A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én holnap már hajnalban indulok munkába,délután pedig tanfolyamom is lesz, nem tudom,mikor tudok jönni.És érdekelne mi van vele.

Kép
flóra 11

Lehet,csak rossz a net. :?

Kép
martik77

Lehet, de akkor írt volna sms-t, nem? :roll:

Kép
flóra 11

Küldtem neki üzit.

Kép
martik77

Oksa,köszike. :D

Akkor várok, hátha jelentkezik.

Kép
flóra 11

Nekem mára ennyi.
Nem válaszolt az sms-re.Megyek punnyadni.

Jó Pihit nektek is! Kép

Kép
martik77

Jó éjt Márti!

Én még várok. Hátha...

Kép
flóra 11

jóóóóóóóóóóóóreggelt!!!!!!!!

Meglett tegnap Benó?

Bagoly-társam merre vagy?

Márti:milyen lett a kaja és a süti???

Edina:szoritunk ma...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Paradizs:amit belinkeltek neked ikres kiságyat,az nagyon jó szerintem....
Én pelenkázószekrény-párti vagyok,szerintem hasznos,de ez tényleg a helytől függ...
Nekem pl az apósom csinált,nem vettem boltban..igy feleannyiba jött ki és ugyanolyan bútorlapból van,mint a szekrénysorom...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Még egy vélemény:

Igaza van Flórának,hogy pelenkázni bárhol lehet,pl az ágyon is,csak majd gondolj arra is,hogy (gondolom császáros leszel) és csaszi után nem kellemes hajolgatni,ezért is kényelmes olyan pelenkázó,ahol nem kell hajolgatni....
Neked ráadásul mindezt 3 babával is meg kell majd tenned....
Nekem is császár volt,tudom milyen rossz mozogni utánna,emelgetni,stb....ráadásul nekem 5 kilós volt a baba... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Kiengedtem a párom,ment dolgozóba...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Felkelt inasom,mennem kell etetni....szép napot,cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szép hetet nektek, csajok! :D :D :D :D
Tegnap azért nem jöttem, mert nincs internet. :x :x :x :x Próbálkoztam egy csomószor, hátha sikerül (kikapcsoltam, bekapcsoltam a gépet stb.), de nem. :x :x :x :x
Úgyhogy bocsi. És köszönöm, hogy aggódtatok értem és a köszi az sms-t, Mariskám kedves. :D :D :D :D :D :D :D
Egyébként meg dehogy haragszom, és úgy jöttem volna. :x Én nagyon szeretem a nyíltságot, de remélem, én nem bántottalak meg benneteket, és ezután is elmondjátok a véleményeteket. Aztán én is elmondom az enyémet. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval, most suliban vagyok, és gyorsan dogát íratok a gyerekekkel, hogy tudjak jönni. Na, jó, nem egészen, de dogát tényleg írnak. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jaj, és na igen.
Ma reggel vettem észre az sms-t, tegnap meg azért nem akartam írni, mert bíztam benne, hogy jó lesz, de folyamatosan pattogtunk is, majd leírom, miket.

Képzeljétek, szegény Detti barátnőmhöz betörtek és elrabolták a tv-jét, a laptopját és az Angliában vásárolt szuper fényképezőgépét!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

sziasztok lányok

tancsu: köszi a tanácsot külön kiságyat szeretnék a babáknak és egy pelenkázót az éjszaka folyamán folyamatosan a szoba elrendezéssl álmodtam és reggel a páromat is ezzel ébresztettem
kellemes napot

Kép
paradizs

Paradizs, itt vagy még?

KépKép
benó

Helló!
Mi azért vettünk pelenkázóágyat, mert kapunk a tesóméktól kiságyat, ami inkább gyerekágy, de mindegy, szóval nekünk nem lesz olyan rácsos ágyunk, ezért kell külön pelenkázó.
Nekünk is kicsi lakásunk van, 36 nm. Nektek mekkora?
A babakocsiból van olyan, ami 3 babás? Vagy lehet, hogy kellene vennetek egy 2 babásat és egyet külön? De akkor egyedül nagyon necces sétálni vinni őket.

KépKép
benó

Halihóóóóóóóóóó!!!!

