A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok!

A kölök reggeli sérójától kééész vagyok! Naggyon laza. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

persze, gondoltam amúgy, nincs mit :wink: :wink:

miért, mi van a séróval? Kicsit elfeküdte, na :oops: :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kretén kéményseprők persze csesztek jönni...

27 hetes pocak...
Kép

es ahogy én látom:
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! Reggel megint véreztem...b@ssza meg :twisted: :twisted:

Hédi ma ott ebédelt a bölcsiben, holnap reggel viszem és ebédkor megyek érte...kíváncsi leszek. eddig úgy néz ki kjól veszi az akadályokat, bár nem érti miért nem mehet a másik csoport udvarrészébe, mikor ott van csúszda, nekik meg nincs :roll: :lol:

Van egy kisfiú 2 hete kezdett és eddig a héten minden délelőttöt végigsírt :shock: :shock: erre ma ott is alszik, mert, a szülőknek muszály dolgozni menni, annyira sajnáltam :roll: :roll: Remélem azért Hédit nem viseli majd meg ennyire

na húztam feküdni, péntek reggel uh- gondoljatok ránk kérlek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

pihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hédi :lol: :lol: szerintem jól veszi majd, eddig sem volt gond 8) :lol: :lol:

szegény kisfiú, annyira gáz lehet neki...azért annyira nem lenne muszáj dolgoznom menni hogy a gyerekemet két hétig hagyjam sírni :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Pocok! Nimród irtó édes :D Tényleg rengeteget változott. Pocakod nagyon szép :wink:

Dodi! Én terhesség nélkül is szoktam nagy ritkán ilyen lenni apával :oops: és persze nem érti,hogy miért...én sem :lol: Kibékültetek azóta?

Boo! Előtej :D Drukkolok,hogy ezúttal minden rendben legyen a szopi körül. Vencel :D Mondjuk a vezetéknevetekhez mást képzelnék el,már ha az lesz a vezetéknév,amit múltkor mondtál.

Tike! Pihenj!!! Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen,vigyázz magadra

KépKép
KépKép
nyuszi81

TIke!

Nagyon sajnálom :(. De én, mint tévedhetetlen szaktekintély, megállapítom, hogy ez csak a haematoma miatt van, és amint felszívódik, nem lesz több vérzés! A baba meg, mint a makk. Ámen :wink: .

Pocok!

Szééép pocak:D :D :D.

Manapság nem nagyon ugrálhat vki, ha munkát kap, nem tudjuk a körülményeket :roll: . Lehet, hogy pár nappal el tudná tolni, de annak értelme nem sok, ha utána kezdhetik előről a beszoktatást, mert dolgoznia meg muszáj :( . Én több ilyen családot ismerek, és a szülőknek a szíve szakad bele, de tényleg nincs más út :( . Különben viszik a házukat, és nincs mit enniük :cry:. Arról nem is beszélve, hogy a kisfiú helyére kb. 10-en várnak gondolom... :roll: .
Persze szegény kisfiút borzasztóan sajnálom, de én az anyukáját is, aki nem lehet vele. Én belehülyülnék a tudatba :cry: ...
Aztán persze lehet, hogy megint csak naív vagyok... :oops: :wink: .

Nyuszi!

Köszi, kibékültünk persze :wink: . este még durcizott kicsit, de reggel már nyoma se volt 8) :wink: . És én is jófej vagyok megint 8) :lol: :lol: . Botond előtt, ha összevesztünk, ő 2-3 napig simán alig szólt hozzám, és óriáshisztiket rendezett, mint vmi primadonna :twisted: :lol: . De mióta Botond megvan, leszokott erről, és nem viszi át másnapra :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

teljesen igazad van megint, én voltam az antiszoci és a kevéssé érzékeny a kommentemmel :roll: :roll: :roll:
(csak valami olyasmire gondoltam, hogy mondjuk 1-2 órát ott maradhatna a picivel, hátha úgy könnyebb neki, meg ilyenek)

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

pocok!
szép nagy poci :wink: :wink:
na holnap most már tényleg én is lövök egy képet...
nézd milyen babakocsit találtam:
http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/2583
na erről még soha nem hallottam és nem is láttam.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nem mondod???ha tényleg szupi akkor megdumálom apával,h holnap
vegyünk mi is...volt még?

