A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mit művelek????Gratulálok!!!
Vendég

Hello Mia!

Ha borsodban élnél itt még a nagy pocisoknak sem adják át a helyet akkora bunkók az emberek :( :( :(

Kép
trzsike

mia:gratula a tököshöz!Rendesek voltak,hogy így megoldották a mozit.Kép lesz?

Nekem ez már gyanús,hogy ennyi fiú születik júniusban!
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok most már a sajátomra!

Kép
melike

Én remélhetőleg holnap meg tudom majd kukkolni hogy mi van ott :D

Kép
trzsike

Régiek az mondták háború lesz ha sok fiú születik :wink:
Jó nagy hülyeség
Vendég

Zsike hidd el bunkókért nem kell borsodig menni :D
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is, de annyira szürke idő van, egész nap szunyáltam meg pihiztem, nem volt kedvem a gép előtt ülni.

Üdv az újaknak, Zsike és Ewi!! :D :D

Mia: gratula a fiúhoz, szép név a Milán!! :D

Nagyon kíváncsi vagyok akiknek még nem tudjuk hogy mi lesz.... kellenének a lányok a fiainknak :) :wink:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!!

Rég írtam ide hozzátok, de mindig elolvasok mindent :D Én ilyen zúgolvasó lettem :oops: :oops:
De nagyon jó titeket olvasni is. Erről biztosíthatok mindenkit:))
És sok okosat tudok meg tőletek. Mivel én júni végére vagyok kiírva így mire pl. nekem megvolt az AFP-m addigra mindenki túl volt ezen a témán:) Szval tőletek szinte mindent megtudtam már ami érdekelt:)

Most azért írok, mert hétfőn voltam uh-n és nagyon úgy néz ki (kb 99 %), hogy lány lesz a baba:) Most estünk neki a neveknek:)
Uh-s nő azt mondta, hogy szinte majdnem biztosra mondja, hogy lány. Szval kérnék én is rózsaszín cumikát:)
Remélem ez már nem fog változni, mert már nagyon beleéltem magam az elmúlt 3 nap alatt :lol: :lol:

A másik, hogy a Margitban mondta a nővérke, hogy júniusban én már tutira ott fogok szülni, mert most állítják vissza az újszülött osztályt. Hurrá, hurrá

na most megyek is tovább
mindenkinek további szép napot

Kép
mumin

Sziasztok!
Üdv az újaknak és örülök, hogy mindenkinek okés volt az UH.

Mumin: gratula a kiscsajhoz! Épp itt az ideje, hogy jöjjenek a lányok, mert mostmár tényleg furcsa a sok kuki! :D

Bár átolvasok az április-május topikba, és ott sokkal több a kislány, mint fiúcska.

Az elmúlt 2 napban megvettem két nagyon fontos dolgot a babának: játszószőnyeget és forgót a kiságy fölé! Úgy örülök nekik!!! Majd rakok fel képet.

A hasam szerencsére nem fájt és görcsölt azóta a múltkori éjszaka óta, de tegnap még elég paráztam. Utánaolvastam a vakbél-dolognak is, de azt kizártam. Szerintem azok a szalagok nyúlhattak éppen. A lényeg, hogy minden oké, jól vagyunk.

Bárány: gartula a somlóihoz!! :wink: :D

Orsi: holnap mész 4D-re?? Kérjük majd a fotót!!

almaani
Kép
almaani

Kép Kép

almaani
Kép
almaani

almaani:nagyon aranyosak a játékok.(a kisbaba is) :D

Kép
melike

buci:köszi,jelöltelek.

Kép
melike

Almaani nagyon jók!
Pont ilyeneket vettél?
Mennyibe kerültek..a szőnyeget naggyából tudom 7-8E szokott lenni..
De az ágy fölé akasztósról fogalmam sincs
Vendég

Láttam Pandácska babáját!!!!
Gyönyörű napbarnított bőrű hajasbaba!!!
Vendég

Sziasztok!

Almaani!
Én is ugyanezt a forgót vettem a Brendonban!Szerintem nagyon szép! :D Azt hiszem,az utazóágyunk is egyforma (Corás)! :D :wink:

Én holnap este megyek 4D-s UH-ra! Nagyon szeretném ,ha megerősítenének abban,hogy lányom lesz!!!!!!!!!!! :D :wink:

Kép
orsitigris

Csajok! a Plussba 14.étöl utazoágy leárazva lesz 7000ft.

