A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

azért az a pórhaltál sem olyan rossz!

Napozásból végül lett valami?

KépKép

KépKép
kispocok13

Enyémtiplifejgyerek

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

és mégegy:

ha valaki keres mostanság jó kis sportkocsit, láttam egy Maclaren Triumph-ot használtan (piros, sima egyszerű),
26 az irányára de sztem lehet alkudni belőle.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Na ez tök jó, hogy találtatok kompromisszumos megoldást, akartam ám kérdezni pénteken, csak lüke vagyok :oops: :oops: :oops:

Pórhaltál :arrow: őszintén szólva eszement finom volt, hekk, fogas, ponty, meg valami tengeri hal (a felét már lefosztotta az Uram a katt előtt) A gyerekemet meg elbénáztam, míg forró volt a hal kapott egy tartáros krumplit, és rájött hogy az mennyei csemege, és végig csak azt zabálta :oops:
Napozás :arrow: Neem, utána elindultunk ki bóklászni, de majd pótolom a héten 8)
Nimródpofi :?

Dodi!
Ilyen nagyon egybe szettet keveset találsz, jobban jársz ha darabonként vadászod össze baksisért :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Ilyet nézegettél korábban, nem?

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 18041.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szegény Nimród, tényleg jól lezúzta az arcát :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

jaja, kompromisszum egyenlőre jól hangzik :lol: nem szakadok meg, viszont kapom a fizumat... csak attól parázok, nehogy a végén olyat kérjen számon, amiben nem egyeztünk meg.

El tudom képzelni milyen fini volt, én is már régóta vágyom egy jó kis hekk-re. Lehet hogy ha jó idő lesz, valamelyik nap megjátszom a Római-t :lol: :lol: :lol:

ejnyebejnye, a hasáb annyira nem nagyon egészséges ám...

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Nem szoktam ám adni neki :oops: Mi sem szoktunk enni szinte sose, nálam a püré a bejövős krumpliból :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Gondozónővel ebéd után sikerült megbeszélni és közös nevezőre jutni. :lol:

Pénteken elutaztunk a tesómékhoz Győr mellé, Hédi jól viselte a röpke 3 és fél órás utat, este aztán a legnagyobb meglepetésünkre 3x hányt. Fantasztikus éjszakánk volt egy köztünk alvó hányó-öklendező gyerekkel :roll: Reggel enyhe hasmenés, bágyadtka, délelőtt állatkertezés, aztán nagy alvás, délután 3kor ébredés és akkor már evett is egy keveset. Azóta neki semmi baja, az étvágya még nem az igazi. VAsárnap nekem sikerült a hazafeleutat végigöklendeznem és a balatonparton kitettem a taccsot, este annyira szarul voltam, hogy dokit kellett hívni. B6 injekció, reggelre sokkal jobb, már egy kicsit ettem is, ellenben a homlokom még mindig fáj a náthától. Hajnalban apa ébreszt, hogy rázza a hideg, reggel elég shrek színű volét a feje mikor dolgozni ment. Hurrá bölcsi :twisted: :twisted: :twisted:

Ma reggel ráadásul nagy sírással mentünk bölcsibe, gondolom a hétvége élményei kizökkentették :roll:

Pénteken uh, remélem minden rendben lesz :roll: :roll: Az biztos, hogy erős gyerek lesz, amin már átment idáig, vérömleny, vérzés, nátha, hányós vírus :roll: :roll: :roll: remélem a fejlődésébe nem zavar be ebben az érzékeny időszakban

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!
sajnálom,h nem tudtam elmenni a mamatalira.biztos jó lehetett...
de totál k.o voltam már.
4D tök jó volt,de nem lesz sztár a fiamból.olyan szégyenlős volt...
apa ki is borult,h nem lettek olyan jó képek...
a méretei és a menzesz alapján is május 28 a dátumom,de sztem hamarabb jön...

tike!
hogy vagy?

látom mindenki kihasználta a jó időt...

Boo!
???

és akkor teszek azért pár képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kiara is pont így biggyesztette a száját kiskorába

Kép
Kép
csibe83

ja és nála látszott az uhun viszont,h van már haja.tök cuki volt...
és 2400 gramm...

tike!
de jó,h jöttél.pont rád gondoltam.nem semmi hétvégétek volt...
biztos minden rendben lesz a babóddal...