Kép
Kép
csibe83

Boo!
de két féle volt.az egyikből volt kiállított darab,a másik meg csak dobozban.
melyiket vettétek?

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Nekem ez a kocsi naaagyon nem tetszik :oops:. Ráadául kb. ennyiből vetetjük le az őssejtet, venne a tököm ennyiért babakocsit :twisted: . Tényleg csajok, ti levetetitek/-tétek? :roll:

Boo!

Mi kb. két hete vettünk az Auchanban csúzdát :wink: . 6000 valamennyi volt, műanyag, és Botondot se lehet azóta levakarni :wink: .
Mi a dobozost vettük, mert az 10-15 centivel hosszabb :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nekem sem igazán,főleg ennyi pénzért,csak belinkeltem,h ilyet látott-e
m ár valaki??!!
mi nem vetettjük le az őssejtet...
na ma szólok apának,h csúszdára fel... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

basszus Kiara tud bukfencezni csak ezt az ágyunkba gyakorolta és majdnem
lebukfencezett... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ma mondtam apának a csúszdát,de azt mondta,akkor veszünk ha
költözünk,de azért még puhítom,h sztem akkor is jó lenne meg amúgy
is jön Kiara névnapja és úgysem tudjuk mit kapjon :roll: :roll: :roll:

doki:
hát nem merem írni,h tuti elvállal,m nem lehet tudni,h mennyivel előtte kell
megkérni,de remélem azért el fog...
ha 3ra mentek sztem nagyon sokan lesznek,de 5-6 körül már nem.
ezért is mondta nekem anno,h inkább 5-6körül menjek,m addogra lemegy a java...

kaptam jövő péntekre 4D-re időpontot...már úgy várom!!!
kiváncsi vagyok a kis pufi arcára...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Láttuk azt is, a mién tök ugyanolyan csak eggyel hosszabb, de akkor ugyanannyiba került, csak a nagy csúzdáknál volt kirakva :wink: Botond pontosan így használja, ahogy Miron :lol: .

Hátfájás :( . Áldott állapot, mi? :twisted:

Én tegnap ihletet kaptam, hogy milyen legyen Botond szobája :D . A Bricostoreban láttam vastag szafaris bordűrt, és a bordűr felett narancs lenne a fal (olyan narancs, mint a bordűr teteje, az alatt meg zöld, mint amilyen a bordűrben is van. És vmi barnás/bézses padlószönyeget vennénk hozzá :wink: . És találtam hozzá Jeep formájú gyerekágyat, de az bazi drága (80.000) :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dr. Dodi: úgy legyen :wink:

Csúszda: Nálunk a nyuszi hozza, remélem akkor a bölcsiben már nem lesz olyan izgi, hogy mindig átszökjön miatta a másik csoporthoz :lol: Egyébként ahogy láttam nálunk a fejencsúszás a sláger most. Most értünk haza, ma már reggel ( 9kor) csak beadtam, nem is köszönt ment játszani, ebéd után mentem érte. Picit előbb értem, még az udvaron voltak, meglestem, éppen közelharcot vívott valamin egy nagyobb lánnyal. Az elakart venni vmit Hédi kezéből, ő nem adta, a nagyobb gyerek ütötte a kezét :twisted: eredmény: Hédi zokszó nélkül türte egy darabig, aztán két határozott rántással elrántotta a kezét, a nagyobb lány elkullogott :lol: :lol: :lol: ( büszkeanya :lol: ) Ma is azt mondta finom volt az ebéd és már a kocsiban bealudt.
Amióta bölcsizünk azóta 3 órákat alszik délután :lol: :lol: és reggel sem jön hajnalban, ma fél 7kor közölte, hogy ő még fekszik. Viszont így a 4. nap reggelére betaknyosodott, eddig csak vizes orrfolyás, remélem szimpla megfázás.

