A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

AMI NEKEM BEJÖTT:

PICKWICK ÁFONYÁS ZÖLD TEA(ZÖLD TEA TISZTÍTÓ,ÁFONYA HASHAJTÓ HATÁSÚ)

EZEKET KÜLÖN-KÜLÖN IS LEHET

MEGGYBEFŐTT!!!!!!!

SOK SIKERT CSAJOK!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Brunhild félre ne érts! Mindenki annyi holmit vesz és olyan színűt amilyen csak tetszik.
Én is furcsállom, de most egyáltalán nem érdekelnek a babaholmik...biztosan változik majd a finish felé, de most semmi...Valószínűleg ismerem magam, hogy a szakvizsga előtt egy hónappal már idegbeteg leszek és még az evésre is sajnálni fogom az időt, nemhogy vásárolgatásra. Így minden babás dolgot tudat alatt halasztok május végéig.

Holnap én is bevásárolok. Narancslevet, aszalt szilvát (ezzel már üldöztem ki férjuramat a hálóból-de ezt sem részletezném khmmm...) , joghurtot és búzakorpát. Aztán pozitív gondolkodás: sz.rt fog érni!

Na jó, befejezem mára az ilyen nem nyomdaképes poénokat.
jjucuss
Eger

A 12 hetesen célozgatott az ultrahangos, de megkértem, hogy ne mondja ki. :shock: (mintha ez változtatna a tényeken, struccpolitika...akkor is lányom lesz!!!)
jjucuss
Eger

Jjucuss :D :D :D feldobtál, mint mindig :lol:

Éppen le voltam tőrve, mert beleszerettem a gyönyörű rózsaszín babakocsiba, amit délelőtt belinkeltem a német oldalról...pedig igazából nem is olyan, amilyet szeretnék de nagyon megtetszett..és a férjem beleegyezett, hogy megvegyem :!: , mert már elege van :oops: Persze ilyenkor megijedek, hogy akkor most tényleg vegyem meg, mi van, ha mégsem lesz jó??? A lényeg, hogy kerestem kritikákat róla..először, jókat találtam..de aztán :cry: Többen is azt írják, hogy kb 6 hónap után majdnem szétesik, itt-ott letörik valami, máshol beragad, kerekek kiakadnak, vagyis amig működik, nagyon jó, könnyű, könnyen kezelhető, kis helyen elfér és gyönyörű , de pár hónap után már alig lehet használni (vagy egyáltalán) :( ..és ez is hauck....
Amúgy erről van szó:http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/i_coo_targo_city_pink_flower
Úgyhogy itt ülök a bankkártyával mellettem, és mégsem fogom megrendelni...
De elolvastam JJucuss utolsó hozzászólását, és egyből jobb a kedvem :lol:

Jó éjszakát!
20140901114303

Brunhild! örülök, hogy segíthettem. :D
Szegény férjed, feladta és beleegyezett a pink flower-ba. Édes. :D

Úgy tűnik, hogy Pihe " kezelteti a hátát". Jól teszi. :D
jjucuss
Eger

Csajok, mi volt itt este, amíg én édesdeden alukáltam?????? :lol:
Legalábbis egy darabig, mert Levi lebetegedett. Ahogy hallom a hangján, ez megint a gégehurut. Holnapra kérek sorszámot a gyerekorvoshoz, a fél napom rá fog menni...
Hogy fog így beszokni a napközibe???????? Ma még beviszem, mert védőnő-fogorvos a program, meg ma aludna ott először, valamikor ki kell próbálni. Még annyira nem beteg, de érzem, hogy holnapra már tuti az lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Jjucuss
Síelők :lol: :lol: :lol: :lol:
Laevolac mehet (én szeretem :oops: :wink: )

Szoptatás
Ha megy, jó, ha nem, akkor kap a baba tápszert. Az a lényeg, hogy anyuka ne élje meg kudarcként!!!!
Ezt mondom a császárra is!
Nem befolyásolja, hogy milyen anya valaki, hogyan szült, hogyan eteti a gyerekét... egy a lényeges... szeretni kell a gyereket!
Úgy kell csinálni a dolgokat, hogy anyuka lelkének legyen jó, akkor a babának is jó lesz!
Mindenkire érvényes recept nincs!!!!