Kép
Kép
csibe83

Apa az előbb ért haza a munkahelyéről, annyira szarul van, hogy haza kellett jönnie :twisted: :twisted: remélem most már távozik tőlünk ez a vírus :twisted:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
egyenlőre oksa a játszi,bár ha apa ahazér megyek be melózni,de majd igyekszem végezni és akkor mehet a játszi...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
mindenegyes uhun ezt tette velünk,de biztos szeretné,ha meglepi lenne
a pofija,ha kibújik...
szerintem nem hasonlít Kiarára és talán az álla egy az egyben az apjáé,de
többet nem tudtam meg sajna...
de hamarosan kiderül remélem :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Csibe: Olyan furi, hogy te is mindjárt szülsz, most néztem rá a vonalzódra és jól elképedtem :shock: :lol:

Délben mondták a bölcsiben, hogy Hédi nem nagyon evett, mesélem a hétvégét, erre ők is, hogy az egész péntek délutánt a mosdóban töltötték, mert az egész csoport hányt :twisted: :twisted:

Remélem Babócát nem viseli meg ez a sok nyavalya :roll: :roll:

Ja és csak úgy mellesleg mesélem, hogy tegnap apa bár láthatóan aggódott azért azt éreztem ki a szavaiból, hogy nem kéne magam elhagyni. Mióta hazajött ágyban van, alszik és naggyon szenved. Nem bírtam ki hogy ne mondjak neki, egy ugye most már átérzed kezdetű mondatot :twisted: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
mi is játsziztunk Booékkal csak kicsit később csatlakoztunk...
de nagyon édesek voltak a játszin és Miron annyira édesen kereste
és hívta Kiarát azt hittem megzabálom...

Boo!
hát had ne mondjam,h alig bírtam hazajutni és majdnem bepipiltem...
főleg a bukkanók tettek be.

holnap mégjobb idő lesz,szóval részemről holnap is mehet a játszizás...

többiek merre vagytok??

Kép
Kép
csibe83

ja és Boonak meséltem már,h Kiara totál úgy alszik az ágyában,
mint anno a rácsosban...

Kép
Kép
csibe83

Én olvasok csak :oops: . Szinte egész nap kint voltunk, aztán beugrottunk a Pólusba hekket enni, mert a kisebbik fiam azt kívánt vacsira :roll: , aztán meg majd' 3 órán át ruhákat hajtogattam, és még egy rahedli száraz zokni keresi a párját :twisted: :lol: . Szóval ki vagyok mostanra purcanva, megyek aludni :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is itt, de csak egy hellóra, lépek filmet nézni :roll:

Holnap szájsebészhez megyek az nagy Budapestre, nagynagy együttérzést kérek, plííííííííz :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Apa azzal keltett, hogy "na, elmentem, de brutál retek van, úgyhogy állj neki takarítani, különben lehívom anyámat, hogy segítsen". A mondat első fele :oops: :oops: :oops: :evil: , a második :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: . Ez nálunk tényleg fenyegetés, mert utálom, ha megjelenik az anyja "segíteni", mert abban nem sok köszönet van :twisted: . Szóval megyek is, nagytakarítok :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

Drukk!

Tike,

remélem, hamar rendbejöttök!
Teapa :lol: :lol: :lol:

Dodi,

aztakutyamindenit, hogy Ricsi milyen cizellált tud lenni :twisted: :twisted:

Boo,

robotügyben mi az Auchanban vettük januárban, feltételezem hogy ha gáz van vele, ők intézik a javíttatást - de eddig még semmi :lol: :lol:
Milyen info-t vársz még? Kérdezz :lol: :lol:

Motoron átbucskázás úgy tűnik, napjaink divatja lett :roll: :roll: :roll: Valaki még?

