Sziasztok!
Ma egész nap "kirándultam". Be kellett mennem az exmunkahelyemre a kilépős papírjaimért, ami nem elég hogy messze van, 3x kellett átszállnom mert BKV-val mentem. Mindenhol mocskos tömeg, nemhogy a helyet nem adták át, többször is az ajtóhoz lapulva utaztam. Csodálom hogy nyugodt tudtam maradni, ami amúgy nem jellemző rám, de a bébi érdekében sikerült! (Büszke is vagyok magamra!

) Aztán vigasztalásképp elzarándokoltam a New Yorker-be is és megleptem magam 4 fölsővel. Tökjókat találtam, sima v-nyakas, hosszú ujjú, és poci alá ér, pamut és a 4 db volt 8500 Ft. Már nagyon kellett, mindenből kivan a hasam bandázs nélkül, úgy utálom már a régi fölsőimet!
Ez a terheléses cukor tényleg nem hangzik valami jól, én is hajlamos vagyok a visszaöklendezésre ha valami nem ízlik. És bár elég édesszájú vagyok, a folyadékokat határozottan utálom édesen

. Na szép lesz!! Én 2 citromot viszek magammal!
Eyi - az én bébikém is szokott ijesztően nagyokat rúgni az anyjába!

A kedvencem a húgyhólyag és környéke, amit előszeretettel szokott taposni. Hangosan fel szoktam jajdulni, akkorákat kapok! Nemtom mi lesz később!
A nemmozgós témához csak azt tudom hozzátenni hogy én is úgy tudom hogy ilyen terhességi korban még teljesen normális hogy nem érezzük mindig. Velem ez még nem fordult elő, ez a gyerek sose pihen!! Ha ilyen lesz kinnt is elég nagy kakiban leszek!!
Manka - neked is gratulálok az új autóhoz. Nekem még jogsim sincs, de jövőre mindeképp szeretném letenni. Eddig nem volt autónk, ezért nem éreztem szükségét, de a nyáron mindenképp szeretnénk venni mi is egyet. A babával már nem szeretnék BKV-zni, csak ha nagyon muszáj (főleg a sok gusztustalan igénytelen seggfej miatt. Brrr...)