Kép
mrsleo
Debrecen

Jobbulást Levinek!

Kép
mrsleo
Debrecen

jjucus: annyira aranyosak a síelők :)
székrekedés: a kamilla teát reggel éhgyomorra próbáljátok, állítólag úgy jó. Vagy a frissen facsart (rostos) narancslé is éhgyomorra. De az aszalt sárgabarack vagy szilva is azt mondják hatni szokott, persze vannak kivételek :(
kivancsika
Budapest

sziasztok!

jjucuss: este sajna egyedül voltam otthon, úgy nehéz lett volna :) szóval inkább lefeküdtem aludni.
szombaton majd szorítunk az UH miatt :)

mindjárt lesz egy tárgyalásom :( nincs kedvem, haza akarok menni! :) és annyit beszéltetek a narancsléről, hogy teljesen megjött hozzá a kedvem :) nálam is vannak az anyagcserével kisebb problémák, de elolvastam, miket írtatok, és rájöttem, hogy nincs is semmi bajom! :)
[/img]

hopihe79
Budapest

Sziasztok

na úgy láttom nem csak én küzdök a székrekedéssel nekem valahogy semmi sem segít :(

Szoptatás:Nagy fiamat sajnos csak 2 hónapig tudtam szoptatni.Pedig mindent meg próbáltam semmi sem segített :( így ö tápszeres lett.Eleinte csak magamat okoltam nagyon nehéz idöszak volt...:(Igazából nekem szinte tényleg egyik-napról a másikra ment el tej apukám hirtelen halál miatt.. ami nagyon meg viselt..sajnos unokáját nem ismerhete meg :(

Philip 13-hós koráig szopizott.Remélem most sem lesz semmi probléma szopizás téren:)

Amúgy itt sajnos egyre többen nem szoptattnak ´mert félnek a cici miatt.. no comment.Nekem már a szülöszobán meg kérdezzték ,hogy kérek-e tej el fakasztó tabletát vagy szoptatni akkarok......Gyerek orvosnál vagy fogászaton amikor mondtam hoyg én még szoptattok ki voltak akadva fogászaton is a dokitól hogy miért nem hagyom abba (3,5 hos volt fiam) elég már.. kezdjek hozzá táplálni....

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Van az mtv-n egy tini mamik vagy hasonló című műsor, amiben kb 16-17 éves anyukák mindannapjait mutatják be, talán ismeritek is. Éz azon döbbentem le, hogy ott milyen kevesen szoptatnak, pedig állandó téma, hogy alig van pénzük tápszerre. De sokan meg sem próbálják, vagy 1 nap után feladják. Ezt pl nem igazán értem.

Tudtommal tőlünk nyugatabbra sem igazán divat a hosszas szoptatás, legalábbis Belgiumban és Nagy-Britanniában biztos nem, ott 2-3 hónap után visszamennek az anyukák dolgozni. Na ez csak úgy eszembe jutott.

anabique
Budapest

ana: múltkor olvastam valahol, hogy Amerikában biztosításfüggően van, akinek nem is jár fizetett szabadság, szülés után addig maradnak otthon, amíg pénzzel bírják, általában 6 hétig. számomra egyenlőre elképzelhetetlen. :(
most olvastam egy hírt, hogy azok a pályázatok, amikkel elsősorban foglalkozunk legkorábban 2012 januárjában kerülnek kiírásra. :(
eddig úgy volt, hogy márciusban kiírják, úgy reménykedtem :(
Kép

hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Én Áronnal mindent kipróbáltam székrekedés ügyben - nekem végül a homeopátia segített.
Ezek nem jöttek be: langyos víz éhgyomorra, szörnyű ízű tamarinlax hashajtó lekvár, rostos levek, miraviíz, aszalt gyümölcsök.

