A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tünde!
Látom időközben szépen gyógyultatok! Nagyon örülök! És annak is, hogy tudtatok ebben a szép időben sétálni egy nagyot!

Kép
gica1

Vindo: kínai kaja....Rugó nem szereti.:-(

Vera: zsíros kenyér...mmmmmm :-)

Heni: Ári nagyon ügyes!

Niki: akkor küdök egy kis hangulatot!!! itt a hóesés..meghozta a hangulatmat, meg apa is már csak ma dolgozik..:-)
5 gyerekkel...csuda klassz lehet......:-)

Itt jó sok hó estt, Emma imádja..megígértem hoyg du-án szánkózunk..már alig várom én is

Fleur : kazán.. :evil: +++++ hogy legyen alkatrész!!!!

Mi is a deichmannban vettünk jó kis gumis hótapit 2500 ért

Maggie: Bercó milyen kis vicces!
és a fiuk...:-) jó kis csapat vagytok....

Niki: iskola :shock: :shock: :shock: :shock: szegény gyerekek!!!

Tündi: huh ez nem hangzik jól!

Dóri: jobbulsát nektek is!

Heni: szánkózó fiuk :-) édesek!

Juba: jaj...Bertus! Neked meg +++++++++++++ minden
rendben legyen!

Vindo: el hiszem...huh jó hosszú napotok lett!!!! azért ha tudtok mielőbb szerezzetek be téli gumit..sokat segít!!!!

Mesi: ejnye nyári gumi!!! Nagyon tetszik az új termék!!!!!

Dettyk: na de jó h buliztál egy jót!!

Móni : én is mennék..csak ne lennétek olyna messze!

Maggie: jó kis du-án este lehetett! :-) kicsi kocsit remélem hamar visszakapod!

Fleur: Lilla és az egyszer akarom egyszer nem..ismerős...szerencsére csak amikor nagyon fáradt!

Tündi: na akkor jobban vagytok..de jó!pihentél kicsit!

Gica: pénztárca :-(

Angol nagyon jó volt tegnap..annyira ügyesen mond, csinál, ért mindent! :-)

Mozi: sokat kellett várni, éhes lett, fáradt, később is kezdték..így kb 15-20 percet néztük....de tetszett volna neki ha nem éhes éa fáradt!

ma volt utoljára bölcsiben idén..útlezárás van a bölcsinél ahol vissza lehet fordulni..így nagy a káosz+ hó..úgy döntöttünk..holnap már nem kinlódok reggel...inkább itthon játszunk, szánkózunk. és lehet apa sem megy holnap dolgozni..
MA kitakarítottam ( pénteken szoktam ) meg főztem neki frankfurti levest! annyira szereti...bár minden levest, főzit szeret..:-)

[/i]

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Na, megvolt a karacsonyi buli a Caterpillar clubban.. :D Nagyon jo volt, volt zene, tanc, kaja, es jott a Mikulas, Ranianak nagyon tetszett, ajandekot is kapott. (Gica, te kerdezted: itt 6-an nincs Mikulas, karacsonyra jon, ezert jott most..)
Es en is kaptam egy protekcios kacsintast tole, mert a baratnom ferje volt beoltozve. :wink: :lol:

Most mindketten kidoltek, en meg filozok, hogy aludjak veluk, vagy fozzek.... :roll: (Ejjel nagyon rosszul aludtam, es csak par orat, nagyon faradt vagyok) De annyival egyszerubb a hazimunka, mikor alszanak.....nem tudok donteni... :roll: :?
Vendég

Niki: aludj egy kicsit!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: szépek a fiúk.. :)

Buli jól hangzik.. :) Én is mikor aludtak elraktam a mosott ruhákat.. Ha pihenek akkor is az jár az eszembe,hogy mit kell még az nap csinálni,nem tudok kikapcsolni...

Kaqk:Mit néztetek,erről lemaradtam :oops: Jól hangzik a holnapi napotok..

