A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois!

Kukorica....aaaaammmm :roll: . Kérekszépen :roll: :lol: .

Katy!

3 napja tologatom: Boldog szülinapot Petrának :D :D :D :oops: .
Sztem lehet, hogy kibújik még a fogacska, annyi eltérés van ebben is! Botondnak pl. 1 éves korára mind a 20 kintvolt. :shock: :shock: :shock:
Pedig nem kezdett korán fogzani, csak gyorsan lezavarta :lol: .

Pocok!

Teljesen megértelek :roll: . Mikor Botonddal mentem szülni, alig vártam, hogy lássam őt, hogy elkezdődjön vmi új. Most meg félek is nagyon, hogy annyira kerek most minden az életünkben, és mi lesz ha ez a nagy változás fenekestül felforgat mindent :roll: . Abban biztos vagyok, hogy imádni fogom a kis törpöt is, és apa is, és mindenki, és nagyon várjuk őt, hiszen ezért szerettük volna őt annyira....de mégis, olyan nagy változás ez :roll: . Van bennem egy kis bűntudat, hogy őt nem várjuk önfeledt örömmel :oops: . Ugyanakkor ez egy sokkal racionálisabb várakozás is, mert Botondnál hiába tudtam, hogy lesznek nehézségek, nem lehet rá ismeretlenül felksézülni. Így sok dologgal csak akkor szembesültünk, mikor már ittvolt a bébi, vagyis a saját határainkkal, reakcióinkkal főleg, és sokszor nem úgy kezeltük a helyzeteket, ahogy kellett volna (főleg egymással). Most viszont ez nincs! Tudjuk, mi vár ránk, tudjuk, hogy lesznek nehéz pillanatok, tudjuk hogyan kezeljük őket, és egymást, egyáltalán az egész helyzetet. Minden, ami Botondnál "rossz" volt, amire nem készültünk fel, arra most készen állunk :wink: :D! És tartunk ugyan tőle, de sokkkal-sokkkal több az a jó, ami ránk vár... A legcsodásabb érzés a földön! :D És nem elveszi tőlünk a korábbi emlékeket, hanem hatványozza majd őket! :wink:
Már most elolvadok, ha a "nagyfiam" a kisfiamhoz beszél, mi lesz, ha majd igaziból kokettálnak? :lol: Reggel Botonddal hancúroztunk az ágyban hármasban, és eszembe jutott, hogy lesznek-e vajon ilyen pillanatok később? :roll: De azonnal eszembe jutott, hogy Andor már most is ott feküdt köztünk! :D Vigyáztunk, rá ne ugorjon, meg ne üsse, kicsit őt is simiztük, megpuszilgatták apával, és ment tovább a hancúr :wink: :lol: :lol: . Ezek a kis manók már most is az életünk részei, és a valódi jó belőlük, csak ez után jön!!! Ahogy szuszog, ahogy rádnéz, ahogy beléd bújik, ahogy megszorítja az ujjadat, ahogy te vagy neki a mindenség.... :D .
És ami nagyon fontos: Nimród nem elveszít téged holnap reggel, hanem visszakap!!! Újra felveheted, amikor csak szüksége van rá, vagy csak szeretné. Kúszhatsz vele a föld alatt, és mászhatsz vele az égig. Beléd bújhat, lebirkózhat, szétcsikizhet. Fogócskázhat, csúzdázhat, pancsolhat veled korlátok nélkül! Húúú, de várom már újra ezt a "szabadságot" :lol: .
Szóval most is csak azt tudom mondani, hogy teljesen megértelek, és sztem normálisak ezek az érzések, hiszen nagy változás következik be. De gondolj arra, olyan ez, mint egy új frizkó: előző este még siratod a hosszú copfod, és fontolgatod, készen állsz-e vajon. Másnap azonban megejtik a vágást, és kapsz valami újat, ami baromi jól áll, boldoggá tesz, és rájössz, hogy most lettél teljesen önmagad :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Gondolok rád holnap, imádkozom értetek, és nagyon várom a híreket, meg a képet(!) a kiscsajról :D :D :D !
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
csak gyorsan pár dolog...

katy!
Petrának Boldogat!!!!

pocok!
holnapra sok sikert és várjuk majd a sztárfotót a kiscsajról...

Petrának,Héádinek jóbbulást!

