A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló!

Én is aludtam egyet. :D

Benó, merre vagy ma?

Kép
flóra 11

Timi,én is gondoltam már fogigátlóra, mert olvastam, hogy attól visszafejlődik a hormontartalmuk miatt. Hány hónapig szedted, míg elmúlt?

Kép
flóra 11

Na, tessék.Jövök és viszem a laptetőt! :lol: :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Timi,itt vagy még?

Kép
flóra 11

benó: gratula a szerzeményekhez :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Visszanéztem, Benóék ma IKEA-ba mentek. De nem jellemző rá, hogy indulás előtt ne nézzen be. Reméljük nem vacakol a gépük,írta, hogy Gy. tegnap újrainstallálta.

Helló Timi! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.11 17:29-kor.

Kép
flóra 11

szia flóra
vagyok.

nem tudom, hogy hónap telt el pontossan mire elmúlt, mert:

Sanyimmal való rádiózás céljából kezdtem el szedni és amikor mentem kontrolra doki mondta, hogy már nincs ott, eltünt, segitett a fogi gátló, de én mindig 3 hós adagokat szoktam iratni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na,én is egy 3 hós kúrára gondoltam.
Jövő héten veszek magamnak Gynexet. Ha az nem segít,akkor megbeszélem a dokinővel.

Kép
flóra 11

tegnap elmentünk elektromos üzletbe és kinéztünk egy jó hütöt 8
0e-ért akcióba, de holnap még megyünk be komiba körbenézni még pár üzletbe.
utánna bevásároltunk a tescóba.
este meg mentünk a Reniékhez /keresztszülök/ és csak hajnalban jöttünk haza.frissiben defektet kaptunk az udvarukba, a fiúk kicserélték, de egy kicsit tovább tartott, mert mind a kettöben volt egy kis alkohol :wink:
a kormány egy kicsit ugrált a kezemben, mert szar a gumi, Sanyim mondta, hogy mostmár muszáj lessz vennünk egy szada új gumit és lassan is mentem, max. 60-al mert nagy köd volt és az út is elégé csúszott

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

és tegnap /vagyis ma hajnalban/ Törpém 8 órát aludt egyhúzomban :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jaj,ne is írd, hogy csúszik az út, Timi. A fiúk elmentek az apjukkal anyóshoz, de most a fiam vezet és az ő autójával mentek és még nem jöttek meg.

Kép
flóra 11

holnap Sanyim bemegy a munkahelyére és megmondja a fönökének, hogy vagy elrendezik az elmaradt fiziket, vagy otthagya öt.
csütörtökön mondta neki a fönök, hogy most nem tudják elrendezni, mert egy kis anyagi gondja van, erre mi történik pénteken?
beállit egy szinte új volswagen passat-al /ami ugye nem éppen olcsó/ :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

de ez hajnalban volt, azóta már biztos leszórták felétek is az út karbantartók

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hoztam ide gyümit és kávét. :lol:

Kép
flóra 11

Hát remélem. Bár az a tapasztalatom, hogy csak a főutakat tartják rendben. A mellékutakra fütyülnek. Anyós meg falun lakik, Sókon.

Kép
flóra 11

sziasztok

segítség???mekkora ágyat vegyek ennek a 3manónak,mi a szerepe a pelenkázó szekrénynek nem elég csak az amit az ágyvégére teszek???

Kép
paradizs

én kekszet eszek :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hát az új gumik nem olcsók, viszont kell a biztonság miatt.

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Dömét várom ma jön haza az apjától.Még nem tanult mert pénteken ment el.

Vigyázzatok a csúszós úton!!!Ezért utálom a telet. :x

Kép
martik77

Szerintem három gyereknél jobban jársz csak az ágyvégére tehető pelenkázóval!!Helytakarékosság miatt!!

Kép
martik77

Három kiságy atyaég!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Szióka Márti!

Kép
flóra 11

nálunk a mellékutakat is renbe rakják, csak nem olyan gyakran

paradizs: ágy???ebbe nem tudok segiteni
pelenkázó szekrénynek az az elönye, hogy a tetejére rakod a pelenkázó lapot, krémeket, pelenkát, stb. a polcokra vagy fiókokba pedig tudsz késziteni kisruhát, textil pelenkát, stb. amire a babákkal kapcsolatban szükséged van

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Három babának rengeteg ruhájához úgy is kell szekrény meg kis polc vagy valamivel megoldható,hogy ne a pelenkázószekrény foglalja a helyet és nincs is benne nagy pakolótér.

Kép
martik77

Paradizs, elvileg pelenkázni lehet máshol is, nemcsak pelenkázó asztalon. Tehát vehetsz csak lapot is, ezt teheted ágy végébe, vagy akár a nagyágyra, mosógép tetejére, stb,bárhová. Viszont akkor nincsenek kéznél a cuccok. A szekrénykének az az előnye, hogy elrakod benne a pelusokat,piperecikkeket, törülközőket, badykat,amiket alulra adsz majd rájuk és így minden kéznél van. Szerintem jó dolog,mert valahová mindenképp el kell raknod ezeket is.
Viszont ha van olyan komódod,amit kinevezel erre a célra, akkor elég erre egy lapot venned.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.11 18:08-kor.

