A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok!

De sajnálom :( . Remélem a hétvége jobban alakul.... :roll:
Két napja én is iszonyat carul alszom, de nem Botond miatt. Nem tudom, mi lehet, de iszonyú fáradtan kelek, most is zombi vagyok :? . De napközben alszom egy nagyot Botonddal :wink: . Te is pihizz Nimróddal, gondolom a napközbeni nagy alvása nem marad ki azért, nem? :roll:
Jobbulást :wink: .

Boo!

Hát, bennem ez fel sem merült kérdésként, mikor írtam, de most hogy írod... :roll: Végülis megnéztem, magyarul boksznak írjuk. Viszont találtam egy olyan szabályt is, hogy a kiejtés szabálya szerint a magyarban a "ksz"-szel kiejtett szavakat x-szel írjuk, ez alól a box kivétel, az mindkét módon helyes, mert külföldi szó, eredetileg boxnak írják, de magyarul boksz :lol: . (amúgy van profiboksz.hu, és profibox.hu is, szóval másoknak sem egyértemű :lol: ). Ergo mindenhogy jó :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tegnap megszületett Rippel Feriék kisfia: Rippel Krisztofer Herkules Ferenc :shock: :shock: :shock: . Mi meg azon carozunk, hogy Andor vagy nem Andor?! :shock: :lol: :lol: :lol:
Most komolyan, ők nem szeretik a gyereküket?! :roll: :? Egyrészt ez a Herkules nagyon gáááz, ennyi erővel a mi gyerekünk Sarkadi Andor Tájszon Richárd lesz :twisted: :lol: :lol: . Másrészt azzal nincsenek tisztában, hogy enne a gyereknek mindig, minden hivatalos okmányban benne lesz mind a 4 neve, és úgy is kell használnia, és úgy is kell aláírnia?!!! Szóval ó a sulinaplóban sem Rippel Krisztofer lesz, hanem Rippel Krisztofer Herkules Ferenc! És az egyetemen is, és a munkahelyén, okmányaiban is...Mindenhol!!! Ez vicces név lenne magának a Rippel Ferinek, de ez a baba még bármi lehet! Lehet, hogy az anyjaára (vagyis annak családjára) üt, és vékony dongájú lesz, és nem erőművész, hanem befolyásos közgazdász, és akkor Krisztofer Herkules?! :?
Pedig én amúgy bírom őket, tök aranyosak, meg tényleg tök nagy dologa ami velük történik, meg történt....
De basszus.....hát én kivagyok :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kösziköszi :-)
Igen, "friss vagyok és üde"... Mint a mosott kaki kb.

Dél óta alszik, kíváncsi vagyok, meddig, mert én délelőttgyantáztattamés hasonlók, addig anyós volt vele - nem reggeliztek csak egy mini pogácsát, ebéd gyanánt viszont megkapta a reggeli banánt+joghurtot, normális ebéd semmi, gyógyszer semmi.... De ha nem rágom a szájába hogy mikor mit adjon neki, akkor azt mondom, jó, elmegy a dolog... De így... (Egyszer meg már fél11kor megebédeltette anno, a "miért" kérdésre meg vonogatta a vállát.)
Ja, és úgy rakta le aludni hogy nyitva volt az ablak a szobájában, a szél meg süvít... Bébiőrt nem kapcsolta be, ajtó nyitva hogy még huzat is legyen :twisted:
Hát a bőgés határán voltam két perccel azután miután hazaértem és szembesültem a tényekkel. (ja, és játszottak a céges telefonommal és secure IDval, de nem tudja Nimród hova tette...)
És ő lesz vele amíg szülök... :? :twisted: :twisted:

Viszont múltkor reggel állítólag nem ment be hozzá :? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.06.24 12:21-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Rippel babán én is kiakadtam... Szegény...

Dodi,
És a Domos nektek nem tecc? Olyasmi mint a Kolos, de mégsem...

Nálunk még nincs döntés... Este szavaztok :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi:
nemáááár ez komoly...??? :roll: Mármint ez a Rippel Krisztofer Herkules Ferenc........... három keresztnevet nem is lehet anyakönyveztetni...! vagy DE...?

És arra emlékszel amikor az érettségi minden lapjára felülre rá kellett írni a nevedet.....? :P Naaaa,szegény gyerek....
Basszus az még nekem is hosszú volt a két keresztnevemmel......... :lol:

Lehet,hogy a jövő nemzedékénél (a mi gyerekeinknél) már tényleg mindenki ilyen nevekkel fog közlekedni.......