Most is kűzdök...ez van.

Linácsak, el tudnád nekem küldeni priviben hogy hova jártok gasztrora? Be akartam jelentkezni a BGYK-ba, de áprilisra van időpont. Magánba is nézelődtem, de kb. 40 ezer, míg eredmény lesz!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hopihe, azt mondjuk megértem, hogy ha nem kötelező akkor a cég nem enged el, csak 6 hétre.
De azt nem hogy hogy nem bírják pénzzel. Azért mások a keresetek, mint itthon és még mi is ki tudnánk gazdálkodni egy fél évet mindenképp.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hemej, vannak dolgok és körülmények, amelyeken nem tudunk változtatni....Attól, hogy első babádat nem tudtad szoptatni, még -gondolom-egészséges, boldog gyerek lett belőle, minta másodikból is. Ettől függetlenül megértelek, első gyereknél nekem sem ment, pedig rengeteg tejem volt, csak én voltam tapasztalatlan és túl sok volt a "jótanács". Másodiknál és harmadiknál tapasztaltam meg, milyen csodálatos dolog a szoptatás...de most már mindegy, változtatni már úgysem lehet a dolgokon és az én nagy fiam is 140 cm-es 8 évesen :)
Érdekes, amit a németországi szoptatásról írsz, én azt vettem észre, hogy ott is két véglet van: aki alig, vagy egyáltalán nem szoptat, és aki éveken át.... Német fórumokat nem szoktál olvasni? Én igen, és sok hasznos dolgot tanultam pont a szoptatásról és a baba fejlődéséről, amikről itthon senki sem beszélt... Ezt szoktam olvasgatni: http://www.9monate.de/Wartezimmer/entbindung_juli_august_2011

Hopihe: Kitartás! :roll:
20140901114303

Az normalis, hogy mindenkinek szekrekedese van, en meg a hasmenessel küzdök? ; :wink:
Mondjuk nalam megszokott, hogy ha valami nem tetszik a gyomromnak, akkor igy reagal, de most mar valtottam laktozmentes tejre es megis ...
Probaltatok Hunyadi vizet, vagy valami hasonlot inni? Nagymamamnak altalaban az jön be, vagy esetleg sok sok sok tej :)

A babakocsi mizeria nalunk is most jött elö. Mivel eleg ritkan megyünk haza, de otthon szeretnenk mindent venni, mert olcsobb, igy megprobalunk interneten keresgelni, hogy ne menjen el az egesz Pesten töltött idönk a vasarolgatassal, legyen mar elkepzelesünk.
Babakocsinal Pierre Cardin-t neztem ki, mert azt ismerem (a baratnöm babajat sokszor toltam benne), de olvastam egy-ket helyen, hogy nehez es mivel lapra csukhato ezert autoba eleg sok helyet foglal. Ti ismeritek? Van valakinek?
Baratok felajanlottak egy Peg Perego-t, de azt mar 1 eve eldöntöttem, hogy olyanom biztosan nem lesz, mert amikor vigyaztam egy kilanyra nagyon sokat szenvedtem az övevel ... nekem nagyon labilisnak tünt. Ök mondtak, hogy z jo, mert esernyöre csukhato, de csak emiatt nem szeretnek szenvedni vele. Meg sajatot szeretnek :)
Különben ti mennyire tartjatok fontosnak, hogy a sportresz, amit a mozes utan hasznalunk az teljesen vizszintesig dönthetö legyen?

Meg egy dolog, ami mostanaban gondokodtunk. Beszelgettünk a kisagyrol is, es nagyon keves olyat talaltm, ami tömör fabol lenne. A laminaltat nem nagyon szeretem. Mivel sok gyereket szeretnenk, ugy gondoltuk, hogy lehet, hogy erdemes csinaltatni egy fenyö kisagyat, mert ha okaig kitart, akkor megeri. Szerintetek? Van ilyen tapasztalatotok?

Szegeny Betegek! Most mar alig van hatra a telböl es biztos vege a betegeskedö idöszaknak is!!! Mindenesetre jobbulast mindenkinek!