No Problémó,fő,hogy előkerültél!!! :D

Tancsu a kajcsi finom lett,szépen megsült a csirke a sütőben,miután lubickolt a levesben.
De a sütiről inkább nem beszélek :oops: majd legközelebb jobban sikerül.Finom egyébként csak olyan száraz morzsás,szétesik. :?

Kép
martik77

Hellóóóóóóó!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Hiányoztatok. :cry:
Viszont jól látom, hogy ti sértődtetek meg, amiért őszintén válaszoltam nektek? :lol: Az őszinteség az nagyon fontos. Én nem sértődtem meg.
Ó, kicsöngettek, mindjárt jönnek a gyerekek! :cry: :? :D

KépKép
benó

Nincs sértődés senki részéről oké!!! :wink:

Szegény b.nőd.Jól kezdődik az új éve! :? :(

Kép
martik77

Most hozott az egyik kolléganő egy nagyon fini sütit, alul barna (kakasos), felül fehér (túrós). :lol:
Nem lehet utólag berakni szmájlikat a mondatba, neked megy?
Bazi nagy a hasam. :shock: Van már aktfotó rólam (na, bugyis, nem akt), Gy. ..... felrakni.

KépKép
benó

benó: a babakocsival kapcsolatban nekem is jobban tetszik az ikres és egy egyes hiszen ugysem tudok segítség nélkül sétálni menni, én 3db 120x60-as ágyban gondolkodom igaz mi 56nm-es lakásban lakunk de a szobák a 3manóhoz talán egy kicsit kisebbek mint kellenének főleg az első 1évben

Kép
paradizs

Nagyon boldog 28. hetet, Márti!!!!!

Nagyon drukkolunk az uh-hoz, Edina!!!!

KépKép
benó

Megyek enni.Majd jövök.

Paradizs az előző old Flóra belinkelt neked egy nagyon jó dolgot nézd meg!!!

Kép
martik77

Bocs, Edina, a tiédet is meg akartam nagyítani, nem ment az se. :?

Paradizs, az, amit a Flóra mutatott (ágyakat), az FANTASZTIKUS! :D :D :D :D Szupi, szupi! Elférne így nektek?

KépKép
benó

Utólag nem engedi nem tom miért!!!!

Te is nézd meg amit felrakott Flóra Benó!!! :wink:

Kép
martik77

Köszike,szóval már nézted,szerintem csúcs a megoldás!!! :)

Kép
martik77

Aktfotó!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Paradizs, Márti, Heni, arra gondoltam, meg a többieknek is mondom, hogy mire megérkezik az első baba (Mártié: április eleje), addigra össze kellene állítanunk egy Használati utasítást :lol: :lol: :lol: :lol: (legalábbis nekem elkelne) a következőkről pl.:
- szoptatás
- napirend
- alvás
- éjszakai horror
- fürdetés
- köldökcsonk stb.
- sétáltatás, babakocsi, hordozó stb.
- biztonsági intézkedések stb.
- esetleg kisebb balesetek kezelése (szúnyogcsípés stb.)

Ha van okos ötletünk, mindenkinek az okos ötletét összegyűjtjük egy-egy témában, és kész is. Vagy nem?
Csak akkor ezeket valahogy külön kellene kezelni, mondjuk szólunk, ha ez mehetne oda, a gyűjtendőbe.
Én viszont most megyek majd órára, asszem. Vagyis a kislányok jönnek ide, és nem szeretnék nekik internetet, úgyhogy nekem se lesz. :roll:

KépKép
benó

köszike Flóra nagyon tetszik és igyekszem ezt a megoldást választani...

Kép
paradizs

Szerintem is tök jó.
:D :D :D :D

És minden parátokat, jótanácsotokat ÖRÖMMEL fogadok, értsétek meg, sőt, jól csesszetek csak le, aztán annyi. Naaaaa.

A tegnapi napom majd leírom, ülős-pakolós volt főleg, iszonyat rendetlenséget csináltunk 3-an (Gy., Vivike meg én), aztán többé-kevésbé összepakoltunk, de a lényeg, hogy felszabadult 5-6 fiók és polc a babusok cuccainak. :D :D :D :D

KépKép
benó

Mindjárt jönnek a kiscsajok, menekülök. :? :lol: :lol: :lol:

Az ÖRÖMMEL szó után fogadom jönne helyesen, na megyek, becsöngettek. :shock:

KépKép
benó

Jó az ötleted,de ez akkor átlátható ha már konkrét dologról is beszélünk. :)

Kép
martik77

Szerintem Paradizs ez a legjobb megoldás,persze függ a szoba nagyságától,elrendezésétől.

