A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ronmay!
Ha ki akarod lövetni, akkor minél előbb! Én Petrának 6 hónapos korában csináltattam és eléggé megviselte. A tesóm az egyiknek még a kórházban, a másiknak meg kb. 1 hónapos korában és alig sírtak.

Petrának azért lilult így be a feje (most éppen mélybordó), mert konkrétan neki rohant a ház falának úgy, hogy közben hátrafelé nézett, hogy mennyire vicces. :roll:
A seb egyébként leesett, alatta az arca lila-sárga, a szeme alatt meg bordó. Nagyon szép. :roll: :lol: :lol: Folyton mondja, hogy arcin fáj, puszit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike!
Hű, de nagy lány már Hédi is!! :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Igyekszem visszatérni a köztudatba, de a szemem még mindig nem 100-as, szóval óvatos vagyok :? .

Katy!

Szegény Petra :( . Sajnos most már hozzá kell szoknunk ezekhez a szitukhoz :? . Botond feje úgy néz ki, mióta jó az idő, és egész nap kint van, mint egy domborzati térkép :twisted: . Sose tudom eldönteni, hogy csupa retek a feje, vagy csaj a foltoktól "maszatos" :lol: .

Tike!

Hédi nagggyon cuki :wink: . Csak ezért fáj a szívem egy kislányért, hogy lehessen öltöztetgetni :oops: :lol: :lol: .
Hogy vagy?

Képzeljétek, nekem kisebb lett a pocakom :shock: . 2 centivel kevesebb, mint 4 hete. Először megijedtem, de aztán megnyugtattam magam, aztán anyuval is megnyugtattattam magam :lol: . Sztem ha bármi gond lenne a bébivel, attól még ő nem lesz kisebb :roll: , ráadásul ma is éreztem őt kétszer. Viszont az elmúlt 2,5 hónapban nem híztam semennyit, viszont a cicikóim egyfolytában nőnek( :shock: ), és sztem a s-ggem is nagyobb lett :twisted: . Szóval sztem inkább csak átrendeződhettem, mert a gyűrűim is lejárnak az ujjaimról, szóval a kezem is vékonyabb lett, és akkor gondolom nem a méhem lett kisebb, csak a felette elterülő lehhhhellllletnyi zsírréteg :lol: . Uuuuuugyeeee?! :roll:
Nem vagyok én hozzászokva ilyen normális méretű hasakhoz :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Köszönöm kérdésed, ennyire szarul nem is tudom mikor éreztem magam utoljára :oops: :twisted: A gyerek jár bölcsibe és én betegedtem le. Éjszaka annyira köhögtem, hogy átfutott az agyamon, hogy ha eddig kapaszkodott Babóca, most tuti kiköhögöm :twisted: :twisted: Vérzés pecsételő 2 napja volt utoljára ( kopp-kopp), néha kis barnás váladékozás van, cickók feszülnek, reggelente nem tudom eldönteni, hogy mitől van hányingerem a köhögéstől vagy a gyerektől. MA 4 gyógyszertárat jártambe utroért és így is csak a fele adagomat kaptam meg, hiánycikk :twisted: :twisted:

JA é s a hasam meg úgy néz ki, mint egy félidősé :roll: :roll: Ugye csúnyán kiálló maradt szülés után, de szerintem most hogy alul is picit növekedni kezdett ( meztelenül látszik egy kis púposodás) egyre jobban kinyomja a felette levő amúgy sem kis részt.

Hédi tegnap picit sírt a bölcsiben, ma kicsit többet, de mikor mentem érte jókedvű volt. Ma mondjuk az ő arca bőrhiányos lett aza csúnyán össze van karmolva :arrow: verekedett a kisasszony :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi!
Az első trimeszterben beinduló pocakoknak nem a baba az oka, hanem a progeszterontermelődés indukálta bélrenyheség (értsd az ellazult izmok belassítják emésztést ). Ez főleg a hormonpótlást kapó kismamáknál kap még nagyobb hangsúlyt. Sokaknál a második trimeszterre rendeződik a dolog.
Szemed :arrow: tesómnak is ugyanez volt (sztem írtam is), sokáig volt gondja vele, de azért idővel rendeződött. Neki nem kellett kezelni.