Lidi!
üdv újra...
mizujs veletek???

csak ennyi,m hulla vagyok...hosszú és fárasztó volt a hétvége...
holnap jövök és mesélek...
annyit írok,h apa megint alkotott,csak most úgy sajnáltam,h én is segítettem neki...

Kép
Kép
csibe83

B@szki, Dodi, most itt bőgök... Nem ér ilyen szépeket és meghatókat írni!!!!
De értelek és megint igazad van, és köszi megint... De hát úgyis tudod...
(nem ér ám gyerekfejjel ilyennek lenni...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Booocsi, pedig ez a finomított változat, nem is a csöpögős. :oops: :lol: :lol:
Én is ilyen szentimentális vagyok mostanában, de nem értem mitől lehet :twisted: :lol: :lol: .
De remélem ez jó bőgés, és erőt ad, nem még jobban kiborít, mert akkor elhúzok aludni :roll: :lol: :lol: .
(A koravénségnek(?) is megvannak a maga hátulütői :roll: :lol: :lol: . És nem is vagyok gyerek, hanem naaaagyon komoly, felnőtt, érett nő! :twisted: :lol: :lol: Dehogyis :oops: :lol: .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike - örülök, h Hédi jobban van!

Pocok - itt is nagyon drukkolok nektek!!!!! Meglásd jó lesz és Dodinak igaza van Nimród visszakap és jó lesz neki, hogy lesz egy tesója!!!! (Nálunk Leus egyelőre annyira nem örül, de ő más, mint Nimród és előbb-utóbb úgyis összenőnek)

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi mindenkinek :-)

Dodi,

Még jó, hogy nem a csöpögőset írtad :lol: :lol:
Nem kiborítós, hanem erőt adó pityergés volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Festés :lol: :lol:

Mi ma délelőtt akartunk még elmenni apróságokat venni, de fél12re lettünk menetkészek, amikoris megjegyeztem Apának hogy lassan ebédidő, Nimród fáradt, menjünk délutàn. Válasz: dehogyis, még pont belefér az időbe! Kb 10perc múlva mikor öltöztetni próbálta, Apa rájött, és felvetette a délutáni shopping lehetőségét...
Pasik!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Akkor nagyon örülök :wink: :D !

Na, megyek szunyálni, a mostani hétvégém is elég rohanósra sikeredett, és megint úgy befeszült most estére a pocakom :( . Most kicsit a fürdőtől jobb lett, de nem az igazi :? . Nem görcs, vagy keményedés, hanem befeszül, és úgymarad, de nem olyan kemény :shock: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor jóccakát, jó pihit!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi, neked is :P !

Holnapra pedig egy kalappal :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok: Holnapra ++++++++++++++++ :wink: :D !

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Én is majdnem bőgtem... ej te Dórilány :roll:

Pocok!
Én minden aggályodat értem/érzem pedig még terhes sem vagyok :oops: Hogy terhesen is így éreznék e nem tudom, gyanítom igen :oops: Bár én igazából nem a hármunk egységét féltem, inkább csak Zéténnyel a kettőnk Anya-Fia szerelmét. Hogy a kisfiam búbánatosan néz majd rám egyszer csak :oops:
De persze ettől még nagyon is vágyom rá (mármint még egy babára nem a búbánatos nézésre :oops:), tudom, hogy ezzel neki adok a legtöbbet...furi érzések ezek.
Na de Nálatok ez már nem az a kör ahol ki lehet táncolni a csudijó változások elöl :wink: :wink: :wink:
Várom a mihamarabbi híreket a névtelen Leányzó érkezéséről :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Én is elsősorban a szerelmünket féltem, csak nem voltam elég tökös hogy leírjam... (és màr a bölcsi miatt is lelkifurdim van...)

4 óta nézem a plafont :?

Na, megyek zuhanyozni, puszi nektek, majd Apa vagy én jövünk a hírekkel!

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

pocoknak már lehet,h megvan a kislánya...

Dodi!
tényleg nagyon szépen megfogalmaztad tegnap pocoknak a bővülést...