Kínai kaja is jól hangzik,de itt nincs a környéken,vagy csak én nem tudok róla.. Irigykedek,hogy nem kell főznöd Vindo..
varga tünde

Majd később jövök bővebben, csak most el szeretnék mesélni valamit. Gergő és Bercó bezárkózott a Dávid szobájába. Megyek be hozzájuk, szeretnék egy falatot a B. szájába tenni, akinek egyébként mobil van a kezében. A gyerek: Ne, ne, beszélek! :lol:

Ma meg ugye gyalogosan mentem érte, cipelni kellett a fenekét és én próbáltam meggyőzni, hogy sétáljon, meg nagyon nehéznek is éreztem. Mondtam neki, hogy már lóg a nyelvem. Hát nem meg nézte? Nagy csodálkozó szemekkel bámult a képembe. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Jaj de sokat írtatok :)

Juba, örülök a hírnek :)

Heni, mi érdekesen szánkózunk: Fruzsit tolom a babakocisban, tolókarra rákötve a szánkó zsinórja, és miközben tolom Fruzsit, húzom Zsófit :lol: Nem szoktam fázni :lol: :lol: :lol: Az a remek benne, hogy ahol a babakocsit tudnám tolni, mert nincs hó, ott nem csúszik a szánkó. Ahol csúszik a szánkó, ott nagyon nehéz tolni a babakocsit.

Mi eléggé belejöttünk az elindulásba a sok ruha ellenére is, Zsófira ráadom az overállját, míg Fruzsit felöltöztetem, felveszi a sapkáját, sálját, próbálja a kesztyűt, aztán Fruzsi is kész, ő szintén nem túl problémás, és indulunk is :) Azt hittem rosszabb lesz :roll:

Ma is kinn voltunk háromszor :wink:

Ja, és Zsófit csak másfél órát hagyom aludni ebéd után, de cserébe keste kilenckor már lefektetem, így van egy kis nyugi este is :)
Vendég

Fleur! Ismerős a helyzet! 8)
Itt a mei tai-od:
http://www.mei-tai.hu/termekeink/?item=92#content

Egyébként ez a babavédő nem saját ötlet.
Egy kismama keresett meg, hogy nem csinálnánk-e ilyet, emrt milyen hasznos dolog, de nincs választék.
És akkor indultak az agytekervények. :lol:
Mamával konzultáltam, másnap Kaisers's-be el, centi, papír, toll, lefényképeztem a bevásárlókocsit, lemértem. Este küldtem az adatokat Mamának, másnap készen volt. Apa elhoz, én Kaiser's-be el, kocsiba bepróbál (tökéletes 8) ), fotóz, majd anyagbeszerzés, este 8-kor a mínusz 1 fokban Tesco parkolóba be, nagy bevásárlókocsiba bepróbál, este fent a neten a cucc. :lol:

Ma is megkerestek valamivel: gyerekeknek nem vízhatlan nadrágra kamásni, vízálló lábszárvédő.

Tünde!
Köszönöm, ha továbbküldted. :)

Panndi! NEm semmi! :lol: Nekünk nincs is szánkónk. :?

Ma megint volt egy baleset. A gyerekek állandóan lökdösik az ablakot szellőztetésnél, aminek az lett a vége, hogy az üveg betört, és ráesett a fél tábla darabokban Gegire. :shock: Pontosabban nem is tudom hogy esett, de marha jól dolgozott az őrangyala, mert csak a homlokán és oldalt a fejecskéjén vérzett kicsit, mint egy macskakarmolás, olyan pici seb lett csak. Engem meg a frász kitört. :shock:

dmaggie! Ezek az aranyköpések! :lol:

Jaj, mire felöltöztetem a két gyereket.... :roll: Először Zsozsit puccba, és kitessékelem a verandára vagy a teraszra, hogy ne melegedjen be. Gegi visít öltöztetés közben, kész birkózás. De csak bele az overálba, oszt csá.
Amikor meg a Mamáékhoz megyünk...
Váltóruhák, kaja, iszik, edények, ez, az amaz, nem találok semmit... Felöltöztetni a gyerekeket, én még sehol nem tartok....
Fél órán belül nincs meg.