KépKép

KépKép
kispocok13

Amúgy ma én is takarítok :twisted: :twisted: már kisuvickoltam a fürdőt, most a robot dolgozik amíg én is melózok kicsit, aztán felmosok, meg max még port törlök a nappaliban. A többi marad holnapra :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Fürdő kész, konyha félig, na meg persze "felporszívóztam" :twisted: :lol: .
Még befejezem a konyhát, mosok 1-2 adagot, felmosok, és összepárosítok 786 db zoknit. Pikkpakk meglesz :roll: :lol: . És mindenki eszik, amit akar/tud :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kész vagyok a mai adaggal :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pfff....én nem. :twisted:
Mert nekiálltam bablevest főzni, így odalett a tervezett program. :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Le a kalapom minden kismama előtt akivel otthon a pici és még takarítani is képes ( én nem) :shock: :lol:

Hédi elaludt a kocsiban délben, persze mikor hazaértünk felébredt ( 10 perc), negyed 3-ig üvöltött, csapkodott, hisztizett. Én is üvöltöttem, csapkodtam és hisztiztem is :roll: :twisted: Most kidőlt :arrow: szép kis estének nézünk elébe.

A délelőttöt eltekeregtem, keddenként van nálunk egy jó kis turi, ahol sikerült ma egy nagyon jó kismamafarmert találnom potom 400 forintért :lol: :lol: Terveim szerint a délutáni alvás alatt készült volna el az ebéd :arrow: most fől

Apa mindjárt itthon és megkérdezi, hogy mit csináltál ma és nyakon is vágom :twisted: :twisted:

Ja nem is meséltem mielőtt indultunk a tesómékhoz, megkérdezte, hogy kitakarítottad a kocsit? :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Kissé magasabb hangnemben közöltem vele, hogy ugyan az én autóm, de ha elfelejtette volna veszélyeztetett terhesként szigorú fekvésen vagyok, amit csak és kizárólag Hédi miatt nem tartok be, de azért a kocsitakarítást nem vállalom be...

tike

sziasztok!

tike!
hát teapa nem semmi...fel kéne világosítani...

játszi jó volt,leszámítva egy kis balesetet,m Kiara futott a hintázó gyerekek felé
és hiába szóltam már neki késő volt,,így szegénykét eltalálta...
sírt egy keveset aztán tovább is állt játszani...

Boo!
átnéztem itthon tetőtől talpig és semmit nem találtam rajta...
vacsi után kicsit nyafisabb volt és összebújtunk,de utána már lazán betolt
egy banánt és egy rudit is...

amikor jöttünk haza láttuk a B közt Vili bájánál a sorozatbeli nőjét,Gizikét...
biztos valami munkamegbeszélésük volt :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Kiarának tényleg kutya baja hál istennek...
nekem annál inkább fáj miinden porcikám a tegnapi futástól :oops: :oops: :oops:
tök fos vagyok...

Boo!
tegnap én még itthon folytattam a nyafogást,m kisfiam nem nagyon
akarta abbahagyni a bulit odabent...

mi ma trófeázunk egyet,már alig várom...
agyaltam rajta,h utána még kinézhetünk a játszira,de fél5-5ig maradunk
és mire hazajutunk már nem lesz értelme,de holnap mindenképpen megyünk
már...

Kép
Kép
csibe83

Ma reggelre Hédi szeme összeragadt a csipától, bölcsi helyett dokinál kezdtünk :arrow: kötőhártyagyulladás, húsvétig már nem is megyünk.

Szerencsére erősen fertőző, nem bánnám ha legalább ezt nem kapnám el :twisted: :twisted:

Egyébként 3 hetet jártunk megszakítás nélkül bölcsibe, kezdésnek nem rossz :roll:

Katy: az echinacea-t milyen higításban és hogy adod Petrának?

Kiara: nagyon durva, örülök, hogy nem lett nagyobb baja. Tudtátok, hogy pont emiatt tv tiltja a bölcsödékben a hintát?

tike

Csibe,

Kiarának mekkora mákja volt... atyaisten, én ezektől annyira tudok parázni... nagyon jó hogy ilyen szerencsésen megúszta!

Tike,

három hét elsőre? Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! (mi most már másfél hete járunk, kipp-kopp)

Kötőhártyagyulladást remélem Hédi megtartja magának!

