Már gondoltam a múltkor is arra, hogy a saját nevem alatt kellen szerepelnem. Kicsit babonás vagyok és arra gondoltam, hogy új lappal kezdek, a saját énemmel, hátha akkor nagyobb lesz a sikerem.
Ahogy neked jobb Ildó:Ez is jól hangzik.Nézelődök és rájöttem nekem tetszenek a fa járókák.Főleg ami összecsukható!Szerintem ilyen nektek is kell majd Benó ha majd fordulnak,másznak a babák.
Nekem meg a kutyu miatt is muszáj lesz.
Lányok, bocsi, de nekem ez gyanús, hogy Edina nem jött. Vagy beteg és rosszabbul lett, vagy nem tudott neki mit mondani a doki. Talán még korai és nem látott semmit.
köszi visszaolvastam aranyosak vagytok én is mosogattam hiszen vacsi után vagyunk a párom sajna nem orvos de lehetne egy jó szülész-nőgyógyász
benó te sem számomra ismerős még biztos nem taliztunk pedig egy helyen lakunk igaz én a hága utcába te merre felé bocs ha kérdeztem már az agyamat eszik a gyermekeim.
az én kolléganőm(vagyis csak volt) a mellettünk lévő bérházba lakik(még az erkélyük is felénk néz,ő a 8.-on én a 7.-en)és kb nyár óta nem láttam.Akkor is csak kocsiból intettünk egymásnak.Szerintem azt se tudja,hogy babát várok.Na majd ha meglát babakocsival!!!
nagyon jó dolog igaz nem tudom milyen csak egy babával terhes lenni és azt hiszem nem is fogom megtudni de aztán lehet hogy 5év múlva bevállaok egy negyediket én is 2fiút és 1lányt szeretnék de a legjobban azt hogy egészségesek legyenek és sokáig a hasamba lehessenek tényleg nincsen tippetek hogyehetném meg ezt
bocsi lányok már félre írok azt hiszem megyek aludni és mindenkinek jó éjszakát kívánok aki megy dolgozni akkor kevés munkát holnap jövök muzsukával mi van ma nem hallodtam róla de lehet hogy én olvastam felületesen