Sírós kisfiú: valóban erre mifelénk nincs más választása a többségnek, hatalmas a munkanélküliség és aki minimálbérnél többet keres az már a jól kereső kategória. Egyébként azt mondták amíg anyukája ott volt vele el sem mozdult mellőle, a játszótéren is így viselkedik, pedig van tesója is.

Reggel doki, de mivel ma is véreztem reggel....csak az a furcs, hogy nappal nem nagyon tudok feküdni és semmi bajom, éjszaka után van vérzés :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!

Miért törölted a régi hsz-eidet :roll: :? . Szeretem visszaolvasgatni, mert mi akkor szórakoztatóbbak voltunk, mint a mostani fórumom :twisted: . Tehát újra magunkkal vagyok terhes :lol: :lol: :lol: . erre jóóól nincseken Bootaságok :( :evil: :lol: .
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.04.07 20:25-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Héjjhéjjjjjj! Hol van mindenki?! :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

mi ma játsziztunk egy nagyot.
nagyon jó volt.

tike!
holnapra egy kalappal...

Kép
Kép
csibe83

Egyelőre úgy néz ki, megvan a 2.0 számú gyermekünk neve :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
na mesélj...

Kép
Kép
csibe83

Hát, várnám még az érdeklődést, hogy kicsit ünnepeltessem magam... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
oké.még egy órát tuti ébren vagyok :roll: :roll: :roll:
remélem befutnak a többiek is...

Kép
Kép
csibe83

Lányok,

én besokalltam... kiíratom magam táppénzre holnaptól... fáradt vagyok és nyűgös délutánra, mire a "kiffiammal" lehetnék végre, és ez így nem állapot... végtére is már csak három hónapunk van kettesben...

Bölcsi után ráadásul ő is mindíg fáradt és nyűgös, hiszen ott nem tud annyit aludni mint itthon tenné (max 2-t, míg itthon simán lenyomja még a 3-at mindíg), és ez így gáz...
Ma egyáltalán nem aludt, elvittem autózni, hátha... de nem, túl volt már pörögve, viszont az autópályán behisztizett, és csak akkor nyugodott meg ha hátranyújtottam a kezem, és szoríthatta az ujjamat... remek volt így vezetni... itthon meg nem akart feljönni a lépcsőházban (ez minden nap kb 2o perc, a garázsból az elsőre bölcsi után), én meg nem hoztam fel, mert fájt a pocakom, így apát a kertben vártuk meg. Miután másfél órája hallgattam a kétségbeesését, a végén már én is sírtam...

De azért írtam az egészet, mert olyan cuki volt, nem látott még sí§ni és láttam rajta hogy megsajnált, plusz nem értette mi van. Aztán Apa felhozta a lakásba, én leültem a földre, ő odajött és aggódó pofival törölgette a könnyeim. Annyira de annyira édes volt....

Csibe,

kocsi nekem tecc :lol: :lol: :lol: de már láttam ezt...

Dodi,

őssejt - szerintem igen, Nimródnál is levetettük, akkor most is, nehogy...

Szoba jól hangzik, nagyon! Nekünk is szafaris, ilyen a függöny, az ágy fal melletti részén egy falvédő, és a szőnyeg is... csak kék alapon vannak az állatok :lol: :lol: :lol:

Andor nekem túl komor a vezetéknevetekhez...

Boo,

csúzda :lol: :lol: édes lehet!

Derekadra próbáld ki a pihenést meg a masszázst (tudod, régesrégesrégen elküldtem a kontaktot...)