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk is elég gyors elkészülni a kimenésre, de tegnap a nagy szép hó miatt kimentünk Samuval, és bár tegnap már láztalan volt, ma mégis ismét lázas lett, hát ezt egy ideig kénytelenek leszünk hanyagolni... Remélem, nem sokáig... És csúnyán lázas volt, szóval csak reménykedem, hogy holnap jobb lesz... Mindenesetre kapott ma anyatejet többször is, hátha segít a gyógyulásban.

Velünk tehát ez van, a sok orrszívás és lázmérés mellett nem sok idő marad... Bocsánat, hogy reagálni nem tudok, de végigolvastam, és láttam, hogy többen is írtak mindenkinek, én is velük együtt gondolom a kedves szavakat! És bocs, csak megyek, mert mostmár hulla vagyok...

Kép
Kép
Kép
zdori

Hú, lányok, ideértem :roll:

MInden beteg babának jobbulást kívánok.
Az ismerőseim között is fekszenek f...-h....-ós és lázas megbetegedésekkel :(

Nyári gumi: nem rajtam áll vagy bukik a dolog, G. nem nagyon enged :roll:
Az ő szempontjából érthető, mert egy kis schumacher, de nekem nem olyan kedvező a helyzet :roll:
17 éves kora óta vezet, tényleg irdatlan mennyiségeket, és nagyon jól. Én meg....
Azért mondom neki minden évben, de eddig nem adta be a derekát.

Ételrendelés: 640-ért hordjuk a kaját, általában ketten eszünk egy adagból.
Amikor főztünk, nekem valahogy hosszú távon drágább volt, nem tudom, mit rontottam el :roll:

Tegnap sikeresen megjártam Bp-et, és találkoztam fenn az oktatáskutatóban egy csomó régi ismerőssel, nagyon jó volt. És mivel az útiköltségemet kifizették, hazafelé első osztályon jöttem az IC-vel.
Közben bevontak egy másik kutatásba, meg kértek tőlem még egy cikket is egy folyóiratba, így nem tudom, hol áll majd a fejem tavasszal.

Szánkó: szerintem körbenézünk ma Db-ben, hol az olcsóbb.
Ma jó lenne elmenni a YIsk-be is, van szőnyeg-akció, Rugó szobájában még nincsen ui.

MOst röviden ennyi.

Irina, mi újság?????

Minden jót, V.

Kép
vindolanda

Szia

Nem tudja vki honnan lehet szinezni való képeket letölteni..a múltkor találtam..csak nem tudom hol...nyomtatnánk emmának,,, emrt napi 50-et kifest! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugó még alszik, pakolászok :roll:

Kép
vindolanda

Tegnap fél tíz óta :shock:

De ma éjjel aludtam tíz órát, olyan kis kisimult vagyok, napok óta 4-5 órákkal tengődöm :D

Kép
vindolanda

Hú, elég nagy kupi volt. Két napja nem voltam itthon, és ilyenkor úgy leamortizálódunk :oops:
De most már a ruhák elpakolva, mosógép megy, játékok rendben, kutya etetve-itatva, tűz ég, még egy kenyeret kell odatennem :roll:

Porszívózást meg akkor ejtem meg, ha Rugó már felkelt :lol: 8)

Talán felmegyek a galériába is virágot locsolni. Egy hete nem jártam fenn :roll:

G.nak ma karácsonyi éttermi ebédje van a munkahelyén, nekem tegnap este lett volna Böszörményben, de Pesten voltam.

Akkor te tevékenykedem tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Nem bírt tovább aludni, kitotyogott a hálóból :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: ez igen....mennyi mindent megcsináltál...huh lemaradtál a karácsonyi ebédről :-(

mi most karácsonyi cd-t hallgatunk és szinezünk

KépKép
kaqk
Debrecen

Nincs itt senki.