Boo!
most nem sütöttünk semmit,viszont apa szombat reggel elment a Kiarával
meggyet szedni.sikerült 50kilót szedniük és utána azt elkezdtük kimagozni
és vasárnap meg meggy lekvárt főzőtt és szörpöt csinált...
hát eléggé fárasztó a magozás.
szombaton senki nem segített apának csak én,de másnap reggel
már az anyja és apja is segített és én is beálltam később...
és így magoztuk vasárnap 1ig.közbe apa meg folyamatosan darálta
és főzte be a lekvárt...
írtó sok lekvár is lett,de a szörp mégtöbb sztem...kb 30 liter szörpöt
sikrült csinálnia.
most 3napig dunsztolódik és utána alig várom,h mergkóstolhassam,m
a lekvár melegen fincsi volt,így gondolom utána is az lesz...

Kép
Kép
csibe83

tike!
hogy vagytok??

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Ne haragudjatok, tényleg nem akartam senkiben sem erősíteni sem a félelmeket, sem a vágyakat :roll: :oops: :oops: . Ilyen zseniálisan tudok vígsztalni :twisted: :lol: :lol: .
De tényleg ezeket érzem én is, pedig hol van még nálunk a vége... :roll:

Csibe!

És adtok el belőle? :roll: Olyan jól hangzik :P . Anyukám szokott csinálni sárgabarackdzsemet, vagyis az inkább vmi isteni gyümölcsesszencia. :lol: De idén még nem csinált, majd befenyítem. Botonddal fogok rá hatni :twisted: :lol: :lol: .

Húú, de várom a híreket :roll: :P .
Addig tippelgessünk:
K-P Anna, 3460g, 53 cm :wink: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!
Nagyon rendes párod van, komolyan mondom! Az egyik kedvencem a meggylekvár, én is szoktam csinálni, de tavalyról még maradt, hogy idén nem főzök.

Pocok!
Sokat gondolok rád, pláne, hogy helyismerettel is rendelkezem, hisz én is ott szültem! Elgondoltam, hogy melyik szülőszobán készíthetnek elő, Te is kapsz-e beöntést, ki köti be az infúziót, ki adja a spinált stb. :lol: :lol: :lol: És hogy tiedapa ugyanabból az ablakból fogja nézni a szülésedet, mint enyémapa! (azért a mai nap további eseményeiért nem irigyellek, de hamar túl leszel rajta)

Petra éjjel belázasodott megint, de reggel megint tök láztalan volt. Most anyukámnál van, én meg a melóhelyemen, gondolhatjátok, hogy mekkora elánnal vetem bele magam a munkába... :roll: :roll:
Délután viszem az orvoshoz, majd meglátjuk, hogy mit mond.

A nő jelentkezett, vasárnaptól vasárnapig tudnak szállást biztosítani. Szerdáig kell fixet mondanunk. :roll:

Mindenkinek köszönjük még egyszer a köszöntéseket!!!

Kép
katy76

Katy!

Te csaszihoz kaptál beöntést? :shock: Miért?
Én sima szüléshez tuti kértem volna, de csaszinál eszembe sem jutott, hogy kellhet (dehülyeszó :lol: ).

Na, és egy "feladvány":
Tegnap este a kádban arra a következtetésre jutottam, hogy minden (maradék) aktív fórumozó gyerekének a nevében van vmi közös vonás. Na, mi aaaz?! :roll: :lol:

És a posokgyerekre is tessék tippelni. Micsoda mentalitás ez?! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
hát most megfogtál...
lövésem sincs,így a háttérből figyelem a tippeket és várom a megfejtést...

Kép
Kép
csibe83

3370gramm,55centi a tippem

Kép
Kép
csibe83

Tipp:
Bori, 3540g, 54 cm.

Közös vonásra nincs tippem, nagyon korán keltem ehhez! :lol: :lol: :lol: :lol: Ráérő kismamák! Tessék helyettem is gondolkodni!!!! :lol:

Dodi!
Kaptam beöntést, de abszolút kibírható volt. De pl. a tesóm is a MÁV-ban szült, de ő nem kapott (meggyőzte a szülésznőt, hogy ő reggel magától úgy, de úgy kitisztult, hogy semmi szüksége a beöntésre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nemakarokdolgozniiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
katy76

Dodi!
Először arra gondoltam, hogy az a közös, hogy 2 szótagú minden név, de a Kiara erre rácáfol, úgyhogy passz...

Kép
katy76

katy!
nem irigyellek...