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Dodi:
énigazánnemakarokbeleszólni,de mi lenne ha nem A betűs nevet választanátok (az az ABC-ben visszább van mint a B mint Botond :lol: )
Mondjuk nem azt mondom,hogy ABC sorrendben nevezzétek el a gyerekeiteket.......... :lol:

De na éééérted.....!

Na meg a magánhangzóra végződő vezetéknév után megint egy magánhangzós keresztnév...........hmmm..... :roll:

mokibuci

mokibuci

Én se aludtam már kábé két napja, kéretik a szemem alatt lévő karikák felett elsiklani este :roll:

Box :arrow: Én spec ksz-szel írnám :roll:

Tájszon :arrow: Most mééé'??? Sztem ütős :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Domokos is jó :-)))))))

Nimród déltől háromnegyed 5-ig aludt, és én keltettem...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja,osztom itt az észt a magánhangzókról közben meg az én gyerekemnek is úgy van a neve......... :lol:

......i Anna Lia :oops: :lol:

mokibuci

Itthon :D . Étterem :arrow: Garázs: 36 perc 8) :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor te nyertél, én nem nyomtam annyira mert a végére már porzott a tankom és nem akartam megállni :arrow: 55 perc

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Próbáld ki a Magnosolv-ot, hátha attól nem lesz ilyen bajod!

Apa lehet hogy ma végre lefesti az erkélykorlátot (amit 2 éve akarunk), és most rakja össze a bölcsőt Nimróddal, és lehet hogy át is rendezi a hálót hogy be is férjen...

Megyek asszisztálni ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kész :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Hát b@szki, ezt nem hiszitek el!
Reggelre Petra belázasodott, úgyhogy a nyaralás (legalábbis mai indulással) lefújva! :x :x :x

Beszéltem a vendéház tulajával, nagyon rendes volt, ha holnap nem tudunk lemenni, akkor keresünk egy másik hetet, és nem bukjuk el a foglalót.

Amúgy nincs más tünet, csak láz. 9 körül volt 37.9. Egyelőre nem adtam neki lázcsillapítót, mert én 38 alatt nem szoktam adni. Majd nemsokára újra megmérem, aztán meglátom. A kedve jó, táncolt, pakolt, pörgött ezerrel, most Babócát néz, mert elfáradt. :(

Tegnap voltunk sátuszon:
86 cm, 11,4 kg!!! :D , fejkörfogat: 47 cm, mellkas: 48 cm. A szobatisztaságon kívül mindent csinál már, amit kell. :D :D :D :D

Kép
katy76

Lois!

Vacsik tekintetében te is rekordot döntöttél azért :lol: . Én most repesztettem rendesen :oops: . Botonddal sose megyek gyorsan, napközben meg amúgyis forgalom van. Ilyenkor éjszaka viszont sehol senki, főleg Pesttől kifelé, száraz volt az út...stb :P .

Boo!

Engem is "megcsinált" a tegnapi vacsi :twisted: . Nem is esett jól, meg azóta görcsölget, meg zuborog a hasam :? . Talán a mennyiség is odatett, mert sokat ettem a mostani adagjaimhoz képest :? .
Én mondtam is apának este, hogy mi (mármint ő, meg én) nem fogunk kisérletezgetni, maradunk a Cactusnál, mert főételből ott mindig jót ettünk (tapas tál, cézár sali, rosé kacsamell, hátszín steak, rákos rizottó, fetakrémes hátszín...mindegyik szuperfincsi volt :wink: ), nekem a mogyorósuflé is nagyon bejött, meg ettem ott gránátalmás mascarpone levest, vagy mit, és az is nagyon jó volt :wink: . Ja, és azt nem is meséltem, hogy lebratyiztunk apával az egyik pincérrel, és kaptunk 10% kedvezményt, és mondta, hogy innentől mindig kapunk :wink: . Ja, és mivel alapból ez inkább pub/disco hétköznap vacsiidőben alig van vki :wink: .
Az eddigiek közül még a Toszkánás desszert jött be nagyon, meg a La Rosaban Lois tésztája (de a saját kajám nem :? ).
Sztem azért az elég béna, hogy a sok-sok vacsink közül ennyi ami említésre méltó (sztem) :? .
(Ja, meg sztem Sümegen nagyon király volt a kaja, de az nem tali volt :P )