Rugó reggelizik, megyek a galériába virágot locsolni :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk! szinezz.com

Kép
Kép
Kép
gremese

Haliho! :D

Kaqk, Cbeebies honlapjarol... :wink:

Vindo, orulok, hogy jol sikerult a pesti utad, alakul a karriered! :wink: :D

Mesi, nekem is nagyon tetszik a bevasarlokocsis alkotasod! Itt is jol menne, rengeteg gyerek van!! :wink:

Zdori, jobbulast Nektek!
Vendég

Hu, szegeny Gegi.... :( Ehhez tenyleg orangyal kellett.... :?
Vendég

Niki! Dolgozunk az ügyön. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Még sem hiszem, hogy szánkót kellene venni karácsonyra Rugónak. Akkorra jön a meleg, a hó el fog olvadni.
A sárba csak nem húzogathatom szegény gyereket :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo én vagyok :lol: :lol: :lol:
10 ig alvó gyerek, ilyen csak a mesében van :roll:
én is, én is, én is szeretném, hogy cicus sokáig aludjon :roll:

Kaqk http://www.kifesto.hu/
de ha a gugliba beírod, hogy kifestő rengeteg oldalt dob ki
nálunk az égősort kellett bekapcsolni és azt bűvöli :lol:

Mesi őrangyal szerencsére ott volt és vigyázott Gegire.
Jól teszi a dolgát :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki mikor jöttök legközelebb haza?

Kaqk a 3 éves talira el tudtok jönni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gica a sütőtökös muffin receptjét légyszi írd le nekem.
Megsütném :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese, meglestem én is a babavédőt :D Tetszik :D

Szegény babák nem tudják ezentúl nyalogatni az őket körbevevő környezetet :lol:
HOgy azt Rugó hogy szerette kisebb korában :roll:

Veletek tényleg mindig történik valami :shock:
:shock: Puszit küldünk Gegi sebeire :!:

Niki, nálatok hány fok van ilyenkor? És esik is? Meg köd is van?

Kép
vindolanda

jaj, akartam meg irni: Alex 6 es fel honapos, es 8 es fel kilo! :D (2220-szal szuletett, 6,3 kilot szedett fel magara, ez havonta 1 kilo.. :shock: :D )
Vendég

Ja, tegnap Gábor olyan büszke volt magára, hogy elkészültek reggel (két óra alatt), és ő vitte Rugót a csanába, hogy este is a részleteket kellett hallgatnom.
Mit hallgattak az autóban, min nevetett Rugó stb. :wink: :lol:

Élmény volt neki.

Rugó sem megy most a csanába január 4-ig. Én még dolgozom jövő héten, de G. már nem, így vigyáz Rugóra.

Biztos ez is élmény lesz neki :P

Szia Móni :P

Kép
vindolanda

Mesi! Ok! :wink: :lol:

Itt mar hetek ota csak esett, esett.....ma sut a nap, es egy par hopehely is esett, mert szokatlanul hideg van, minusz 1 fok. Itt nagyon ritkan megy minuszba a homerseklet, meg a ho is nagyon ritkan esik, tavaly egy par centi hullott, megallt az elet...parom azt mondta, ilyent meg nem latott.... :lol: Viszont attol , hogy enyhebb a homerseklet telen, mint nalunk, nem nagyon erzodik, mivel nedves, esos, szeles, sokkal hidegebbnek erzodik, mint a szaraz, napos nagyon hideg..

Moni, januarban tervezzuk, hogy hazamegyunk, nem tudom, osszejon-e...kicsit anyagi csodben vagyunk mostansag... :(
Vendég

Vindo, aranyos Gabor :lol:
Vendég

Fura lehet az a sok eső. Meg hogy nem hideg a tél :roll:

Reggel a garázsban mínusz 14 volt, pedig az zárt hely.

