fizeti, így 35 felett mindenkinek megcsinálják. Nekem úgy mondták hogy hármas teszt . Kétféle hormonszintet és a nyaki redőt viszonyítanak az életkorral súllyal stb. Nekem 1:11 arányszám jött ki Down kórra :( Jobb lett volna ha nem is tudok erről, akkor nem aggódnék előre még jobban. Nem akarlak elkeseríteni, de amikor megtudtam a teszt eredményét, nekem már volt időpontom amniora. Jan. 16-án kaptam a febr.4-i időpontot. És ugye még mire meglesz az eredmény...
Vendég

Jó reggelt! :)

szkarabeusz!

A dilemma magától eldőlt. :evil: Hajnal 4-kor Manócska felkelt és át kellett vennem magamhoz. De annyira elkapott a köhögés és ráadásul úgy akart aludni, hogy a buksiját az én arcomra tettem, hogy muszáj volt felkeltenem Apát, hogy ő aludjon vele. Nem akartam a képébe köhögni, meg már az ágynemű is tiszta baci volt, mert mindig inkább abba köhögtem, hogy ne ébresszem fel. (Amúgy, tegnap este ez is sikerült, amikor aludni mentem. :evil: :evil: :evil: :evil: )
Így szépen áthurcolkodtam a másik szobába a kanapéra (elneveztem elkülönítőnek :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: ) és ott aludtam. Viszonylag jól sikerült.
Ma reggel felhívtam a nődoki asszisztensét, aki azt mondta, hogy a méz, citrom továbbra is mehet. De ha szükséges, akkor lehet szedni Algopyrint, Rubophent, Neocitrant és a Theiss lándzsás útifű szirupot. Illetve, ha nagyon eldurvulna a helyzet, akkor belgyógyásszal írathatok fel penicillin alapú antibiotikumot. És szigorú otthonlétet parancsolt. :?
A köhögésen túl semmi bajom, úgyhogy egyelőre marad a méz és citrom nyomatás kamilla teával.

ikoka7!

Üdv! :)

sillia!

Én Ketteskét várom, most vagyok a 17. hétben, de még én sem érzek semmit. (Lehet, hogy a 4-5 kiló plusz miatt, lehet, hogy nem). Manót a 19. héten éreztem meg. De aggódni nem aggódok. Múlt hét pénteken voltam dokinál, ő megvizsgált és azt mondta, hogy jól van, szépen növögetek.
Nyugi neked is (ezen úgysem változtat semmit, ha idegeskedsz. De legalább elrontod a hangulatod ahelyett, hogy élveznéd a terhességet)

kicsidodi!

Ezt a linket felraktam már 2x. (Bocs attól, akit már marhára idegesít... :oops: :oops: :oops: :oops: ) Nem tudom, te láttad-e.

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213/gyed20081212.html/ugyleirasjogi

Hátha segít. De a legjobb az lenne, ha felhívnád az OEP-et és beszélnél valakivel, aki KONKRÉT összeget is tud neked mondani. (Esetleg emilt is írhatsz. Annak nyoma marad, csak lehet, hogy később kapsz választ) De, hogy nem egyszerű kiszámítani, az biztos... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.29 12:20-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi 007!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Sajnos már jó rég tudtam írni, mert időközben kiderült, hogy veszélyeztetett terhes lettem és sajnos feküdnöm kell. :( De végig olvastalak benneteket, csak írni nem volt már a végére erőm. Remélem nem gond, ha újból csatlakozom. Csak sajna nem biztos, hogy olyan sűrűn tudok jönni. :oops:

A vizsgálatok alapján úgy néz ki, hogy 1 héttel előrébb járok, mint számoltam, így most 18 hetes 3 napos vagyok., úgyhogy majd a vonalzómat is át kell állítanom.
Sajnos én az elejétől fogva kb. 2 hetente barnáztam 1 napot és a pocakom is fájt. Így bementem az ügyeletre és azt mondta a szonográfus, hogy a Babuka tök jól van! (Hál’Istennek) :D :D csak a méhlepényem tapad elöl, mélyen. Ott persze az ügyeletes doki totál rám ijesztett, de utána beszéltem a saját orvosommal, aki megnyugtatott, de azért mondta, hogy pihenjek, úgyhogy táppénzen vagyok úgy néz ki, hogy végig. :?

Én jövő szerdán megyek genetikai uh-ra+4D-re. Már annyira várom! De izgulok is, hogy a lepényem a helyére került-e. :oops:
Én annyira úgy érzem, hogy fiú lesz !:wink:

Boo

Megtennéd, hogy engem is beraksz a táblázatba? e-mail címem: sz.gabcsi@freemail.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi83 2009.01.29 12:10-kor.