Tike,

Hédi milyen kis talpraesett :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, Dodi, toljad azt a nevet hamar!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
hát nem semmi nap.nem csodálom,h sírtál és hogy kiíratattad magad.
használjátok ki teljesen az időt hugi születéséig...

a sírásról jut eszembe,h azt vettem észre magamon,h érzelmileg jobban
megvisel ez a terhesség,m sokkal többet sírok,mint Kiarával.
konkrétan a hbo-n múltkor ment a hannah montana film és azon
sírtam el magam a végén,pedig a műfaja vígjáték....

ti hogy érzitek??

tök lüke vagyok,m már hét elején megcsináltam a táblát,de sztem nem
raktam fel :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Én támogatom a táppénzt, de naaagyon :roll: :D . Főleg, hogy Nimród egyértelműen rosszul viseli ezt a szitut :( . És nálad ez most járható út :wink: . Szóval hajrá! És akkor Nimródot kiveszed a bölcsiből? Vagy félnapos nem lehet? :roll:

Mi Botondnál is törekedtünk a férfias hangzásra, mondván élete java részében mégiscsak felnőtt férfi lesz a ded :lol: . Így az Andorral kapcsban nem ez volt az ellenérv :wink: .
De a befutóra játék lesz sztem :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Szegénykéim... :(
Otthonról nem tudsz dolgozni? Csak mert írtad hogy csüt-péntek otthon, több nem megy??

Dodi!

Na jól van én is figyelek :wink:
Dzsipágyat mutiiiiiiii!

Tike!
Holnapra drukkkkkk!!!

Csibe!
Én is ismerem a Buga-t, de van jó pár (sok) ilyen árfekvésű verda (meg drágább is). Én a Stokké-ra meresztgettem anno mindig a szemem, az mennyire randa bazi sokért :oops:

Boo!

jaja, nekünk is ilyen van, szerintem egy az egyben színre is.
Mi játszin is csúszdázunk, van olyan itt, ahol kicsi a csúszda és fel is tud rá mászni (a nagyra is amúgy :?), de pl. tegnap is tele volt dúvad kölkökkel, cseppet sem anyukás tarkóvágásokat vizionáltam a fejemben, mikor mind az én gyerekem fejét akart átmászni.
Múltkor meg egy gyerek gyakorlatilag lerúgta a csúszdáról. Z. állt még a tetején, épp ült volna le, a másik gyerek meg fejél elkaszálta a lábát, így csúsztak le szépen egymáson, alul a másik fejjel lefelé, rajta meg az én fiam lábbal előre, én meg közben fékeztem a kapucnijával. Csórikám olyan sokkot kapott, tépte az arcomat, sikoltozott, összeszaladt mindenki.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
szegény Z.másik gyerek szülei mit reagáltak???
stokke-t én is néztem,de nekem sem tetszik.

nekem meg ma Kiarát egy kb fél fejjel nagyobb lány felemelte és arrébb
dobta.szerencsére nem lett baja,de hogy senki nem szólt rá utána
azon kicsit csodálkoztam...
később kisakkoztam,h ki a szülő és rá kellett jönnöm,h az apuka konkrétan
végig mozizta,ahogy a lánya arrébb dobja az én lányom én meg nagy
hassal rohanok oda,h mi is történt...

Kép
Kép
csibe83

Bölcsire még nem tudom, mi lesz az ötlet, szerintem ha viszem,akkor full napra, de nem megy majd minden nap. Asszem. Azért élvezi ám, csak fáradt nagyon...

Itthonról melózás minden nap a minőség rovására menne, ami megnehezítené majd a visszamenetelemet Hugi után, tutira. Multi, értékelések, teljesítmény, stb.
Most olyan a csapatom, hogy elég sok mindent a szájukba kell rágni, szerencsétlenkednek, sokat kell velük foglalkozni, ha azt akarom, hogy menjenek a dolgok. Ezt csak itthonról nem igazán tudnám csinálni.

Illetve a táppénz törvény változása miatt ha május 1 után kezdem a táppénzt, a napi max 1oezer helyett csak 5öt kaphatok, mert ennyiben maximalizálták, ami vicc. Tehát, el kell kezdenem most, hogy a 15nap betegszabi után még áprilisban kezdődjön meg a táppénzem. így a szabijaimat meg tudnám tartani a visszamenetelre utánra, ugyanis most már tuti nem bírnám már a melót szülés előtt 15 napig...