Kép
vindolanda

Köszi a kifestős címeket! Apa már nyomtat is..Emma nagon szereti most ez a mánia..és hozza ki kell mindet tennia szobánkban a falra! :-)

most legózik!

Mesi: jaj szegény Gegi..csoda jó őrangyala van! sok puszi neki!

Móni: remélem, minde képen szeretnék menni, remélem apa is és lesz is rá keret!

Niki: szép méretek, d ejó lenne ha jönnétek a 3 évesre! hátha sikerül ..:-)

Vindo: G nagyon aranyos lehet ahogy élvezete hoyg milyen ügyesek voltak...:-)

Emma már megint csupa t...ny. :-( ááááá még jó hogy ma már nem mnet..remélem kikúrálom karira....és a doki vmi immunerősítőt ajánlott neki. van HOMEOS IMMUNERŐSÍTŐ????????????

vagy béres csepp+ c vit, vagy még 2 vmit...

jó lenne a szünet alatt kicsit feltuningolni hogy ne legyen folyton beteg!

KépKép
kaqk
Debrecen

-14?????
huh mennyi lehet most kint? a kocsiban néztem eddig reggel 0--1 volt

KépKép
kaqk
Debrecen

Szegény Emma :(

Rugó kihagy egy lépést, és egyből a falra rajzol. Tele vagyok nonfiguratív alkotásokkal minden helyiségben :roll: Pedig már elpakoltuk az összes tollat, filcet meg ceruzát, de mindig szerez egyet :lol:

Viranka biztos kisegít immunerősítésben, de Maggie is biztos profi :idea:

Regina, mi újság Veletek?

Kép
vindolanda

Kaqk neked de inkább mindenkinek

Homeopátiás megelőzés az egész családnak (várandósok és kisbabák is kaphatják)

Immunerősítés:

Echinacea angustifolia 5 CH, a téli szezon alatt. 10 napig szedjük, napi 2x5 golyócska adagban, utána hagyjunk 5 nap szünetet, és így folytassuk egész télen keresztül.

Oscillococcinum, felkészíti a szervezetet az influenzavírussal való találkozásra. Heti 1 tubus adagban adható az egész családnak a járványos időszakban.

Vincetoxicum 5 CH heti 1x5 golyó

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emmának jobbulást++++++
Adhatsz még neki lándzsás utifűvet, az a torokra jó.

Vindo de édes párod :lol: :lol:
Zoli is mindig büszkén meséli mit csináltak kettesben :lol: :lol:

Fleur húúúúú de ismerős viselkedés :roll:
cicus detto ugyan ez.
Z már alig bírja idegekkel :?
mit mondott a szerelő, megcsinálja vagy mentek anyóshoz?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, Móni is profi immunerősítésben, őt meg kihagytam :oops:

Kaqk, reggel, mikor kimentem fáért, még összeragadt az orrom, az olyan tíz körül már bekövetkezik.

MOst már nem ragad :wink:

Kép
vindolanda

Vindo :lol: :lol: nem vagyok profi, csak ezt az infót a h1n1 miatt már rég megkerestem magamnak 8) 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Eltűntem, mint mindig, de azért olvasgatok.
Ha Robesz napköziben, akkor annyi minden van, vásárlás, takarítás, ajándékcsomagolás.
Most megyek lassan érte, olyan édes, annyit mondokázik, majd megzabálom.
Kedden ügyeket intéztem, munkahelyemen is, szabira megyek, sikerült kiharcolni - tudom másnál ez természetes, hát a mi cégünknél nem az - juhéj. MIndent sikerül elérni, de kész túrtúra az egész.
Ezzel kapcsolatosan egy kérdés, ugye egy családban egy ellátás jár, tehát ha majd megyek tgyásra, a gyest Apának le kell mondani???????

Ma megyek céges karácsonyra, holnap pedig Apával kettesben Egerbe, két teljes napra:)
Anyukám tegnap dolgozott utoljára, így teljes értékű nyugdíjas lett, no még papíron dolgozik március végéig, de már nem kell bemennie, nem bírta abbahagyni, pedig már 66 éves, úgyhogy ideje volt.

