A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Próbálkozok a sütivel aztán majd sikerül úgy,hogy mást is megkínáljak vele.Mondjuk ma volt fenn egy kolléganőm ő megkóstolta(neki megmutattam)és azt mondta finom és ma ő is csinál ilyet.

Kép
martik77

Márti nekem lekell lépnem, mert hajat kell mosnom, hogy holnap szép legyek a dokinéninél! :wink: És még a papirokat is össze kell szednem...

Kép
szilzi

Na látod! :D Nekem is volt már olyan, amit én kidobtam volna mert csúnya volt, anyuék meg szívesen megették! :D Pedig anyukám tényleg jól süt! :wink:

Kép
szilzi

Oké,csak menjél!!Nekem is jön a b.nőm amíg várom addig vagyok(Magdi anyus :lol: ).

Kép
martik77

Tancsu, közben bejelőltem a kisfiadat! :D :D Milyen kis fiatal ismerőseim lesznek! Ez tök jó! :D :D És itt is érdemes lesz nézegetni a fotókat! :D :D

Kép
szilzi

Puszillak Márti! :D

Holnap doki után jövök! :wink: Gondoljatok rám! :wink:

Kép
szilzi

Addig leírom amit "gyereknevelésileg" most kitaláltam és kérek hozzá véleményt!!!

Szóval mint már írtam néha nem értem Dömét(kamaszkor).Lázadozik,szájat húzogat mindenen.
Én eddig ugye úgy büntettem,hogy csak hétvégén netezhet.
De viszont tényleg próbál odafigyelni a jegyeire.
Matekból azóta az ominózus eset óta már a második vagy harmadik 4-es dolgozatot írja.
Szóval a magatartásával van gond.Ma elbeszélgettünk vele(Laci is)és azt mondta,hogy sajnálja nem tudja miért de mindig hamarabb cselekszik mint ahogy átgondolná.Atya ég én is ilyen voltam,csak nekem a szám járt hamarabb. :oops:
Szóval úgy döntöttünk,hogy suli után hazajön tanul vagy pihen és utána tanul,de csak este8-tól gépezhet egy órát,legfeljebb fél tízig.
Így délután muszáj,hogy lefoglalja mással is magát mint a net,de azt se vonjuk meg tőle szóval várja az estét.

Szerintetek????

Kép
martik77

Márti, biztos jó lesz ez a nevelési elved. Mert ugye kicsit szembe kell néznie a magszabásokkal, lehiggad tőleés elgondolkodik felette. Viszont nem tör ki rajta az "utállak benneteket" szindróma,mert azért engedsz is neki. :wink: Tehát reméljük, hogy valahol érzi, hogy a javát akarod.

Kép
flóra 11

Szilzi, holnap gondolunk rád! :wink:

Kép
flóra 11

Puszi
Most jó az internet. :D :D :D :D De ne kiabáljuk el. :roll:
Edinával mi van????????

KépKép
benó

sziasztok

jó látni milyen sokan vagytok és benónak is az internet
Flóra milyen napod volt nagyon köszi a babaágyat
most értem haza az úszásból kellőképpen elfáradtunk, holnap reggel is megyünk megyek vacsizni is
benó és a többiek: bébiőrről és légzésfigyelőről mi a véleményetek?
kellemes estét

Kép
paradizs

Sziasztok!

Edina még nem volt. :(

Kép
flóra 11

Na itt vagyok én is!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Paradizs: Te meg ügyi vagy, hogy jársz úszni, akkor akár megnézhetnéd a tornát is, ha ilyen fitt vagy :D (én lusta vagyok :oops: ). Majd mindjárt megnézem, mikor van.

Köszi szépen, Paradizs, a bútorbolt címét, de vettünk már itt Battán a Rubint Bútorboltban, majd felrakjuk a képét. Nekem a színe nem nagyon tetszik, de megy a szobához (mondjuk a szőnyeghez nem), van tartója és kihúzható, összetolva pedig elég kicsi, mondjuk hosszú. Na, majd meglátjuk, milyen.