Kata&Milán

oszman777

Mindkettőt a februári Brendon akcióban vettük, mindkettő 8.900.- volt, 15.000.- helyett. :shock: Volt ajándékutalványunk, amit a múltkor kaptunk, azt váltogatjuk be, de úgy örültem, hogy ezek voltak leakciózva, mert az eredeti árat nagyon durvának találom. Ugyanilyenek, már összeraktuk és TÉNYLEG szuper! Mindenképpen olyat szerettem volna, ami élénk színű, nem pedig pasztel, mert úgy tudom, az jobban felkelti a baba figyelmét. nekünk mindenesetre nagyon bejön! :lol:

Orsi: drukkolok, hogy kiscsaj legyen!!! :wink: Mi is lesz a neve?

almaani
Kép
almaani

Almaani tényleg nagyon szépek!
Amit Osszman ajánlott ott is tök jó dolgok vannak és az autós ülések olyan olcsók...
Ha tudtok még bármilyen babaáruházról akkor linkeljétek be légyszi mert olyan jó nézegetni!4
És addig sem olvasgatok :wink:
Vendég

Hali!

Na, megrendeltem a menyecskeruhámat, nagyon szép lesz. Egy számmal nagyobbat kért nekem a csajszi, aztán majd annyira varrja be nekem amennyire kell! :) Olyan furi! Nekem soha nem volt gondom a ruhák bőségével... inkább a hosszúságával, most meg mit össze kínlódok! :?

Ismét felpróbáltam a menyasszonyi ruhámat, az itthon van, megvettem még decemberben (én kis naív!). Hát, még jó, de nagyon necc! :roll:
Annyira rendes volt a csaj a kölcsönzőben. Azt mondta hogy még 1 héttel előtte is szólhatok és elvisz magával a nagykerbe és keresünk nekem másikat. Így azért kicsit nyugodtabb vagyok!

[quote]H írta:a borsodban élnél itt még a nagy pocisoknak sem adják át a helyet akkora bunkók az emberek

Zsike - biztosíthatlak róla, hogy itt a fővárosban sokkal nagyobb dürhők élnek mint Borsodban. (Persze tisztelet a kivételnek...)
Én már csak tudom, 21 évig éltem ott, a maradék 5-öt pedig már itt, Pesten.
Orsi - de jó neked hogy holnap megkukkolod a kis lurkódat! Szorítok hogy csajszi legyen, bár majdnem mindenkinek más lett mint amire számított! :wink:

Mumin - Örülök hogy gyarapítod a csajosok klubbját!! :D És gratulálok!!! Majd írd meg hogy melyik név mellett döntöttetek, kíváncsi vagyok!

Mia - nektek is gratula!! Biztos nagyon megható lehetett... Hm... :D Már én is úgy mennék! :)
Vendég

wera! Szeretnék tőled kérdezni valamit?
De ne vedd sértésnek.
Egy menyasszonyi ruhát mi értelme megvenni? Utána mit csinálsz vele? :wink: Sok sok évekig rakosgatod a szekrénybe? Szoval nem értem. Vagy ez a divat h.nem kölcsönöznek mostanság,hanem vesznek.Nem tudom,ezért kérdezlek.

Mai menü:
Babgulyás,(amit a párom csinált,isteni)
Tejszines halfilé.(amit a tévébe reklámoztak az a taskos maggi porbol+tejszin össze kavarni,sütöbe kell megsütni) Fini :wink:

Holnapi menü: Brassoi.

Kata&Milán

oszman777

Nem, nem divatból vettem meg a ruhámat, hanem találtam vidéken egy olyan kölcsönzőt, ahol nagy leárazás volt és 40ezerért meg tudtam venni egy vadiúj ruhát, ráadásul pont olyat amit szerettem volna. Nem valószínű hogy megtartom. Ha lagzi után kitisztíttatom még 40-ért simán el tudom adni akkor is! Egyébként itt Pesten a kölcsönzés is 100 körül van, úgyhogy még ha megtartanám akkor se veszítettem volna rajta.
Vendég

Sziasztok!

Zsike, Ewi - üdv közöttünk!

Mia - gratulálok a kisfiúhoz!

Mumin - neked is gratulálok a kislányhoz!

Almaani - szép játékokat vettél, már én is nézegettem ezeket.

