A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Eltűnt!!! :shock: :shock: :shock:

Lehet elment Flórával sétálni???? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Szilvi most küldött smst meghalt a ku..... net!!!! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Na ez nagyon jó!!Mikor tudna netezni itt akkor szaródik el!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
martik77

Ma mondtam anyukámnak, hogy a barátnőm kívánja a szilvalekvárt, rögtön akar adni vagy öt üveggel hogy vigyem el neked, mondtam hogy nagyon messze vagy......... :(

Kép
muzsuzska

Azt mondta,hogy az idén nem főz lekvárt mert senki nem akarja enni!
Én nem sokat eszem az biztos.

Kép
muzsuzska

Nekem meg csurog a nyálam érte!!Pavlov kutyája lettem!!! :lol:

Most adott a b.nöm a Tescoba vette 499 ft,nagyon fini,szinte már olyan igazi lekvár!!! :D

Kép
martik77

Megyek kajcsit csinálni.Vettünk ilyen Knorr tejszínes-fokhagymás csirkealapot sütbe kell megcsinálni azt akarom elkezdeni. :D

Kép
martik77

A pennyben is van olyan nagyon fini!
Kár,hogy nem vagyunk közelebb segítenék megvarrni a baba ágy kellékeket. Olvastad múltkor, hogy írtam a törölköző is jó a huzatba húzva. :D

Kép
muzsuzska

Vettem egy gatyát 400 Ft-ért! Állati jó! Csak kár, hogy olyan anyag van a hasán, tudjátok. De azért szuper, szuper, és holnap feladom neked a régieket, Márti! :D :D :D

KépKép
benó

Jó főzést! :D

Kép
muzsuzska

Megy a gatyacsere! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Amúgy most is megyünk postára, de ott nem lehet csomagot feladni, úgyhogy csak a lányok (Timi, Szilzi) dvd-jét adjuk fel.

KépKép
benó

Igen és meg is jegyeztem!!Ami mostanság nálam nagy szó!!! :lol:

Nem is akarok most olyan nagy takarót mint Gergőnek is van,hisz úgy is jön majd a nyár!!!

Majd nyáron hátha lemegyünk hozzátok!!Most már legalább van cél,hogy merre kocsikázzunk!! :D :D :D

Helló Benó!!!

Kép
martik77

Nekem a kantáros farmer kismami gatyók tetszenek! Persze rám nem lesz mert lóméretben nem gyártanak! :D

Kép
muzsuzska

Még vagyok!!Milyen anyag van a hasán??Fotót kérünk!!!

Mikor érezted a mozgást??Az idő körül ma is figyeld!!!

Kép
martik77

Miskolcon egy turiba se kapsz jó kismama nacit úgy mint régen!!A bolti meg drága!!

Az én kedvencem is a kertész naci de az meg végképp nincs!!!! :(

Dömével volt olyan nacim!! :D

Kép
martik77

Márti, nagyon nagy szeretettel várunk, jöhettek!!!! Akár egy hetet is itt nyaralhattok, kaptok szobát, szerzünk babaágyat, meg amit szeretnél!!!! Mind a négyen! :D :D :D :D Én élvezném nagyon!!!!!!
Legalább kényeztethetnélek és babázhatnék is! :D :D

Kép
muzsuzska

Amúgy meg sziasztok, a fene a pofámat, hogy nem köszönök.

KépKép
benó

A piactéren volt egy néni, aki már akkor pakolt, mikor odaértünk, és mondta, hogy nem szokott lenni gatyája, de most van 1. :shock: :D A másik turi szerintem bezárt, mert tegnap se volt nyitva és ma se. :roll:

KépKép
benó

Szia , a fene a pofádat! :D :D :D :D :D :D

Minek annyit köszöngetni, hisz mindig vagyunk!!!!!!!!!!!!!! Puszi! :D

Kép
muzsuzska

Még megbeszéljük!!Én mondtam Benónak is,hogy hozzájuk is lemegyünk.Csak benzin költség és ennyi!!!Mert én bárkinél megszállok szívesen!!Eddig nem volt ismerős sehol ezért nem mentünk sehová,vagyis 2x Sátoraljaújhelybe a b.nőmhöz.De ennyi.És L.is szeretne világot(országot)látni!!

Kép
martik77

Hozzánk biztos, hogy eljöttök, mert visszahozod a gatyákat. :lol: Visszahozod a gatyákat? :wink: Mert ha igen, akkor elküldöm a kedvenc gatyámat is, hátha jó még rád, egy állati jó kertészes-vadóc gatya, majd lefényképeztetem a Gy.-val. Meg a ciklámen színű (elég vad) kismamakertészt is kaptam, azt is elküldöm. Meg a farmert meg a világos színűt (az nem farmer).

KépKép
benó

Jó visszakapod Benó!!Egy csomó babaruhával mert az enyém ahogy kinövi adom tovább neked én nem őrizgetem az tuti!!Neked meg két babára rengeteg kellesz!!!! :D oké???

