A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A hivatalos a terheléses vércukor-vizsgálat... az szűri ki igazán a látens cukorbetegséget...
Az a zsemle+tej evés után az csak sima étkezés utáni cukorszintet mutat... az csak egy eredmény...
Vendég

Köszi Gigi elolvastam!

Amúgy ma a toxoplazmát is megcsináltattam.Azt ebben a korházban nem csinálják csak annak aki külön kéri.
Gondolhatjátok,hogy én kértem. :D

Vérképem is kész tök hibátlan csillagom sem volt :D
És az ellenanyag is negatív volt :D :D
Vendég

Bárány!

Mi lesz így veled, ha minden lelet rendben? :lol: :lol: :lol: Még a végén elfogynak az aggódni valók! :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Kép mai

Kép
melike

Kicsit sötét a kép,de érdekes módon most mintha élőben nagyobb lenne a pocakom.Máskor inkább a kép nagyít.

Kép
melike

Monti nem fogynak el :(
Csak privibe mennek Giginek...amíg bírja szegény...azt azért nem szeretném ha miattam őszülne meg mire megszülünk :oops:

Melike:csinos vagy :D Mindenkinek ilyen jó fölsői vannak?
Vendég

Sziasztok!

Gigi - köszi, most már világos az isofix probléma. Gratulálok az autódhoz! Egyébként mi is pont ma rendeltük meg az újat, ezért is volt napirenden az isofixes autósülés téma.

Melike - én is ma egyeztettem le a 24. hétre a terheléses vércukrot, az asszisztens mondta hogy 75 g glükózt +fél citromot és olvasnivalót hozzak, szóval ne aggódj a citrom miatt.

Pironya - jobbulást nektek!

Moni - persze hogy drukkolunk!

Az én mai parám, hogy reggel mozgott utoljára babuci. a párom már kezdem kiakasztani, szerinte csak befelé fordul, vagy alszik. Ugye neki van igaza és nincs gond? Mennyi kihagyás a normális?

Gigi - jó lehet neked, hogy a párod mindenben meg tud nyugtatni!

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi:én is így voltam a hétvégén a nemmozgás miatt.A párom már olyan ideges volt,de hát nem ők érzik (nem érzik).

Kép
melike

Mankabi ez nekem is örök parám,de anyám előszedett a netről egy csomó irományt amiben az áll,hogy pl akkor sem mozog a baba ha az anya feszült,mert képes állitólag fedezékbe vonulni..
De én is kikészítem a férjemet ha nem mozog!!
De tuti,hogy a tied is mozgott reggel óta,de ha járkálsz vagy nem figyelsz észre sem veszed
Semmi baja!!Én is ezt mondom!!
Vendég

manka
És milyen kocsitok lesz?

Bárány
Festetem a hajam... nem látszik így, mennyire őszülök :lol: :wink:

Para...
A dokim kifejtette egyszer, hogy milyen mindenttudó, para-mamik a netező kismamik... aztán meg , ha lombikosok... és ha még eü. dolgozók is :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pironya, jobbulást a lányodnak!!!!
Moni, drukk holnapra!!!! Képet kérünk!!! :wink:
Bárány!!! Tökéletes eredmények!!! Szupi!!! :wink: :lol: Azért szerintem nyugodtan írd le ide a félelmeidet, ne csak Giginek, mert lehet nekünk is felmerül hasonló, és akkor Gigi egyszerre több kismamát is meg tud nyugtatni! :wink: :D Csak ne rémisztgesd magad szomorú történetekkel, mert szerencsére a mi babáinkkal minden rendben!!! :lol:
Melike, szép poci! :wink:
Mankabi, nyugi! Néha neki is kell pihenni! :wink:

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Gigi :D :D

Sziszka:ok ok :wink:

Sajnos mennem kell esti program
Barátok közt
Nagy fogyás
pá-pá
Vendég

Elballagok tévézni.Holnap jelentkezem.

Jó éjt mindenkinek!

M :cry: ia ma nem volt,pedig már nem dolgozik.