Juccus! Biztos igazad van, hogy az ember az elsönel meg tultervez, es egy csomo feleslegeset megvesz :) De en ugy elvezem :) Persze tisztaban vagyok vele, hogy mashogy is lehetne, de egyszer ezen is at kell esni. Masreszt viszont azt mar regebben eldöntöttem, hogy megprobalok majd nem tul aggodni dolgokat es nem olyan anyuka lenni, aki nem adja oda mas kezebe a gyereket ... masoknal ugy idegesitett ez a hozzaallas. Aztan majd meglatjuk sikerül-e :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Rokakoma, én a Pierre Cardin-t nem ajánlom.
Én csak rosszakat hallottam róla. A peg perego viszont egész jó, talán hátránya a kis kerekei, de ha aszfaltos úton tologatod majd, akkor tökéletes.
A mózes után szerintem nem szükséges, hogy 180 fokig dönthető legyen, akkor már bőven elég a 150. A 180 szerintem akkor kell, ha nincs mózes.

Nekem múltkor a mini manóban azt mondták, hogy előírás, hogy a rácsnak fából kell lennie.
Nekünk az egész az, még a régi kenguruban vettük, úgyhogy szerintem lehet készen is.

KépKép
KépKép
kfnoémi

brunhild de szoktam néha néha olvasni én csak az én tapasztalatomat írtam le :wink: pld egy szobatársam is aki tényleg csinos volt ö is mondta hogy ö nem akkar mert hogy a cicije..

persze nagyobbik kisfiam egészséges és boldog csak engem bántott(bánt) a dolog de már nem vádolom magam.

hemej

Mondjuk az itteni mentalitásban már benne van a szoptatás túlmisztifikálása.
Tény, hogy a gyereknek a legjobb. De szerencsére fejlett országban élünk, ahol van tápszer, a gyerek nem hal éhen. Viszont az meg nagyon rossz, hogy az anyukáknak még évek múlva is rossz érzései vannak ezzel kapcsolatban. Ennek szerintem nem kéne így lennie.

KépKép
KépKép
kfnoémi

kfnoemi: Amerikában is biztos vannak, akik nehezebb körülmények között élnek. A csajszi, az egyik kolléganőm barátnője, kiköltöztek, Ő mesélte, hogy 6 hetet tudott otthon lenni. Mondjuk ott jobb a bölcsődei ellátás, legalább van hely :)

számomra kicsit szokatlan, amikor valaki még 5-6 éves korában is szoptatja a gyerekét.

hemej: a mellemet én is féltem :) de remélem jó géneket örököltem, és nem viseli meg a szoptatás nagyon :) viszont megjelent rajta egy terhességi csík :(

hopihe79
Budapest

Rokakoma nekünk Pierre Cardin a sportkocsink és Peg Perego Pliko az esernyő kocsink. Mindkettőt szeretem, két gyereket már kibírtak és a 3.-nak sem fogok másikat venni. Az esernyő kocsit nem lehet vízszintesig dönteni, csak 150 fokig. Ezt kb 8 hós gyerektől lehet használni, amikor már stabilan ül, és nemcsak alszik a babakocsiban, hanem nézelődik is.
Jucus a kamillatea nálam is be szokott válni.

Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

rókakoma,
babakocsiügyileg én pl. fontosabbnak tartom, hogy 180 fokig dönthető legyen, minthogy legyen hozzá mózes. Nekem attól olyan nagy az egész kocsi. Pierre Cardinból nekünk egy esernyőkocsink volt, elég jól bírta, most ugyanaz van lapra csukhatóból. De ezek már sportkocsik. A "rendes" kocsink Graco.