A hasam egyre nagyobb, és Kristóf néha olyan helyeken mozog, Robeszka is érzi már, és mondja, hogyha majd sír megkérdezi tőle, hogy kakaót kér-e vagy teát?

Na hát ennyi fért bele, bocs, hogy csak rólunk, még remélem jövök.

Kép
Kép
nektarin

Tényleg, Fleurékkal mi lehet ebben a hidegben :?: :roll: :(

Kép
vindolanda

Hú Fleur, sokat gondolok Rátok+++++++++++++

Juba, de jó, minden rendben lesz+++++++++++

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, rakhatnál egy fotót is ám :wink:

Kép
vindolanda

Kipakoltam a porszívót, de Rugó lefoglalta, itt tologatja és berreg hozzá :roll:

Addig rakok oda kenyeret :arrow: :idea:

Kép
vindolanda

Kaqk! (857. oldalon van,múltkore megjegyeztem :) )
Homeos bogyók:
1. hét Engystol tabletta 2*1 naponta( ebben van Vincetoxicum is) tablettás 50db/doboz azt hiszem kb. 1600,-
2. hét 2*5 golyó Echinacea D4 naponta

lehet még Oscillococcinumot is hettente egy tubussal megelőzésre ,ha többit nem használod
lehet Echinacea és vincetoxicumot felváltva hetenként szedni

Míra tavaly szedte még A Multui Kids immunot,jó volt.idén FLPs kids vitamint nem volt semmi bajuk mikor M. bölcsis volt Lenkei gyerekvitamin Imádta szintén nem volt beteg decembertől áprilisig

esetleg Rybomunil kúra viszont kicsit húzós az ára,M.nél hatáősos volt(kiscsop.ban sokszor volt légcsőhurutja)

Viszont ha betegek akkor semmilyen multivitamint nem szabad adni!!!!!!

s tegnap miközben este 7kor még vártam h. a naptárok elkészüljenek olvasgattam újságot :) ezt találtam még :)

Euphorbium compositum Heel orrcsepp nátha és orrmelléküreg gyulladásra
Gripp-Heel tabletta influenza és influenzás fertőzések kezelésére
Lymphomyosot immunrendszererősítő cseppek

Mesi!
de jó ez az ülőke :) tetszik :) Gege :shock: :shock: bakker nem semmi kiskölök :) de jó h. semmi nagyobb baj nem lett :)

Juba!
de jó hírek :) lassan fellélegezhetsz :)

:arrow:

KépKép
viranka

nektarin, igen, sajnos Apának le kell mondania a GYES-t, csak addig lehet GYES-en, amíg Te táppénzen vagy.
Vendég

úgy szeretem :)
http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

s pár karácsonyi dal :) különböző stílusokban :)
http://www.accuradio.com/holidays/

KépKép
viranka

Ez Rugó kedvence a youtube-on mostanában:
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=Ac5DCgqKRoE
[/url]

A 2012-es hold-misszióról egy animáció. Gábor magyaráz neki mellé, most kinyílnak a napkollektorok, most elhagyják a bácsik a sztratoszférát :roll:

Bár ez kevésbé ünnepi :roll:

Lerakta a porszívót, rohanok is :arrow:

Kép
vindolanda

Móni: és ezeket együtt mindet vagy valamelyiket közülük????

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera kösziiiii

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera: nagyon béna vagyok ehez. szóval írtad 1. hét, 2. hét..akor ez 1x kell vagy folyamatosan felváltva + lehet oscillo..????

vagy ahogy Móni írta :
Echinacea angustifolia 5 CH, 10 napig , napi 2x5 , utána 5 nap szünetet, és így folytassuk egész télen keresztül.

Vincetoxicum 5 CH heti 1x5 golyó
+
Oscillococcinum: Heti 1 tubus

bocsi majd csak belejövök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?