Sziasztok!
Écike!
Zolika nagyon aranyos, látszik rajta, hogy milyen szépen fejlődik! Örülök, hogy ennyire jól haladnak a dolgok! Lassan már mehettek haza!
Nati!
Én most caulophhyllum 5ch-t és arnica 9ch-t szedek szülésig, kb 2hete kezdtem. Te mit fogsz szedni előtte?
Csuri!
Hogy-hogy ő volt veled?

Én rokont vagy barátot nem szeretnék magam mellett szülés közben, az zavarna. (persze kivéve daddyt, mert őt kifejezetten igen, és be is akar jönni szerencsére). De egy ismeretlen ismerős arc viszont úgy érzem, h segíteni fog....hát majd meglátjuk. Őszintén kicsit attól is parázok, h senkit nem akarok majd magam körül daddyn kívül, csak idegesíteni fog, de hátha nem.

Fura tudok lenni ilyen helyzetekben.
Honey!
Ne félj a streptotól, kapsz majd antibigyót, lehet, hogy a baby is, és ennyi. Csak akkor van baj, ha nem veszik észre szülés előtt, hogy van. Én tegnap kaptam meg a privát teszt csomagomat, ma le kell vennem magamnak a mintát, és dobom is be délután a postaládába....3 munkanapon belül lesz eredmény. Csak még ma délután meg kell kérdeznem a midwife-ot, amikor megyek hozzá, h kinek küldjék az eredményt, vagy neki, vagy a házidokimnak kell. Nekem pedig elküldik sms-ben az eredményt, ha kérem.

Na de most látom, h a nődoki nem talált semmit, akkor semmi gáz, örülök!
Sclara!
Tökjó, h előkerültél, örülök, h még el tudtatok menni egy uccsó pihire, biztos jó volt! Merre jártatok?
Dreika!
Örülök, h jól vagy! Te milyen homeos bogyókat szedsz majd és miből mennyit?
Kumpibogar!
Haláli lehet a bátyus!

Miért nincs vasad? Nem szedtél tabit vagy nem küldött a dokid injekcióra? Talán még nem késő...
Harivera!
Sajnálom a fiad! Veled mi újság?
Beagle!
Tökjó, h fogadtál szülésznőt, otthon tutira jó is, mert a doki ugye csak az uccsó 5percre ugrik be szinte.

Itt talán majd többet rámnéznek a midwife-ok is.
Örülök, h már jól vagy, én is jobban. A pulzusod sztem azért ilyen durva néha, mert kicsit legyengültél a náthában, meg ugye a végén már csak mint az elefántok, vagy fókák...nevezzük akárminek magunkat.
Pipal!
Nagy nagy gratula az uccsó munkanaphoz! Látod, csak eljött a pillanat!!!

Tökjó lesz majd otthon végre pihizni...Köszi a kérdésed, már jobban vagyok, bár még nem az igazi...azért már nem olyan gáz.
Melcsi!
Hát ez van, remélem minden okés lesz....aztán majd jön anyukám is 1 héttel a nagy nap után. Amit ugye még nem tudunk, h mikor lesz.
Katinka!
Én azért még szurkolok a sima szüléshez, remélem nem lesz semmi baj!!!
Reni!
Örülök, hogy jól vagytok, és minden ok a dokinál. Valamennyi fehérje normális a vizeletben, biztos nem lépte még át a határt a mennyiség. Én támogatom a szülésznő fogadást!
Itt semmi különös, jobban vagyok már. Tegnap este lefekvés előtt hányingerem lett, és egész este égett a gyomrom...nemtom mitől lehetett, de elmúlt szerencsére. Tegnap kicsit kevesebbet mozgott a kiscsaj, és elkezdtem izélni ezen, de ma már hajnalban és reggel is bulizott jó hosszan, úh asszem nem aggódom. Csak pl most is olvastam egy horror sztorit, h egy csaj már 3 napja járt be a kórházba, mert elindult vm, de nem akart teljesen beindulni, érezte, h vm nem ok, de mindig hazaküldték. És mire a kb 3. napon bedurvult a helyzet, a kiscsajnak már alig volt magzatvize, az is tele mekóniummal, köldökzsinór rátekeredve...pár órát volt csak életben.

Szal inkább hamarabb megszülnék, mint figyelgessem a mozgásokat, meg parázzak, h na most nem olyan aktív, meg stb. Itt nincs Ctg vagy Nst sem, azt sem nézik már, h milyen a placenta ellátása....szal nem megnyugtató a helyzet... Jövőhéten asszem csalogatunk, ahogy csak lehet.
Itt vannak a pociképeim is, tegnap készültek...olyan csalóka a kép, élőben valahogy nagyobbnak látszik...hmm...nemtom.