Válaszolnék Katy helyett, mert anno nekem is megírta: asszem csak egy higitasban lehet kapni, naponta 5 golyócska, hétköznap szedni, hétvégén szünet.

Boo,

a gép kb két-két és fél órát bírja. Ez azt jelenti, hogy a 68nm-t simán ki tudom vele pucolni :lol: :lol:

Sarkokkal nem boldogul teljesen, de a fal mellett pöpecül összeszedi a cuccot. Szerintem nagyon jó, én nem bántam meg!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is itt :roll:

Tegnap kiműtötték az egyik sajnakinemnövő bölcsességfogamat, ezért ma úgy nézek ki mint egy ogre, és a Cataflam a legjobb barátom :?

Mindent elolvastam persze, de most ennél több írásra nem bírom rászánni magam :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

na megjöttünk...
Kiara totál kipurcant és alszik most...
enyémapának meg kifordult a bokája még meló közbe és még mindig ott
ül az sztkba és várja a röntgent...
hát enkem nagyon úgy hangzik,h gipsz lezs a vége...
mondom faxa...most mikor szüljek??!!!
na meg apának mondtam,h tuti eret vágok,ha itthon kell lennie fekvő
gipszbe és nekem fog magyarázni...
az jutott eszembe,h hazapaterolom addig :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Én is olvasok szorgalmasan, de Így jártam anyátokkal-maratont tartottam, és semmit sem csináltam, szóval most igyekszem behozni a heréskedést :oops: :lol: .

Csibe!

Teapa időzítése kiváló :twisted: :evil: :evil: :evil: ! Persze tudom, elég baj ez neki, de tényleg a legrosszabbkor! Szívből remélem, hogy 1-2 héten belül rendbe jön :wink: . De én nem paterolnám ezért az anyjához :roll: :oops: . 3-szor kapna kaját, és ezen felül még kétszer "szólíthat". Ossza be :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

végre ideértem... :roll:

Pénteki családi összejövetel jól sikerült, Petra is élvezte. Aztán másnap délelőtt jól belázasodott, ez tartott hétfő estig, majd kedden hőemelkedés, ma meg pöttyök. Holnapra remélhetőleg elmúlnak, és akkor biztos leszek benne, hogy csak a 3 napos láz volt. :wink:

Hétfőn egyébként levittük a dokihoz megmutatni, mert odatelefonáltam és senki nem volt a váróban, így gyorsan leszaladtunk. Ő is azt mondta, hogy vírusfertőzés, mert teljesen tiszták voltak a légutak és a kedve is jó volt 39 fok alatt (felette egy picit bágyadt volt).

Kivettem 3 nap szabit mától, hogy meg tudjam csinálni a téli-nyári ruhaváltást, gardrób takarítást-szortírozást és a nagytakarítást.

Ma kész lettem a gardróbos résszel, a ruhásszekrények át vannak hajtogatva, ki van takarítva minden ruhásszekrény kívül-belül.
Holnap ablakpucolás, függöny mosás-vasalás és az utolsó könyvig lepakolás a könyvespolcokról, majd porszívózás, felmosás, szőnyegtisztítás, fotelhuzat mosás. Pénteken pedig csempemosás, beltéri ajtók, konyhaszekrények kívül-belül.

Petrát persze átvittem anyukámhoz, mert úgy nem lehet rendesen takarítani, hogy ő mászik utánam a létrára. :roll:

Csibe!
szegény Kiara! és szegény teapa! (bár most téged picit jobban sajnállak nála!)

Lois!
Nekem is volt ilyen műtétem. Én nagyon elcsesztem, mert annyira tisztán akartam tartani a "műtéti helyet", hogy túlzásba estem és annyira begyulladt a sebem, hogy a varratok között gyulladáscsökkentő gyógyszert kellett benyomkodni a sebbe. Majd besz@rt@m a fájdalomtól. Az én hülye tisztaságmániám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Tike!
D4 a hígítás és ahogy Pocok írta: 1x5 golyó hétköznap, szünet hétvégén, vagy úgyis lehet, hogy egy hét szedés, egy hét szünet.
Jobbulást Hédinek!

Kép
katy76

sziasztok!

Dodi!
nem fogom elpaterolni apát,de jó ötletet adtál...