Kép
melike

Szóval a mondat:Mia ma nem volt,pedig már nem dolgozik. :cry:

Kép
melike

Gigi - Skoda Octavia. A mostani egy háromajtós és megbeszéltük, ha bébi lesz lecseréljük, hogy kényelmesebben elférjünk.

Feszültség. Hát az ma is volt. Még bent voltam fél napot a munkahelyen és holnap is megyek kicsit, de péntektől végleg itthon maradok. Remélem Picur még kibírja ezt a kis időt.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Ma egész nap "kirándultam". Be kellett mennem az exmunkahelyemre a kilépős papírjaimért, ami nem elég hogy messze van, 3x kellett átszállnom mert BKV-val mentem. Mindenhol mocskos tömeg, nemhogy a helyet nem adták át, többször is az ajtóhoz lapulva utaztam. Csodálom hogy nyugodt tudtam maradni, ami amúgy nem jellemző rám, de a bébi érdekében sikerült! (Büszke is vagyok magamra! :lol: ) Aztán vigasztalásképp elzarándokoltam a New Yorker-be is és megleptem magam 4 fölsővel. Tökjókat találtam, sima v-nyakas, hosszú ujjú, és poci alá ér, pamut és a 4 db volt 8500 Ft. Már nagyon kellett, mindenből kivan a hasam bandázs nélkül, úgy utálom már a régi fölsőimet! :?

Ez a terheléses cukor tényleg nem hangzik valami jól, én is hajlamos vagyok a visszaöklendezésre ha valami nem ízlik. És bár elég édesszájú vagyok, a folyadékokat határozottan utálom édesen :x . Na szép lesz!! Én 2 citromot viszek magammal! :lol: :lol:

Eyi - az én bébikém is szokott ijesztően nagyokat rúgni az anyjába! :lol: A kedvencem a húgyhólyag és környéke, amit előszeretettel szokott taposni. Hangosan fel szoktam jajdulni, akkorákat kapok! Nemtom mi lesz később! :? :)

A nemmozgós témához csak azt tudom hozzátenni hogy én is úgy tudom hogy ilyen terhességi korban még teljesen normális hogy nem érezzük mindig. Velem ez még nem fordult elő, ez a gyerek sose pihen!! Ha ilyen lesz kinnt is elég nagy kakiban leszek!! :shock: :lol:

Manka - neked is gratulálok az új autóhoz. Nekem még jogsim sincs, de jövőre mindeképp szeretném letenni. Eddig nem volt autónk, ezért nem éreztem szükségét, de a nyáron mindenképp szeretnénk venni mi is egyet. A babával már nem szeretnék BKV-zni, csak ha nagyon muszáj (főleg a sok gusztustalan igénytelen seggfej miatt. Brrr...)
Vendég

Ebben az időpontban renszeresen kipattan a szemem és nem tudok vissaaludni csak4-5 körül :twisted:
Vendég

Bari - én dettó!! Jó tudni hogy nem vagyok egyedül a nemalvásommal! :? :D
Vendég

Szerintem ez már jelzi,hogy mikor fogunk szirénázásra kelni :D
Vendég

Jó reggelt!
Vendég

Én aludni tudok... csak találjak kényelmes helyzetet...
Vendég

Verőfényes, napsütéses, madárcsicsergéses jó reggelt! :lol: :lol: :wink:

Gigi: gratulálok az új autótokhoz, megnéztem, nagyon szuperül néz ki és balesetmentes közlekedést kívánok nektek :D

Bárány: Gratulálok a szép labor eredményeidhez :D és sziszkanak igaza van, nyugodtan írhatsz a közösbe is, hát ha valakinek is ugyanaz a gondja. :? Sajnos nálam is mostanában elég gáz az alvás, felkelek többször wc-re és alig bírok visszaaludni :evil:

Melike: szép poci és csini kismami vagy :D

Pironya: jobbulást nektek, sok-sok gyógy puszit küldök nektek CUPP-CUPP :D

Mankabi: biztos, hogy mozog, csak napközben alig lehet észre venni, főleg ha mozgalmas napod van :wink:

Moni: Drukk! :D

Wera: ügyesen bevásároltál :D , viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen az emberek. :evil: Én is olyan felsőket vettem mostanában amiket majd terhesség után is tudok hordani, főleg ha marad egy kis pocak, fenék, combi.
:oops: 8)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvi
Köszi!