Lois,

tényleg, a Stokke rettentő randa...

Dodi,

nemááááááááááááááááár...

Csibe,

de, én is sokkal labilisabb vagyok érzelmileg most. Szegény Apa szív is rendesen,elég elviselhetetlen vagyok.

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
enyémapa is.sztem kicsit meg is van lepve,h ennyit sírok,m amúgy
még sosem látott sírni,mostanság viszont annál többet.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Szabódtak, rohantak utánam, mikor kivittem a játszóról, hogy úristenmibajalettagyereknek :oops: :oops:
A tettes egy Zéténynél még kisebb leányzó volt, Anyuka is résen volt, balszerencse volt, nem tudta elkapni a kis sajtkukacot.
Ezzel nincs is bajom, benne van a pakliban, majd énfiam is hozzáedződik.
De az hogy 5-6 évesek szemrebbenés nélkül lökik félre meg szó szerint átmásznak rajta, és egy fél szülő sincs sehol, aki rájuk szólna, mert kinn osszák egymásnak az észt, attól síkideg leszek :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Jahogy te ezt már ilyen kis ügyesen kisakkoztad.... :wink:
Ez esetben részemről nem is lenne kérdés... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
ne is mond.én már most tudom,h lesz konfliktusom a játszin.
azt nem értem,h miért nem lehet figyelni a gyerekre??
bár mondjuk van olyan aki figyel csak nem tesz semmit,lásd a mai példánk...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
?????

Kép
Kép
csibe83

Na jó, két perc, és jövök :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

na akkor ezt még megvárom,aztán megyek alukálni sztem.

Kép
Kép
csibe83

Itt vagyok :wink: . Nem szekállak már titeket játékkal, úgyis lelőttem, szóval Andor lesz a pindúr :D . egyfelől ez az egyetlen név, ami mindkettőnknek tetszik, másfelől minden kritériumunknak megfelel :wink: :
1. magyar név
2. nem szájbarágósan magyar (Hunor), és nem lett tucatnév (Zalán). Az utónévkönyvem szerint nagyjából olyan gyakoriságú, mint a Botond (mindkettőből 5000 körül vannak).
3. férfias (Pocok, ha elárulom, hogy nálunk még Botondnál is, és most is listán volt az Anton, akkor ahhoz képest ez a név egy teddymacié, nem?
:lol: )
4. Nem ismerünk belőle hülyét, akihez kössük a nevet :lol: . Apa ismer kettőt, de mindkettő nagyon normális. :wink:
5. És a névnapja nem 1-2 héten belül van a szülinapjához képest (május 17. Botondnak május 16. Majd ihatnak rá együtt :lol: )

Asszem ennyi. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
egész hamar sikerült találnotok.pár nappal ezelőtt még amikor megkérdeztem
nem is tudtad,most meg már meg is van a név...
egész könnyű "szülés" volt...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Na pedig azt hittem valami új sosem hallottal akarsz itt kvízt íratni :roll:
Én sosem ismertem Andort, vagyis egy barátnőmnek volt egy Andor pasija, de sose láttam, szóval ez nálam fantomnév csak. Amúgy szerintem nagyon szép. Nekem amúgy az András is szép, tucatnév ide vagy oda :oops:
Amúgy csak érdekességképp, hogy Andorból több van mit Zalánból :wink: (Előbbiből 4700, utóbbiból 4360). Csak körülötted tenyésznek túl a Zalánok :wink: Botondból meg cca 8 ezer :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

http://anix.hu/product_info.php/manufac ... au7e7d1nu2

Vmi ilyesmire gondoltam :wink: .