és még mindig nem tudni mi a baja,m nem volt röntgenorvos és ezért
az orvos nem tudta megmondani mi a baja :shock: :shock: :shock: :shock:
ezért hazaküldték,h majd holnap jöjjön vissza és addig is pócolja és
jegelje a lábát...

katy!
én már abba elfáradtam,h elolvastam mire készülsz...
én már egy mosogatástól kivagyok...

Kép
Kép
csibe83

Katy!

Nah, akkor összegezném: te nagytakarítasz, én nagytakarítgatok :oops: :lol: :lol: . Mondjuk én ha megfeszülnék se tudnám az egész házat 3 napa alatt megcsinálni :roll: :? .
Ricsi kijelentette, hogy ide idegen nem jöhet (takarítónő), én viszont az anyját nem engedem ide takarítani, szóval komprommiszumként ezért kaptam a robotot, meg minden gépesítve van. De ilyenkor, nagytakarításkor szívok :twisted: .
A gyerekszoba kész, a háló kész, a fürdő kész, a gardrób kész, a garázsban a dolgozórész kész, Szabi megcsinálta a sajátját, konyha félig. És egy hete csinálom:twisted: Még van a fél konyha, nappali, (fiú)wc, kazánház, ajtók, és a függönymosás. Ablakot én mindig az adott helység takarításakor pucolok, mert nekem úgy kerek :roll: :wink: . Na meg annyi a nyílászárónk, hogy legutóbb a fiúkkal 3-an (+Botond :lol: ) csináltuk 3 órán át :twisted: .
És ezeket mind egyedül csináltam (kivéve Szabiszoba), szóval holnap, amíg vásárolok, addig berakom mosni a függönyöket, apára meg rádobom az ajtótakarítást 8) . Saaajnos én nem gugolászhatok ennyit :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

itt még bírom a porszívózást,de sztem ha elköltözünk tuti én is beszerzek
egy robotot...
addig puhítok mindenkit...főleg úgy,h a h2o mopról lemondhatok,m
még szerencse,h Boo megírta,h nem jó a lakkozott parkettához és
a mostani kiszemelt házban az van és marad is,m most lett megcsináltatva...

Kép
Kép
csibe83

Gyorsan még én is bejelentkezem születettfeleségek előtt :lol: :lol: :lol:

Boo,

tudod, mit eszek most? Epret :wink: :wink: :wink: Jó volt ma a játszizás, ha rövid is - Miron tényleg nagyon nagyfiús lett :lol: :lol: :lol:

Szerintem olyan terepes rövidnacit én is vettem vasárnap :lol: :lol: :lol: Aztán ma átpakoltam Nimród ruháit, és rájöttem, hogy van rengeteg rövidgatyónk, sima és kantáros, farmer és vászon, fehér és színes... kb 15 db összesen :twisted: :twisted:

Katy,

valahogy nem gondoltam hogy lightosabban adod elő a takarítást.... :lol: :lol: :lol:
Szekrényrendezést én is terveztem, de szerintem nem fogok bele... már a gondolattól elfáradok :oops: :oops: :oops:

Csibe,

Teapa lába... mi jön még? Nehogy most szüljél...

Lois,

kitartás... levizualizáltalak délután... kacagtam egy sort, aztán rájöttem hogy bunkó vagyok, de láttalak magam előtt Ogre-fejjel ahogy egy üveg Cataflam-ot ölelgetsz... :? :? :?
Gyógyulj hamar!

Csajok, adjatok tanácsot...
Apa május közepén elutazna egy hétre... nem a szomszédba, hanek Kínába... mi a tökömet csináljak? Adjam rá áldásom, vagy hagyja ki a család miatt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.04.21 22:42-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
hát nekem is az futott végig az agyamon,ha apa fekvőgipszet kap hogy megyünk szülni??
átadom neki a szülőágyam???
de reménykedünk,h nem lesz gipsz.
fogós kérdés amit feltettél...el kéne engedni Teapát,de nagyon jó ellenérveket
soroltál fel...
elengedném,de mégsem...
bocsi,h nem tudtam jó tanácsot adni.remélem a többiek jobban segítenek.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?