Sziasztok Lányok!
csudajó volt a hétvége!!!

Összeraktuk a kiságyat, és vadiúj!!! Karcmentes, ugyanaz mint a brendonban 60-ért, és új, erősebb fiókokat vettek bele! Semmi hiba nem volt rajta, úgyhogy nagyon örültem, és meg is könnyeztem jópárszor! szivacsmatracok vannak hozzá, lehet hogy mi hagyjuk ezt, egy időre jó lesz, és ha kiságyas baba lesz, akkor veszünk kókuszt.
és megvettük a kiskádat is állvánnyal, a legnagyobb méretűt, igy pár évig használhatja. anno nekem is pont ilyen volt
Nagyon szépek a pocik!!! Olyan jó, hogy mindenki igy gömbölyödik, és növögetnek a babók odabent! (lehet hogy a védőnőnek meg kellene néznie több 28-30hetes kismamát, és akkor talán nem fog kiakadni az én pocakomon se, mert igy láthatná hogy majd mindenkinek ekkora!!!)
ja és köszi a védőnős reakciókat, most hivtam egy másik helyet is, de visszairányitottak, hogy én bizony oda tartozom, ahova most is járok, és választásom meg nincs. ja, a felicitas visszairt, hogy küldjek levelet, és felveszik a védőnővel a kapcsolatot, de hát most RÁM és LUCÁRA pikkeljen évekig, hogy a nyakára küldtem a felicitas csapatot, és többet tudok mint Ő??? a körzetorvosomhoz majd elmegyek, megkérdezem, hogy a vizeletvizsgálattal hogy legyen a dolog?
egyébként a fehérje a vizeletben mit jelent?? fontos?? vagy ne ugráljak??
Hűű vigyázzatok a vezetéssel, és a többi hülye őrültre az utakon!!! De úgy látszik a járdán sincs biztonságban az ember! Még szerencse, hogy nem lett baj!!!
Kocska jó volt ez a leirás a pingvinjárás-húzásról! Nálunk is ugyanez van... én sietek úgy pingvinesen, párom normál tempóban megy, fogja a kezem, én meg mikor már nem birom, elengedem, és mondom, hogy akkor menjen egyedül, mert nem tudok gyorsabban menni

máskor fókának hivott, a járásom miatt, utána meg rájött, hogy jaaa ez inkább pingvines, úgyhogy azóta kispingvinez
Kikocska nagyon sajnálom Nándit!

szegény már mióta beteg. Te is biztos nagyon fáradt lehetsz, és babásan meg még nehezebb lehetnek a napok! Viszont lehet hogy nemsoká úgy lesztek vele, hogy Réka se legyen egyedül, és hátha jön még egy kislány

vagy kisfiú
Gabka, jók a fotók nagyon! kis nyarat hoz a januári hidegbe! (bár szerencsére mostanában kezd tavaszodni) látszik hogy milyen kis vidámak vagytok!
Kocska én is úgy vagyok vele, hogy 'magamnak' akarom a babát, mindenki ajánlgatja, hogy majd mi menjünk este ide-oda, ők meg babáznak! De én meg nem akarok menni sehova, és ne vigyék már el tőlem, csak azért mert nekik már nagy gyerekeik vannak!!! de unokatesóm is azt mondta, mint Cat, hogy pár hét/hónap után már örülni fogok pár órának, amit magamra szánhatok. szóval majd meglátjuk
Tisa te aztán egyre éberebb leszel esténként! Léna hozzászoktat az éjszakázáshoz, és igy majd lehet jobban birod a strapát ha megszületik!

Én még egy ilyen kis csomagnak is úúúúgy örültem volna! Bezzeg nem kapok
Icamica nagyon jó árban volt az az ágy!!! remélem megnyered a komódot is!!
Én is próbálok még néhány használt dolgot begyűjteni, vagy olcsó újat

Unokatesóm kiakadt a babakocsi árakon! Nem is csodálom!
Eda! remélem rendben vagy, pihengess, vigyázz nagyon magadra!