Oszman - tudom, Werát kérdezted, de én is megvettem a menyasszonyi ruhámat, annyi lett volna a kölcsönzés is, mint a bérlet. Én ugyan Debrecenben vettem. Egyébként az enyém két részes volt és át lesz alakítva estélyivé, bár a fűzőjéhez már varrattunk egy szoknyát, de még nem volt alkalmam viselni a pocakosodás miatt. Talán majd később. Szóval szerintem is lehet praktikus a vétel.

Csajok, mostanság ezzel a kisággyal szemezek, mit szóltok?

[/img] Kép

Átalakítható ifjúsági heverővé.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Hú,megint jó sokat írtatok!

Mia! Gratula a kispasihoz! Mire számítottatok?

Mumin! Neked gratula a kiscsajszihoz!

Nagyon szépek amiket vettetek,néztetek,lassan tényleg mehetünk mindent megvenni!
De jó lesz!

Holnapra megy a drukk az uh-ra!

Nekem is minden rendben volt a dr.-nél!
Volt vizsgálat:méhszáj zárva!
Uh: most nem méricskélt,csak a szívét nézte-minden oké!
Magne B6 marad 4X2,Napi 1 Maltofer fol,2 naponta Ca-pezsgő és 2 naponta 1 Elevit!
Mondta,hogy ha bármi van hívjam,a legapróbb dologgal is ha úgy érzem!
Kérdeztem a Sexet,merthát ugye most a haskeményedés miatt nem mertünk,azt mondta ha őt kérdezem 3X1 kötelező!
Megkérdeztem a szülésről is,vállalja,de a többit még ráérünk megbeszélni azt mondta!
Mondtam,hogy jó csak már szeretném biztonságba tudni magunkat!
Kérdeztem erről az orvosválasztásról is,hogy mi igaz abból,hogy a választott orvos nem megy be,vagy tervezett császár?
Azt mondta hogy elvileg ha rendelési időből megy el akkor neki ezt meg kell fizetni,de ne izguljak,ha felhívják,hogy várom,akkor ő mindent itthagy és ott lesz!
Olyan megnyugtató volt,tök rendi!
Na mostmár megyek pupuzni,mert hulla vagyok!
Holnap jövök!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Csajok!! Most jutott eszem h.rákérdezzek,mert holnap meg kell vennem. :D
Ti miket szedtek?? :lol:
Én ELEVIT+JODID+FERRO FOR GAMMA+PORCERŐT A FORGOM MIATT.
Multhéten tanácsadáson a védőnő azt mondta szednem kell 20hetes kortol,Csonterősitő tabletát,mert kell a baba csontozata miatt.
Két lehetőség van: TOVITA vagy CALCIVID.
Vajon melyiket vegyem? Én rátok hallgatok. :wink:
Ti szedtek már ilyet? Jo éjt mindenkinek!! Holnap talizunk!!

Kata&Milán

oszman777

Mia
Üdv a fiús mamik táborában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oszman
:roll:
Ennyi bogyó felér már egy ebéddel... :wink:

Amit én szedek (ha el nem felejtem bevenni :oops: )
DM-s multivitamin, Béres MG+B6, Maltofer Fol...

Ha szeded a porcerősítőt, akkor szerintem felesleges mellette a Tovita, a Calcivid... inkább egyél sok sajtot!

Mumin
:lol:
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Hát én nem szedek semmit :oops: :oops:
Marha jó de nekem sem a védőnő sem az orvos nem mondott semmit :twisted: :twisted: :twisted:
Elevitet nem rég hagytam abba...
És néha néha (magamtól) veszek be egy magne b-t.
Akkor az én csontjaimmal mi lesz???
Tovita calcivit mike ezek???????

Mankabi ágy nekem nagyon tetszik!