Te a 300-as magnéziumból szedtél 6-ot?!?!?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: Sztem az brutál sok!
"Terhes és szoptató kismamák csak kezelőorvosuk kifejezett utasítására alkalmazhatnak napi 350 mg magnézium adag feletti mennyiséget. " Te meg 1800-2000 szedsz :? ! Értem én, hogy sok kell, mert keményedsz, de a nyílás nálad sokkal nagyobb veszély most, és én 34. héttől keményedtem nem gyengén, de akkor is csak 6-8 mgB6-ot szedtem az 50-esből, és 38+5-ig húztam :wink: .
Szóval én tuti visszavennék a helyedben, max ha érzed, hogy nagyon sokat keményedsz, akkor veszel be még. Én sztem azt csinálnám a helyedben, hogy szednék 3x250-et, vagy 300-at, ha meg plusz keményedsz, akkor egy-egy szem 50-est. Amúgy meg sokan át is esnek a ló túloldalára, mert oké, hogy sokat ne keményedjünk, de önmagában a keményedés nem baj! Sőt! Szóval attól, hogy vki keményedik, nem kell egyből bevenni még magnéziumot! Nekem azt mondták, napi 15 keményedésig teljesen normális, és pisiléskor, felkeléskor, külső behatásra is... Ergo nem baj az, ha keményedsz, csak ne legyen rendszeres, azt meg nálam megszüntette a magnézium (mármint a sok, rendszeres keményedést).

Pocok!

Rendezgetés: juhúúú :D . Épp időben :twisted: :lol: :lol:
Kiságyat én ugyanezt vettem, ugyaninnen, szóval ezek szerint van még :wink: :
http://baba-mama.vatera.hu/bababutor/ki ... 02649.html

Ez volt a másik, de ennek vhogy túl íves a vége, és ágyként sztem jobban néz ki az előző :wink: :
http://baba-mama.vatera.hu/bababutor/ki ... 84783.html

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Nagyon sajnálom :( :( :( . Remélem elmúlik...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az is bosszant, hogy tegnap azért nem jöttem veletek vacsizni, mert pakolnom kellett (este 11-kor fejeztem be :oops: :oops: :oops: ). Most meg ott állnak a táskák, bőröndök a gardróbban, egyelőre holnapig várok a kipakolással.

Egész héten nem ment Petra bölcsibe, hogy nehogy pont a nyaralásra kapjon el valami nyavalyát. De otthon tartani sem lehet egész nap, anyukám ment vele minden nap a játszótérre, ahol simán összeszedhetett valamit.

Az előbb kérdeztem tőle, hogy fáj-e valami, azt mondta, hogy a nyaka és a torkához mutatott. :roll: Viszont eszeget. Nahhh, majd meglátjuk.
Adtam neki egy kis panadol baby-t, mert felkúszott 38.1-re a láza és álmos is volt, gondoltam, így talán jobban fog aludni. :roll: :roll:

Viszont tök örülök, hogy ennyire rugalmasak a tulajok, hogy át lehet tenni máskorra az időpontot, ha minden kötél szakad. :wink:

Kép
katy76

Mi megjártuk tegnap a kórházat Hédivel :cry: :roll: :twisted:
Éjszaka megint 40 fokos lázzal fürdettem, kúp után simán lemet a láza, reggel láztalanul kelt és az is maradt 10-ig. 10-től rendel a dokija, vissza kellett amúgy is vinnem, aki ennek hallatára írt egy beutalót, hogy ha még 1x belázasodik azonnal vigyük a kórházba. Na nem kellett sokáig várni, mire hazaértünk hőemelkedése volt. Megkértem anyámékat jöjjenek el velünk ( na nem kellett volna, úgy összevesztünk, hogy nem is részletezném...) Mire a kórházba értünk megint 38,7 volt. Vettek tőle vért, megvizsgálták tetőtől talpig. Torkát ők nem látták vészesnek, de simán lehet, hogy az antibigyó hatására már visszahúzódott, viszont amelett meg nem szabadna ilyen magas láznak lenni. Végülis a puncija nagyon csúnya..én nem vettem észre mert nem szoktam neki széthúzogatni, de ha egészen széthúzták neki, akkor bizony látszott, hogy már hámhiányos és nagyon piros. Önmagában ettől sem szabadna ilyen magas láznak lenni...amíg vártuk az eredményeket, kapott lázcsillapítót, simán lement neki és átküldtek a fülészetre ( ide már befutott apa is, szombathely-kaposvár 1óra 20 perc :shock: ) Megnézték a fülét, orrát, torkát - minimális nátha, nem igényel kezelést. Közben megjött a laborja, minden értéke normális, csak a crp-je volt 56 - ez állítólag mérsékelten magas és valami gyulladásra utal. Közben lejárt az orvosok műszakja, új doki, nagyon normális volt. Konzultáltak, hogy valószínűleg húgyuti fertőzés, ragasztottak egy zacsit neki és vártunk és vártunk és vártunk. Itattuk, már kapott bincit is, mire sikerült pisilni, amiből egy csepp sem ment a zacsiba :twisted: :twisted: :twisted: Lévén este fél 6, úgy döntöttek, hogy kap olyan antibigyót ami jó a húgyuti fertőzésre is, jó a mandulájára is + kapott krémet is. Estére teljesen kivoltunk, ő sem aludt semmit, én az idegtől, meg a vizsgálóra föl - le emelgetéstől.( ja anyám javaslata volt, hogy hát ennyit várni egy pisire, miért nem katéterezik meg - no comment). Délben kapott ott nurofent és éjfélkor kellett neki itthon adnom megint, de akkor csak 38-ig mnet fel a láza. Azóta láztalan ( kopp-kopp), még nem nagyon eszik és kis hisztipók, de legalább nem fogták bennt.

Boo: Magnéziumtól simán lehet, én Hédivel is és most is 3x1 béret szedek, Hédinél semmi bajom nem volt tőle, most viszont nekem is sokkal lazábban meg y a dolog és úgy tapasztaltam ha nem veszek be annyit akkor normalizálódik a helyzet

Betegeknek jobbulást, Pocok neked nagy drukk hétfőre!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike,

Küldtem privit!

Kép

Kép
leo50

Boo!
Nem mertem elindulni, mert nem tudtam, hogy mi lehet a baja. A francnak sem hiányzott volna, hogy mondjuk hányjon az úton. Késő du. egyébként már 38.7 volt a láza, de miután a nurofen levitte, nem lehetett lefektetni, annyira fel volt pörögve.
Most majd meglátom, ha már nem lesz láza, akkor hétfőn lemegyünk. Ha nem tudunk lemenni, mert esetleg még holnap is lázas lesz, akkor lehet, hogy csak egy héttel kell az egészet eltolni. Holnap hív majd a csaj, hogy a köv. héten üres-e az apartman.
Egy hét meg nem a világ vége.
Így nem akartam lemenni, mert hőemelkedéssel nem cipelem magammal, annak meg nincs értelme, hogy egy idegen helyen hűtőfürdőzzünk stb.

Vizeletgyüjtő zacskó: nekem egyszer kellett volna vizeletet gyűjtenem vele, de aztán feladtam, mert közben Petrának elmúlt a láza. :lol: :lol: :lol: Az egy katasztrófa, főleg kislányoknál! :evil:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na helloooooo,
(bocs az ekezetnelkulisegert, de ujrahuztak a ceges gepemet, Apa nincs itthon, en meg nem talalom, hol lehet atallitani :twisted: :twisted: )

Boo,

sajna az egesz csalad kohog mint allat... most Apat is antibiotikum kurara fogtam, nehogy korbepruszkoljuk megint a bacikat, ill. a kicsire...
(Neve meg mindig nincs, ne is kerdezzetek, kezdek megorulni a dologtol...)

Raadasul most jottem ra, hogy mekkora barom voltam hogy belementem a reggel fel8ba hetfon. Ha mondjuk 10 lett volna, meg latom reggel Nimrodot, elinditom bolcsibe... igy meg meg alszik mikor elmegyek, Apa velem, tehat Nimrod anyossal lesz egesz nap, mert nem talal oda a bolcsibe...meg egyaltalan, ki tudja mit muvelne vele az uton, vagy mit adna ra, ilyenek... Akkora de akkora barom vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!!

Tike, Katy,

betegsegeket nagyonnagyon sajnalom... remelem mindket csajszi hamar rendbeszedi magat!

Boo,

biztos jo otlet a magneziummal teljesen leallni egyik naprol a masikra? Miert nem csak csokkented az adagot a kivant mennyisegre?