Én lemaradtam valamiről :oops: Pedig minden nap itt vagyok!
Hol nézitek Gigi új kocsiját?

Én pont arra gomdoltam hogy a hosszú felsőim nem fognak jól állni terhesség után mert kihangsúlyozza majd a maradék hasamat :oops: Nem is tudom mit fogok hordani nyáron :shock:
És hogy megyek a strandra???
Vendég

Bárány
Tegnap írtam....

Elküldve: 2008 Február 05 Kedd - 12:10 Hozzászólás az előzmény idézésével
http://www.vw.hu/modellek/golf_plus/

Ilyen autóm lesz... gyöngykék színben...
Vendég

Bárány
Mit hordasz a nyáron? Hát....... sátrat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

bárány: nem csak szűk felsőket vettem. :oops: :wink: :lol:
A múltkor nézegettem kismama bikiniket, tetszettek, férjemnek kevésbé :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Gigi de gyönyörű!!!
Megesz a sárga irigység!!! :x

Ruha:gondoltam lepedőnek összevarrom aszéleit és vágok a fejemnek egy lyukat...az jó lesz nyári ruhának :D De csakis a franciaágyravalóból...A zsák vastag!!!Melegem lenne

Szilvi:kismamabikini???nyáron nem leszel kismama :shock:
Vendég

Na, nekem strand gondom biztos nem lesz, eddig se jártam... :lol:
Az még eszembe se jutott hogy szülés után mit fogok hordani! Hát, remélem olyan szuper idő lesz, hogy kis lenge nyári ruhákat, ősszel pedig már a régi gönceimet! :lol: Álom-édes-álom! :wink:

AMI-MAMI!!! HOL VAGY MÁÁÁR????
Vendég

Szilvi amúgy a férjednek igaza van a kismama bikinikkel kapcsolatban :? :?
Vendég

Én láttam a tv shopban hájleszorítót..azt fogok venni ruha alá jó lesz
Vendég

Én mostanra gondoltam a bikinit, szerettem volna egy kismama wellness hétvégére elmenni, de annyi nyavaját összeszedhet az ember, hogy inkább kihagytam. Csak hirtelen ötlet volt :lol:

Szilvi

szilvaqueen

nyavaja = nyavalya :oops:

Szilvi

szilvaqueen

jaaa..értem.
Sokan nyugodtan fürdenek ilyen helyeken és nem lesz semmi bajuk...na jó ők nem olyan para mamik mint én.
Vendég

[quote="szilvaqueen"]n írta:szilvaqueenyavaja = nyavalya :oops:

Na ezek a dolgok amiket az én helyesírás tudásommal soha észre nem vennék :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nekem is van bikinim is, fürdőruhám is... időnként szoktunk járni az Aquqticumba... és még soha nem szedtem össze semmit...

Mikor Petit szültem, 4-6 hét után már a régi ruháimat hordtam... :wink:
Vendég

gigi: ilyen kismami szeretnék én lenni :D
Sajnos én nagyon hamar összeszedem a bacikat :?