Esküvői ruha nekem nem volt.(egyszer sem).
Orsy-ból egy fehér nadrág megy egy fölső :oops:
Vendég

jó reggelt, kösz a sok gratut. :)

ibm: mivel 2-3 gyerkőcöt szeretnénk, mindegy volt, hogy fiú-e vagy lány, és próbáltuk nem beleélni magunkat egyik lehetőségbe sem, bár múltkor már azt mondta a doki, hogy TALÁN inkább lány, mint fiú... azért nem rohantam rózsaszín rucikért, és nem is szólítottuk Szófiának, biztos ami biztos. tutira látni akartam a kukiját én is, mielőtt bármit is komolyan gondolok. :D de talán jobb is így, hogy a "nagyfiam" majd vigyázhat a hugaira. :)

mennyi mindent szedtek... én semmit nem szedek, csak napi 3 narancsot, minden nap 1 joghurt + tejtermékek + séta + torna. ez gáz?? igaz nem is keményedek, nem fáj semmim, normálisan járok wc-re... és +7 kg-nál tartok.

mia_snow

Bari - a tovita és a calcivit kalciumos vitaminok, és nem árt valamelyiket szedni annak érdekében hogy ne minket csapoljanak le a bébik ha épp a csontjaikat erősítik. Én mondjuk csak Gravidát szedek + néha-néha egy magne B6-ot, szerintem ennyi elég. És hát nem árt változatosan és jó kajákat enni.
Vendég

Mia - igen, ami sok, az sok. Normális étkezések mellet szerintem nem igazán van szükség ilyen plusz vitaminokra. A dokik is hajlamosak túlzásokba esni, de tényleg mindenki döntse el maga, hogy mit szed be és mit nem. Én ebben a téli időszakban inkább immunerősítőnek szánom a terhességi vitamint is, tavasszal biztos hogy csökkenteni fogom a napi 1 tabit és növelni a gyümi és zöldségadagomat! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Wera jelöltelek.

Mankabi:szép kiságy nagyon.

Én sem szedek sok vitamint.Az Elevitet lassan abbahagyom és néha veszek be magneB6-ot.

Az esküvői ruháról majd egy kicsit később nyilatkoznék... :oops:

Kép
melike

Sziasztok!

Trzsike, Ewi, üdv itt!!! :lol:
Mia, gratula a kukishoz!!!! :wink:
Mumin, gratula a kislányhoz!!! :wink:
Almaani, nagyon szép játékokat vettetek!!! :shock:
Orsi, drukkolok a kiscsajszihoz!!!!
Mankabi, én is szemeztem ezzel az ággyal, de én végül úgy döntöttem, hogy körben rácsosat veszünk. Ami fix, hogy legyen ágyneműtartója.
Ibm, örülök a jó eredményeknek és a jó híreknek!!! :lol:
Oszman, ennyi bogyó??? :shock: Én elevitet szedek, 3 hónap után 2 naponta szedtem, most az influenzás időszakban mindennap, de megint visszaállok a minden másnapra. +Sok gyümi és zöldség.

Tapasztalt anyukákhoz egy kérdés: Melyik babaápoló termék jó? Gondolok itt olyanokra, hogy Johnson's, Nivea, stb...

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Sziszka, én nem vagyok tapasztalt anyuka, de úgy tudom, hogy először csak olyat ajánlatos használni pl fürdetőből amit a doki ír fel. amúgy meg biztos függ attól is, hogy a babának mi a jó, ugyanúgy pl ahogy nekünk... én csak és kizárólag nivea testápolót használok, semmi mást, pedig egészen biztos, hogy a dove meg a johnson meg a többi is nagyon jók, csak az én bőrömnek a nivea esik a legjobban.

mia_snow

Sziaszka! Tegnap a szülésfelkészítőn erről is szó volt!
Azt mondták popsikrém,fürdetőkrém receptre felírható legyen legalább 2 hónapos koráig!
Neogranormonos popsitörlő nagyon jó és legyen otthon neogranormonos krém vagy bepanthen vagy sudocrem,de ezeket csak akkor használjuk ha kipirosodik,mindennapos használata nem javasolt,mert hozzászokik a bőre és később szart se fog érni!

Mosópor: tökmind1 milyen csak mindig ugyanazt használjuk!
Öblítő: nem kell,de ha akarunk csak Coccolino sensitive,és mindig ezt!
Nagyon sok allergiás baba van!

Hát ezeket mondták ezzel kapcsolatban,aztán úgyis mindenki maga dönti el!

Kép

Kép
ibm

Sziszka
Én az első félévben Petit a gyógyszertári fürdető krémmel mosdattam, a mai napig a gyógyszertári krémet használjuk a popsijára (manapság már nem is nagyon kenem).
Nekünk beválltak a DM-s termékek (pelenka, fürdető)

A Johnsons-ról nagyon rossz véleményeket hallottam... nagyon allergizálhat...

Mosószer, öblítő... amit egyébként is használok
Vendég

Sziasztok!