Kép
martik77

Akkor jösztök hozzánk nyaralni, országvégét látni!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Spóroljatok a benzinre addig!

Láányok, én is küldhetek gatyót nektek, igaz nem kismama, de biztos még bőven belefértek!

Kép
muzsuzska

Most tényleg megyek!!És nem köszönök a fene a pofámat!!! :lol: :lol: :lol:
Még jövök!!! :D

Kép
martik77

Rendben! És köszi! :D :D :D :D :D :D :D Így legalább muszáj lesz kapcsolatban állnod velem. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát, jó, menj főzni. :D
Én még megkeresem a Timi címét.

KépKép
benó

Ha mind elmentek akkor én is megyek!

:cry:

Kép
muzsuzska

A fene a pofámat, mentem.......

Kép
muzsuzska

Bocsánat, csak vissza akartam olvasni. De még nem sikerült.
Szilzi, szerintem is a Zsuzsira kellene hallgatnod. :wink:

KépKép
benó

Szilzi, nem tudom pontosan, milyen sütit szeretnél csinálni.
Van egy egyszerű recept a főzős topicban, mikorra kellene?, megkeresem.

Boldog újjászületést, Flóra! :D Jó sétát!

Zsuzsi, jó, hogy anyukáddal ma jól elvoltál. Örülök, hogy szóltam a gyógyszer miatt. :D

Mi is jól megvagyunk a Gy.-val, összeillünk szerintem, úgyhogy mindenki házasodjon, aki még nem. :D

Kijavítottam a dogákat, végre. De ma írattam újat és csütörtökön is. Már végigvettük az összes tételt, már csak dogákat írunk belőlük. :D A gépírásból is már csak 5 betűnk maradt. :D Viszont vannak dolgok, amik nagyon nyomasztanak a munkahelyen, majd egyszer leírom. Vagyis csak egy dolog, de az nagyon.

Várom a Gy.-t, hogy összeszedje végre magát, mert így nem lesz feladva semmi a postán. Meddig van az nyitva? :roll:

KépKép
benó

Na, ha nem vagytok itt, akkor telefonálok, megkérdezem, holnap mehetünk-e a 20 e Ft-os babakocsiért.
Milyen irreális, nem, hogy 16 e a méhszájvizsgálat + az uh, a babakocsit meg 20 e-ért meg tudjuk venni? :wink: Persze, nem szeretnék többet adni érte, értitek....

KépKép
benó

Azt mondta, szombat du. menjünk. Az még jobb is, és akkor legalább nem kell kerülgetni senkit a boltban.
(Én dolgoztam egyébként régen nála a tanítás mellett a bababoltban, tök jó volt, csak a pénzzel nehéz volt nekem bánni, bénáztam a kasszával.)
Na, elmondom a Gy.-nak a hírt.

KépKép
benó

Megyünk postára.

KépKép
benó

Légyszi kifejteni ami nyomaszt!!!Meghallgatunk azért vagyunk!!!

Én is elmondok mindent!!!

Majd jövök!!Addigra leírni!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Kösz, lemaradok a postáról. :lol: :lol:
Majd utána. :D

KépKép
benó

Na én is csak köszönni jöttem vissza, elolvastam amit írtatok. Olyan mérges voltam erre a rohadék (bocs :oops: ) netre! :evil: :evil: :evil: Tényleg végre lett volna időm, erre :evil: :evil: :evil:

Na majd holnap próbálkozok,

puszi

Kép
szilzi

Puszi, Szilzi, holnap jobb netet! :x :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Most borítékolunk. :D

KépKép
benó

Csók, mentünk.

KépKép
benó

BENÓ!!!!!!!!!!!! Én lemaradtam, van ikerbabakocsi 20ezért?????????

Kép
muzsuzska

Nálunk 5-ig van posta nyitva.

Kép
muzsuzska

Én meg kész vagyok!!nagyon fini lett!!!!
Pedig én nem szeretem az ilyen por készítményeket de ez tuti finom!!!

Kép
martik77

Nálunk 7-ig vagy 8-ig van posta.

Kép
martik77

Igen, egy volt kolléganőmnek van bababoltja, és használt cuccokat is bevesz. :D :D :D :D

Visszajöttünk a postáról, feladtuk szerencsésen Szilzinek és Timinek a filmet.

Örülök, hogy jó lett a kajád, Márti! :D

Az éjszakája ezek szerint szinte mindenkinek éber volt. :wink: Valami biztos volt a levegőben.

KépKép
benó

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

:shock: - ez mi?

KépKép
benó

Ja, várod tőlem a sztorit, mi? :lol: Majd. Nem olyan érdekes. :D Tényleg. Csak ott aggasztott, itthon már nem. :D

KépKép
benó

Nembaj!!Én várom a nem érdekes sztorit is!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Megírom akkor priviben, ezzel tényleg nem akarok mindenkit zsibbasztani.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?