A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kép

Kép
martik77

Helló!!!!!!!

Kép
muzsuzska

F. megint szörnyű állapotban van. Komolyan mondom, marha nehéz természete van ennek az embernek. :? Napok óta morcos, kedvetlen.Kérdeztem tőle,miért vagy szomorú,erre,mitől legyen jó kedvem? Vagy:Mikor láttál vidámnak, mosolyogni? stb. Éjjel felébredt, nem tudom, mi baja volt,itt sóhajtozott hangosan,látványosan szenvedett, csapkodott, kiment enni, visszajött, az ajtót is becsapta.
Na ez már nekem is sok volt,mert legalább harmadszor ébresztett fel. Rászóltam, hogy azért már mégis, na... Hát van aki alszik is éjjel, nem mindenki rosszkedvű és nyűgös. Zokon vette, reggel sem szólt hozzám,csak foghegyről.

Kép
flóra 11

Tegnapról maradt szilvásgombócom (pennyből-fagyasztva-nagyon fini) , ahhoz kéne valamilyen leveske.

Hív a természet.......

Kép
muzsuzska

Jaj de aranyos pipike! :lol:

Szia Márti! Felébredtél Csipkerózsika?

Kép
flóra 11

Na, a Péterem ma már nem ment suliba, tegnap egész nap hőemije voltés kifárasztotta őt a suli. Csak tanul a leckéből. :?
Egyébként mondtam a dokinőnek, hogy elment betegen suliba, hát marhára nem örült neki,mert hogy befertőzi az egész sulit.

Kép
flóra 11

Flóra, szerintem F. klimaxos. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Most meg jó, hogy itthon maradt, mert most kapta sz sms-t, hogy elkészült a rendőrségen a jogsija, mehet érte. Tiszta boldog! Hétfőn adta be a kérvényt,mert nálunk ezt így kell, hogy ha megvan a vizsga,akkor az alapján kérvényezheti a jogsit.

Kép
flóra 11

Felébredtem mert valami őrült kaputelefonált :x
Meg most megyek tanácsadásra és utána a digit(tv) megkérni mert neten nem sikerült.

Jó sok mindenről szó volt!!!

Benó:Örülök,hogy minden oké a babákkal!!! :D :D :D :D

Zsuzsi nekem életembe egyszer volt hasmenésem kajától(meg egyszer calicivírust szedtem össze a munkahelyen),szóval ilyen szempontból jó az emésztésem. :D

Korcsolya:Kb 10 évig nem koriztam és 2 éve elmentem Dömével korizni.Nem felejtettem el!!! :D Jó volt nagyon!!!
Most L.is akart menni Dömével mondtam akkor én is mert egy pillanatra elfelejtettem,hogy nekem most nem lehet! :oops: :D

Kép
martik77

Csak okos tanácsokat hallgass meg! :wink:

Kép
muzsuzska

Én már nem is foglalkozom vele,mikor mi baja van. :? Ma reggel kérdeztem tőle, hogy miért csapkodott az éjjel, erre a válasz, sok minden összejött. Hát Istenem! Másnak nem jön össze? Mégsem csapkod. És mi jött össze? Nem tudok semmiről, csak a nyűgeiről, amiket bebeszél magának! :evil:

Kép
flóra 11

Nem is az a baj Flóra,hogy befertőzi a sulit(jó az is baj),de a beteg szervezetnek nem szabad kimozdulni tömegbe.Viszont régen úgy tartották,hogy a hideg viszont megöli a bacikat! :?

Kép
martik77

Én is lelépek.............. További szép napot mindenkinek! Pusszancs. :D

Kép
muzsuzska

Én is megyek eszek(lekváros kenyeret!) :D azután irány!!! :D

Kép
martik77

Igen, megöli, de most meg elkezdett köhögni. Azt mondta,ha nem kell sokat várni a jogsira,nem lesz hosszú sor, akkor jön az autóért és autóval elmegy dokihoz. :lol: Ez már tetszik neki. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor én is megyek kajálni. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Egyre rosszabbúl vagyok. Tegnap az orvos azat mondta nem ad semmi gyógyszert, mert ha tényleg terhes lennék, akkor az gáz. De szerintem azért valamit adhatott volna. Mert estére 38,1 volt a lázam és alig ment le. Bevettem algopirint, azt mondta ezt lehet szedni lázra, meg vizes zsepiket tettünk rám :D Mára meg olyan náthás lettem, hogy alig élek. persze fekszem, teázom és csöndben szenvedek :?

