A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Juhééj!
Most hozta a postás az életbiztositási pénzt :lol: :lol: :lol: A császár miatt kaptam+a bent töltött napok után.

Ez egy nagyon jó nap!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Hát az biztos! Ennyi pénzt kapni egy nap alatt! Nem semmi! :lol: :lol: :lol:
Roli hogy van? Éjszaka? Pocakfájás?

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi, ez igen :). Neked pénzt hoztak nekünk meg fát :), psze nem ingyen...
Remélem a napod további része is ilyen klassz lesz :)

KépKép

Kép
szandriii

Tegnap azt kérdezte Laci,hogy a Babák a pocakban a 24 órából hány órát alszanak? Én nem tudom! Valaki tudja???

evita10
Budapest IX. kerület

Roli jól van,poci fájás enyhült,de azért még van.
Éjszaka jó volt kivéve,hogy 3× kelt fel enni :roll: de legalább büfi után egyből vissza aludt,nem nyűglődött a hasával.

Sajnos a pénz amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is megy,megcsináltatjuk a konvektorokat az egész lakásban :? meg felrakatunk egyet a fürdőbe,mert párom nagyon okos exe anno levetette és ott most csak egy hősugárzó van. :twisted:

Már csak arra leszek kiváncsi,hogy a tgyás és a családi mikor jön majd.Azt már biztos nem kapkodják el. :?

Evita!
Nem emlékszem mennyit alszanak,pedig annyit olvastam ezekről a dolgokról :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Pontosan én sem tudnom megmondani, hogy mennyit alszanak, de ha jól emlékszem, ugyanannyit alszanak ill vannak ébren a pocakban, mint pocakon kívül. Sőt állítólag ugyanolyan ritmusban is.
De lehet, h ez hülyeség.

KépKép

Kép
szandriii

Hát én arra tippeltem,h kb 20 órát alhatnak,de ez lehet,h túlzás!
Egész délelőtt bulizott a hasamba. Tuti mire a dokinál leszek, aludni fog, mint a bunda, és meg sem fog mozdulni! :lol:

De az jó,h meg tudjátok csináltatni a konvektorokat ebből.
Örülök, hogy Roli jól van, és enyhült a pocakfájás!

Na indulok a dokihoz! Puszi mindenkinek !

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Szorítok nagyon, gyere a hírekkel, várlak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sajnálom, h anyukád férje (ezek szerint nem az édesapád)bele avatkozik a dolgokba, de valszeg irigy apósodra, h Ő meg saját pénzén segít nektek...mivel Ő meg nem, inkább kavar egyet :!: :roll:

Szandriii
jól meglepett a védő nő :roll: igen, Én tudtam, h nem szabad vagy is nem tanácsos, de még keresztbe tett lábakkal sem ajánlatos ülni :!:
kitartást a két napban :!:

Gabi
ez tök jó hír :lol: én azt hittem, h max.50ezer ft az egyszeri támogatás :roll:
örülök, h jobban van Roli baba pocakja, reméljük napról-napra jobb lesz és elmúlik végre a hasfájás :!:
húúú, ez a konvektoros javíttatás miatt nem irigyellek :roll: nálunk is azok voltak mindenhol, de tavaly nyáron megcsináltattuk központi fűtésre lap radiátorokkal az adó visszatérítésből és egy kis spórolt pénzből :!: nagyon sok gáz elment és nem is volt meleg, annyira utáltam :!:

Én úgy tudom, h minden hónap 5-ig ki kell, h utalják a pénzeket :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Egy hét alig telt el és szakítottam az elveimmel, és cumit a adtam Barninak.... :( :( :( Csak cicin tudott elaludni. :( És ha ez nem lenne elég Apa betette a kiságyába kegyetlenül... :(
Most olyan lelkiismeret furdalásom van... (Tudom, h neki jobb így, de akkor is... :? :( :( :( :cry: )

Gabi
Aham! :) Vagy Boglárka esetleg. :D :D :D
Sajnálom, h Rolika pocifájós. :( Ha Barninak egy picit tornásztatom a lábacskáját, vagy simogatom a hátát az segíteni szokott.

Szandri
Sajnálom a védőnőt! Ez nagy pofátlanság tőle.

Evita
Drukk az uh-hoz! :)

Amúgy az én Párom is olvas Titeket! :D Ő is mindig érdeklődik, h kivel mi történt.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy, a törökülést még csak csak megértem, de a keresztbe tett lábakkal mi a baj? A végén már tényleg csak feküdni szabad, mintha beteg lenne az ember...

Evita majd mesélj, ha megérkeztél :)

Wivi, eddig veletek aludt Barni? Így is terveztétek a dolgot? (vagy csak felületesen sikerült a visszaolvasás és lemaradtam vmiről)

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
A babaszobába van egy kinyitható fotelágy, és azon aludtunk eddig ketten Barnival.
A gátvágás miatt nem nagyon tudtam ülni, ezért úgy szoktuk meg, h fekve szopiztatom, és közbe jól el szokott aludni...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!!!!

Evita! Szurkolok az UH-ra, hátha megmutatja magát a kisfickó/kisasszony!
Szegény Te, a fenének sem hiányzik az ilyen kötözködés! Mondanám, hogy üljetek le anyud férjével, hogy értésére adjátok, a háznak baja nem lesz, értéke nem fog csökkenni, de tartok attól, hogy csak falra hányt borsó lenne... :oops: Inkább próbáld meg nem a szívedre venni! Elmondod, hogy csak jót csináltok és erre szükség van...