Na Levi tényleg beteg lett, be is lázasodott a családi napköziben, úgyhogy ma sztornóztuk az ottalvást, viszont spontán elaludt 9:45-11-ig. :lol: Orvosunk természetesen csak ma és holnap nincs. Most mikor beteg, és kellene egy csípőröntgen beutaló. A helyetteshez inkább nem viszem, marad az ügyelet, de ott meg felnőtt orvos van csak. Mondjuk ő is megvizsgálja, meg megmondja mi baja van, csak a gyógyszeradagolásokkal szoktak bajba lenni.
Ahova családi napközibe jár, ott a nő bioenergetikával meg természetgyógyászattal is foglalkozik, jógaoktató..., na ő adott egy szert, hogy ez majd jó lesz, remélem tényleg, már mástól is hallottam, hogy hatásos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szegény Levi! jobbulást Neki!

jjucusson kívül megy még vki UHra?

hopihe79
Budapest

linacska Levinek jobbulást!

hemej

méhnyak hosszát szokták Nálatok nézni?

hopihe79
Budapest

Rokakoma: Pierre cardin-em nekem is volt, régebbi fajta, téliesíthető, tehát nem volt külön mózes hozzá, hanem teljesen dönthető volt, és két irányból tolható...de nagyon nehéz és nagy darab. És hiába volt átfordítható a tolókarja, mert átfordítva (vagyis úgy, hogy a fix kerekek legyenek elől), majdnem képtelenség tolni, irányítani....
DE most láttam, hogy a Pierre cardin-ből is jelentek meg új, travel systemes modellek, azok kisebbnek és könnyebbnek tűnnek, a képek alapján. Volt Graco kocsim, amit szerettem..egy darabig..szeles időben szó szerint huzatos a kocsi..viszont nagyon könnyű.
Ha olyan kocsit veszel, amihez van külön mózes, akkor tényleg nem szükséges, hogy teljesen dönthető legyen, nagyobb gyerek ha kell ülve is elalszik, de persze jó ha mondjuk 150 fokig hátra tudod engedni olyankor a háttámlát. Én már sok félét kipróbáltam, tudom, hogy mi a jó és rossz nekem, ezért is olyan nehéz választani. Én most ezt a két típust nézegetem, nem is a legkönnyebb fajta, de mivel szétszedhető, nem is annyira nehéz talán....belinkelem neked (és nem is a legdrágább fajta):

[url]http://aprosagokboltja.hu/spd/bordovirag3in1/RAFPOL_FENIX_3_in_1_Multifunkcios_bababkocsi_Bo[url]

és
[/url]http://bolthely.hu/meseszep/id/00586_KUNERT_SILVER_multifunkcios_babakocsik[url] ez más helyeken olcsóbban megvehető, de csak itt van ilyen sok fotót róla, és sok színben is kapható..

Kiságyat mi utoljára az Ikeában vettünk, a legolcsóbbat, 7000 Ft-ért..Odaadtam valakinek, remélem visszakapjuk, azt tényleg nem szeretnék már venni.

Hemej, nem is gondoltam, hogy rólad van szó :D , csak azért írtam, mert én 9 éve olvasgatom ezen az oldalon [/url]http://www.9monate.de/[url] a különböző fórumokat, és nagyon sok hasznos dolgot olvastam és tanultam is innen :)

Szoptatás tényleg kényes téma, mint sok minden más, ami a gyereknevelésre vonatkozik :D Tény, hogy ez a legtermészetesebb dolog, és ha már lehet (van tej), miért ne, főleg, hogy tényleg adottak a körülmények (otthon lehet maradni). De az is pont olyan igaz, hogy szerencsére létezik tápszer, és nem vagyunk az anyatejre utalva, a gyerekek így vagy úgy felnőnek...van akinek megy, van akinek nem, van aki szeretné, és van aki idegenkedik vagy undorodik tőle (mondjuk utóbbit nem értem, de mindegy). Tanácsot lehet adni, de ezen vitatkozni kár. Azt sem tartom helyesnek, hogy mások beleszóljanak illetve bűntudatot ébresszenek az anyukában - van így is elég baja szegénynek :roll:
Sosem felejtem el első gyerekorvosunkat, aki rám nézett és kijelentette, ekkora (apró) mellekkel nem lehet szoptatni :? Azóta két gyereket egy éven át szoptattam, szóval a doktornő elmehet kapálni, a diplomáját pedig kiteheti a budiba :lol:

