A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Szeder, igen, nekem is az tűnt fel, hogy amíg nem fekszem, jó, de ha hanyatt lefekszem, keményedik.Ezért kérdeztem utána!!!
Éjjel oldalt vagy félig hason alszom, és ha felébredek hanyatt fordulok, és már keményedik is.De akkor megvan az oka, hurrá!!!!

Köszi!
Vendég

Sziasztok!
Sajnos még nem olvastam vissza, talán majd holnap lesz rá időm.
Ma voltunk gen. UH-on. Kép
A kisfiúnk.

Minyu! Kékíts légyszi.
Jó éjt.[/img]

Kép
Kép
noni78

Noni: Nagyon édi a babád :D

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Noni,a.m.
Nagy gratula a kisfiúkhoz!!!

Szia Dan!
Boldog babásodást kívánok Neked is.
Akkor igazi kis szerelemgyerek,spontan babátok lesz!!
Petra
Sokáig,kb 2 héten át éreztem olyan „ez akár a baba is lehetne érzést”. Aztán másfél hete már annyira erősen rúg!!! Ez már nem hullámzás,bugyborékolás…ez már olyan egyértelmű rúgás. Nemsokára te is érezni fogod egyértelműen!!!
Sajnálom,hogy a dokidnak rossz napja volt.

Ági
Nekem mindkét alkalommal fiús hasim van/volt!! Ééééés mindkétszer kislányom lesz.
Kocsi jól néz ki….ügyik vagytok ezekkel a licitekkel.

Luca
Örülök,hogy rendben volt az uh-on minden.
holka

Minyu
örülök,hogy pároddal minden rendben. Mérlegelni kell a kockázatot és a haszont...magyarán 5 évig inkább sűrűbben ellenőrizni,hogy idejében lehessen lépni...
Nándi is javulgat,szuper!
holka

hahóó!

noni!
édes a kisfiúd!!! :)

szeder igen, háton nekem is furább!

meg én írtam is sztem régebben hoyg bal oldalt a legjobb a babának, ha úgy alszol. mondjuk tök furi, mert simivel mintha egy kis védôgömb lett volna a hasam, most meg alul a pici, felül a gyomrom vagy nemtom mim, de sokkal jobban kitapintható a kis teste. így néha ha élvezkedni akarok, hátra fekszem kicsit hoyg kalimpáljon nekem 8)

ja mi a helyzet a wiwes dologgal??? lesz fórum? meg kb 3 ember nem jelölt vissza még, én eszter vagyok civilben :) ha ez segít, és zsebike az avatarom...

holnap critical mass, lesz még valaki???? :) mondjuk mi inkább a reggeli millenárisos gyere programos bulira készülünk, bár simi nagyon izgatott és hetek óta arra készül hogy majd ô hoyg fogja a bringáját a levegôbe emelni :lol:

na jóóócak!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok, jó reggelt! :lol:

Noni, nagyon aranyos a fiúcskád!

Minyu, örülök, hogy pároddal minden rendben van!

Tegnap délután nagy vihar volt nálunk, dörgött, villámlott!És rengeteg eső esett, ami jó, mert nem kell locsolni.

Most szépen süt a nap, azt hiszem, a teraszon a hintaágyban lesz a helyem...

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Sziazstok!

Remélem a többség a szabadban tudja tölteni ezt a napot,mert nagyon szépen süt a napocs! :lol: VÉGRE!!!! Hétvégén is jó idővan.

Noni!

Nagyon kis aranyos a fiacskád. Üdv a fiús kismamák között! Gyarapszunk szépen.

Egy másik fórumon az augusztusiaknál 8 lány van és csak 4 fiú. Úgyhogy összességében biztosan ki van egyenlítve a fiúk-lányok aránya! :D :D :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Holka! Köszönöm!
Szép tavaszi napot mindenkinek! Mi moziba(!!!) :twisted: megyünk, mert a kisfiam ilyen gyönyörű időben erre vágyik! Na jó, lehet utána ráveszem egy kis kerti ténykedésre is ezen a szép napon :D .

Kép
dan6

Hello Lanyok!

Jo sokaig nem voltam, de meg mindig rengeteg a melom, sajna csak hetvegen van idom jonni olvasni, irni :cry:

De latom, mar szinesednek a sorok, gratula mindenkinek, aki mar tudja, hogy rozsaszinu vagy kek. Mar mi is nagyon kivancsiak vagyunk, de meg mindig 3 het az uh-ig :roll:

Nagyon jok a babakocsik is, en is sokat filozok rajta, meg nem dontottem. Csak egy vmit, meghozza, hogy tuti3 kereku lesz, mert mult hetvegen egy uzletben vegigprobaltunk egy csomot, es azokat sokkal konnyebb iranyitani.

Honeymoon: amit ti valasztottatok, az nagyon tetszik, leirod, hogy milyen marka? Mi is azokkal a magassagi parameterekkel rendelkezunk, mint ti, igy nalunk is fontos kerdes, hogy jo magasra lehessen allitani a tolokart.