Kép
Kép
csibe83

Kispocok : Nagyon szurkolok , hogy minden könnyen menjen , de gondolom már túl is vagy rajta. Várom , hogy írjon valaki vmi hírt Rólatok, hogy gratulálhassak. :wink:

Kép
ikoka7

Na nézd csak! Az elveszett bárányka jelentkezett!!! :D
Ikoka!
Mi újság van veletek? Jöhetnél picit sűrűbben is! :wink: Vagy szülni kell valakinek ahhoz, hogy bejelentkezz?? Mert akkor most jó periódusban vagy, mert majd' minden hónapban szül valaki! :lol: :lol:

Kép
katy76

A tippeket feljegyeztem :lol: .
Mi 7-re mentünk, és Botondot pontban 10:30-kor emelték ki, de engem hagytak vajúdni, mert ugye spontán beindult. Szóval sztem már babáznak :P :D :D .

Katy!

Nem a szótagok :P . De remélem nem néztem be a dolgot (mármint nem feledkeztem el senkiről), mert az égés lesz :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Mindenkinek mássalhangzóval kezdődik a neve?? :oops: :oops: :oops:
vagy még a mags és mélyhangokra tudok gondolni...

Kép
Kép
csibe83

Jöttem én is tippelni.... :)

nagyon remélem,hogy Anna lesz a kiscsaj :oops: és kb.: 4300gr és 58 cm :shock: :D

én már úúúúgy izgulok!!!!!

mokibuci

illetve leTT.........

mokibuci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok !

Katy : :oops: :D , jó , de akkor Te is állj be a sorba.
Köszönöm jól vagyunk, épp most aludt el Zsombi. Az apropó inkább az, hogy itthon vagyok már lassan 2 hete. Nem tudok dolgozni, csak néha délutánonként, most csak a meglévő ügyeimmel foglalkozom.
Sajna a csajról , aki eddig Zsombira vigyázott kiderült, hogy egy idióta. Szó szerint. Furán viselkedett már pár hónapja, de csak bedepizett, gondoltam. Szerencsére Zs.-ra szépen vigyázott , gondoskodott róla, amíg ott volt, játszott vele és vigyázott rá, de olyan dolgai lettek mostanában , hogy ihaj-csuhaj, pláne , amik kiderültek. Csajok !!! Nagyon gondoljátok meg , hogy kire bízzátok a gyereketeket !!! Mi is csak bölcsibe fogjuk mostmár adni, mert az eddig jól működő emberismeretem , most csődöt mondott.

Petrának jobbulást !!! És nagyon Boldog születésnapot, utólag !!!

Sziasztok többiek ! :roll:

Kép
ikoka7

Csibe!

A msh-s kezdőbetű is igaz, de ennél azért "bonyolultabb" dolog, viszont nem ennyire nyelvtanos :wink: .

Mokibuci!

Nem láttad Pocok pocakját... :lol: . Ekkora Botond volt, és nekem ormótlan bojlerhasam volt, Pocoknak meg még pénteken is tök szép formás csinipocija volt :wink: . De aztán lesz nagy csodálkozás, ha a te tipped nyer :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Amúgy ki várja az SMS-t :roll: ? Mindenki? Vagy senki? :lol: Szóval majd írnak ide? Vagymivan? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

ikoka!
szia!!!
de jó,h visszatértél...remélem már maradsz is,legalább napi bejelentkezés
szinten...
leírható,h mi volt a baj a szitterrel??

azt nem is írtam,h amikor terhes voltam még,akkor úgy voltam vele,h
Kiarával is túléltem cumi nélkül az első 3 hónapot,m nem szerette,akkor
most is túl fogom,de azért vettem egy cumit hátha és milyen jól tettem,
m öcsi "szereti" a cumit és így nem őrülök meg teljesen...
simán azzal alszik el és megnyugtatja és ha elaludt és kiesik a szájából,
akkor nem kel fel miatta szerencsére...
na meg 3 napig nyoma se volt a hasfájásnak,erre tegnap újra előjött és
meg is kellett szegényt szélcsöveznem...tuti,h én ettem valami olyat amit nem
kellett volna csak azt nem tudom mi lehetett,m nagyon odafigyelek,h
ne fájjon a hasa...

Dodi!
majd viszek valamikor kóstolót,ha gondolod a lekvárból...
na meg a szörpiből is...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
én várom,de nem hiszem,h nekem küldené :roll:

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Hú, de fitt vagy :shock: :lol: ! Én 6:30-kor keltem, de jóól vissza is feküdtem, 8:30-kor keltem ki az ágyból, reggeliztünk, festettünk, Botond kiment, anya gépezett, csináltam ebédet 25 perc alatt, és mindjárt megyek aludni :oops: :lol: .