Kép
martik77

Na meg reggeliztem :) és a gyógyszert is bevettem.

Gyógyszer mindenki aki szed valamilyet!!!

Zsuzsi te is!!!csak nem tudom hol vagy!!!
Bár gondolom kifáraszt a du műszak,biztos pihensz. :)

Kép
martik77

Elfelejtettük megkérdezni Edinát hányra megy orvoshoz. :shock:

remélem jó hírekkel jön!!! :wink:

Kép
martik77

Hali

Most akartam jönni,erre felkelt a gyerek...:)

Jöttem-láttam-menek....

Pá-pá

Kép

Kép[/
tancsu

A Tancsu IC a második vágányra megérkezett,de már ment is!!!
A vágány mellett kérjük vigyázzanak!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Példátveszek a MÁV-tól és jövőhéten én is sztrájkolok.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon helyes!!!De miért csak a jövőhéten miért nem mostantól???

Kép
martik77

Sziasztok!
Megjöttünk a hétvégéről, szuper volt. :) Nálatok mi újság? Látom, megint nagyon sokat írtatok... ezt képtelenség visszaolvasni. :):):):) Benó, jó az ötleted, benne vagyok. Az ötleteket priviben kéred? Talán úgy követhetőbb lenne. Ma feladom a cd-t. :)
Tancsu, tudod, mit gondolkodtam, mire rájöttem, ki az a Sebő Gergő? :) Persze ha megnéztem volna a fotókat.... :lol: :lol:

Márti, boldog 28. hetet! :) Egy kicsit ugyan megkésve...

Heni

Kép
szheni

Nem vagy megkésve!!!!Köszi.

Hová vitt el a herceged??Olyan kívácsi vagyok! :shock: :shock: :oops:

Kép
martik77

Míg lementem a naplóért, a csúnya lányok bekapcsolták az internetet. :x

KépKép
benó

Köszi, gyógyszer. Most már elevitet is. :D

KépKép
benó

Egerbe mentünk egy luxuspanzióba :) De nagyon sajnáltam szegénykét, mert nagyon szeretett volna meglepni, ami persze sikerült is, első látásra el voltam ájulva a panziótól, aztán álltam neki a fürdőt takarítani. Ő meg allergiamentes szobát kapván nem aludt éjjel, mert előjött a porallergiája. Nem is fizette ki a végén a teljes összeget a számlán, és közölte a tulajjal, hogy senkinek nem fogja ajánlani a panziójukat. :) De összességében nagyon szuper volt... mondjuk ha ketten vagyunk, mindenhol jól érezzük magunkat. :)

Heni

Kép
szheni

Megint szünet, majd jövök. Puszi

KépKép
benó

Edina ma ment orvoshoz?

Heni

Kép
szheni

2009.01.15 Gazdagréti Közösségi Ház Budapest, XI. kerület Gazdagrét, Törökugrató u. 9. 9-12-ig
Bababörze:
2009.01.16 Wekerlei Gyermekház Budapest, XIX. kerület Petur utca 7. 9-13-ig

2009.01.19 JAM Ház Vecsés Károly utca 1. 9-12-ig

2009.01.22 Kondor Béla Művelődési Ház Budapest, XVIII. kerület Havanna ltp., Kondor Béla sétány 8. 9-12-ig

2009.01.30 Közösségi Ház Budapest, IV. kerület Káposztásmegyer, Lóverseny tér 6. 9-12-ig

Ezek most lesznek Pesten nem tom mennyire van hozzád közel Benó.Én Miskolcon voltam ilyen bababörzén és nagyon jó dolgokat árulnak.Jó áron.

Kép
martik77

Eger amúgy is szép!!Hol voltatok a Szépasszony völgyébe???

Nem baj,legalább együtt voltatok és ez a lényeg!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Nem, a belvárostól kb 10 percre gyalog, a dombtetőn. :)

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?