Tiplifej :arrow: ne is mondjátok, énfiam tegnap is lepattant a kanapé sarkáról (szeme alatt monokli), még rajta a múltkori szétrepedt homlokseb, a lábszárán vagy 15 különböző színű folt, a feneke meg frankón fekete , azt nem tudom hogy szerezte :oops:

Fülkilövés :arrow: Ha lányom lenne én biztos nem csinálnám a magam kedvéért :oops: Majd ha ő akarja. Ezt szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, nem anyunak. Csinálhatok vele pont elég dolgot, amiben nem kérem ki a véleményét, ráaggathatok bármi nekem tetszőt nem tiltakozik (még), de hogy lyukat üssek a testén az más.
Persze ezzel nem akarok senkit sem megbántani, csak kikívánkozott :roll:

Tike!
Hédi iszonyat cuki, ha lányom lenne pont ilyen stílben nyomnánk mi is :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.04.13 18:53-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!

Sajnálom, hogy carul vagy :( :evil: . Totál együttérezek! 6-7 hetesen volt garatgyulladásom, sztem életemben nem fájt így a torokom, és a világon semmi nem volt rá jó (főleg nem azok, amiket bevehettem :twisted: ). És ráadásul még hánytam is napi 2-szer, biztos, ami biztos :twisted: . szóval igazán együttérzek, de hidd el, hamar elmúlik ez a nyűgös pár hét, és minden oké lesz :wink: .

HÉdi verekedése :? . Bnőm emlékszem mindig a kis amazonoktól féltette a kisfiát a bölcsiben. Gondozónéni szerint a lányok sokkal harciasabbak :twisted: :lol: :lol: .

(Botond itt volt mellettem az előbb és Hédi képét nézegette. Mondtam, hogy ő Hédi, erre Botond: "Húúú, Édi, húúú". Sztem szerelem... :roll: :lol: :lol: :lol: )

Lois!

Ennél megnyugtatóbb választ nem is kérhettem volna 8) . Kösziköszi :D :D :D . Én amúgy nagyon bepüffedtem az elején, egyből 2-3 kiló rajtam maradt :twisted: . Akkor ez mehetett lejjebb. Juhéééj :wink: .

Botond új heppje, hogy a keresztnevünkön szólít minket :shock: :lol: . Persze mindig kijavítom, hogy neki anya, meg apucika(!), de sokat hallja, ahogy egymást hívjuk és ez most tetszik neki, és meg megzabálom :lol: . És mostanában ha olvasunk mindenre(!) megkérdezi, hogy "ő ki?". Aztán utánam mondja. Olyan ééédes :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote]H írta:édi, erre Botond: "Húúú, Édi, húúú". Sztem szerelem...
) - áldásom rájuk :lol: :lol:

fülkilövés: Lois véleményét osztjuk, ezért Hédinek nincs fülbevalója ( még) Kaptunk érte hideget-meleget, de sztem nem vagyunk vele elkésve.

tike

Találós kérdés :arrow:
Mit csinál épp a sarjam??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Fenn ül az asztal tetején és a paellából szedegeti ki a rákokat és tömi a fejébe :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!

:wink:

Lois!

Aaaaajjjjj, paella-t akarooook :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

tike!
gyógyulgass!!Hédi nagyon vagesz és édes...és nagyon nagy lány már...

Boo!
szegény Müzli :cry: :cry: :cry: :cry:
parkettát holnap megkérdezem apától,hátha tud valamit mondani rá...

holnap megyek a kórházba a pajzsmirigyemmel.remélem most már tényleg
sikerült beállítaniuk...
elég húzos lesz innentől a hetem...pénteken megyek dolgozni és Kiarát
is viszem,
majd brendonba megveszem apumék nevében a motort Kiara
névnapjára és este 18.30kor végre 4D uhu!!!
szombaton apumékhoz megyünk és vasárnap névnapozunk...
máőr csak belegondolok és elfáradok...