Na jó, akkor én bevállalom a Katát tippnek, bár nem hiszem, hogy az lett, de nekem nagyon bejön, és legyen már arra is szavazat :wink: :lol: .

Ikoka!

Húúúha, ezt kifejthetnéd, mert nagyon felcsigáztál :shock: :roll: .
Én amúgy egészen addig nem hagynám a gyereket "idegenre" (szóval aki nem közvetlen rokon, akivel napi kapcsolatban vagyunk, vagy mondjuk közeli, ezer éves barát, keresztszülő...stb.), amíg nem beszél rendesen a gyerek. Akkor ki tudod kérdezni, el tudja mesélni mi volt. Az, amennyit most Botond el tud mesélni a napjáról, még vázlatnak is gyenge :lol: .
Hála Istennek nálunk vannak páran, akikre simán rá merem bízni Botondot: anyu, keresztszülők (- rájuk bármikor, bármeddig), sógorom, anyósom (- rájuk meg ugyan kisebb fentartásokkal, de az sem Botond testi v. szellemi épsége miatt!), meg a szomszéd családra, ott van két nagyobb gyerek (8-5 évesek), és mind imádják Botondot, szóval pár órár játszani rájuk is szívesen otthagyom, bár erre alig volt példa. De onnan a srác apa gyerekkori barátja, szóval ők sem ismeretlenek, ezer éves barátok.
Viszont tökre megértem a dilemmát, ha nincs senki, aki bevethető :? . Apa ráadásul ebben nálam parásabb, ő sose hagyná ott az említetteken kívül másnál.

Botond ma délelőtt telefonált (noymkodta a vezetékest):
- Kit hívsz? Mamikát?
- Nem.
- Akkor? Kit?
- Kit. (Bólogat)
:lol: :lol: :lol:
- Babát.
- Milyen babát? Andor babát?
- Ne-nem. Lili babát.
- Tényleg? Lilibabát? És mit csinál?
- Nem Lili baba. Zékényka!
(Megzabááááltam, ahogy mondta! :lol: :lol: :lol: )
- Hm..hol Zékényka?
- Zétény otthon van anyukájával.
- (nyöszörgés)...Zékénykaaaa, Zékénykaaaa....(nyöszörgés)
:lol: :lol: :lol:

Asszem nagyon érik a babatali :roll: :lol: :lol: :lol: .

Ja, kisfiam új hobbija, hogy ha kettesben megyünk kocsival, akkor utánozza, ahogy telefonálni szoktam :shock: :lol: :lol: . Leírva nem tudom visszaadni, de becarás édes, ahogy karattyol (elvéve egy-egy érthető szó), néha megáll, hallgat, közli, hogy "ahhha" tipikus hangsúllal, majd hadar megint, megint megáll...stb. nagyon vicces :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

A cumi sztem is nagy királyság :oops: :lol: :lol: . Én sem fogom erőltetni, de nem leszek morcos, ha rákap a kicsi :wink: :lol: .
Botondnál nem szerettem volna, de ott szükséges lett :( . (Cicizni akart - nem enni - de dőlt a tejem olyankor is a szájába, és ettől megfájdult a pocakja. Ahogy bevezettük a cumit, kiélhette a plusz szopási kényszerét, és nem fájt a pocakja sem :wink: ). De nekünk sose okozott fejfájást a cumi, sőőőt, úgyhogy megbarátkoztunk :lol: .
Arra figyeljetek, hogy később se cumival aludjon! Ahogy elalszik, egyből vegyétek ki a cumiját, mert most még nem zavarja, később viszont zavarná, megszokná, hogy bentvan, aztán meg jön az éjszakai cumivadászat :twisted: . Mi is mindig kivettük (mondjuk mi azért, hogy addig se "deformálja" a száját), így megszokta, hogy nem azzal alszik, és a mai napig kiköpi, ahogy elaludt. Az meg, hogy napota 2x10 percig a szájában van, nem idő sztem, napközben meg dugdossuk, és csak akkor kap, ha kéri (olyankor mindig fáradt már, vagy morcos, és rá kel gyújtania :lol: :lol: :lol: ), magától amúgy nagyon ritkán jut eszébe, ha nincs szem előtt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bár szerintem is esélyesebb az Anna vagy a Bori, de szavazok egyet a Dórára, az se maradjon "szavazatlan" :roll:

Súlya :arrow: 3490 g és 55 cm 8)

Sms-t nem ígért nekem, de én ijesztgettem hogy délután felhívom és végül is nem tiltakozott ellene :roll: :roll:

Zékénykát (:D) agyonvágom épp most trancsírozott magára négy darab barackot :x

Babástali jó lenne, Zétény is Bibizik minden nap :roll:

Dodi!
Ne hülyülj, én arra céloztam csak hogy olyan szépen írtál, ez jófajta meghatódás volt :roll:

NA lépek, mert ma nálunk gigabuli lesz és még szalad a ház.... ráadásul énUram már kész a menüvel, csak én láb-lógatok itt :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi :

Mindig is visszahúzódó csaj volt, 30 éves, van egy 8 éves kislánya, aki nagyon szépen , okosan van nevelve. Elvált, összejött egy pasival, abból a házból , ahol mi laktunk. 3 éve vannak együtt, innen a mi ismeretségünk is. Amikor pocakos voltam, többször beszélgettünk, mindig otthon volt, állítólag nem talált munkát. Bár én erre már akkor is azt mondtam, hogy csak az nem talál, aki nem akar.
Na mindegy is. Zsombira a költözésünk alatt vigyázott először, Ő ajánlotta fel, de ráláttam az eseményekre. Tök jól elvoltak, játszottak, Zs. el sem akart jönni.
Aztán kössük össze a kellemeset a hasznossal alapon elvállalta Zs.-t, így én is tudok dolgozni, Ő meg keres egy kis pénzt , amíg nem talál munkát. Teljesen elégedett voltam vele, Zsombi nagyon jól érezte vele magát. Párszor érkeztem váratlanul, hallgatóztam kint ( földszinti lakás ).
Valamikor télen kezdődtek a furcsaságok : Zs. eltépett egy kétezrest, de kérésemre nem adta ide, mert már rápakolt mindent a kukában :roll: , megrugdosta a metróellenőr, folyamatos problémák a volt pár nemfizetése miatt, betörés náluk, nuku tanú .
Rosszul lett a lánya Anyák napi ünnepségén május végén tartották. :arrow: kórház, nyugtatókat írtak fel neki, amit ez a dilaj szedett is. Zsombi már nem ment ! Napi 20 és 40 közötti telefonhívás nekem, beszélgetés a semmiről sokáig.
2 hete szombat ismét betörés : sztori ugyanaz, kopogtattak , nem kérdezte meg ki az, kinyitotta , leütötték, lakás széttúrva, 19e forint eltűnt. Na ezt már a párja sem vette be. Rendőrség, helyszínelés, kórház, én elvittem a kislányát , itt aludt. Éééés délután mikor beszéltem a pasijával olyan dolgok derültek ki, hogy még most is fogom a fejem : állítólag én nem fizetek január óta , mert belekezdtem vmi vállalkozásba, bebuktam egy rakás pénzt, én párom nem tudja , muszáj dolgoznom, de nem keresek, Párom bánt, szar a kapcsolatunk, januárban kértem tőle 10ezret abortuszra....................................ja és talált a pasija egy röviditalt meg egy sört , amit állítólag tőlem vett el, mert iszom. Boáááááá !
Azóta is volt sztori , de természetesen a pasija már nekem hisz, hiszen ebből semmmmmmi nem igaz.
Most pénteken pedig öngyilok akart lenni, illetve ez csak figyelemfelkeltés, tök jól megszervezett mindent, pasija engem hívott, hogy nézzek már át , mert nem veszi fel a telefont. Én persze már nem beszéltem vele 2 hete, de Zs. cuccai még ott voltak. Átmentem és nyomhattam be az ablakot, ugorhattam be, mentő, félhulla csaj a földön. Na szóval végem van , mint a botnak.

Tehát így összegezve kiderült, hogy egy alkoholista szocio- és pszichopatára bíztam a gyerekemet, aki úgy tud mesélni, hogy Benedek Elek kutyafüle hozzá képest. Ehhez képest én egy csendes , visszahúzódó, tiszta lakásban élő aranyos , kedves nőt ismertem meg, aki nagyon jól neveli a kislányát. Legszívesebben megrugdosnám.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Kép
ikoka7

Csibe!

Ja, és tudod, erre mondják:
"Mielőtt gyerekeim születtek, voltan nevelési elveim. Most gyerekeim vannak." :twisted: :lol: :lol: .