Nem tudom mi van a linkekkel :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.02.22 14:34-kor.
20140901114303

Linácska :( Már megint beteg szegénykém :(
20140901114303

Igazad van Brunhild, a szoptatás nem a mellek méretén múlik. Nekem pl. alapból A kosaras, most C-nél tartok, de tudom még nagyobb is lesz. (egyébként most olvastam a szoptatás c. könyvben, hogy a mellek mérete a zsírszövetektől függ, a tej mennyisége pedig attól mennyi tejmirigy van a mellben)

Egyébként nekem is sok tejem volt, és én b..sztam el, most ezért is próbálok rá jobban készülni.
Csak azon vagyok / voltam bepipulva, hogy arról ódákat zengenek, hogy szoptass, de arról soha senki nem mesélt előre, hogy elsőre nem lesz valami kellemes, a mellem simán kisebesedhet, és míg a gyerek szopizik én a kanapét rugdosom fájdalmamban.
Ráadásul míg a védőnő lazán közölte, hogy "mellre teszed" a gyereket, addig én azzal kb. 10 perceket szenvedtem az elején. A kórházban az 5. csecsemős mutatta meg - miután odamentem kőkemény mellekkel és egy éhes gyerekkel, hogy márpedig most szoptatni fogok. És úgy is 10 percbe telt (a mellre tétel), tehát ők sem túl okosak a témát illetően.
A védőnő segítségéről annyit, hogy miután kértem mesélje el, hogy hogyan is kéne fekve szoptatni, mert jó lenne közben pihenni, lazán közölte, hogy ááá az neki sem ment. :roll:
Szóval ezek után felháborító, hogy még ők vágnak rossz arcot, ha az ember feladja vagy új jár mint pl. én a sok teje a 10. hét végére elment teljesen.

NA felhúztam magam. :twisted:

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ja, még az is jó volt, amikor a homeopátiás gyerekorvosunk kérdezte minek tápszerezek vannak tejserkentők. Mondtam, hogy az urtica urenset már próbáltam. Erre közölte...más is van. (de hogy mi azt már nem mondta)

Nekem egyébként a védőnő tök felesleges volt. Szinte semmi olyat nem mondott, amit a neten ne találtam volna meg. (étkezés, mozgásfejlődés, stb.) Viszont baromi nagy hasznát vettem volna egy segítőnek, aki pl. az első pár napban szinte odaköltözik, és segít a szoptatásban, fejés/nem fejés témakörében, stb.
Úgy tudom más országokban van ilyen.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kfnoémi..mind ismerős :( Etelével nekem is ez volt..Korházban 3 napig szenvedtem (első gyereknél), rátettem én mellre, csak éppen azt nem tudtam, hogyan, én azt hittem szopik (honnan is tudtam volna, hogy milyen, amikor tényleg szopik)..aztán végre feltűnt valakinek, hogy valami nincs rendben és rendesen rátette..szegény gyerek olyan éhes volt, hogy majdnem lerágta a mellbimbómat... Na mindegy, túléltük..azóta már okosabb és tapasztaltabb vagyok, na meg létezik internet :wink:
20140901114303

Sziasztok!
Annyit irtatok hogy sajnos nem gyozom visszaolvasni, de estere megteszem :)

Mi ma voltunk genetikai UHn es mindent rendben talalt a doki :)
Es azt is megtudtuk hogy kislany!!!!! :P (a parom nem volt elajulva, fel a nouralomtol :oops: )
Szoval nezegethetjuk a csajos babakocsikat es ruhacskakat vegre :D

Linacska, kiszinezned a sorom a tablaba legyszi.