Szandriii! Na, ez nem volt korrekt dolog a védőnőtől, szerintem. Legalább az első látogatást jó lenne bejelenteni. Amúgy nekem is a fejem felett lóg egy látogatás. Már volt kint egyszer, az meg volt beszélve. Viszont előző alkalommal jelezte, hogy lehet, hogy majd beugrik, ha erre jár, mondván én nem dolgozom, szóval nagy az esély, hogy otthon leszek... De nem baj, ha mégsem. Na, ez sem túl jó, mert gyakorlatilag minden nap várom... :) Amúgy aranyos csaj, de ez nekem túl tág időpont!
Hű, hát a Balaton nem lehet jó ilyen időben... de talán elővarázsolódik valahonnan némi napocska holnap!

Gabi! Ez aztán a hétfő! Heti egy ilyen jó lenne ;) Megnéztem az új fotóidat, nagyon helyesek vagytok a pároddal is! Na, az meredek, hogy nincs fűtőtest a fürdőben. Ha van, még el lehet zárni és nem hiszem el, hogy annyi helyet foglalna... Na, de hamarosan javul ;)

Vivi! Sajnálom a nehézségeidet. Bizti én is ilyen leszek és nehezen fogom viselni a "kötelező neveléseket" Pedig már lefektettünk néhány elvet... Szurkolok, hogy Barnus jól viselje! Viszont jó, hogy nem hasfájós :P

Na, ezzel az üléssel lesznek még gondjaim... Haha, láttatok volna az előbb is! Természetesen keresztbe tett lábakkal ültem, de ahogy Suzy infóját olvastam, egyből raktam le a lábam, mint egy jókislány :lol: Amúgy sokat ülök én is így, illetve törökülésben vagy magam alá húzott lábbal... hmm.

Pusszantás!

KépKép
manama

Sziasztok Lányok!

Most jöttem meg a dokitól! Megkértem,hogy nézzük már meg a nemét! Kérdezte,hogy nem láttuk a 18 hetesen, mondom nem, mert végig a hátát mutatta, úgyhogy kifejezetten ezt kereste, és nézte,hogy mi lehet! És azt mondta szinte biztos,hogy kislány! :lol: :lol: :lol: Így most nagyon elgondolkoztam,hogy várjunk még egy kicsit és,hogy növekedjen a Babó! Azt mondta ott a nővérke,hogy egy uh-os ismerőse,aki 4d-ézett azt mondta,hogy 24 hét a legjobb! Most ezzel a szinte biztos,hogy kislánnyal, lehet,hogy kibírok még 4 hetet. Este megbeszéljük Lacival,hogy mi legyen! :lol:

Ja, és megtalálták a toxo eredményem és nem estem át rajta! Nem értem! Mellesleg a dokim azt mondta,hogy nem kell nézegetni,hogy nem-e kaptam el! Ezt meg végképp nem értem, de mindegy! Ha eddig nem estem át rajta, akkor ezután sem fogok!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita! De jóóóóóó!!!! :D :D :D
Hát, én is hallottam olyat, hogy a túl "korai" 4D sem élvezhető. Nem csodálom, hogy így már kibírnád a plusz 1 hót! ;)

KépKép
manama

Szandrii
Megkérdeztem a dokit, azt mondta,hogy nyugodtan lehet törökülésben ülni! Egy jót röhögött az egészen! A keresztbe tett lábakat én is hallottam, én régen nagyon szerettem úgy ülni, most már nem is kényelmes! De hogy miért nem lehet azt nem tudom, gondolom a hát miatt!

vivi
Biztos nehéz lehet,de ki fogod bírni! Szerintem a cumival nincs semmi gond! Én amondó vagyok, hogy inkább cumi,mint ujj szopás! Én nyugodt szívvel fogok neki cumit adni! :oops: :oops:

A vita anyum férjével (Lalival), úgy tűnik megoldódott. Apósom felhívta, mindent elmagyarázott neki nyugodtan, hogy mit, hogy és miért akar! És egyetértett vele Lali! :lol: Sőt apósom mondta,hogy a fürdőszobát is megakarta csinálni nekünk, de arra már nem lesz kerete, amit meg is értek, így is tök rendes,hogy ennyi mindent fog csinálni. Erre Lali azt mondta,hogy csináljon költségvetést a fürdőre, mert majd ő azt fizeti! :shock: Kíváncsi leszek,hogy mi lesz ebből, remélem sikerül összehozni, mert a fürdőnk a legdurvább. Nagyon utálom! Amúgy Lali nagyon rendes, csupa szív ember, csak néha úgy gondolja,hogy mindent jobban tud, de úgy látszik észérvekkel meg lehet győzni, ezekkel én nem tudtam szolgálni neki! :oops: :oops: Meg velem kicsit furán beszélt, plusz érzékenyebb is vagyok most a kelleténél, úgyhogy ez lett belőle...
Minden jó, ha a vége jó! Most már ki kéne találni,hogy milyen színűek legyenek a falak! Nagy dilemma! :lol: :lol: Én a baba szobát sárgának gondoltam, de majd még kigondolom!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita gratula a szinte biztos, hogy kislányodhoz :lol:
Tök jó.
Ezt a 24-30. hetes 4Dt én is hallottam, hogy előtte nem biztos, hogy érdemes, mert előtte még nem husisak a babák, nem rakódott zsír a bőrük alá. Emiatt aztán a vonásaik sem olyanok, mint amilyenek valójában lesznek. Plusz a nőnem megállapítása állítólag bizonytalanabb, mert ha látnak fütyit, akkor tutkó, h fiú (bár állítólag a köldökzsinórt is összekeverhetik a fütykössel), de ha nem látnak semmit, az nem feltétlenül jelenti azt, h lányka.
De azért szupi :lol:
És köszi, h megkérdezted a törökülést. Most már elrontotta a védőnőm a dolgot, már nem is esne jól úgy ülni :D . Zizi vagyok.
Megyek eszek rétest. Sütött a mamám. :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Na feltettem a teljes alakos képemet végre! A fejem fölött van egy kis árnyék, kicsit nagyobbnak tűnik a fejem! :lol:

