Halihó!
[quote] írta:jszakánként szoktam is magamnak pozitív dolgokat ismételgetni,hosszan egymás után mint a hülye
Bari - én nappal is ezt csinálom!
Gigi - áhhhá, szóval neked is van azért parád! Jól van, ennek örülök!
Én is két bébivel indultam, de győzött az erősebb, úgy látszik! Azért nem bántam vna a 2-t sem, de így nyugodtabb vagyok. Milyen lennék akkor??!!
Jó lehet otthon szívhangot hallani, de az én gyerekem mindig kiborul amikor a védőnő vagy a doki hallgatózik! Veszettül rúgdossa a hallgatózó készüléket

.Asszem jobb is hogy itthon nem stresszelem!
Ewi - Üdv a csapatban! Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Első babád lesz? Hol laksz? Ha tudsz, tegyél fel képet, imádjuk stírölni egymás pocakját!
Zsike - még ígyis nagyon vékonynak látszol, milyen lehettél 58 kilósan?!
Bari - gratu a jó cukoreredményhez! Még Te leszel itt a végén a legegészségesebb!!
Ismét szeretném leszögezni, hogy Te sem vagy dagadt

Ha szeretnéd minden nap leírom, hátha akkor elhiszed már végre!!
Én is csak azért látszom vékonynak a 70 kilómmal, mert zsiráf vagyok és eloszlik. Az utsó 3 pedig konrétan a hasamon van!

Egyébként ruhaüzletben az eladók évek óta mindig 1-2 mérettel kisebbet akarnak próbáltatni velem, nem hiszik el hogy nem lenne jó! Ez mondjuk szokta símogatni a szivem!
Most lemegyek a menyasszonyi-ruha kölcsönzőbe, keresek valami bálna-gúnyát, amibe még 1 hóanp múlva is beleférek! Váááááááááá...