A légzésfigyelő szerintem jó, majd megmondom neked annak a bababoltnak a címét, ahonnan mi is vesszük a cuccokat. Vagy akár egyszer elmehetünk együtt is és akkor legalább taliznánk. :D

KépKép
benó

Puszi, Márti, még nem olvastam vissza, nem olvastam el, mi van Dömével, de mindjárt. :D

Paradizs: torna hétfő, szerda 17-18-ig az sztk-ban

KépKép
benó

Paradizs, szívesen. :wink: Éngem is érdekelt a dolog. Bárcsak én is itt tartanék már! :(

Ma hülye napom volt. Hajnalban rohanás a buszra, tök hidegben. A buszon a sofőr minden megállónál kitárta az összes ajtót és csak induláskor zárta be. :evil: Nemhogy rögtön a leszállók után zárta volna. Szal tudatosan fagyasztott minket. így a suliba már félig fagyott állapotban értem be. :evil:

Kép
flóra 11

Szerintem is jó a babaörző meg a légzésfigyelő.
Mivel nekünk velünk lesz egyszobába ezért nekünk nem kellesz,de szerintem jó dolog.

Kép
martik77

Köszi Flóra.Remélem,hogy így jó lesz,ha te is(ti is)így látod(látjátok)akkor csak nem csinálok hülyeséget.

Kép
martik77

Á, helló, Flóra! :D
Milyen volt az első nap? :? Utálom az első napokat.... :wink: :roll: ki nem??? :lol: :lol:

Paradizs, ezt így kell mondani: milyen sokan VAGYUNK. :D :D :D Te is benne vagy. :D

KépKép
benó

Sziasztok! Csak beköszönök... Márti, sztem az a fontos, hogy Döme tényleg őszintén lássa be, hogy előbb cselekszik, mielőtt átgondolná. Remélem, beválik, amit terveztél, mert sztem egy kamasznál a szóval nem mész túl sokra... és ha netezni szeret, egyelőre csak ezzel tudod megfogni. Nem hangzik rosszul és talán elgondolkodik. :)
Flóra, ma voltál orvosnál? Mi volt? Remélem, minden oké.
Edina jöhetne már, mert izgulok... :wink:
Szilzi, Neked is megy drukk holnapra!

Heni

Kép
szheni

Na, bocs, visszaolvasok.

KépKép
benó

Küldtél sms Benó??Most vettem észre.
Itt volt a b.nőm de már ment is.Majd holnap megyek hozzá.

Tancsu benézzek hozzád is????? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Azért jutottam erre a megoldásra,mert ha a netet teljesen megvonom akkor nincs motivációja és a tanulással se fog foglalkozni.Úgy érzi majd,hogy akkor is büntetve van ha a tanulásban jó és akkor nem fog tanulni.

Kép
martik77

Szilzi, üdv itthon és örülök, hogy jól telt a korcsolyázás otthon! :D :D :D :D Drukkolunk holnapra nagyon! :D :D

Flóra, és a suliban milyen idő volt?

Márti, szerintem is jól csinálod, a radikális mindent megvonás csak rontana a helyzeten és a kamaszkor tényleg ezzel jár: előbb cselekszik, mint az esze járna. :wink: Mennyi ilyen van náluk! :lol: :lol: (Persze azoknak nem én vagyok az anyjuk, így egyszerűbb. :lol: ) Örülök, hogy elmúlt a fejfájásod. :D :D Utálom. :x

Heni, pussz, pussz, milyen kisfiúnevet választotok.

Tényleg, Paradizs, nektek ki kell találnotok 3 fiú és 3 lány nevet... :D

Megyek pirítósozni a Gy.-val és a Petivel (a tesója - Paradizsnak).

KépKép
benó

Paradizs:Mi a rendes keresztneved???Ezt olyan nehéz leírni.És tényleg ez a név honnan jött??

Kép
martik77

Iwiw-en rajta vagy (ha már egy városban lakunk :lol: :lol:)?
Pirítós :arrow: jövök

KépKép
benó

A suliban ma már fűtöttek,na de előtte 3 hétig nem,így tök hideg volt, a fagyasztás folytatódott. Erre meg jött egy csőrepedésis. Gondolom valahol befagyott egy cső, megrepedt, aztán most, hogy beindult a fűtés felengedett és folyt. Az emeleti vécéből le a lentiekbe és a raktárba meg az igazgatói irodába. Minden elázott, a sok bekészített irodai papír, egész halom elázott, legalább úgy 10-15 ezer ív tönkrement. Meg az egész iskolai dokumentáció, az archív,a rengeteg kréta, minden.Az irodában az új bútor fehuvadt, a szőnyeg elázott, a falak felpúposodva... :(

Kép
flóra 11

Én ma is rákészültem a nagy kajcsizásra(Töltelék,sültcsirke hús (hidegen),krumplipüré)erre alig ettem valamit.Valahogy nem megy a kaja. :roll: :roll: :roll:

Megkezdődött a kocsonyafesztivál itt nálunk.Plüss békákat dobáltak az embereknek egy bérház tetejéről!!! :( ÓÓÓÓ Ha tudtam volna!! :(

Kép
martik77

Ez borzasztó Flóra!!Nem elég a hideg még ez is!!! :?