Kiara fülét én meg pont azért lövettem ki,m nekem nem volt,meg a
koleganőm lányának csak fele van kilövetve,m félt megcsináltatni és
a felénél feladta...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nekem a doki azt mondta,h 3x2 minden nap,de elég sokat görcsölgetek
és lehet ezért kell ennyit.
lehet neked elég lenne csak 3x1

Kép
Kép
csibe83

Boo: Nem lesz tőle semmi bajod ha beveszed, szóval inkább szedd, mint ne. Én Hédivel szinte véig szedtem 3X2-3x1 ( mikor hogy) adagban.

Fülbevaló. Nekem is kitépték még általánosban tesi órán, meg is látszik a helye :twisted: egyébként jó ideje nem hordok fülbevalót, néha beteszem, hogy ne nőjjön be a lyuk.

Bölcsi: Ma sikerült az egyik gondozónővel összevitáznom :twisted: Az elején nagyon szimpi volt, de napok óta nem annyira az...egyre inkább műkedvesnek látom a gyerekekhez. Szóval Hédi egy másik kisfiúval ment be a csoportba, kisfiú sírt :arrow: természetesen őt vígasztalták. Közben sokan jöttek, betettem Hédi táskáját a szekrényébe. Hallom, hogy hédi is sír, hogy anya...anya. Visszamentem elköszönni, mert soha sehol nem hagytam úgy ott, hogy csak eltűnök és nem is fogom. Persze sírt szegényem és mondtam, hogy majd jövök érte. erre lecsesztek, hogy minek mentem vissza... Hát azért mert nem fogom a majd 2 év alatt felépített bizalmat egy ilyen hülye helyzettel lerombolni. Elég gorombán nézett rám, meg az sem tetszett neki, mikor mondtam, hogy egyenlőre nem alszik ott Hédi.

Remélem azért nem fog egész délelőtt sirdogálni :roll:

tike

Boo!

Én is azt tudom mondani, amit az előttem szólók: 3x2 simán mehet;). Sőt, tudtommal "illene" szedni akkor is, ha nincs "panaszod" :roll: .
Én Botonddal sokat keményedtem már félidőtől, szóval kapkodtam a magneB6-ot, ha kellett, ha nem :twisted: , mert az nem árthat, a gyakori keményedés viszont koraszüléshez vezethet! Szóval, ha bármikor felmerül, hogy vegyél-e be, akkor vegyél :wink: !

Én most a Bérest szedem, abban sokkal több a hatóanyag, így abból csak reggel beveszek egyet a vitaminokkal (Femibion), és ha esetleg keményedek, akkor beveszek plusz egyet, de ez ritka most még.
Valamennyit szedj sztem alapból, mert nyugodtabb is leszel tőle, meg tényleg jót tesz :wink: .
Emlékszem Gabi1 írta anno, hogy ő alapból 3x2-szed, és 4 gyerek után én hiszek a tapasztalatainak :roll: :lol: :lol: .

(Amúgy sztem senki nem néz hülyének ilyen kérdésekért, én legalábbis tuti nem :wink: . A bnőm hív nap, mint nap segítségért, és úgy néz rám, mint vmi mindenttudóra, én meg csak pislogok, és időnként fingom sincs, hogy segítsek :oops: . De azért próbálkozom :wink:)

Az én pocakom reggelre megint kisebb lett :twisted: . Mondjuk reggel eleve kisebb, de azért akkor is durva! Most megint olyan, mintha csak bezabáltam volna :shock: :? . És a cicim is kisebb valamivel, és eltüntek a ragyáim :shock: . Gondolom mind a méhlepény kifejlődésének áldásos hatásai ezek, de akkor is elég ijesztő :roll: .
Megint van derekam :shock: 8) :lol: . Viszont ha megtapizom a pocakomat, akkor feszes, és érzem a méhem. Egy hónapja is ekkora volt, de akkor nem a méhem, hanem az előtte lévő pacal :twisted: :lol: :lol: (az anatómiát most ne keverjük bele :lol: )