Kép
gabi83

Kicsidodi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumilany 2009.01.29 13:27-kor.

Kép
gumilany

Ikoka7!
Az előbb elfejtettelek üdvözölni, pedig akartalak! -bár még én is nagyon új vagyok itt, de HELLO! :)

007, alias Fátylas Ana! :D
Gyógyulgassál, gyógyulgassál!!! Okos kislány, hogy felhívta doktornénit!

Sillia!
Opsz, most ledöbbentem kissé, hogy már jan. 16-án kaptad ezt a februári időpontot! Bízom benne, hogy Te pont a 12. vagy!!! A minap voltam védőnőnél, és a váróban beszélgetésbe elegyedtem egy velem egyidős, 33 éves csajjal, akinek a kombinált tesztje 1:8-at hozott ki. Ő most a 19. hétben jár, de már másfél hete megvolt a magzatvívétele, szóval már az eredményre vár! Igaz, hogy ő más intézménybe, a MÁV kórházba ment, lehet, hogy ott nincs olyan hosszú várakozási idő? Istenem, nagyon drukkolok neki is!

Borzasztóan izgulok, nekem holnap lesz meg az integrált eredményem, de ezt már írtam. A nagy fiam még nem is tudja hogy kistesó lesz, csak a megnyugtató eredmény után merek szólni neki. Pedig olyan jó lenne már megosztani Vele a nagy hírt, annyira de annyira szeretne kistesót...

Amúgy én is fehérvári vagyok. :)

Kép
szkarabeusz

Csináltam fotókat a DVD-ről! Teszek fel párat!

Itt még nyugiban volt, csak a lábát nyújtogatta. Sztem tök jól látszanak a vonásai :wink: !
Kép

Itt puszit dob anyáéknak :D , a mozgóképen tökre látszik, ahogy elcsücsöríti magát, aztán vissza! Ééédes!
Kép

Itt meg szopizik, bár nem az igazi a kép.
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi1 2009.01.29 12:12-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodiiiiiiiiiiiii !!!!
Ez a kis szaros GYÖNYÖRŰŰŰŰ ! :) :) :) És annyira szép "misztikus"ra sikerültek a képek. Misztikus helyett nem a találom a megfelelő szót, de talán érted, mit akarok mondani!

Amúgy visszanézegettem mások fotóit is, mindenkinek zabálnivaló a picurkája Brekié is, Conversnoé is, és a többieké is, nem említek most mindenkit név szerint!!!! Nekem még odébb van a 4D, majd csak a jövő hét vége felé megyek, ha már a kezemben lesz az integrált eredménye. Nehéz kibírni addig!!!

Kép
szkarabeusz

2006 akart lenni :lol:

Kép

gabi1

Neked is köszi Gabi83!
Pihizz sokat! Drukkolok az UH-hoz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.29 12:17-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszönjük Szkarabeusz! Akkor nem csak elfogultságból látom gyönyörűnek :mrgreen: ! Amúgy a férjem hihetetlenül szép baba volt: kreol ből, hosszú, dús fekete fürtök, gyönyörű babaarc, tényleg csodaszép volt, mint egy kis félvér, pedig apa is , anya is totál magyar, és fehér bőrű. (Ja, és az apjára is hasonlít :lol: ). A lakótelepen a csodájára jártak, és azt hitték kislány :lol: ! Szóval remélem apjára üt, mert én átlagos bébi voltam: cuki, de semmi extra :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkarabeusz 2009.01.29 15:00-kor.

Kép
szkarabeusz

Szkarabeusz! Oké, köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabi83 2009.01.29 12:16-kor.

Kép
gabi83

én vettem, ok. de fogalmam sincs hogy kell törölni

Kép

gabi1

kicsidodi! :)

Nincs mit. :wink:

Ezek kurv@ jó képek!!! :shock: :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Tök jó kis turcsi orra van. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi83! :)

Remélhetőleg a helyére ment a méhlepényed és most már kicsit jobban jöhetsz-mehetsz.

(A Tgyes az a Terhességi Gyermekágyi Segély akar lenni, ugye?)

szkarabeusz! :)

Rajta vagyok a témán. :? És köszi. :D

gabi1! :)

2066? Ezt aztán nevezem bebiztosításnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkarabeusz 2009.01.29 15:01-kor.

Kép
szkarabeusz

ÚGY KELL TÖRÖLNI, HOGY BELEMENTEK A HOZZÁSZÓLÁSOTOKBA, OTT FENT VAN EGY "SZERKESZT" IKON.

Kép
szkarabeusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?