Kép
martik77

Benó:Mikor lesz kép a babakocsiról meg az ágyról????? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ma a farmer naci volt rajtam amit Benó küldött és még egy kicsit nagy.Sőt szerintem a végéig jó lesz.Tök jó mert nem fáztam benne. :wink:

Kép
martik77

Hát igen, és a hideg,meg a nedvesség mindenütt, mert még a levegő is nedves volt, még hidegebbet árasztott. Lefagytam. Hiába ittam teát, kávét, vastag pulcsi és kardigán volt rajtam,fáztam. Aztán megint buszra, buszról mentem becserélni a farmert, amit szombaton vettem. Becseréltem ezt is feketére. De ez most tiszta fekete, a másik amit vettem az olyan kicsit mintha csíkozva lenne. És az belülről olyan puha,mint a flanell, szal téli. :wink:

Kép
flóra 11

Az jó Márti, mert én még ebben a meleg naciban is fáztam. Ma ez volt rajtam munkában.

Kép
flóra 11

martik77:Zsuzsanna vagyok de csak Zsunak szólítanak a paradizs pedig a Parádi Zsuzsannából származik
benó:piritóst eszem én is meg natúr joghurtot rajta vagyok az iwiwen /dulainé/, vannak nevek Márk Dávid Péter Vivien Rita Bernadett neked de jobb helyzetben vagy már tudod a nemeket de gondolom már nektek is van elképzelésetek
flóra11: nálunk is olyanok ezek a sofőrök hogy nem foglalkoznak a hideggel hiszen ők nem fáznak még van olyanis aki nem fűt..na még jó én már nagyon ritkán járok

Kép
paradizs

Na az üzlet után rohantam tanfolyamra, így is elkéstem kicsit, de nem volt baj. Viszont ha nem cserélem be a nacit, akkor még mindig izgulnék miatta és holnap sem lesz több időm, mert holnap is tanfolyam. :?

Kép
flóra 11

én meg Kiss Márti,de itt csak Márti.Nekem a kórházba is ez a számítógép hozzáférésem ezért ez a nevem itt is.
Szóval akkor Zsu az lehet??? :roll: :D

Kép
martik77

Flróta én szerintem csak a terhesség miatt nem fázok annyira(meg kocsi volt a seggem alatt :oops: ),mert egyébként iszonyatosan tudok fázni.

Kép
martik77

A tanfolyamon kellemes meleg volt ,végre. Viszont hazafele megint majd megfagytam. És itthon sincs valami meleg. :(

Kép
flóra 11

Paradizs:megnéztelek az iwiw-en.Te tényleg úgy nézel ki mint egy főnővérke a párod meg mint egy orvos.És mivel bajuszos rögtön szimpatikus lett.Bocsi ez nálam ilyen bajusz szimpátia. :oops: :D

Kép
martik77

Feljebb is raktam a fűtést. Gáz ide vagy oda, hogy van-e vagy nincs, nem akarok megfagyni. :evil:

Kép
flóra 11

Ne is mert ha beteg leszel,akkor a gyógyszert nem fizeti ki neked senki. :?

Kép
martik77

Megnézlek az iwiw-en. :D

KépKép
benó

Azt hittem már kihülőfélben vagyok, erre a hőm 36,6, holott nekem reggelente 36,2 mostanában.

Kép
flóra 11

Megyek gyorsan lezuhanyzok addig Benó hátha rak fel képet!!!!!!!

Kép
martik77

Megnéztelek és bejelöltelek. Nem ismerlek látásból. :cry:

KépKép
benó

Ez így jobb, akkor most már szólíthatunk Zsunak.Ugye? :wink:

Kép
flóra 11

Na akkor én is bejelölöm. :wink: Megyek.

Kép
martik77

Lányok,ha már itt tartunk a neveknél, akkor én is kivetkőznék a Flóra alól. Jobban tetszik a saját nevem, az Ildikó, ha hosszú elég az Ildó is. Ha még meg tudjátok szokni. Vagy változtassam meg a nevem?

Kép
flóra 11

Akkor én is megkereslek. :lol:

Kép
flóra 11

De nagyon aranyos vagy és remélem, majd személyesen is megláthatlak mihamarabb. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?