KépKép

KépKép
nadina01

De legalább még nem jött meg azóta se :D Tesztet még hétfőig csinálok egyet, hétfőn délután megyek a nőgyógyászhoz.

KépKép

KépKép
nadina01

Szilzi: tök jó, hogy bejelentkeztél! Én is imádok korizni, régen mi is Füredre jártunk :D Már akartam neked írni, hogy nyáron gyakran vagyok füreden :lol: Ott is talizhatunk :D

Flóra: teljesen profi vagy szervezésben :lol: És végül is az orvos is jókat mondott, meg legalább rendesen kivizsgál.

Benó: én is kerestem már a Te tüneteidet, de még nem találtam meg. Nekem semmi tünetem sincs már :? Vagyis néha még görcsöl a hasam, meg nyilalgat, de csak épp hogy. Mellem picit feszül, de az se nagyon.

KépKép

KépKép
nadina01

Hali

Edina:jobulást algot tényleg lehet,azt án is vettem be....
Marad a tea és a pihi....persze ha nagyon gáz van,akkor nekem is irt a doki antiiotikumot,de ezt nem szereti minden doki felirni....

Na menek is,mert inasom kezd nyügölődni,hogy nem vele foglalkozom...:D

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tacsu!

Ez megnyugtató, szóval, ha már a halálomon leszek, akkor kapok gyógyszert is :D De persze jobb lenne, ha rendbe jönnék anélkül.

Tényleg, ha lesz Gergőről új kép, akkor kérünk ide :D

KépKép

KépKép
nadina01

sziasztok

benó: miért kellett volna szombaton bemennetek dolizni?

szilvi: tényleg nagyon bunkó volt a pasi :evil: . igy akart pénzhez jutni?Gratulálok, hogy bejutottatok a Kálaiba. :wink: :lol: . gyerekkoromba én is szoktam korizni és soha nem estem el, csak sokat bénáztam. viszont a görkori nagyon jól ment :wink: :lol:

márti: sajnállom a rossz eredményed, remélem ma nem lesz semmi gond a dokinál

heni: kellemes pihenést, érezzétek jól magatokat :wink:

flóra: nagyon ügyi vagy, hogy 1 nap annyi mindent elintéztél :wink:

tancsu: ha nekem elegendö tejem lesz, fél évig nem adok Törpének semmit. mindenhol azt irják, hogy az a leg jobb és leg egészségessebb /én is fél évig csak szopiztam+teát kaptam 4-5 hóssan, mert márc. születtem és nyáron meleg volt.
merevedése az én fiamnak is volt már :wink:

folyt. késöbb

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sziasztok lányok

muzsuzska: nekem napi 1tabletta Clostilbegytet kellett szednem a ciklus 3napjától a 7napjáig és így érett 2-3-4petesejt illetve a ciklus 11napján 10000NE Choragon injekcióval szúrtam meg magam és azt követő második napon mentünk inszeminációra ami tavaly áprilisban nem sikerült de októberben már igen

benó: bocsika a hasonló vonalzóért.... a találkozásban én is benne lennék majd megbeszéljük örülök hogy minden rendben nálatok is
megyek ebédet főzni/gulyáslevest és egy kis kruplis pogácsát/ mert a párom délutánra hazaér biztos éhes lesz egy főtt kajára.
kellemes napot mindenkinek két kavarás között benézek

Kép
paradizs

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, elolvastam!