Korlatfestes :arrow: apa eloszor bealudt (volt indoka, mert az alattunk lako szolt, hogy grillezni fognak, szedjuk be a szarado ruhakat... igy Apa beajult, majd 4 korul kezdett neki. A lecsiszolas feleig jutott... de legalabb elkezdte :lol: :lol:

Lista :arrow: na ilyet en is rendszeresen irok, es a bevasarlolista mellett van a huton post it-en. Fenyevente egyszer raszanja magat, es akkor hirtelenjeben megcsinalja a dolgokat :wink: :wink:

Pisizacsi - jesszusom, ez konkretan egy zacsi amit racelluxozol a gyerekre???? :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Gondoltam hogy orvosi utasításra szeded :wink: . De akkor is sok sztem :roll: :? . Főleg, mivel a panaszaid is ezt igazolják....
Az alkoholt - viccen kívül - támogatom, ha görcsölgetsz, mert a kórházban is alkoholos infúziót adnak! :wink:

Katy!

Totál megértem az érveidet, de sztem mi is elmentünk volna
:oops: . De sztem mi vagyunk hülyék :oops: :lol: :lol: .

Pisizacsi ügyben igazolom Boo-t: fügyi ide, vagy oda, nekünk se sikerült :twisted: :evil: .

Tike, Boo!

Ugyan anyuval nem beszéltem, de ha engem kérdeztek, tuti nem a mandulagyulladás az alapprobléma :roll: . Egy komolyabb hugyúti(?) fertőzés, vagy kismedencei gyulladás, sőt egyáltalán, bármilyen magas lázzal járó gyulladásos állapot anniyra legyengíti az imuunrendszert, hogy mined szirsz@rra fogékony lesz. Sztem az, hogy piroskás volt a torka az egyik dokinak lehet semmiség, a másik már simán mandulagyuszinak titulálja! De - főleg - ha most már nem is látták, sztem tuti, hogy csak másodlagos tünet...
Viszont a 40 fokos láznál, és rohamgyorsasággal mentem volna ügyeletre :roll: . Botond kifejezetten lázas típus, ahogy én is, minden oltásnál, vagy betegségnél első tünet a láz, és eleve a gyerekek többször lázasak, de 39 feletti láz már komoly probléma! Azzal nem várnék...
Azt nem értem én sem, hogy hogy engedhettek haza, amíg azt sem tudják mi baja :shock: :? . Majd rádcsörögnek, hogy "anyuka, hozza már vissza a killányt, mer van baj..."?! :evil: :evil: :evil:
Hihetetlen, hogy miért nem használják az agyukat az egészségügyben: némelyik indokolatlanul fekteti be az embert, mert akkor "mossa kezeit", némelyik meg tojik rá, mert "darab-darab" :evil: :evil: :evil: .

Az a baj, hogy erről hiába is kérdezem anyut, látatlanban úgysem tud gyógyítani ő sem :? .

Kispocok!

Nyugi, megbeszéltük, bementek szülni 2-3 névvel, és ha megszületik, tudni fogjátok :wink: . De konkrétan nektek Nimróddal is így volt, nemtom mit feszkóztok :wink: :lol: :lol: .
Nálunk a probléma, hogy nem egy sem tetszik(ett) igazán, nemhogy 2-3 :twisted: :lol: . Ma mondtam apának, hogy anyumnak, meg a tesómnak eddig is az Andor volt a favorit, és ma felhívtam az egyik gyerekkori bnőmet, aki nagyon intelligens, és őszinte, és űbernagy fikagép, és mondtam, hogy most lökje a véleményét, ne a kórházi látogatáskor :twisted: :lol: . Na, ő azt mondta, hogy tök jó név az Andor, semmi gáz vele (azt leszámítva, hogy Andi lesz a gyerek, de ez hülyeség!)...stb. szóval soroltam apának az érveket az Andor mellett (vagyis magamnak soroltam :twisted: :lol: ), erre közölte, hogy "jól van kicsim, végülis lehet Andor" :shock: :lol: :lol: :lol: . Hávájámá, eddig te akartad :twisted: :lol: . De utána mondta, hogy igen, más nem igazánt tetszik neki, én meg egyre jobban szeretem, főleg, hogy ma megtanítottam Botondnak, és megzabálom, ahogy mondja:
- Andoj baba aaszik. Andoj baba pocak bízbe pancsizik. Andoj baba sihuhu...
(Azt fogalmam sincs honnan veszi, hogy a baba a pocakomban pancsizik, mert sose mondtam neki, de kb. egy hete mondogatja. Gondolom vki mondta neki, de amúgy nagyon cuki. Azt meg, hogy miért sihuhu (vonat), pláne nem tudom :lol: :lol: :lol: ).