Szekrekedes.....en epp spenotot csinalok, az nallam be szokott jonni, kar hogy nem lehet mindennap azt enni :roll:

Kép

Kép
ica79

Köszönöm szepen a tippeket es a linket is :)
En mindenkeppen szeretnek mozeskosarasat, mert a dönthetö nekem nem tünt eleg stabilnak egy ujszülött hatanak, ezert neztem Travel Systemet.
Brunhild, nagyon tetszenek, amiket belinkeltel, ezekröl velemenyt is hallottal, vagy csak a parametereik tüntek megfelelönek?
A dönthetöseg azert kerdes, mert mi Becsen kivül lakunk, es valoszinüleg nem csak a faluban setalgatnek a babaval, hanem bemennenk a varosba nagyobb lelegzetvetelü utakra is (3-4-5 ora), es akkor gondolom jobb, ha le tudom dönteni. 6 honapos korig ugyis mozes lenne, utana pedig ezek szerint a felfekves eleg.
Köszönöm meg egyszer!

Olyan jo, hogy irtok a szoptatasrol! En is aggodom kicsit, mert meg az A kosarat is csak alulrol erem el :wink: ami alapvetöen engem nem zavar (valoszinüleg ezert sem feltem öket az alakvaltozastol), de szamomra meg az is kerdes, hogy eleri-e a B-t a szülesig. Alig-alig nött eddig. Jo olvasni, hogy volt köztetek olyan, aki kis mellel hosszu ideig tudott szoptatni :)
Remelem, itt kinn is lesz valami segitseg az elejen, mert különben fogalmam sincs, hogy talalom meg, hogy hogyan kell. Regen ez hogy ment?

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Nekem sincs oriasi mellem (Bs) es raadasul a mellbimboim is picinek tunnek a babas baratnoim mellbimboihoz kepest.
A mellbimbok is noni fognak?

Kép

Kép
ica79

Ja, elfelejtettem irni.....a kiscsaj Olivia lesz :)

Kép

Kép
ica79

Ica gratulalok :))
Ferjednek mondd meg, hogy nem olyan rossz az ... csak meg kell szokni :) Nalunk Apukam mindig megkerdezte, amikor otthon volt Anya, a 4 lanya, plusz meg egy-ket baratnö, hogy a hazmester nenit ne hivjuk-e meg fel :wink: Mikor kiderült, hogy a negyedik is lany lesz, azt mondta, hogy legalabb nem törik meg a harmonia :)
Jo nezegetest :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

ica79: de jó!gratula :) 11:9-re vezetnek a kislányok :) énisénis :)

spenót jó ötlet :)

rokakoma: Ti mentek valamikor UH-ra? Vagy csak a legvégén tudjátok meg, hogy mi lesz?

barátnőmnek is A kosaras a melle általában, szoptatáskor lett B-s, de simán szoptatott egy fél évig :)

hopihe79
Budapest

ica79: nekem brutálisan megnőttek a bimbóim is. mondtam is, hogy egyik napról a másikra valaki kicserélte a mellemet ;)

hopihe79
Budapest

ica79: Olívia nagyon szép név! :)

hopihe79
Budapest

Ica, gratulálok a kislányhoz!!!! Szép nevet választottatok. Kicsit írigy vagyok már olyan sokan tudják tutira a baba nemét és mi még mindig csak sejtünk valamit, pedig már annyi uh-n voltunk. :(

A betegeskedőknek gyors jobbulást kívánok!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Ica,
kiszíneztelek :lol: És gratulálok a kiscsajszihoz.

A barátnőmnek meg ma született meg a kisfia :lol: Ja, és ma vagyok félidős :lol:

brunhild,
Levi már rég volt igazából beteg. Ok, a bárányhimlő volt, azzal is szenvedtünk rendesen, de azt valahogy másként értékelem. Az olyan biztos volt, hogy kijön, készültünk rá...
Előtte a füle csak hosszú volt mire meggyógyult, de nem okozott igazán panaszt, vagy nehézséget a mindennapokban. Most szegényke csak ül, tömi magába a kukit (na azért nem hazudtolja meg önmagát, a kaja az megy :lol: ), és nézi a baba tv-t. Szóval pihenget, de ennek most örülök.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

BÁR MOSTANÁBAN ELÉGGÉ HANYAGOLTOK,AZÉRT MEGSÚGOM,HOGY ÉN CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK GENETIKAI UH-RA.