Mindenkinek köszi a támogatást a Kaáli mellett! :D Én ma teljesen jól aludtam, lassan elmúlnak a kétségeim, hogy miért jelentkeztem be ilyen "korán" egy meddősségibe. :?
Edina, kúráld magad, nem lesz semmi baj! Bármikor Füredre mész írj, hátha pont akkor én is ott leszek! :D Mi ugyebár úgy tervezzük, hogy ha baba lesz akkor irány Füred, de ki tudja hol van az még! :roll:
Flóra, az F. lehet tényleg klimaxol! :lol: Lehet, hogy a mai hideg zavarta meg! Megfagyasztott benne valamit! :lol: :lol:
Benó, jó talit neked! Azért kicsit lassan vissza kéne venni, nem? Tegnap hánytál, szarul voltál, de nem pihensz, hanem eljössz Pestre egy dög nagy plázába, ahol bármit elkaphatsz! :? De ok, ok, minden rendben lesz, csak egy picit már pihizhetnél is! :wink:
Zsuzska, köszi, elolvastam amiket a lombikolóknak írtál! Na ezt nem tudom, hogy fogom kibírni, hogy nem "vizsgálgatom" magam! :roll: De mindent bele, hajrá 2009! :D
Tancsu, én a hozzátápláláshoz nem értek, de ha nem kell akkor szerintem se eröltesd! :wink:
Szívesen látlak téged Tancsu és is Timit is korozni a Balcsin persze jövőre, mikor a babók is tudnak már csúszkálni! :D :D Timi olyan jó, hogy tudsz egy kicsit gyakrabban jönni! :D

Kép
szilzi

Na Paradizs, ha már az elején írtam volna mikor jöttem, akkor nem késtelek volna le :( Jó főzést mára, vigyázz a babáidra! :D

Képzeljétek az A. elküldte az önéletrajzát kb 20 helyre! :D :D Ha nem is jeleznek vissza, de legalább elindult valamerre! :D :D :D

Puszi Nektek, most lelépek, mert dél körül jön az A. barátja és a neje és még valamit főzni kell! :? A csaj 4 hónapos terhes, nem is eszik meg mindent, úgyhogy lehet, hogy ma nem eszik! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak vicc volt ám!!! Bocs kismamik!

Kedden jövök már csak szerintem!

Kép
szilzi

benó: örülök, hogy minden rendbe volt uh-n és a fiúk nem változtak átt szörös macikká :wink: :P

majd dobok fel nektek új fotókat :lol: ha már egyszer ennyien kértétek :wink:

márti: én is lekváros kenyeret eszek /eper/ :lol:

edina: nekem a paralen szokott segiteni és azt is lehet terhessen szedni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi: neked is kellemes pihenést :lol: mi minden évben járunk le a balcsira, de inkább fürödni, mint korizni /idén sajna kihagytuk/. majd megkérdezem, lehet, hogy voltunk füreden is, mert mindig körbeautózzuk és a sanyim tudja, hogy mikor hol álltunk meg kempingezni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Törpém most 1 órát elvolt magának az ágyba. utánna elkezdett nyügösködni, cici se kellett neki, csak hisztizett
beraktam a játszó szönyege alá, most nagyokat vigyorog és beszélget a forgó bábuknak. hang sajnos már nincs rajta, Sanyimnak karácsonykor sikerült tönkre vágnia.b :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

gyors összefoglaló:

kb1,5 hete kinötte az 56-os rucikat és már 62-eseket hordjuk. már nem csak a keze, lába jár egyfolytában, hanem oda vissza forgatja a fejét balra-jobbra, kb. 2hete. nagyon édi
már a fürdökádba is egyfolytába forog. :roll:
megint /vagy még mindig/ :?: velünk alszik, közöttünk.amikor elalszunk fent van a feje, szeme kb. egy vonalba az enyémmel. mire felébredek, hogy éhes, már lent van a vánkus alján, ledolgozza magát :roll: :lol: .
tegnap pont háttal feküdtem neki, ö ébredezett enni /elöször csak mocorog, én arra már mindig felébredek és csak utánna kezd el sirni/és ahogy kapálódzott a kezeivel, olyan volt, mintha a hátamat vakarná, ami NAGYON JÓ VOLT :wink: :lol: :D . Sanyim szólt, azt hitte, hogy alszok, én meg mondtam neki, hogy hagyál, most élvezkedek :!: :!: :twisted: de mielött elkezdett volna sirni, megetettem :lol:
reggel mondta, hogy már neki is volt benne szerencséje :twisted: és öneki is tetszett :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi!