Bölcsi-anyós-Nimród: Te nem voltál ott, mikor Boonak erről papoltunk?! :roll: :twisted: . Csak egy nap!!!!! Megértem tökre, mert már most könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy 3-4 napig nem lesz velem Botond :cry: , de ez egy kényszerhelyzet, és ha te stresszelsz rajta, az a gyereknek is rosszabb, mert úgy fogja érezni, hogy ez vmi rossz szitu. De neeem, ez szuperjó dolog! Apával, és mamával lehet pár napig, körülugrálják, játszanak vele, a kedvenceit kapja, csupa izgalmas dolog lesz vele (nekik már az is az, ha más felé mennek a játszótérre :twisted: ), és mikor any hazajön, meghozza a kistesót is, juhhhuuu-juhuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ők még olyanok, mint a kismajmok, a legtöbb szitu azt a reakciót váltja ki belőlük, amit rajtunk látnak. Nyugodj meg, minden rendben lesz, csodálatos napok várnak rátok, nem szorongósak :wink: :arrow: :D :D :D

Nálunk nincs lista, apa mindent egyből megcsinál :roll: :D :D :D ! Vééégre, az én férjem a pozitív példa :twisted: :lol: :lol: . Tényleg, a kert az övé, meg az ilyen barkácsdolgok, és mindent egyből megjavít, vagy megjavíttat... :wink: . Sőt, még ő szól rám, hogy mindent egyből csináljak meg én is a feladataim közül különben feltornyosulnak. ÉS tök igaza van.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Viszont amivel hírtelen szembesültem: a kávészacsit SOHA nem dobja ki maga után (3in1), és a szennyesét a nappali közepén hagyja minden este! Reggel ugyan az első dolga kivinni a szennyestartóba, de miért hagyja ott éjszakára?!?!?! :shock: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Ééééédes vagy, köszönöm a támogatást! Hülye hormonok, teljesen elérzékenyültem :oops: :oops:

Botond dumája cukiiii!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Bármikor :wink: :D :D :D :D .
De majd én is kérek, ha épp én leszek betojva :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Told be a muffint, jót tesz az endorfin :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Naná, nem kérdés :wink: :wink:

Ja, fini volt a muffin :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Király, akkor nem csak szép :P .
Húú, kéne már sütnöm, jókat szoktam, de már ezer éve.... :roll: :oops: .
Anyum sütött húsvétra répás minimuffint, és kis marcipánrépák voltak a tetején. Nagggyon fincsi volt, és Botond is ezerrel tolta :P :lol: . De egyrészt ünnep volt, másrészt meg az ilyen házi sütikkel elnézőbb vagyok :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát, akkor még mostanában állj neki, mielőtt giga-pocakod lesz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönöm nagyon aranyosak vagytok, de valóban látatlanban nagyobbnak tűnik a baj...Szerencsére Hédi péntek éjfél óta láztalan ( kopp-kopp), étvágya kezd visszatérni, hangulata eddig sem volt rossz. Szóval ránézésre a lázon kívül, ami bár magasra ment neki, de nagyon jól levihető volt, nem tűnt betegnek. Hogy melyik a másodlagos tünet nem teljesen tiszta, házidoki nem hiszem, hogy elnézte volna a mandulát, nagyon jó diagnoszta, viszont az alapban legyengült immunrendszer jó sok hűtőfürdővel kombinálva sztem okozhat húgyuti problémát. Infúziót nem kellett kapnia, mert inni ivott rendesen, nem volt kiszáradva. Higyjétek el alaposan megvizsgálta egy idős főorvosnő és egy fiatal szakorvos is. Laboreredményei is mind jók, csak a crp-je lett magasabb, de ez is állítólag csak mérsékelt emelkedés.

Na mindegy is, a lényeg hogy én úgy látom, hogy most már tényleg kifele megyünk a dologból :wink:

Petrának jobbulást és utólag is boldog szülinapot. Egyébként én sem indultam volna el így nyaralni, főleg, hogy eltolható a foglalás. ja és én sem adok 38 alatt lázcsillapítót, sőt akkor is először fürdünk és utána gyógyszerezünk.