Mi is felkeltünk és túl vagyunk a reggelin. Most a bundás kenyeret kívántam meg nagyon.

Nekem az orvos csak a 2*2 vasat írta fel, mondta hogyha pocikeményedés van akkor szedjek Magnerot-ot, talán ez a neve, de eddig nem volt rá szükség. Egyébként 2-3 naponta bekapok egy Elevitet. Ennek a szedését abszolút rám bízta.

Én is azt hallottam, hogy a receptre felírtat érdemes használni az elején, vagy ameddig szükség van rá, de szerintem is meghatározó a baba bőre. Öblítő eddig is Sensistiv volt, ezen nem tervezek változtatni.

A szülésfelkészítőt illetve a kismama tornát mikor érdemes elkezdeni?

Ibm - a kórház felkészítőjére jártok? Én kismami tornára akarok járni, mert eddig munkaidőben volt és nem tudtam, illetve a védőnőm szervez az első babájukat váróknak egy 4 alkalmas felkészítést, de az csak húsvét után lesz. Szülésfelkészítésre is szeretnék járni, meg is nézem a kórházunk honlapját.

Wera - te tudsz erről valamit, hogy mi van most a MÁV-ban ezzel kapcsolatban? Néztem a táblázatot és eddig úgy tűnik egy napon szülünk, a legutolsó vizsgálat szerint én is június 10-re vagyok kiírva. Persze tudom, hogy ez nem jelent semmit, úgyis akkor jönnek, amikor ők akarnak! :lol:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Először is:

http://www.jatekfesztival.hu/sajtoanyag.html

Visszaolvasok és reagálok :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Mankabi!

Én is bundáskenyeret reggeliztem! :lol:

Szülésfelkészítőre a védőnőhöz járunk,de nagyon jó,eddig 2X volt.
8 hétig tart!
Múlt héten az anyagi juttatásokról volt szó,most a babakelengyéről meghét amit kérdezünk arra válaszol!
A kórházi anyagot letöltöttem,de oda is beszeretnék nézni!
Bár állítólag ott csak a szülésről beszélnek meg arról a 2 napról amit ott töltesz,ez meg már inkább az itthoni dolgokról szól.
Nagyon hasznos,és olyan jó mikor vonulnak be a kismamik nagyobbná nagyobb hasakkal!
Szülőszobalátogatásra mindenképp szeretnék menni,de azt állítólag a dr.-el kell megbeszélni,hogy mikor mehetsz és ő mutatja meg!

Kép

Kép
ibm

Volt termés, rendesen. :D

Trzsike: üdv közöttünk, csinos kismama vagy :D :wink:

Oszman: nagyon jó a link, amit betettél :D

Bárány: tökéletes eredmény :D :D :D

Ewi: üdv neked is, ha a 20. héten sem tudja biztosra, hogy fiú, akkor az nagy valószínűséggel csajszi :wink: :D

Mia: gratulálok a kukishoz :D

Mumin: jó lenne, ha javítanád a lányok arányát :D :wink:

Almaani: de jóóó, megvettétek a zenélős forgót. :D Ügyik vagytok. Én is nagyon szeretnék játszószőnyeget, de nem láttam még sehol olyan nagyobb méretűt :D

Oszman: babgulyás NYAM-NYAM. 8) Én is Ferro-Folgamma-t szedek, 2*1-et, Elevitet naponta 1-et és a MagneB6-ot, abból 3*2-t

Sziszka: babaápolási termék? Kinél mi válik be. Pl. a Johnson’s-ra a környezetemben sokat panaszkodtak, a Gabira is. De eleinte úgy is a doki ír fel neked termékeket (vagyis nálunk így működik), nagyon érzékeny még ilyenkor a babák bőre. Pl. sógornőm még mindig a gyógyszertári A vitaminos popsikrémet használja (az ikrek 2 évesek), neki csak az vált be. :D

Mankabi: nagyon szép kiságy, nekem nagyon tetszik :D Elvileg a 20. héttől érdemes elkezdeni a szülésfelkészítő tanfolyamot

Ibm: nagyon rendes dokid van :D , 3*1 kötelező szex, ez jó és megnyugtató :oops: :lol:

Mosószer:
Én most a Brendonban vettem direkt babáknak való mosógélt és öblítőt, árban ugyanott van, ahol a többi mosószer

Szívhang:
Lehet, hogy már írtam (nézzétek el, híg az agyam), a múltkori terhesgondozáson nagyon bunkó volt velem a védőnő. Az volt a gond, hogy meg mertem kérdezni, hogy hanyadik héttől nézik a szívhangot itt a terhesgondozáson, erre azt mondta, hogy majd meglátom. :evil: :evil: Még szerencse, hogy előtte mérte meg a vérnyomásomat. :?