Fülbevalóm nekem nem volt, 11 évesen lövettem ki, mert mindig vágytam rá, és szomorú voltam, hogy nincs de előbb nem mertem megcsináltatni. Akkor viszont rájöttem, hogy jaaa, ez nem is fáj, ezért egyből lövettem még 2 lyukat, az egyikbe :twisted: . Anyumnak tetszett 8) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok, jó rég nem voltam (ugyan olvasok kitartóan)... bár senki sem hiányolt :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Én hiányoltalak folyamatosan, csak korábban kiderült hogy ennek csak gizdán tudok hangot adni, így inkább nem tettem :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Magnézium :arrow: Én elejétől a 37.-ik hétig szedtem, emeltem is az adagokat rendesen a terhesség előrehaladtával.

Tike!
Gondozónő :arrow: No comment :?

Boo!

Szegény Müzli :?
Nekem is volt bibis lábú, nem kicsit teátrálisan megélő Kuttyom:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

Jaaaj, el ne kezd te is, engem sem szokott senki hiányolni, és másokat sem, mert mi ilyen bunkó társaság vagyunk :twisted: . Nem ezn múlik a szeretetünk :wink: . Akik udvaroltatni akartak magunknak, azok már nincsenek köztünk :twisted: . (Na, most sem lettem népszerűbb:roll: :lol:)
Viszont nagyon-nagyon várom veletek a holnapi talit :D :D :D :wink: .

Vettem ma ooolyan cép szandikát 8) :D :D . Legalábbis sztem szép, mert a többségeteknek nem a stílusa sztem, sőőőt :roll: . Elmentem a Deichmannba, hogy vegyek vmi magassarkút, mert olyan "topisnak" érzem magam, mióta Botonddal terhes lettem :oops: . Előtte én inkább "cicalány" voltam :oops: :lol: . Szóval már kellett vmi nőcis megint, de a helyszínen részben módosítottam a tervet :roll: :lol: :
Már 16 hetes terhesen is olyan csodálatos az egyensúlyérzékem, hogy az egyhelyben állás is komoly kihívás volt egy tűsarkúban, meg esküszöm, elfeletettem, hogy kell ezekben menni, pedig régen simán szaladgáltam benne, kerribrecsósan :lol: . Hát most nem :twisted: .
Viszont megláttam egy részemről csak "gladiátorszandál" típusú cipőt, és oolyan kényelmes, és azért maga is a talpa, és nőcis is... :D De leginkább kényelmes :oops: :lol: :lol: .
Bele kellett törödnőm, hogy anya vagyok, terhes vagyok, éslusta vagyok a tipegéshet :oops: :lol: :lol: :lol: .

Csak szolidan fikázzátok, jó? :roll:
http://www.deichmann.hu/site/images/1033903_pp.jpg

Ééés, megtaláltam a tökéletes ajakbalzsamot 8) . Korábban csak lapítottam a témával kapcsolatban, mert nem tudtam a nevét, évek óta vadászok rá én is, de ma megtaláltam a Müellerben :D .
A neve Carmex, és mikor a Vivanál voltam, az egyik projectműsorban együtt dolgoztam egy idősebb sminkmesterrel, és ő mindenkinek a szájára ezt tett, a csajoknak a rúzs alá, pasiknak meg csak magában. Valójában ennél nem az ápolás a lényeg, hanem hogy kihozza az ajkakból a maximumot :wink: . Mikor felteszed, kicsit bizserget, olyan mintha vietnámi balzsmot kentél volna a szádra :lol: . Viszont tök szép telt lesz tőle:wink: , de azért csodákra nem képes, Szandika tuti nem ezt használja, na :lol: . de nagyon ajánlom, ott mindenki beleszeretett :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

Tike!
én is így köszönök el Kiarától mindig és nem is értem a gondozónőt,h
mit is gondolt??!!!
elég furi...

pocok!
mesélj mi újság veletek???

pajzsmirigyemmel viszonylag minden oké,augusztusban kell újra mennem...

Dodi!
mikor mész újra uhura???

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Holnap :D .