ICA GRATULAOLÍVIÁHOZ

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

LINÁCSKA NEKEM BEÍRTAD AMIT KÉRTEM?

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Koszi a sok szep szot :)
A parom majd valahogy kiheveri a csalodast, en nagyon orulok neki es persze annak meg jobban hogy egeszseges :)

Lassan kiszinezodik teljesen a tabla, ugy tunik hogy tobbsegben vannak a csajok :wink:

Majga, melyik napra mesz UH-ra?

Uton hazafele beugrottunk a Brendon-ba egy olyan hosszu parnaert mert allandoan arra ebredek hogy a hatamon fekszem. Remelem a parnanak sikerul majd oldalt tartania.
Valaki hasznal ilyen parnat?

Es igenyeltunk egy pontgyujto kartyat is es kaptunk melle egy rozsaszin kiskanalat :D

Kép

Kép
ica79

Nyugi, nekem is -A "méretű" a mellem, most is :) És a mellbimbóm sem szilva nagyságú :D , nem is kell... Tökéletes volt szoptatni 8)
Ezeket a babakocsikat nem ismerem, de látom, hogy sok helyen forgalmazzák, tehát ha történik vele valami, nem lehet gond a garanciával.... minden van hozzá, még szúnyogháló és esővédő is, meg táska (jó, ez a legkevesebb, de az esővédő tényleg aranyat ér), sok színben van, árban ennél olcsóbbat travel systemeset nem találtam, viszont stabilabbnak tünik mint a Hauck malibu... Tolókarja is egyben van, lábzsák is van mindenhez külön... Igazából nekem a két kocsi (Kunert Silver és Raf-Pol) egyformának tünik , Kunert Silvert 66-ért találtam legolcsóbban, Raf-Pol-t 61 500-ért...

Ica, gratulálok! :D :D :D :roll:
20140901114303

Ica nekem is van szopi párnám, de én mindig lelököm éjszaka. Addig viszont nagyon jó. :)

rekus84

Milyen időközönként van felrakva a tábla?

rekus84

brunhild: a lila is meseszép :)
http://kincsembaby.hu/index.php?page=sh ... t&Itemid=1

kisfiúnak nagyon gáz lenne? :)

ica79: rózsaszín kiskanál milyen jó is az! :)

rokakoma: http://kincsembaby.hu/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
ez lehet tömör fenyő?

rekus84: amilyen gyakran linácskának van rá ideje! Kép

hopihe79
Budapest

baratnomeknek pont ez a macis kisagyuk van. A kislanyuk mostmar 4 eves es sima agynak hasznaljak de nagyon meg vannak elegedve vele

Nemtudjatok hogy Magyarorszagon miert nem divat arakat feltuntetni katalogusokba???? Ez annyira duhito! :evil: Komolyan gondoljak hogy az minden egyes cikkert betelefonalunk?
Brendon katalugusbol is hianyoznak az arak!

Kép

Kép
ica79

Hopihe, ez az agy nagyon szep :)
Mindjart küldök nekik emailt, hogy megtudjam az arat!

Mi marcius 8-an megyőnk UH-ra, azt hiszem egy-ket nappal utanad. Ha jol emlekszem egyszer Te kerdezted, hogy kinek kell meg olyan sokaig varni, mint Neked?
Utoljara az orvosomnal december 21-en voltam, es azota januar 2. heteben meg tarkoredön a korhazba. Hat, mit mondjak, itt nem viszik tulzasba a vizsgalatokat. De a nem szempontjabol mindegy, mert csak a vegen szeretnenk megtudni :)

Nekem nagyon tetszik különben a Kunert, tenyleg, csak kicsit felek dönteni valami mellett, amit en meg nem probaltam! Ha nem a megfelelö, akkor mit csinalok? Mivel a ferjem nem nagyon ert ehhez a kerdeshez, azt hiszem nekem kell majd dönteni ... nem könnyü!

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?