Kép
flóra 11

Juj, de lassú az oldal! :shock:

Kép
flóra 11

Paradizs, hűha! Ez nem játék! Pedig kaphatsz gyógyszert, de azt inkább a nőgyógyid tudná megmondani, hogy mit. Az algopirinnel rosszat nem csinálsz.Inkább vedd be. Sokkal ártalmasabb a láz. :shock: :!: Ne vedd félvállról. Komolyan kezeld magad.

Kép
flóra 11

Timi, fantasztikus a kisfiad. :wink:

Kép
flóra 11

Túróscsusza kész, vendégek sehol! :shock: Pedig már ide kellett volna érniük! :evil: Na mindegy, csak így egyre később indulunk Füredre! :(

Timi, akkor jövőre akkor gyertek Balatonra nyaralni, ha én is ott leszek! :D Elhiszem, hoagy a strand jobban vonz mint a kori! :wink: A kisfiad egy tünemény lehet, de hol a kép? :roll: :lol:

Na most már tényleg nem jövök, csak kedden! :D

Kép
szilzi

Lányok, léptem.

Pá...

Kép
flóra 11

halihó!!

Látom jó sokan voltatok!!

Benó:Szilzinek igaza van,hogy lassítani kéne.

Timi,Tancsu:Sok-sok képet kérünk!!!!

Edina!!Pihenjél és én igazából a nőgyogyónál nem engednék csak Uh-vizsgálatot,mert volt már olyan,hogy valakit megvizsgált a doki és elment a baba pici terhességnél!Szóval vigyázz!!!!

Paradizs jó,hogy te is vagy,gyere sűrűbben!!Milyen osztályon dolgoztál??Én is ápolónéni vagyok!!

Voltam dokinál.Nos a fehérjémre semmit nem mondott de írt fel Maltofert mert nagyon vérszegény vagyok!
Amúgy semmi komoly.Pénzt még nem adtam,majd feb6-án lesz UH és tanácsadás majd akkor lefizetem.

Nyáron én is szívesen mennék a Balcsira! :(

Kép
martik77

martik77:szia
2évvel ezelőtt főnővér helyettes lettem és ennek köszönhetően állandó délelőttös műszakban dolgoztam de amikor szükség volt 12óráztam is, az osztályon két profil üzemel szemészet és nőgyógyászat a mátrixnak köszönhetően. az elmúlt egy évben pedig 10ágyon terhespatológia is üzemel de inkább csak túlhordás vagy toxaemia miatt voltak nálunk a terhesek illetve ha ágyhiány volt a szülészeten
te hol dolgozol?

megjött a párom ebédelünk és egyet pihenek mert szúrkál az alhasam estefelé visszanézek addigis mindenkinek kellemes délutánt

Kép
paradizs

Paradizs:Mátrix??Ezt nálunk is rebesgették egy időbe,de nem lett belőle semmi.
Én 1999jún-8án kezdtem dolgozni a miskolci Krónikus belgy-on(népiesen elfekvő,bár én nem szerettem ha ezt mondták.).A párom júl8-án kezdett ugyan ott.(4 év után átment a pszicihátriára dolizni)De csak 2001-ben jöttünk össze.2006-2008-ig mint rehab üzemeltünk,de nem volt rá szükség így megszüntették az osztályt és márc-tól a tüdőosztályon dolgoztam. :?

Kép
martik77

Sziasztok lányok!