Pocok?!? :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:
Na, mesélj már, mizújs veletek?! Nem akartalak megbántani, ugye tudod :roll: ? Nem akartam bunkó lenni, de néha kikivánkozik a kapanyél a számból :oops: :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
neked is :lol: :lol: :lol:
mi fél7re megyünk,szóval sztem a mamatalisok sztem már nem látják
a "sztárfotókat"
már alig várom és tökre izgulok...

tök felfoghatatlan,h hamarosan én is a kezemben tarthatom a fiamat...
viszont gáz,m még nincs összerakva a kórházicsomagom...
mondjuk Kiarával sem kapkodtam el a dolgot :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Bizony, emlékeztem ám, hogy te is holnap mész, csak este :wink: . Én délre megyek, remélem lesz UH :roll: . De kisírom, az epegörcs miatt is, meg a "tünetek" elmúlása miatt is. :roll:
Anyááám, te már ilyen terhes vagy?!?!?! :shock:
Most pillantottam a vonalzódra, és mindjárt szülsz :shock: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nekem mondod??!!!
most már tényleg terhes ez a tehesség és kicsit örülök már,h "hamarosan"
vége...bár a szüléstől már megint fosok...
na harocld ki azt az uhut,m kiváncsi vagyok,h még mindig kukacos-e
a pocaklakód...
én magamnak amúgy belőttem a május 20ig megszülököt,de azon belül is
úgy érzem,h 15 vagy 18...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Húúú, az már csak egy hónap :shock: :D :D .

Többiek?! Most részletezzem :twisted: ? Legalább életjelet :roll: . Azért ennyire nem gáz a szandim :roll: :lol: :lol: .De nem kell állás foglalni, csak mindienki úgy lapít mostanában :? .
Ugye nem egyedül leszek holnap? :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
hát tudom én azt :roll: :roll: :roll: :roll:
tök fura...
az ilyen szandikat én is nézegettem,viszont nem tudom elképzelni
a lábamon...

Kép
Kép
csibe83

ja a holnapi mamatalit én passzolom sajna,pedig tök jó volt végre
eljutni,de totál hulla leszek sztem holnap.
már ma az vagyok és holnap csak mégrosszabb lesz...
viszont ha holnap nem megyek,akkor ki tudja mikor tudok újra,hisz
valószinű,h a következő mamatalira már megszülök,bár nem tuti...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Jóvanna, nopara szép a cipő, bár nekem laposban jobban bejön ez a "sarustíl" :wink:

Boo!

Pizsi nem nyúlt hozzá a kötéshez, inkább folyton mutogatta, meg zsarolta ki vele a tutujgatást :roll:
Z.-nek semmise volt a 15 hóstól (mástól sem), ha nálatok nem szokott gond lenni, akkor kis szerencsével most sem lesz :)

Pocok??? :roll:

Csibe!
Remélem láttok még valamit a popsin-háton és a sok kézen-lábon kívül :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nagyon kúúúl 8) 8) 8) Kicsi sorozatkiller :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hali