Mögöttem meg láthatják milyen szép sárga a falunk! A helyén bútor volt, és ilyen szép ott fal! :shock: :cry: Már alig várom a festést, elhihetitek! milyen jó lesz szép falak között lenni!

Igen, úgy döntöttem 24 hetesen megyünk!Kibírom addig! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Én ezt nem értem. Beléptem a gmailre, klikk a fényképekre és nem azokat az albumokat adja ki.
Már kezd tele lenni a hócipőm. Nektek behozza?

KépKép

Kép
szandriii

Nekem igen!

evita10
Budapest IX. kerület

Akkor jó. Nekem nem. Mindegy, nem lépek be többet úgy látszik :(

KépKép

Kép
szandriii

evita sajnálom hogy idegeskedtél a vita miatt de végülis megérte mert látod a babák csodákra képesek és összehozzák a családot!éééééésssssssss hurrrrrráááááááá LLLLÁÁÁÁNNNNYYYY! én nagyon lánypárti vagyok! szupeeer :D majd berózsaszínezem a gmailen a sorodat :lol: csatlakozom a 4D-s véleményekhez...valóban 24-től lehet jól látni és onnantól lesz mind inkább babaforma a kicsi a husik ahogy rakódnak fel...mi nem vártuk ki sajnos mert a tesóm addig paráztatott minket hogy miért nem magyünk lehet hogy nincs minden rendben és a 4D-n jobban megnézik stb.úgyhogy mi korán mentünk de azért így is jól látható volt minden még a kis puni is :oops: direkt bejelölte a nyillal a nő hogy ott vannak a nagyajkak...toxót úgy tudom az első trimeszterben érdemes nézni és akkor okozhat valamit de az is AB-vel orvosolható...utána már nem gond...de lehet hogy tévedek...én nem is nézettem pedig van cicám is itthon de azt hiszem hogy ha 13éve van velem nem most fog toxóval fertőzni más macskát meg nem simiztem direkt vigyáztam illetve almot nem takarítok....de mosatlan gyümitől hústól is lehet kapni amúgy...és a filmben azt mondták hogy a babák 90%-ot alvással töltik egy nap...a többi alvás közbeni forgolódás...ha igaz
szandrii jaj ez a törökülés jól megijesztett mert itthon állandóan így ülök...ahogy olvastam azonnal kinyújtottam a lábam de az ágyban derékszögben nyújtott lábbal nem túl kényelmes...pár perc után nem bírtam...köszi a védőszentes infót!!!nagyon örülök neki!szép jelentés mert a mi családunk női tagjai nagyon szoros szeretetben kapcsolódtak/-nak...már ezért is lesz Anna az én kislányom is mert anyukám és nagyikám volt illetve még néném is van Anna...számomra ez a név maga a szeretet....
wivi ne ostorozd magad! hogy vannak elveitek és az nem kivitelezhető a valóságban az szinte mindenkivel megtörténik! az élet már csak ilyen!én is nemrég mondtam a Lacinak hogy abban egyezzünk meg hogy 18éves koráig nem tetoválhatja és pircingeltetheti ki magát a gyerek...erre Laci csak mosolygott és azt mondta hogy azt se fogjuk tudni megakadályozni hogy addig szexeljen akkor hogy gondolom hogy ezt megtilthatom majd...
hááát igen! ma már az a fura ha valaik 18 elött még szűz és ez még nagyobb gondokat tud okozni mint egy tetko :roll: ....
manama képzeljétek ha se törökülésbe se háton fekve nem lehet lenni akkor gyakorlatilag már csak oldalt fekve lehetnénk folyton :roll: ne üljünk sokat ne görnyedjünk ne hajoljunk ne jobb oldalt feküdjünk ne ezt ne azt...grrrrr tényleg őrjítő ....és még mondják hogy a terhesség nem betegség hanem állapot
elvek: nálam is vannak aztán ezt már kipróbáltam a kutyámon hogy hipp-hopp félre tudja söpörni egy édes boci szempár :oops: miért lenne másképp a gyerekkel? tesóm szokta mondani sajnos sokszor annak aki bírálja hogy "majd rájössz ha neked lesz gyereked"

ma voltam fogászaton.. .1000éve voltam és nehezen vettem rá magam és ezért többet vártam mint hogy benéz és azt mondja semmi teendő...tudjátok ha már ráerőszakoltam magam gondoltam legyek túl rajta és tegye meg amit lehet...legalább fogkő levétel ha nincs is luk vagy más....asszem elmegyek még majd másikhoz mert azért nem akarom megvárni míg nagyobb a baj...fog ügyben mindig elé mentem a dolgoknak és ezért sose volt fájdalmas a kezelés...