bárány: :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

WERA! jelentem megvagyok,csak ma sokáig pupuztam,este meg fáradt voltam,nem volt már erőm irogatni,de azért mindent elolvastam ám! :lol:
Strand engem sem vonz,inkább a biztos itthoni medence,de ha megyek akkor tóra!
Szerencsére Apa sem nagyon szereti!
Persze azért Áron baba tudni fogja mi az!
De mire arra sor kerül lefogyunk újra!
Ma postát kell intéznem,aztán 14-re megyek a dokihoz,17-re szülésfelkészítőre,úgyhogy sokat nemtudok itt lenni,de igyekszem!
És doki után mindenképp jelentkezem!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Én nemrég regiztem az oldalra de már előtte is sokat olvastam a társalgó oldalait.
Amiért most írok az a mozgás :) !
Én is elég parás kismama vagyok,de nemrégen voltam kórházban ahol azt mondták hogy ilyen kis terhességben(20-26.hét) még nem mozog mindig mert van amikor még 3 napig is alszik a pici.
De ennnek ellenére is kiboritom a páromat ha nem érzem a babám!
trzsike

Szia Zsike! Üdv itt! Ha Te is paramami vagy, akkor valóban köztünk a helyed! Bár mi most közös elhatározással elkezdtünk pozitívkodni, de ez általában addig tart, amíg valaki elő nem terjeszt egy újabb - máshol ovasott, hallott - rémsztorit! :lol:
Csinálj vonalzót, ha nem tudsz, segítünk! És még magadról pár sort. Ja! És a fotó! Igen, azt is kérünk! Egyelőre asszem ennyi! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Ami - ok, megbocsátok! :wink: Már megint doki? Ja igen, Te gyakrabban jársz. Majd írj hogy mi volt, bár nyilván való hogy minden rendben!! :D
Hát igen, akinek otthon is van medencéje... 8) :lol:
Vendég

Wera:szerintem mi hasonlítunk :D
De ha Zsike is marad akkor 3 paramami lesz :D
(maradjál zsike :wink: )
A kilinikán tegnap a cukorterhelés alattvolt időm beszélgetni,és olyan boldog derülátó kismamák vannak...nem olyanok mint én :oops:
Én sem akarok ilyen lenni!Éjszakánként szoktam is magamnak pozitív dolgokat ismételgetni,hosszan egymás után mint a hülye.Persze csak magamban.
Ezt láttam a fókuszban,,hátha működik és átformálódik az agyam
Vendég

Wera! Hát úszni nem nagyon lehet benne,4-5 karcsapásnyit,de a lehüléshez és a csokirasüléshez tökéletes!
Na húztam,majd jövök!

Zsike! Üdv. köztünk!

Kép

Kép
ibm

Cukrom:4,4 éhgyomri
6,8 a terhelés utáni

Most telefonáltam...azt mondják ez jó.Gigi?
Vendég

Megyek veszek magamnak egy somlóit... :D
Vendég

Magamról?hm :)
Szirmabesenyőben élek a férjemmel akivel nemrégen házasodtunk össze;kisbabánk a nászéjszakánk gyümölcse :D és a szülinapi ajándékom lesz mert akkorra vagyok kiírva.
Ez a második terhességem és ezért is vagyok parás pedig ezzel a babával minden rendben, leszámitva egy amnionszalagot az ultrahangon:( .Én most emiatt aggódom magam hülyére.
Az orvos azt mondja hogy ártalmatlan de mégis idegesít:(
Amugy 25 leszek a nyáron!
terhességben pedig most vagyok 21hét 4 napos!
A vonalzót megcsináltam de azt nem tudom hogy tudom ide berakni és azt sem hogy hogyan tudok képet feltenni:(
trzsike

Zsike!
Szirmabesenyő hol van?
Priviben megírod mi történt az első terhességeddel?
A oda kettintasz hogy pü és úgy tudod nekem küldeni.
Képet meg a "melléklet feltöltése" tallózás..
És priviben azt is írd meg mi az az amnionszalag.
Vendég

Zsike megkaptam és válaszoltam :wink:
Vendég

Szirmabesenyő Borsodban van Miskolctól 10 kmre. Kép ez 1 hetes pocakkép:) egy kicsit sötét de majd keresek szalonképesebbet:)
[url][url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
trzsike

Sziasztok Csajok! Rakok fel egy baba diszkontott,ami jo szerintem. Majd később jövök.

www.nikicabababolt.hu

Kata&Milán

oszman777

sikerült:D
trzsike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?