Fülbevalóval én is így voltam, míg nem lett egy lányom! :lol: Hallani se akartam róla, hogy én aki full természetes párti hozzányúljak a füléhez.
Aztán meg...most már van neki, egy icipici pontocska :roll: Még nekem is furi hogy van mert tökre megváltozott a kis pofija. De nem bántam meg, ha nem szeretne majd fülbevalót, akkor majd kiveszi. De szerintem a mai világban ez elég ritka. A másik én nem vagyok ugye rózsaszín fun, sokszor fiús cuccokba rakom, akkor meg mégis jól néz ki hogy van pontocska a fülében. tudom ez nem mentség a saját magam kedvtelésére. Elég sok mindenben dönthet még...
Nekem csecsemőkorom óta van, és használom is. Természetes volt hogy van. középsuliba + lyukat is raktam. aztán volt a szolid pont korszakom, aztán jött a csüngős, aztán most vissza a ponthoz. Pedig én aztán nem vagyok a nőcis kategória és mégis...
Szal én megértem azt az álláspontot, aki ezt vallja, a Szonibaba is, mégis most 3. gyereknél Bodzának rakott a fülébe. Szonja 6 évesen kapott.
Változik ez.mintahogy nekem is. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Bandázs király :wink: . De a későbbi használatnál kalkuláld bele, hogy cc 30 centivel leszel karcsúbb :roll: :lol: :lol: . Nekem a kismama felsőkkel mázlim van, mert én eleve sztem a "buggyos hasú" felsőket, van is egy jópár, így alig vettem Botondnál felsőt, most meg még egyáltalán, de sztem nem is nagyon fogok :wink:. És simán hordtam őket két baba között is, mert jótékonyan takarták a plöttyedt kis úszogumimat :oops: :lol: .
Nekem van hastartó övem, és issszonyú nagy királyság 8) :D :D :D . Szívesen kölcsön adom, mert a vége felé már nem kényelmes (nekem nem volt az), viszont a 6.-7. hónapban imááádtam :wink: . Szóval pont mire te levennéd, nekem csak akkor fog kelleni, szóval jóól kölcsönadom :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Akartam már írni, mikor utálkoztál a Julia Roberts-ról, viszont szeretted a Javiert, naszóval az utóbbival hogy most láttam 1 hete a Goya kísérteteit, nekem nagyon tetszett. Nem egy habkönnyű szórakozás, de még most is tökre benne a van a fejemben :)
Bandázs :arrow: Végül is ennek is megvan az értelme, jól kifogod tudni használni. A ruhatartó bandázsnak meg lettek volna számolva a napjai, mert az szerintem csak kis pocakkal jó :)
Hastartó övet én is kaptam kettőt is, de egyszer sem volt rajtam :roll: Nekem sosem fájt a derekam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én terhesen végig princess fazonú nemterhes felsőket hordtam, az tök praktikus és csini szerintem.

Jaja, meglepne ha a bandázst át tudnád menteni a nemterhes időkre, tuti szétnyúlik addigra :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lányok!
Nem tudok ma jönni sajna! :( :(

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!

??? :( :?

Voltunk UH-n, és még mindig fiú, és most már az is marad, legalábbis egy lánynak ciki lenne egy ekkora fütykös :twisted: :lol: :lol: . Botondnak is elég jól sikerült a szerszám, szóval maradunk ezen a vonalon :lol: .
Méreteket nem nézett, csak a kedvemért néztünk a rá a babára, de mindene megvan, és rendben van, és szép nagy baba :lol: .
Meg megtapizta a méhemet, és azt mondta, hogy "hű, hát jó nagy" :lol: . Pedig kívülről most sokkal kisebb a pocakom, mint volt, és Botonddal is már nagyobb volt ilyenkor, de azt én is érzem, hogy növekszik a méhem rendesen, csak egyelőre nem kifelé elsősorban :wink: .

:arrow: szundi. Különben belefejelek a vacsimba :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nah, jó nagyon szundiztam :twisted: .
Kisfiam úgy döntött nem alszunk :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tali :arrow: Kafa :lol:
Lois :arrow: Szundi :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Úgy értem haza fél kettőre, hogy itt az oldalon még téli időszámítás van. Amúgy negyed háromra értem haza. De még úgy is jó időt futottam :roll:

Dodi!

Thalidomide :roll: Még éjszaka eszembe jutott a kocsiban, addig tökre idegesített :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

De okooos vagy, nekem sose jutott volna eszembe, csak sokszor hallottam róla (róluk) :? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ÁÁá, csak csupa haszontalanságot halmozok az elmémben.. és ha jön egy új, akkor kiszorít valami meglévő hasznosat... :oops:
Pl. múltkor nem tudtam folytatni a csip-csip csókát a vakvarjúcskától ...csak sálálálálá és utána rögtön jött tyúkokülnekrajtahesshesshess :oops: :oops: :oops:
Pedig elhiheted naggggyon rutinos csipcsipcsókázó vagyok 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