Pocok: drukk!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Én az Intersportban vettem tavaly jó sportmelltartót, Arénát, de elég sokféle volt.
Ha ott nem kapsz, akkor a Triumphban is megnézheted, nekik is van, és Nike boltban is.

Nem bánom, hogy nem mentünk el. Petra éjjel is lázas volt, 38.9.
Most 37.9 volt az előbb, de kibírhatatlanul nyűgös volt, úgyhogy adtam neki egy kúpot (nemtom mi a neve, a doktornő írta egyszer fel, Naturlandos akármi).
Most alszik.

Nem nagyon eszik, fájlalja a nyakát (torkát), úgyhogy tutira ott a bibi. Nem is nagyon eszik. Holnap mégis megyünk dolgozni, mert eltoljuk a szabit, már beszéltem a főnökömmel, komolyan mondom, hogy ő a világ legrendesebb főnöke!

Holnap munka után leviszem Petrát a dokihoz, hogy nézze meg.

És ma derül ki, hogy el tudjuk-e tenni a jövő szombatra a nyaralást, ma szól vissza a nő. Ha nem, akkor gáz van, mert majd csak augusztus végén lesz üres helyük, én meg addig végelgyengülésben kimúlok. :evil: :?

Ráadásul Petra egyfolytában mondja, hogy megyünk a Balatonra anyával, apával. :roll: :roll:

Tike!
Örülök, hogy Hédi jobban van! :wink:

Pocok!
Gyógyuljatok!
A tesóm is tök náthásan, torokfájósan szülte a Bogit, otthon is mindenki beteg volt, mikor hazamentek, de a pici semmit nem kapott el! :wink:

Kép
katy76

Szülinapi köszöntést köszönöm! :wink:

Kép
katy76

Nem meséltem még, Petrának lehet, hogy eggyel kevesebb metszőfoga van. Már rég ki kellett volna nőnie a felső oldalsó metszőjének, mert már a szemfoga és az első őrlője is kint van (és az egyik oldalon már dudorodik a hátsó őrlő is), viszont metszőfognak nyoma sincs és helye sincs.
Beszéltem az én fogdokimmal, mert voltam nála a héten, azt mondta, hogy simán lehet, hogy ott nincs neki fogcsírája. Biztosat csak a röntgen tud mondani, de fura, hogy a többi (időben később érkező) foga már kint van, a metszője meg nincs.
Várok vele őszig, aztán elviszem hozzá és megnézi. :roll:

Kép
katy76

Sziasztok lányok!

Nem tudom, emlékszik-e még rám valaki, ezer éve nem jártam erre, de múltkor eszembe jutottatok és gondoltam, benézek :)

Az utolsó oldalt olvastam csak el és örömmel látom, hogy milyen sokan vagytok újra kismamák :) szívből gratulálok a babákhoz :) hihetetlen, hogy már két évesek lesznek, akikkel indult ez a topik :)
lidi

na, nem adja be a vonalzóimat, de a Domi és a Bálint anyukája vagyok :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
lidi

erre meg beadja :D csak rosszul :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
lidi

Rapid: főztem, fekszem, jönnek vendégek... :lol: .

Tike!

Örülök, hogy jobbultok :D !

Katy!

Ti meg jobbuljatok :roll: :wink: !
Nyaralás remélem összejön mostanában :wink: .

Boo!

Én sportmelltartót az Auchan-ban vettem :twisted: :wink: . Nincs benne se szivacs, se merevítő, de én pont ilyet kerestem, mert a normál melltartóim kényelmetlenek, de itthon sem akarok melltartó nélül lenni, mert tök nehezek most, és félek, hogy nagyon lógni fognak :? . Ez asszem 1500 volt, meg vettem két sport topot, amik nem kapcsosak, hanem bele kell bújni, és imádom őket, olyan, mintha rajtam se lenne, asszem 800-ért 8) :lol: :lol: . Erre a rövid időre nekem tökkkéletes :wink: . Már ha ilyesmire kell.

Lidi!

Én emlékszem rád, szoktalak is csekkolni iwiwen :P . A fiúkról teszel fel képet, biztos nagyon nagyok már... :D
Jól kijönnek amúgy? Te jól bírod/bírtad ezt a kicsi korkülönbséget (1 év, ugye?)? Harmadik? :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szia Lidike! (Régen ez volt a nicked, nem?)
De jó, hogy benéztél! :D Mi van a fiaiddal? Hogy vagytok?