Kép
menion
Budapest

háháháááá most először jártam túl a babanet "eszén"....
annyiszor írtam ide amit nem jelenített meg és írhattam újra de most úgy csináltam ahogy mondta valaki hogy jobb egérrel másoljam és így most hogy kiléptetett be tudtam illeszten :P
nyavajás hehehe mellé fogott

Kép
menion
Budapest

Szandriii
hát és derékfájás megelőzésére:
"Célszerű az ülő- és álló testhelyzetet annyiszor váltogatni, ahányszor azt testünk igényli (előnyben vannak azok a kismamák, akik már nem dolgoznak), és ülés közben is igyekezzünk a lábunkat vízszintesen vagy legalábbis a talajnál magasabban lévő tárgyon nyugtatni. (Ha a talajon tartjuk lábfejünket, akkor pedig szépen egymás mellé helyezett térdekkel üljünk, sohasem keresztbe tett lábbal - különösen terhesen ne!)"

Ahogy már korábban volt szó róla, másállapotban – a baba növekedésével egyenes arányban - a fekvés is egyre nehezebb. A háton fekvés ilyenkor több okból sem ajánlott: akinek sok a gyomorsava (ez ilyenkor szintén elég sokaknál problémát jelent), kellemetlen refluxos tüneteket érzékelhet és az egyre súlyosabb tömegű méh is nyomja a belső szerveinket – és legtöbbször nem is kellemes.
"Inkább próbáljunk egy kényelmes oldalt fekvő pozíciót találni, olyat, ami nekünk is jó, és kisbabánk sem jelzi vad rúgkapálással, hogy ez neki bizony nem felel meg…(Sokan párnát vagy a paplan csücskét a térdük közé teszik, mert úgy esik jól a fekvés. E célra akár előre beszerezhetjük az amúgy is talán betervezett szoptatóspárnát – a hosszú változatban akár egyszerre tehetjük a fejünk alá és a térdünk közé.)"

Evita
örülök az uh hírednek :wink:
nekünk azt tanácsolták, h 24-30 hét között csináltassunk 4D-t :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy ez aztán kimerítő leírás volt :D magyarul tényleg szinte csak oldalt fekhetünk...illetve oldalt de felpolcolt felsőtestel ....
nekem ez az alvó pozícióm a refluxom miatt vagy 12db párna van alattam és nemrég kezdtem a derekam alá gyűrni is egyet hogy ne törjön ki miközben még így is feljön a sav...de ezután már vágyom valami más fekvési módra ha ébren vagyok...pláne hogy a tv-t úgy tudom nézni hogy háton fekszem és ha oldalt vagyok kifolyik a szemem úgy gúvasztom...ha meg netezek vagy törökülésben olvaslak titeket és írok vagy felhúzott térdel háton és a térdemre akasztva a combomon a leptop...(van egy tartó ami megtartja)de ezt nagyon rövid ideig bírom mert fáj a keresztcsontom...szóval sajnos még a leg kímélőbb a törökülés nekem ahoz hogy netezni tudjak :(

Kép
menion
Budapest

Menion
nekem már sehogy sem jó :cry: csak oldalon fekszem, a hátamon kezdettől fogva nem birok feküdni :roll: fekve netezek, ez a 4.hete, vettünk egy dönthető laptop alátétet, így jobb...a mellem alatt egy sávban annyira fáj és ég :cry: szal kicsit nyűglődöm már :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát a fekvést én is ismerem...csak az első hétig örültem aztán úgy szenvedtem mint a kutya...semmi sehogy nem volt már jó...volt hogy kiborultam...
el se tudom képzelni az hogy csinálja végig aki az egész terhességet fekve kell kihordja...olyan is van és én csak kb 6-7 hetet töltöttem igazából ágyban aztán rosszalkodni kezdtem és egyre merészebb lettem...pedig nekem is fontos a babám és mégis... :oops:

Kép
menion
Budapest

hát a fekvést én is ismerem...csak az első hétig örültem aztán úgy szenvedtem mint a kutya...semmi sehogy nem volt már jó...volt hogy kiborultam...
el se tudom képzelni az hogy csinálja végig aki az egész terhességet fekve kell kihordja...olyan is van és én csak kb 6-7 hetet töltöttem igazából ágyban aztán rosszalkodni kezdtem és egyre merészebb lettem...pedig nekem is fontos a babám és mégis... :oops:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!
Bocsi,most sietek,csak magunkrol :oops:
Tegnap voltam ujabb ellenorzesen,ez mar nem volt teljesen haszontalan,mivel a szepfiu dokihoz kerultem,es o kivancsi volt a babara,ugyhogy csinalt uh-t. Minden ok,a pozicioja tokeletes, a szivecskeje is,es a sulya....2900 gramm. Ha bennt marad meg 3 hetig...hu,jo nagy lesz. Hiaba kicsi a pocim.....

Evita! Orvendek nagyon,hogy rendezodtak a dolgok a betonozas korul,es hogy "majdnem biztos" lany a babo :lol: :lol: :lol:

Erika! Merre vagy?

Gabi! Ez aztan a szerencses nap,nekem is jol jonne egy hasonlo :oops:

Most megyek postara,remelem sikerul megtalaljam,es hazahozzam a csomagot.
Puszi mindenkinek!

