Sziasztok Lányok!
Katinkababa:
Balázs egyszerűen tüneményes! Tényleg KisBogár! Gratulálok hozzá, és örülök, hogy szépen fejlődik! Még 1-2 hét és újra otthon! A szívzörejt tényleg kinövik, és korababáknál gyakrabban is hallják, de szerintem mire hazamentek, addigra már minden rendben lesz!
Cicus:
Le a kalappal előtted! Én az alig megfázott férjemet és az éppen féltékenységi rohammal küzdő 2,5 évesemet alig tudom kordában tartani úgy, hogy a pici még bent van

. Zsófi gyönyörű baba. Formás, pufók, igazi csajszi!!! Amikor tudsz, akkor azért pihenj!
Annus:
Jósolgatunk, jósolgatunk

?! A szülésznőm mondta épp tegnap, hogy második gyereknél sokkal több a jósló és az olyan jósló, ami szülési fájdalomhoz hasonló. Remélem Iza jobban aludt, és így Te is pihentél!
Julcsi:
Mennek a drukkok! Látod 3 ujjnyira nyitva vagyok lassan egy hete, és még mindig egyben

. Azt az 1 hetet simán kibírjátok! Jól tetted, hogy bementél
Edit:
Örülök, hogy megoldódott a mosógép probléma. Egyébként nekem is az volt az érzésem a dokimnál, hogy akkor szülök, amikor neki kicsit optimális... Szerintem december 2-áig nem maradtok Ti sem egyben!
Béen:
Biztos, hogy hamar "régi fényedben" fogsz tündökölni. Hihetetlen mennyi kiló tud lemenni szülés közben az emberről. Mondjuk nekem kellett egy év, amíg a csípőm visszarendeződött, de kilóra a szülés után ugyanannyi voltam, mint előtte. Nyugi! Az álmod pedig tényleg gyönyörű

. Kívánom, hogy megvalósuljon!
Sannah:
Kitűztem a tárgyalást és nem szeretnék sem napolni sem halasztani, hanem egy jogerős befejezésre vágyom

. Aztán a végén lehet, hogy fellebbez a fiam, és jön a másodfok

. Egyébként Te mivel foglalkozol?
Cedis:
Édes vagy, hogy érdeklődsz! Még egyben... És a hidegfrontban van minden reménységem

. Bár jövő hétre mondja az igazit, most csak enyhébbet, de remélem ez is elég lesz.
Menion:
Tudod, hogy mennyi ilyen kiskorú veszélyeztetésről tudnék mesélni, mint amit a Laci írt... Szomorú, de sajnos a beteg gyerek többet ér anyagilag. Na, de nem menünk bele, mert erről nem illik beszélni ebben az országban. A lényeg, hogy jobban vagytok, és kikerült Anna a Madarász utcai kórházba! Akkor viszont hamarosan Ti is otthon lesztek!!! Hurrá!!!
A pocakfotók gyönyörűek! Nektek mekkora pocakotok van! Hát az enyém közel sem ekkora. Lehet, hogy megint nem éri el a fiam a 3 kg-t???
És akkor mi. Hát ez a mindennapos CTG mit ne mondjak... Levezetni 80-90 km-et minden nap, állni a dugóban Pesten, nem egy leányálom. Annus jól megfogalmazta, hogy mintha nem akarnák, hogy kivárjam a csütörtököt

. Tegnap az én dokim is megjegyezte, hogy nagyon szülésre állunk. Megkérdezte a szülésznőt, hogy holnap ráér-e... Majd közölte, hogy holnap délután ő is ügyeletes, a szülésznő is ráér, úgyhogy akár szülhetnénk is. Én mondtam, hogyha már vártunk eddig, akkor induljon magától. Igazából nem mondta ki, hogy holnap indítani akar, de valahogy ezt vettem le a beszélgetéséből. Azért ma már elkezdtem megint jósolgatni, kíváncsi vagyok, hogy most beindul-e. Holnap jelentkezem majd, hogy mi volt!
Puszi, Kata