Petra a lázcsillapító kúp után két órával úgy ébredt, hogy 39.2 volt a láza. :( Most adtam neki nurofent, meg hűtőfürdőztünk is. Most a tépzőzáras tojását meg egyéb ételeit vagdossa a fakésével és néha indiánszökdeléssel kijön megnézni, hogy én mit csinálok! :shock: Hihetetlen, hogy még ilyen magas láz se kottyan meg nekik! :shock: :shock:
(Lázcsillapító kúpot ezennel kidobtam, mert ráadásul 2 év alatti gyerekeknek van, valószínű neki már kevés az a hatóanyag tartalom :oops: )

Kép
katy76

Katy!
Ej de bosszantó, remélem le tudjátok egy héttel csúsztatni a nyaralást :) Hova mentetek volna?
Zéténynek is foghíjasak voltak sokáig a metszői, a kisőrlők már rég kinn voltak, mire kijöttek de akkor sem egyszerre. Most már jönnek a nagyőrlők, legalábbis az alsókat látom, a felsőket nem akarja mutogatni, én meg hülye leszek benyúlni :oops:

Boo!
Sportmelltartó :arrow: A Scamp oldalán nagyon sok van, tudtommal van is valahol mintaboltjuk.
Útbaigazítás :arrow: Szívesen :roll: Én ott nőttem fel, szóval ezért a helyismeret :roll: Ráadásul Anyukám ott dolgozott a Karolinán vagy 20 évig :roll:

Tike!
Örülök hogy Hédi túl van a lázon, rémes lehetett, ráadásul egyedül végigcsinálni.
Katéterezés :arrow: Nem tudom neked volt e (gyanítom igen a császár miatt), nekem jó párszor, terhesen is a vesegond miatt, szerintem nem gáz, nem rosszabb szerintem mint egy vérvétel sőt, sokkal gyorsabban megvan. Nem azt mondom hogy passzióból járnék rá, vagy hordanám a gyereket, de ha kell, akkor közel sem annyira rémes mint amikor szétszúrkodják a kis pici kézfejüket teszem azt.

Pocok!
Minden drukkom a Tiéd holnapra, nagyon nem jöttél ma, beindítós terv sikerült esetleg??? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Lehet megcsörgetlek majd késő délután felé, de nyugodtan nyomjál ki, vagy még nyugodtabban ne vedd fel ha alkalmatlan :oops:

NA majd jövök, kész a főtt kukorica :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.06.26 20:35-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Petrát Isten éltesse!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Neked is köszönöm a köszöntést! :wink:
Én is remélem, hogy idővel előbújik az a metsző, mert most a középső metszői is el vannak csúszva jobbra, szóval az helyre igazítaná szerintem a többi fogát is. Csak furi, hogy normál esetben az már egy-másfél évesen kint szokott lenni, neki meg még mindig hiányzik és csak az az egy hiányzik. Majd meglátjuk.. :wink:

Ahhoz képest, hogy délután 39.2 volt a láza, most fektetés előtt 36.5 volt! :shock: Nem is merem remélni, hogy elmúlik az egész nyomtalanul és esetleg már kedden el tudunk indulni. :roll: :roll:

Lois!
Gyenesdiásra megyünk/mennénk. Nagyon szép a strandja (képek alapján) és kifejezetten gyerekbarát. Elég messze van, a Balaton másik végében, de itt találtam olyan apartmant, amiben van külön háló és nappali, így nem kell némán ülnünk, miután Petrát lerakjuk. Helyesbítek: máshol is találtam ilyet, de ezt meg is tudjuk fizetni! :lol: :lol:

Pocok!
Megy a drukk holnapra!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++

Kép
katy76

Vagyok még...

Boo,

A celluxot nem gondoltam komolyan :roll: :lol: :lol:
Apa-aktivizálás sikerült?

Katy,

Szegény Petra... Dokihoz azért vigyétek el holnap...

Lois,

Terv még nem hozott eredményt :twisted: :twisted: Kisasszony végigszunyókálta...

Hormonjaim megzavarodtak, este már mindenen bőgtem... Hogy ez az utolsó este hármasban, meg ilyenek... Sürgősen át kell állítani az agyam a négyesnek való örülésre, mert ez nem normális így...

Drukkokat köszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy,

Gyenes jó hely, régen sokat jártam oda :-)

Jól hangzik a láztalanság, remélem így is marad!

És persze nagyon boldogat a nagylánynak :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?