Bocsi, csak rapid...
Épp túlvagyok egy űber hisztirohamon

.
Konkrétan semmi oka nem volt, de mindenki és minden idegesített, azt hittem felrobban a fejem

. aztán apa csesztetni kezdett, hogy menjek vele aludni, és simogassam, meg bújni akar. Én meg ettől még idegesebb lettem, hogy engem senki se ért meg...

. Aztán duzzogtam, puffogtam, végül jóóól kibőgtem magam apának, de nem volt mit panaszkodjak, mert amúgy semmi bajom, csak így legalább kijött a feszkó

. Én pityeregtem, közben simiztem őt, ő meg jól bealudt

. De azért cuki volt, mert biztosított róla, hogy minden oké, és fényezte magát, hogy ő mennyire jófej, hogy ő még így is mennyire szeret engem, mikor ekkora s-ggfej vagyok

. De most mit mondjak?! Igaza van...
Remélem csak az éjszakai nemalvásom következménye ez, szóval megyek is hamar aludni, mert holnap ha ilyen leszek lepofozom saját magam

.
Boo!
Boxzsák így is lesz bent

. Szabinál nem fért el az akváriumától, de ha kiköltözik, a bokzsák visszamegy a helyére, ergo Botond leendő szobájába

. Meg mellé egy ritmuslabda. Szóval végülis jobban is örülök az autós szobának, mert abban inkább van helye egy boxzsáknak, mint a szavanna közepén

. Viszont "boxos" szobát nem akartam, mert ahhoz Botondnak semmi kötődése, és terveink szerint nem is lesz! Apa azt mondta, az alapokra megtanítja ő, hogy meg tudja védeni magát rendesen, de sportszerűen biztos nem fogja űzni, mert nem bírnánk nézni, ahogy ütik egymást egy másik kölyökkel (főleg nem apa!).

Inkább teniszezzenek mondjuk

.
Mi se mentünk ki fél11 és 3 között, mert Botond abszolút nem leégős ugyan (azért ilyenkor kenem én is), de ez a 8-as UV-sugárzás még az én "lazaságomnak" is rémisztő

. Arról nem is beszélve, hogy a tökömnek volt kedve kidugni az orrát ekkora hassal.
Én nem tudom, hogy a fronttól-e, de enyémgyerek a jobb lengőbordámmal harcolt egész nap

. sztem a fejével nyomul arra, mert már egy ideje ott mindig kidudorodik vmi, és az UH-n mondta a doki, hogy az a feje, és ilyen félharántban fekszik. Sztem ez ugyanúgy az, mert azóta is többször érzem naponta, de ma különösen. Hogy egyem azt a kis bordatörő kos fejét

.
Neve nincs, ezért is bőgtem

. Apa most már tényleg minden lefikázott pl.
Hunor - Erőltetetten magyar, túlzás
Csongor - Van egy ilyen nevű jó haverja, de a srác full rasszista, meg antiszemita, meg elég szociópata fazon, ő meg normális gyereket akar, nem "őrültet"
Erik - nem magyar név, béna a Botondhoz, ez olyan mint mondjuk egy Béla+Nátániel testvérpár - jogos
Kende, Kolos - kuka
Csanád - "Csomád-Csalán-Csalamádé"

. Amúgy a "csúnya" szóból ered, vagy mások szerint jelentése "levágott fül"

. De diplomatikusan a neten "ismeretlen jelentésűnek" írják, csakhogy nem az

.
.
.
.
Szóval apa egyedül az Andorral jön ki megint

. A hangzása tetszik, magyar név, jókor van a névnapja, de hát Smuck Andor

. Mondjuk direkt rákerestem, hogy léteznek-e jóképű, jó kiállású Andorok, és igeeeen. Szóval ha minden kötél szakad, Andor lesz a gyerek. Elvégre azt mondtam anno, hogy ha apa nagyon szeretne vmit, akkor lehet az, mert Botondot én akartam nagyon. Hát na, Andort akar

.
Nem lett rapid, de legalább pqrasztba csak azt írtam, ami eszembe jutott

. Booocsi

.