....Komááámasszony kéreti a szekerit, nem adhatom óóóda.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A kisfiam 4 órája alszik :roll: . Pedig nem maradt fent sokáig. ellenben 5:20-kor kelt :twisted: :? . De 6:20-ig ejtőzött, aztán mesét nézett, és 7-kor jött a bökdösés: "Anyaaaa, ne-ne, ne-ne, ábásibálidálblidiDóaDóa, anya ne-ne" , ami nyers fordításban annyit tesz: "anya, kelj fel, ne aludj tovább, most van a legjobb rész a Dóra, a felfedezőben!" :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Kösz Kedves, tudtam hogy rád számíthatok :wink:
Én is mutattam a Dórát a Zéténynek (na jó csak egyszer, mert túl korán van, mi inkább a Diegora szoktunk felébredni) nagy ovációt nem váltottam ki vele, nálunk csak a reklámok a bejövősek :oops:

Mifelénk punnyadós vasárnap van, énUram horgászik, én meg őrzöm a sarjam álmát :roll: Napozni akartam, de mikor álltam startra készen beborult :? Most bezzeg hogy felöltöztem ezer ággal süt újra :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Babakocsi-project:
Pár napja elővettem a nagy Touragoo babakocsinkat, és nem raktam még el, kint volt a kertben. Erre ma nézem, hogy "jéé, egész hasonló a váza, mint a Graconak" Megnéztem, wazzzeg, ez nem hasonló, ez a kocsi konkrétan egy az egyben egy Graco Quattro Tour koppintás :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: . Elég hamar leesett a tantusz :roll: :oops: :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

És pont olyat akartál még egyet?? :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ahhhha :oops: :oops: :oops: . Pedig ennek sincs semmi baja, csak erre nem rakható semmilyen hordozó, nemhogy talpas :? . Pedig muszáj lesz olyat vennem, mert Botond is mindig elaludt a kocsiban, és nem akarnám átpakolászni mindig a babakocsiba :roll: .
Viszont mivel ez "fő" babakocsinak tökéletes sétálni, meg a kertben alvásra, olyat kéne néznem rohangászni/vásárolni, hogy hordozó+bázistalp+adapter(vagy hogy nevezik, szóval az a váz, amire csak a hordozót dobom rá). Valahol már láttam ilyet, pikkpakk találok használtan is, neeem? :roll: :lol: :lol: :lol:
Ha vki tudja miről beszélek, majd besegíthetne legalább a típust belőni :roll: . Kösziiiike :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pénteki sznobhaltál:
Kép

Mai pórhaltálam :wink: :
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nnnnnnnna, végre idejutottam...

Remek hétvégénk volt, tegnap elhúztuk a délelőtti programot, így gyermek bealudt a kocsiban 1 körül, és persze itthon már nem tudtuk visszaaltatni - így persze az egész napot a kb 5 perces alvással nyomta le...
Ennek eredményeképp délután elesett a nappaliban, a kanapé sarkába vágta a fejét, majd lementek Apjával motorozni... izomból nekiment egy padkának, és fejjel előre átesett a motoron, arcra. Kb úgy néz ki szegényem, mint Petra :oops: :oops: :oops: (kicsit lightosabb azért)

Ma meg rokonlátogatáson voltunk, de legalább anyós-após letudva, Húsvétkor nem megyünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

Üröm királyság - néha eljátszadozom a gondolattal, hogy ott kellene szerválni egy házikót... nekem is lakik ott barátnőm babával, vizslával :roll: :roll: :roll:

Ronmay,

csajszis cuccok, fülbevaló... atyám, micsoda változások :wink: :wink: :wink:

Tike,

Hédi nagyonnagyon cuki! Vagánycsajszis :lol:

Gondozónő kretén, ne parázz...

Hogy vagy?

Dodi,

szandi szerintem is kúl amúgy!

Ja, és nem is meséltem pénteken: dolgozom is meg nem is 8) 8) 8) közöltem a főnökömmel hogy ennyi volt, betegállományba megyek, de jófej volt és felajánlotta hogy flexibilis felállásban melózzak tovább: alapvetően itthonról, amikor meg van kedvem ( 8) 8) ) bemegyek az irodába. Megegyeztünk pár projektben amiket befejezek, és ennyi :lol: :lol: :lol:
(remélem, a végén az értékelésnél nem szívat meg...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?