Testsúly:
Hát most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki hogy nézett vagy néz ki. Iwiw-en milyen néven lehet elérni benneteket? (jöhet priviben) :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Léptem, megyek egy kicsit sétálni :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilvi de bunkó védőnőd van :shock:
Nálunk 12 héttől néznek szívhangot!
Ha valaki nagyon dagi akkor 16!

Fürdető:sajnos már nem emlékszem,hogy volt :oops: De asszem gyógyszertári azután johnson...
Most meg már nem nézem őket mit művelnek a fürdőben..a kisebb szerintem nem is használ semmit :D :D :D
Ő így óvja a bőrét :D

Séta?Itt esik az eső fúj a szél :twisted:
Vendég

Menü:gombapörkölt nokedli
Vendég

Hamma! Zöldbabfőzi+bélszínroló!

Szilva! Privi ment!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Irtam volna tegnap is de a párom windowst telepített :cry:
wera kérdéseire válaszolva:21 éves vagyok és most várom az első babámat :D Székesfehérváron lakom van egy szakmám ami fodrász szeretem de még nem indult be ezért még bevállaltam egy éretségit ami jövőre lessz most magántanuló vagyok...A párom sokat segít mindenben Jún1-jén fogok szülni és valószinű h kislány lessz de majd még egy 4d-vel megerősítem :lol: Rakok majd fel pocis képet ha felteszi a párom a blotooth-ta gépre sajnos mindent leszedett Amugy sokan azt mondják h elég nagy pocim van mindenképpen igyekszem ma vagy holnap felrakni képeket Amugy mindenkinek kössz az üdvözletet én is mindenkit üzvölök és puszilok :oops:
Kép

KépKép
ewi

Sziasztok!
Jó sokat írtatok! :lol: Próbálok reagálni...

Vitaminok: nekem sem említette se a védőnő, se a doki a csonterősítőt, csak a változatos kajcsizást, tejtermékeket, stb.
MagneB6-ot 2x1-et szedek 2 hete, haskeményedés miatt és azóta nem is keményedek szerencsére. Vasat szedek külön, mert nagyon vérszegény vagyok, és 2-3 naponta egy elevitet.

Gigi: nagyon büszke vagyok a táblázatunkra!!! :D :D

Mankabi: nagyon tetszik a kiságy! Olyan édi a maci belevésve!
Járok heti 2x kismamatornára és a héten kezdem a kismamajógát, abból is kettőt szeretnék hetente. Nekem nagyon hiányzik a mozgás, mert az elmúlt 4 évben én is tartottam edzéseket (taibó és comb-fenék óra), hetente 3-4x, úgyhogy most ez picit hiányzik.
De a kismama tornákat nagyon szeretem, főleg, hogy minden lány, aki odajár, ugyanakkorra van kiírva mint mi, és olyan jókat elbeszélgetünk! :wink: :D
Szülésfelkészítőre február végén kezdek járni, nálunk is 8 alkalmas lesz, a végén klinikai látogatással, apával. :D

Menü: kelkáposzta főzelék, de a bundáskenyérre most felcsigáztatok!!!! :shock:

almaani
Kép
almaani

Gigi köszi az olvasni valót!
1 liter anyatejet 1800ft-ért átvesznek?
Le kéne adni vagy napi 3 ltert :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Én elvileg holnaptól járok szülésfekészítőre és kismamajógára, ha minden oké. Ma megyek dokihoz, megnézi a méhszájat, stb.

Én 2 naponta szedek Elevitet, plusz 100 mg C vitamint az influenza miatt, illetve 3*2 MagneB6-ot, és 3-4 naponta iszom egy kalcium sandozt.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Almaani
Örülök, hogy tetszik :lol: :lol: :lol:
(majd milyn szép lesz a babás táblánk :wink: )
Vendég

Bárány
Én egy csomó tejet leadtam, mikor Petit szoptattam... abból a pénzből vettük meg a kistesó-projekthez szükséges szurikat...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?