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D :D Három csajszi,három vélemény!!Na ezen igazodj el!! :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Ágy: Nem tudom milyeneket lehet kapni. Én gondolom olyasmit vennék, vagy csináltatnék, ahol van egy nagy keretés ezek egymástól el vannak választva. Vagyis, ha akarom elválasztom,ha nem,akkor maradhatna egybe is. Amíg nem forognak, addig lehetne egybe,hiszen ők is megszokják egymást a méhen belül, ne hiányozzanak egymásnak.

Kép
flóra 11

Sztem nem is nagyon tér el a véleményünk,csak mindhárman megállapítottuk, hogy a sok cuccnak helyre is szüksége van, tehát ezt is meg kell oldalni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.11 18:14-kor.

Kép
flóra 11

Ez igaz.Én meg hozzá vagyok szokva a pici lakás miatt,hogy takarékoskodni kell a hellyel polc,akasztók stb. :)

Kép
martik77

Na, megjött a Péter. Végre. :wink:

Kép
flóra 11

Márti,ne izgulj,még az én Bálintom sem tanult,pedig hosszú volt a szünet. Most keresi, hogy mi is van feladva szlovákból,de már arra sem emlékszik. :?

Kép
flóra 11

Nem aggódok mert nem nekem kell tanulni! :wink:
Neki meg muszáj akármikor is ér haza.És persze nekem meg türelmesnek kell lennem vele,mert most tuti megint laza lesz,hogy az apjánál volt.De legközelebb már tuti csak ápr.megy a szülinapján,mert addig az apja úgy is talál kifogást miért nem ér rá.Mindig így van.Jaj nem a következő időpont húsvét.

Kép
martik77

Na, én megtettem a köteleségem, leírtam a gyereknek az olvasmány tartalmát, hogy tanulja meg. A többi nem rajtam múlik.

Kép
flóra 11

Közben Döme is hazajött.Persze húzogatja a száját,ki tudja mi baja. :?
Mindenkinél ilyen a kamaszkor???

Kép
martik77

Jaj,Márti! Ez még csak a kezdet.Majd meglátod még később! Fiúknál tapasztalatom szerint 17-18 éves kortól rosszabb. :?

Kép
flóra 11

Nekem a legnagyobbik az mindig olyan kezesbárány volt. Most lassan 20 éves ős irtózatosan makacs,önfejű,öntörvényű. :?

Kép
flóra 11

Azért már jöhetne a Benó. Csak rendbe van velük minden. :roll:

Kép
flóra 11

Gondolom megbántottam tegnap,sajnálom,hogy félreértett.

Na akkor még lesznek álmatlan éjszakáim Döme miatt. :)

Kép
martik77

Hazajött a F. is. Megnézem a híradót.

Kép
flóra 11

köszike a hasznos tanácsot, csak a lakást lehetne néhány négyzetméterrel megnagyobbítani.....na és akkor még ott van a babakocsi kérdés igaz még az várhat de a lakás elrendezése azért is fontos mert akkor még franciaágyat is kell venni és a szekrénysort is át kell tenni a másik szobába na ez az én illetve párom problémája megoldjuk
kellemes estét és köszike hogy elolvastátok

Kép
paradizs

Sziasztok!

Neked is köszi az infókat Timi, akkor remélem holnap már nálam is megállapít valamit a doki :D

KépKép

KépKép
nadina01

Paradizs. Ezt találtam. Sztem jól néz ki. Lehet, hogy már elkelt, de ötletnek is jó, csináltatni islehet.

http://www.teszvesz.hu/item498007349_sa ... zoval.html

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Ez mennyire jó!!És édes!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Viszont ha három kiságyat raksz sarokra egymás mellé.egyet az egyik falra, ennek a végébe a pelenkázótés kettőt a másik falra, az is jó elrendezés. Nem tudom,mekkora a lakásotok, hogyan fértek el. Az ágyak alatt a fiókok is sok mindent elnyelnek. Ha sarokra rakod őket,akkor is tehető alájuk fiók, csak a sarokban lévő alá kisebbet kell csináltatni,mert ugye a fél ágyat eltakarja a másik ágy. Nekem két fiú 20 hónap különbséggel született és így voltak az ágyak. Nálam bevált. Nekem is kettő kiságy kellett egyszerre. :D

Kép
flóra 11

Ugye jó! :D Nekem is tetszik. :D

Kép
flóra 11

Ez nagyon jólnéz ki! Nekem is három bébi kéne, és akkor ilyet csináltatnék :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ne légy telhetetlen!!! :D

Kép
martik77

Igen, igen, 1 is elég lenne...de tényleg. Csak lenne már az az 1 tutira :D

KépKép

KépKép
nadina01

Holnapig kibírod, aztán okosabb leszel. :wink:

Kép
flóra 11

Lányok, valaki nem csörög rá Benóra, hogy mi van vele?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?