Mondjuk ez azért nálunk nagyon kevés dologban igaz, mert elég határozott elképzeléseim/ink vannak bizonyos dolgokról :twisted: . De pl. tegnap bizony letöltöttem a Dóra összes részét, mert Botondot más mese nem érdekli, csak ez elé ül le, így ha nem tudok rá kint figyelni, vagy vmi miatt szükségem van 20 percre, akkor ezt be tudom vetni :oops: . A kert nálunk óriási aduász, na meg az is, hogy elvan egyedül, szinte bármeddig...de ezt a mesét nem is bánom, ha nézi néha, mert tényleg tanult belőle már egy csomó dolgot :shock: :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Akkor jóvanakkor, jófajta meghatódást szívesen vállalok 8) :lol: :lol: .

Babatali sztem mehetne az Elevenparkba, (a dunakesziset még mindig nem láttuk mi sem :oops: ), vagy vmi gyerekprogram :wink: .
Kpoaszi- és tsai nekem annyira nem jönnek be ennyi gyerekkel, mert nehéz őket lokalizálni, és enyémgyerek már ősszel a Dunába vágyott, nemhogy most :twisted: :lol: . Bár azóta lett némi félelemérzete hála Istennek, de nekem meg pocakom :roll: :lol: :lol: .
Ja, és a papucsért is be kell majd ugranunk :twisted: :lol: :lol: :wink:

Gigabuli, hétfőn?! Ti tényleg egész nyáron nyaraltok, nem csak képletesen? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikoka!

Anyáááááám :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Az ziher, hogy ezzel a nőcivel komoly gondok vannak! :( Még szerencse, hogy időben abbahagyta a pesztrálást :roll: . Nem hiszem, hogy a korábbi kép totál vetítés lett volna, inkább idő közben változhatott meg! A szenvedélybetegségek akár hetek alatt kifordítják magukból az embereket :( :evil: . Már az irományod felénél biztos voltam benne, hogy vmi ilyesmi lehet, de nem gondoltam, hogy ennyire brutál a helyzet :shock: :evil: .
Húúú, nem csodálkozom az indulataidon, én is megrángatnám szívem szerint, hogy te rábízod életed értelmét...ő meg... :evil: :evil: :evil: . És én még elég Buddha típus vagyok, apa biztos nem tudott volna uralkodni magán, ha a fiáról van szó :twisted: . Na meg, hogy rólad ilyeneket kitalál :evil: :evil: :evil: . Kellett ez neked, mint púp a hátadra :? :( .

Ez a nő beteg, segíteni kell neki, de ne vedd nagyon a nyakadba a gondjait, mert téged is hazavág! Megvannak erre a megfelelő emberek, meg helyek...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:
valóban nem láttam Pocok pociját :oops: de láttam én már naaagyon pici hasból naaaagyon nagy babát :D

jajjjj de mááááár miért nincs semmi hír........

mokibuci

Dodi : nem , nem akarom ezt a nyakamba venni, Isten ments. Nem is tartottam vele már a kapcsolatot, mert mint írtam megtépem, megrugdosom, vagy csak simán kinyírom, de mivel tisztában vagyok a helyzettel, tudom már, hogy beteg én is azt szorgalmaztam, hogy mielőbb kapjon vmi segítséget. Komoly orvosi segítséget. Múlt héten az ominózus biliborogató hétvége után felhívott és elmondta, hogy mennyire restelli és sajnálja. Meghallgattam , letettem a telefont. De az öngyilok sztorinál kiderült, hogy nem vallotta be 100%osan Párjának , hogy minden hazugság volt, hanem kicsit szépített rajta és folytatta. Az eszem megáll, hogy milyen idióta.
Na nem is foglalkozom vele. Itthon vagyok és élvezem a Kisfiammal töltött időt.

Olyan kíváncsi vagyok már, hogy mi van Pocokékkal. Szeretnék én is tippelni : Bori Anna 3680 gr 56 cm

Kép
ikoka7

Na jó, nem várok tovább, mert nem lesz időm aludni :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Botond felkelt :twisted: .

Pocok ilyet nem ér csinálni! :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Munkaidő alatt ennyit még soha nem lógtam Babaneten! Pocok!! Várjuk a babahíreket!!!!! :wink:

Kép
katy76

Mingyá' beülök a kocsiba, és odamegyek, lefotózom én azt a gyereket :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?