Megjöttem. Képzeljétek, ma sehová sem gyalogoltam, a fiam mindenhová elvitt autóval. :D

Most megfőztem, ilyet még sose csináltam, de nagyon fini. Hagymás krumplit csináltam , aztán külön csináltam sajtmártást,ezzel akrumplit nyakonöntöttem és aprítottam rá kaprot, meg póréhagyma karikákat. :D

Kép
flóra 11

Péter most elment meglátogatni egy barátját a kórházba. Állítólag kilyukadt a bele. :shock:
Márti, ilyen mitől van? Sok alkoholt fogyasztott,mert elég züllött életet folytat ez a gyerek, bár még csak 19 éves. Sörözik és rengetget cigizik. :shock:

Kép
flóra 11

Benó,én már nagyon várlak a hírekkel. :roll:

Kép
flóra 11

Kérésed számomra parancs. :D Itt vagyok. :D

KépKép
benó

Útközben olvastam Edina betegségéről (jobbulást!!!!), Törpéről, Paradizs sütés-főzéséről (és szuper, hogy hasonló a vonalzónk, direkt jó! :lol: :lol:, ikresek tartsunk össze :D :D :D ), másról sajnos még nem. Ja, és láttam Márti pihés csibéjét. :D

KépKép
benó

Halihó!!Meg a fűszeres étel is közrejátszik vagy vakbél,vagy hashártyagyull miatt.De tuti az alkohol a fő gond!!Meg ha így van akkor eléggé nagy beteg. :?
De igazából többet én se tudok erről.L.azt mondja ő már látott gyomor kilyukadást. :?

Kép
martik77

Megkaptam a csomagot Benó majd nemsokára megyek érte a postára!!! :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Á, helló! Itt is vagy? Én kicsit elkalandoztam.

Kép
flóra 11

Reggel persze majdnem elkéstem, anyuékhoz nem is értem oda 8-ra, le volt fagyva a kocsi. De aztán a vonatra még egy csomót vártunk. Kihasználtam, hogy anyuéknak 55 év fölött 20%-os jegyet lehet venni, nekem meg 50%-ost (valami pedagógus kedv.), úgyhogy spóroltunk. :D Anyuék jól elbeszélgettek vadidegenekkel a vonaton. :D Aztán elsétáltunk a Mammuthoz (én szenvedtem a legjobban, baromira fájt a csontom lent, meg nehéz a hasam, pedig még annyira nem is nagy :shock:), aztán ott hamar találkoztunk is 2 ikressel (az egyiknek már megvannak a fiai, 3 évesek, a másik még pocakos, és 1 fiú tuti). 2 órát dumáltunk, ittunk shake-et, koncentráltam, hogy minél többet megjegyezzek, amint mondanak (kocsikról, alvásról, szopiról stb.), nem tudom, mennyit sikerült..... Anyuék addig csavarogtak. Aztán meg az 1 órás vonattal jöttünk is haza. Itt meg várt szegény Gy.-kám, hazajött a munkából, nagyon meleg és szarul van. :? :? :? Roland hogy van? Remélem, jobban.

Nagyon aranyosak voltak egyébként a lányok, a másik kismamának nincs akkora hasa, mint nekem (mondjuk 2 héttel kisebb is), mert ő alapból több súllyal kezdte, mint én, nem látszik annyira rajta. Szegénynek nagyon alacsony a vérnyomása, egy csomószor le kellett feküdnie (volt az étteremben egy pad). A fiús anyuka pedig egyszerűen sugárzott! :D :D :D :D Nagyon boldog volt és nagyon nagy lelkesedéssel mesélt! :D :D :D Azt mondta, az első 1 év horror, de amúgy nagyon csodálatos! :D :D

KépKép
benó

Neki nem a gyomra lyukadt, hanem állítólag a bele. :?

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D
Tök jó, hogy megkaptad a csomagot! :D :D Kíváncsi vagyok, mi lesz jó belőle. Remélem, minden. :wink: A cd-vel akkor vigyázz: csak az elejét szabad meghallgatni, de szerintem majd mondják a cd-n is.
Szilzi, a te leveledet meg visszaküldték, úgyhogy még ne várd. :cry: Mert hülyén címeztem (Gy. szerint), és nem tudják, melyik a címzett. (Mert mindkét oldalára nagy betűkkel írtam fel középre, ez igaz. :? ) De a Timiét is... azt még nem kaptad meg esetleg? :roll:

KépKép
benó

Hát el tudom képzelni,milyen egy ikres első év. :lol: :? :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?