Én valamelyik nap kivittem Botondot a játszótérre, gondoltam jófej leszek. Hát, többet nem viszem :twisted: . Lehet, hogy csak itt ilyenek az emberek, de a elég car élmény volt, pedig járunk közösségbe, meg játszóházba, de ez kriminális volt :? . A durrdefetkes kölykök egymást próbálták lekörözni hülyeségbe, anyukák meg közben a "Józsi szeretőjét" beszélték ki, közben meg néha fel-felrikkantották a gyerekük nevét :twisted: :lol: . Enyémgyerek szelíden befészkelt a bébihintába és egy órán át onnan nézte mélán a cirkuszt, aztán egykedvűen közölte, hogy "Babóka haza", és itthon önfeledtem vadult el újfent :lol: :lol: :lol: . Szóval majd lenyugodni kijárunk. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Én hiszek az adataidnak, csak ahányszor bemegyek anyuékhoz, mindig van vagy egy Zalán, v. Nimród, v. Zétény v. Zsombor, v. most már Botond is :twisted: :lol: (és Áron mindig!) . (Ergo a topicunk kölkei után adják az emberek a neveket! ej de sok a zugolvasónk :lol:)
Andorról meg alig hallottam :roll: . az lehet, hogy az idősebbek között vannak megbújva, de most jelenleg sztem nem divat név :roll: . De még ha az is, lecarom, mert Botondnál törkedtünk az egyediségre, ehhez képest azóta mióta megszültem, tök sok Botondról hallottam már :twisted: :lol: .

(A 2007-es kiadású utónévkönyvem szerint 5309 Botond van + 1119-nél második névként, és 4707 Andor + 1038-nál második névként. Ergo az utóbbi 3-4 évben született volna közel 3000 Botond és -7 Andor :roll: :lol: ?! Csóri nagyfiamnak lesz 8-10 ugyanilyen nevű iskolatársa :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Azt a betyár mindenit micsoda ágyak vannak itt :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: És ez??
http://anix.hu/product_info.php/cPath/5 ... au7e7d1nu2

Játszó :arrow: Én már nagyjából kitapasztaltam, az a lényeg, hogy 4 előtt kell menni, mikor még van suli meg ovi. Na ez nem sikerül nekünk sosem :oops: Azért mi általában jókat játszunk, de nem megyünk mindennap, nekem gyalogszerrel egy sem elérhető.
MA csak itt portyáztunk szanaszét, sikerült 3 órát bandukolnunk kinn :roll: Elindultunk egy barátnőmmel, meg Z.-vel motorral, vettünk a bimbamos autóból jégkrémet az útszélén, kisfiamnak még problémái vannak a járás-jégkrémevés kombó összehangolásával, ezért a sebességünk gyökkettő volt. Majd mindenhol megálltunk beszélgetni, végül betértünk most először a közvetlen szomszédba, ahol egy napra egy évvel idősebb kissrác lakik, tök aranyos Zétény habitusú, nem rohanta le, szerintem pajtik lesznek. Mi tök antiszociálisak vagyunk, ő ez első potenciális pajtink a környékről :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.04.07 22:39-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Való igaz, az Andor a 2009-es évben anyakönyvezettek között nincs benne a 100-ban. Szerintem is az idősebb korosztályban kell keresni azt a 4700 pasit.
A Zétény összességben nincs benne a 100-ban, de a 2009-esek között ott van 200 valamennyivel.

De számít ez?? Teccik és kész 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Jujj, ez nem hangzik jól... és frankón ott akar majd még trancsírozni is?? EDA-t nem akarsz??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Na és ezekkel meg mi a szösz lett??? :lol:

"Ja, és meglep, hogy ti már tudjátok a neveket Shocked ! Én minden évben kitaláltam az új favoritokat, de most mégis csak kapkodom a fejem! Szeretem, ha fiú és a lány név harmonizál! Így a legutóbbi favoritok:
Erik és Szonja, de apa a Szonját nem szereti Confused !
És volt még:
Áron és Kamilla (Mila),
Dorottya és Richárd (ezek a mi neveink, de szeretem őket Razz ),
Kende és Rebeka,

Meg tetszenek: Hanna, Abigél, Kitti, Milán, Szabolcs, Benjámin

És az utónévkönyvet még alig nyitottam ki Rolling Eyes !"

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis