Tike!
Hédit megzabálom

!!! Én pont ilyen kis cserfes, "feleselős", öntudatos királylány voltam, és pont ilyen hamar beszéltem

. És két évesen csak "lambada szoknyában és kopogós cipőben" voltam hajlandó létezni, és Szandit énekeltem

. Én ilyen kislányra vágytam/vágynék, ha egyszer lenne

! De azt garantálom, hogy nem lesz könnyű vele

.
A méz meddig áll el?

Csak mert annak függvényében kérnék.

.
Boo!
Olyan fura, hogy így kiválasztják a favorit meséket

. azt hinné az ember, hogy azt szeretik meg, amit "nézetsz" velük. Nálunk pl. sokszor megy/ment télen a magyar népmesék, mert anyuka szeresse

. De az addig köti le, amíg a főcím megy, arra táncol, meg juhuuu pipi, de két perc múlva otthagy, hogy nézzem egyedül

. Viszont, ha Dóra a felfedező megy, rávetődik a kanapéra, és el sem mozdul! Sőt, ha kérdezem, hogy nézünk-e mesét, most már nem csak azt mondja, hogy Dóadóa, hanem sorolja a szereplőket ("Dóadóa, Csizi, Svááper.."). És a minimaxon megy Thomas is, de arra csak közli, hogy "husihuhu", meg báácsi (az ellenőr), és lelép, azt kifejezetten nem szereti.
Meg amin meglepődtem, hogy az egyik kutyás könyv hátulján az egyik rajzfilm reklámja van, és nem azt mondta az állatokra, hogy pl. boci, maci, csacsi, hanem a nevüket a meséből (Nuki, Pákó, Lola) full tisztán, pedig azt nem is nézi, sőt mióta jó az idő, szinte egyáltalán nem néz mesét, mégis tudja

. Ilyenkor egyből az jut eszembe, hogy mennyi mindent tudnak már, amiről mi nem tudjuk, hogy tudják

.