Ja,en ugy tudom,ha sokat tartjuk kereszben a labikonkat,visszer alakulhat ki. Valamikor ezt mondta nekem a haziorvosom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem...sokat termeltetek míg nem voltam.
A hétvégém rosszul telt.Párom és Anyósom elutaztak a rokonokhoz Szentendrére...szombat reggel hajnali 6 órakkor indultak és vasárnap 9 óra körül értek haza.Rám maradt a főzés és hogy ne legyek itthon egyedül el hívtam a testvéremet hozzám meg hogy segítsen amiben tud.Apósom nem ment velük,mert kellett menjen dolgozni.Nagyon elfáradtam szombaton és vasárnap...ide-oda járkálni főzni-sütni már el kezdett fájni a hátam szinte már el volt zsibbadva és a pocim is fájt :( sokat nem tudtam pihenni max 1-2 órát délután.Ja és szombaton sütöttünk még 2 nagy tepszi pizzát.
Hétfőn délelőtt egészen 11 óráig aludtam...2 órára el mentem a fáziorvosomhoz.Holnap megyek uh-ra a dokimhoz,de nem is tudom h lesz,mert olyan hamar kifáradok és már csak ballagok...sok járkálástól fájnak a lábaim és fel dagadnak :cry: .

Gabi!sajnálom szegény Rolit h mit csináltak vele vés téged is nagyon rossz lehetett látni h kínozzák szegénykét.
Örülök h megkaptad a pénzt...sajnos az így van ahogy jön az úgy el is megy.

Yokka!Alakul a pocakod,csini vagy!!!

EvitaNagyon aranyos a cicusod.Rendes Apósodtól h megcisnálja a szobát a picinek.Örülök h mególdódtak a dolgok mármint(anyud férjével). Gratulálok a kislányodhoz!!!De jóóóóóóóó!

Vivi,Gabi,Orsi!Köszönjük h jelentkeztek és h megírjátok hogyan telnek a napjaitok,le a kalappal h még ránk is szakítotok időt.Nektek is jó babázást kívánok!

Vivi!Örülök h BArni eszik szépen és gyarapszik.Jó babázást!Már Én is nagyon várom.

manama!nagyon aranyos a cicus!

Nomi!Örülök h minden rendben volt az uh-n és hogy jól a van a pici.
A súlya is nagyon jó,grat! Kíváncsi vagyok nagyon az én babóm sulya mennyi lesz ,de ez kiderül majd holnap.
Jó utat !

Suzy!megy a drukk holnapra!+++++++++++++++++++++

Most be fejezem megyek lepihenni.

Azt még leírom h meg néztem a gmail-on a képeket... mindenkinek nagyon szép...jól néztek ki.

Orsi,Gabi,Vivi!Nagyon édi a babótok!!!

Szép napot kívánok mindenkinek és a pocaklakóknak!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
erika12

Erika, Nomi
Örülök,hogy itt vagytok! Ezek szerint még egyben! Köszi a gratulációt!
Nomi, nem derült ki a mostani uhun sem a neme? Remélem sikerül megtalálni a postát!
Erika, Sajnálom,hogy ennyit dolgoztál, remélem akkor sikerült kipihenned magad utána, hogy 11ig aludtál hétfőn! Kitartást a dokihoz!

Menion
Én sem hiszem,hogy most már elkaphatnám a toxot! Azért én sem simizek másik cicát, pedig a szomszédunk kiscicája állandóan átjön, amikor kimegyünk az udvarra, vagy hazaérünk! Úgy örül nekünk! Annyira édes, úgy megdögönyözném, de nem simogatom meg! a macska almot is most Laci takarítja!

Orsiék rég voltak, bár megértem,hogy nem tud jönni! Remélem kicsit pihizik is, de azért hiányzik már nagyon!!!

Én az utóbbi két napban hajnalban felébredek, és nem tudok visszaaludni. Jár az agyam a hülye szakdoga, államvizsga, lakásfelújítás. Lenne már február,hogy ezeken túl legyek!!! Lacinak még mindig nincs kabátja. Két pulóverbe jár! :shock: Nem talált magának olyat, ami tetszene neki! :cry: :shock: Múltkor nagy nehezen visszaaludtam, és akkor is azt álmodtam,hogy leesett a hó, és még mindig nem volt kabátja! :shock: Nem tudom mi lesz!

Tegnap amikor voltam a dokinál jött egy csaj, tök nagy hassal. Irigyeltem, hogy milyen jó már neki egyre közelebb van a szüléshez, erre kiderült,hogy 1 héttel idősebb nálam csak! :shock: :shock: Azt hittem lehidalok! Zita nővér kérdezte tőlem,hogy én mikorra vagyok kiírva, mondtam,hogy márc.9., errre a csaj, hol van bennem a gyerek, hova fér el? Mondtam,hogy azt szeretném én is tudni! :lol: :lol: Bár kiderült,hogy neki már 2. gyerek! A dokim meg nyomkodta a hasam, nézte,hogy mennyit nőtt. Mondta,hogy szépen nő, egyre feljebb jön már! Mondtam,hogy ja, csak a hasam nem nő. Erre azt mondta miközben nyomkodja a hasam, h azért nem nő a hasam, mert nagyon kemény a hasfalam, és jól tartja magát, aminek örüljek, mert szülés után azonnal vissza fog menni laposra! Hát remélem igaza lesz! Megkérdezte mennyit híztam, mondtam 4kg-ot, azt mondta tökéletes így félidőben, akkor szülésig összesen csak 8-10 kg lesz. Remélem ebben is igaza lesz! Na jól van abbahagyom. Szófosást kaptam! :oops: :oops: Lőjjetek le nyugodtan! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evita10 2010.10.19 15:13-kor.

evita10
Budapest IX. kerület

Annyit még elfelejtettem mondani,hogy átetettem a 4d Uhut nov. 22re! Kibírom addig, legalább nagyobb élmény lesz! Akkor leszek 24+5 hetes! :lol:

Most már tényleg abbahagytam! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Erika! orvendek,hogy jottel.....pihizz,ne hajtsd magad. Elottunk a szules,minden energiankra szukseg van.

Evita! Edes vagy.....ne aggodj,ferjed-urad talal maganak kabatot :D
Addig is kuldok egy kis meleget....
A postat megtalaltam,tulajdonkeppen tudtam rola,csak epp azt nem gondoltam oda kell menjek :roll: :roll: :roll: Ez kb olyan,mintha Csepelrol elkuldenek Nyugatihoz,hogy ott vegyek ki egy 5 kilos csomagot. Amiket anyum kuldott: 2 konyv,babaruhak,textilpelus mutatoba,es babakozmetikum. Olyan aranyos volt....irtam neki ezt vasaroltam,meg azt,de babakozmetikumot meg nem..erre o masnap,nehogy vegyek,mert o mar megvette (habar biztos hogy nemcsak 1re lesz szuksegem az elkovetkezo evekben...)
A baba nemere persze rakerdeztem a dokinal,de o csak vigyorgott...most mar szinte lehetetlen megtudni (ezt en is tudtam,de gondoltam proba-szerencse)

nomi77

megneztem a kepeket....szepek vagytok....foleg a babak:)

nomi77

Nomi
Tök jó dolgokat kaptál anyukádtól! Nagyon aranyos! Milyen hülyeség,hogy olyan messze kellett menned a csomagért!
Hát akkor most már tényleg meglepi baba lesz! Nagyon izgi!

Én elmentem bevásárolni! Laci chilis babot rendelt holnapra! :shock: Még soha nem csináltam! Remélem sikerülni fog! Nem is nagyon szeretem, bár még nem ettem. Megkóstolom azért, hátha bejön, majd meglátjuk. Csak az a baj,hogy csípős! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Csajook!
De Édesek vagytok, hogy hiányoltok..... :oops: :!:
Minden rendben van....csak hát...kevés ez a 24 óra.... :shock:

Napjaink elég furin telnek most...Dalma napközben tök sokat fent van....éjjel viszont beálltunk.....
Este fél nyolc-nyolckor fürcsi.....etetés...és olyan 9-9:30 körül elalszik...alszik egészen negyed négyig....szopi, alvás reggel 8-9 ig....eddig szép is, de ezután már nem negyon akar visszaaludni!
Délelőtt egyáltalán nem délután meg olyan 1 körül alszik el....jelenleg még alszik...!

Tegnap megvolt az első sétánk is....
Persze kb. 10 perc után elaludt a Drágám!
A babakocsi jól szuperált, és könnyű volt kezelnem, de persze meg kell szoknom!Neki szerintem kényelmes volt!

ŐŐŐŐ olvastam, hogy kérdezte Vivi a tejcsit....Én nem fejek....van elég tejem, ajánlották, hogy fejjem és fagyasszam....de a fagyasztott tejnek meg más az ize ha felengeded és lehet a baba el sem fogadja, majd azért kipróbálom....van aki a hozzátápláláshoz a főzelékeknél felhesználta az anyatejet amit lefagyasztott..hááát...nem tom....
Szerintetek?
A cicim jól birja a szopit, semmi baja...és rendesen termelődik a tejci is és a ciciben nem romlik meg... :wink: :arrow: :idea:

Egy nap egyszer bekenem a bimbót és bimbóudvart a kenőccsel, ennyit teszek, de nem többet!

Jajjjj, holnap már 3 hetesek leszünk....szupiiii! Szaladrohan az idő...... :wink:

Remélem mindenki jól van!

És egy plusz üzenet: a 6 hetet leröviditettük.....khm...remélem Mindenki érti! Haliiii!
:wink: :lol: :lol: :lol: :D :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
De jó,hogy jelentkeztél! Már hiányoztál nagyon! Nem lehet könnyű, h nap közben nem alszik sokat, de inkább nappal legyen ébren, mint éjszaka, nem! Én kiegyeznék már ezzel is! :lol:
Ha fent van napközben, akkor kézben kell lennie, mert sír, vagy elvan egyedül is, nézelődik, ilyesmi?
Én szerintem megpróbálom majd lemélyhűteni a tejem, már ha lesz, de természetesen lesz bőven! :lol: Tesóm kislány elfogadta a mélyhűtött tejcsit! És szerintem főzelékbe is jó! :lol: :lol: De persze kinek, hogy tetszik, úgy csinálja! Nem semmi 3 hét!!! Durva! Hogy megy az idő!!!
Értettük! :P :P :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
:wink: Oksa!

Hát változó....van hogy 2 órán keresztül nézeget, de van hogy csak 10 percet bir egyedül.....van egy pihenőszékünk....amikor ilyen nézegetős abba teszem bele, persze vizszintesen van benne, igy nehezen lát előre, de odateszem mindig az erkélyajtó elé igy oldalra tud skubizni..és most a héten fixálódik a térlátátsa igy egyre éberebben tud fixálni tárgyakra, Ránk....és már nemcsak a hangunk élesz ismerős...hanem az arcunkat is kezdi felismerni majd!

Tejcsi: igen szerintem is mindenkinél más lesz....én is megpróbálom majd....ha bejön alkalmazom, ha nem meg nem....ennyi! :)
Még olyan cuccom sincs amiben le tudnám fagyasztani....
Vennem kell...lehet zacsit is kapni, meg műanyag poharakat.....nem tudom melyik előnyösebb!
:roll: :?:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Huhh, azt hiszem kicsit lefekszem!
Pusziii, majd megpróbálok ma még jönni!
:P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

mindjárt visszaolvasok de ezt gyorsan beírom...
ciciügyben nekem is van bajom...tegnap úgy ébredtem hogy nagyon fájtak ..kimentem a wc-re és mivel hideg volt összehúzódtak... :shock: ahhhh azt hittem végem...és ráadásul az egyik totál felemásan zsugorodott össze :shock: olyan deform volt én nem tudom miért de mintha az egyik oldala bedagadt volna a másik meg összehúzódottt és hiába maszíroztam meg bebújtam a takaró alá úgy maradt...aztán egész nap fájtak és este megint jött nekem is olyan víz szerű de csak egy apró pötty...és ma is nagyon fájnak...gondolom hogy az előtej miatt van ez csak az volt nagyon fura hogy az egyik ilyen felemás volt amorf teljesen... :shock:

ja és képzeljétek szörnyűt álmodtam :( ...azt hogy megszültem de otthon voltunk és a gyerek másnapra duplájára nőtt és borostás lett az arca és kecskeszakálla lett ezen kívül meg elkezdett beszélni rendesen mindent és veszekedtek velem hogy ez azért van mert nem mentünk orvoshoz :cry: én meg zokogva ölelgettem ezt a szakállas gyereket és mondtam hogy én szeretem őt de hát ez ugye nem normális....

jaj hogy milyen idiótaságokat tudok én összeálmodni...
ja és emellett volt már ott egy gyerekem egy kislány és ez volt a második...meg valahogy a gyerekszoba fala is leomlott és a szép babaszoba tiszta romos volt...

Laci azt mondta biztos akkor lesz egy második gyerekünk és az fiú lesz...mondtam én nem bánom csak ne beszéljem és ne legyen szakállas újszülöttként :oops:

Kép
menion
Budapest

erika erről amit írtál az jutott eszembe hogy mesélte vki hogy a 89 éves néni így nyilatkozott:"már nem esett jól nekem a csákányozás" :lol: :lol: :lol: bakker 89 évesen én nemhogy csákányozni de még sztem lépni se fogok...te meg pont hasonló vagy...ott vagy nagy terhesen és egész nap főzöl teszel-veszel és mondod hogy elfáradtál :P nem semmi!
evita csak dicsekedj nyugodtan én nagyon örülök neki!meg is érdemled hogy dicsekedhess va okod rá!szép pocakod van és 4 kiló az tényleg dícséretes!
nomi miért lehetetlen?addigra már annyira szoros a baba helye a pociban?vagy miért?
orsi majd meglátod mekkorákat tud aludn kint a friss levegőn a babó...van barátnőm aki mikor alvászavar volt a gyereknél direkt ezért körözött a ház körül aztán ugyanezt eljátszották az autóval mert a gyerek ahogy be lett téve a kocsiba azonnal elaludt de különben meg nem akart sehogyse :lol:
a tejet meg szeirntem ha van akkor tedd el mindenképp sose tudhtod mikor fog kelleni és bár ne legyen olyan de van amikor nem lehet szoptatni mert te pl beteg leszel és olyan gyógyszer kell...inkább legyen felesleges tartalékként a hűtőben...én ha nekem lesz az biztos hogy úgy fogom kuporgatni mint a kincset :lol: spejzolj be ha tudsz :lol: ...és én is értettem és irigykedek khm...de azért csak óvatosan! :oops:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Noémi
örülök, h minden rendben az uh-on :wink: lassacskán itt az idő :roll: :wink: nem lesz CTG/NST :?:

Erika
köszi, drukk neked is holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
még jó, h a Tesód el ment hozzád, sajnálom, h egyedül akartak hagyni a nagy pocakkal...hát megint jól elfáradtál, sokat dolgoztál, de ez mindig így van :?: És ha meg lesz a baba, lesz segítséged drága :?:

Evita
engem meg folyton azért szólnak meg, mert akkora a pocakom :shock: eleve volt felesleg rajta, de neked szép izmos hasad van, ja meg Manamanak is...tuti egyből vissza fog menni szülés után, ahogy a dokid is mondta :wink:
elhiszem, h agyalsz, van is min...azt szeretné az ember, ha már túl lenne dolgokon, ez érthető :!: sok minden van neked is, munka, egyetem, felújítás, pocaklakó :roll: de majd csak megoldódik és rendben lesz minden :!: :roll:

Orsi
ügyi vagy, szépen beállt egy rendszer nálatok, Dalmus ügyi baba :!: :wink:
Én még nem tudom, h hogy fogok-e lefagyasztani, először is azon imádkozok, h egyáltalán legyen :!: de lesz, mert lennie kell és kész :wink:
Az egyik barátnőm úgy csinálja, h mindig szopi után kifeji a maradékot és jégkocka tartóba teszi és mindig csak annyi kockát melegít ki belőle amennyi szükséges :roll:
értettem Én is :lol: :lol: :lol:

Menion
ne haragudj, de akkorát nevettem az álmodon :lol: :oops: hogy tud az ember ilyen baromságot összeálmodni :?: :lol: nekem is volt már ilyesmi :roll:
tudom, h nem szép dolog ilyet tenni :oops: bocsi...
cici:
az unokatestvéremnek volt, h az egyik melle nagyobb volt, mint a másik, sőt csak az egyikből tudott szoptatni és kitömte vattával, h ne legyen már annyira feltűnő :!:

Holnap 9-re fodrászhoz megyek 8 hete nem voltam :shock: brutálisan ősz és lenőtt a hajam...este doki, amit már nagyon várok, remélem minden ok :!:
most megyek itt a pizza :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
Hát tényleg érdekes álom volt! Benne lenni biztos ijesztő volt, de így hallani!olvasni vicces! Olyan hülyeségeket tudunk álmodni!

Suzy
Majd gyere a dokis hírekkel! Várunk nagyon! Még szép,hogy minden ok! És még szép,hogy lesz tejed! Mindannyiunknak lesz :!: :!: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
nem tudom, h holnap este fogok-e jönni, mert 3/48-ra megyünk, későn érünk haza, de egy üzit lehet, küldök :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi!örülök h Dalmus jól alszik éjszaka...és h szépen beállt a rendszer nálatok...ez nagyon jó,ügyesek vagytok.
Szoptatás előtt mivel mosod meg a cicit?hallottam olyat is h kamilla teával kell megmosni és szoptatás után pedig be kell kenni krémmel.
A terhesség utolsó hónapján kell kenni valamilyen krémmel?Én vettem egy fajta krémet a neve(Garmastan) ezzel a krémmel szoptatás utánra van és előtte is már lehet kenni a mellbimbókat.

Suzy!Köszi...hát mikor anyósom megy a városba akkor mindég így van Én főzök,de mikor itthon van akkor csak segítek.
Szerintem segíteni fog anyósom mikor meg lesz a baba,remélem.

Kép
erika12

Erika
reméljük akkor, h fog segíteni :wink: :!:
lesz holnap uh is :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!igen lesz uh is.

Kép
erika12

Sziasztok!

Evita!
Megnéztem a fotódat, jó lett!! Hű, a festés sokat tud dobni az ember hangulatán. De nagyon ne stresszelj ám! Előbb itt lesz a február, mint gondolnád! ;) Hát, ha így megdícsért a doki, akkor húzd is ki magad! :D

Nomi!
Örülök, hogy jó volt az UH. Hát a neme tényleg meglepi lesz :wink:

Erika!
Tényleg pihizz, ha lehet, ne strapáld magad a főzéssel. Most még pihizhetsz… (bár a babó úgyis kárpótol a nyüzsgésért…) Holnapra szurkolok, a doki miatt!

Orsi!
De szuper, hogy így beálltatok! Maradjon is így! Hát, a szoptatásról azt hallottam, hogy érdemes lefagyasztani. Vagy ha annyi van, le is adhatod, ha nem fáj a fejés… meg hát a kínálat a kereslet után megy…
Hát, az energiabomba-minőség továbbra is megmaradt, látom! A hétrövödítés nekem is átjött…;) ;)

Menion!
Ezek az álmok… remélem, hogy nem nyomaszt!!! Tényleg extrákat tudunk… ezt csak elmesélem… én pl egyszer azt álmodtam, hogy pasi is voltam és magammal táncoltam. Na, most vagy narcisztikus hajlam vagyok, vagy csak tökkelütött…?? :D :D :D

Suzy!
Jó fodrászkodást! Csevegj és pihizz egyet!!!! A dokihoz meg aztán főleg drukkolok!

Na, ami az ülő-fekvő pozíciókat illeti… tényleg nem lehet mindent betartani. Egyébként a törökülésről az jutott eszembe, hogy a terhesség vége felé megértem, hogy a méhszáj nyílása miatt nem ajánlott, na de végig… Ilyen alapon torna sem lenne ajánlott és hát ugye a szex sem, hadd ne magyarázzam… :oops: :wink:
Hű, Menion, nem irigyellek a reflux miatt… párom is ennek a rabja. Egy darabig ő is felpolcolva aludt, de akkor meg olyan kialvatlan volt, hogy az szúrta el a napját. Most maradt a gyógyszer… persze ő nem terhes… :D

Szép estét!

KépKép
manama

Deann!
Ha olvasol minket, mi a helyzet veled? Minden ok?

KépKép
manama

Nomi
Szerintem,ha mutatja magát, akkor látszott volna, függetlenül,hogy milyen nagy már! Most beszéltem egy ismerősömmel, ő 2 hét múlva fog szülni, legalábbis akkora van kiírva, és mondta,hogy most is látták férfiasságát! :lol: Sőt tegnap beszéltem egy általános iskolai osztálytársammal, a tesója most szült, végig azt mondták neki,hogy fiú. Három nappal a szülés előtt közölték, hogy ez inkább kislány, mégsem fiú! És kislány lett! :lol: :lol: Voltak 4d-én is, de ott nem mutatta magát!
Szóval Te babód nagyon szégyellős! Azt szokták mondani,hogy a kislányok nem mutatják magukat általában! Hát most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz! Már nagyon várom a híreket!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

manama!köszi.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek és a pocaklakóknak!!!

Kép
erika12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?