Boo!
Gondoltam hogy orvosi utasításra szeded

. De akkor is sok sztem

. Főleg, mivel a panaszaid is ezt igazolják....
Az alkoholt - viccen kívül - támogatom, ha görcsölgetsz, mert a kórházban is alkoholos infúziót adnak!
Katy!
Totál megértem az érveidet, de sztem mi is elmentünk volna

. De sztem mi vagyunk hülyék

.
Pisizacsi ügyben igazolom Boo-t: fügyi ide, vagy oda, nekünk se sikerült

.
Tike, Boo!
Ugyan anyuval nem beszéltem, de ha engem kérdeztek, tuti nem a mandulagyulladás az alapprobléma

. Egy komolyabb hugyúti(?) fertőzés, vagy kismedencei gyulladás, sőt egyáltalán, bármilyen magas lázzal járó gyulladásos állapot anniyra legyengíti az imuunrendszert, hogy mined szirsz@rra fogékony lesz. Sztem az, hogy piroskás volt a torka az egyik dokinak lehet semmiség, a másik már simán mandulagyuszinak titulálja! De - főleg - ha most már nem is látták, sztem tuti, hogy csak másodlagos tünet...
Viszont a 40 fokos láznál, és rohamgyorsasággal mentem volna ügyeletre

. Botond kifejezetten lázas típus, ahogy én is, minden oltásnál, vagy betegségnél első tünet a láz, és eleve a gyerekek többször lázasak, de 39 feletti láz már komoly probléma! Azzal nem várnék...
Azt nem értem én sem, hogy hogy engedhettek haza, amíg azt sem tudják mi baja

. Majd rádcsörögnek, hogy "anyuka, hozza már vissza a killányt, mer van baj..."?!
Hihetetlen, hogy miért nem használják az agyukat az egészségügyben: némelyik indokolatlanul fekteti be az embert, mert akkor "mossa kezeit", némelyik meg tojik rá, mert "darab-darab"

.
Az a baj, hogy erről hiába is kérdezem anyut, látatlanban úgysem tud gyógyítani ő sem

.
Kispocok!
Nyugi, megbeszéltük, bementek szülni 2-3 névvel, és ha megszületik, tudni fogjátok

. De konkrétan nektek Nimróddal is így volt, nemtom mit feszkóztok

.
Nálunk a probléma, hogy nem egy sem tetszik(ett) igazán, nemhogy 2-3

. Ma mondtam apának, hogy anyumnak, meg a tesómnak eddig is az Andor volt a favorit, és ma felhívtam az egyik gyerekkori bnőmet, aki nagyon intelligens, és őszinte, és űbernagy fikagép, és mondtam, hogy most lökje a véleményét, ne a kórházi látogatáskor

. Na, ő azt mondta, hogy tök jó név az Andor, semmi gáz vele (azt leszámítva, hogy Andi lesz a gyerek, de ez hülyeség!)...stb. szóval soroltam apának az érveket az Andor mellett (vagyis magamnak soroltam

), erre közölte, hogy "jól van kicsim, végülis lehet Andor"

. Hávájámá, eddig te akartad

. De utána mondta, hogy igen, más nem igazánt tetszik neki, én meg egyre jobban szeretem, főleg, hogy ma megtanítottam Botondnak, és megzabálom, ahogy mondja:
- Andoj baba aaszik. Andoj baba pocak bízbe pancsizik. Andoj baba sihuhu...
(Azt fogalmam sincs honnan veszi, hogy a baba a pocakomban pancsizik, mert sose mondtam neki, de kb. egy hete mondogatja. Gondolom vki mondta neki, de amúgy nagyon cuki. Azt meg, hogy miért sihuhu (vonat), pláne nem tudom

).
Bölcsi-anyós-Nimród: Te nem voltál ott, mikor Boonak erről papoltunk?!

. Csak egy nap!!!!! Megértem tökre, mert már most könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy 3-4 napig nem lesz velem Botond

, de ez egy kényszerhelyzet, és ha te stresszelsz rajta, az a gyereknek is rosszabb, mert úgy fogja érezni, hogy ez vmi rossz szitu. De neeem, ez szuperjó dolog! Apával, és mamával lehet pár napig, körülugrálják, játszanak vele, a kedvenceit kapja, csupa izgalmas dolog lesz vele (nekik már az is az, ha más felé mennek a játszótérre

), és mikor any hazajön, meghozza a kistesót is, juhhhuuu-juhuuuu

.
Ők még olyanok, mint a kismajmok, a legtöbb szitu azt a reakciót váltja ki belőlük, amit rajtunk látnak. Nyugodj meg, minden rendben lesz, csodálatos napok várnak rátok, nem szorongósak
Nálunk nincs lista, apa mindent egyből megcsinál

! Vééégre, az én férjem a pozitív példa

. Tényleg, a kert az övé, meg az ilyen barkácsdolgok, és mindent egyből megjavít, vagy megjavíttat...

. Sőt, még ő szól rám, hogy mindent egyből csináljak meg én is a feladataim közül különben feltornyosulnak. ÉS tök igaza van.