Eszike: en is jeloltem a forumot az iwiw-en :)

Idokozben mar erzem en is a babo mocorgasat, igaz, meg nem rendszeresen, csak neha-neha, de biztos vagyok benne, hogy o az. Sajnos a jelek szerinte en maradtam a kezdeti allapotomban, a hanyas tartja magat, meg mindig minden nap latogat roka koma :shock: Ejszakankent alig alszok, volt, hogy 2.30-kor felebredtem, es nem tudtam aludni, ma csak 3.30-kor tudtam elaludni, es 7.30-kor mar ebresztett a Mano. Egyenlore ugy tunik, hogy nekem a nehezebb tipusu varandosag jutott... de nem banom, hisz mar csak 5 honap, utana meg mar kivulrol nem fog hagyni aludni :wink:

Viszont nekem meg sosem kemenyedett a hasam, nem is tudom, hogy milyen erzes ez --> ugy latszik, megiscsak van vmi pozitivum nalam is :lol:

Minyu: orulok, hogy minden rendben veletek :)

Szep hetveget mindenkinek

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Noni!
Gratulálok a fiúcskához, nagyon szép!

Olyan jó, hogy végre nem esik!Én most még ebédet főzök, de aztán megyek ki az udvarra!

Ma van anyukám 50.születésnapja, majd őt is megyünk köszönteni!

Szép napot nektek is!

Kép
Kép
petra1980

Szeder!

A lényeg tényleg az, hogy hozzáértő legyen, aki nézi-méri a babákat, de azt tudtam, hogy nagyon profik a dokik ott! Erről korábban is olvastam már, de az uh-os gépről csak most. Mondjuk, mondta a dokim, hogy az a gép sportmerci kategória, hát ezek szerint nem túlzott!

Márti
borossné becz márta

Noni!
Olyan cuki a fejecskéje a kisfiadnak :) ...már most olyanok, hogy meglehetne őket puszilgatni. Ugye??

Márta:
írok privit.

Humanka!
Nem semmi ez a hányás nálad, Te szegény, sokat kínlódsz akkor emiatt..
A keményedés itt elég sokunkat érint...és nekem is kijut belőle bőven, inkább hánynék, minthogy ezt a fránya keményedést átéljem...nagyon-nagyon rossz érzés.

szeder74

hellóó!!!!

humanka, örülök hoyg elôkerültél és hoyg mindne jóó. a muinkát meddig csinálod? már nekem is elegem van belôle....

holnap megyek dokihoz, szurkoljatok hogy ezt a rossz uh tapasztalatot most kibeszéljük. meg persze hoyg mindne okéé legyen :)

nem semmi milyen széépp napunk volt ma!!! mi egész végig kint voltunk, én remekül le is égtem!!!! simin bukósisak miatt csak a pofija lett piros, de különben tuti napszúrással is járt volna. naggyon jó volt! egész nap bicózott, meg bemutatózott, rohangál, játszott, én meg csak követtem és csodáltam :) 9kor haza, itt fogmosás, és ágy, kb ezzel el is aludt :D
most meg én is megyek, jóóócak :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Dan6: üdv itt!

Blúmi: örülök, hogy nálatok is minden rendben :) Szépen lassan mindenki túl lesz ezen is :) Szülési rémtörténeteket akarnak hallani? :roll: Ez furi. Én pont, hogy nem akarok hallani.

Luca: jó, hogy minden rendben, meg tudom érteni, hogy elfelejtetted megkérdezni a nemét, nálunk a 4D-s UH-n a páromank jutott eszébe, én teljesen elmerültem a baba figyelésbe. Pedig nálunk minden rendbe volt korábban is :)

Ági: Eredetileg én is ilyesmi kocsit nézegettem terepjáró kocsinak. :)

A.m: ti kocsitok is jó lesz :) Én már alig várom, hogy hazakerüljön a sajátunk :):):)

Márti: mihamarabbi jobbulást a családnak!

Hanyattfekvés: én kb a 10-12. hét óta nem tudok. Egyszerűen kényelmetlen, feszül a hasam.

Noni: gratula a kisfiúhoz! :D

Humanka: róka koma :(((

Én meg tegnap vagy rosszul mozdultam, vagy a gyerek feküdt rossz helyre, de az egyik csipőidegem úgy beállt, hogy alig tudtam tőle mozogni délután. Ma reggelre szerencsére már jobb lett, mostanra meg teljesen el is múlt.

Mi is kint voltunk ma egész nap, nagyon jól esett végre levegőn lenni!

Na, megyek hajat mosni aludni :)

Jó éjt!

Kép
kistiggrincs

Bagzerka: en sokaig tervezem a melot, augusztus vegeig, aztan majd meglatom, hogy mennyire birom. Most ugy tunik, hogy vukon kivul semmi akadalya, mert egyebkent jol vagyok ... mondjuk azt leszamitva, hogy 2-3 orakat alszok sokszor, de en szerencsere eleg keves alvassal beerem, igy ez nem szamit annyira :wink: Hetvegenkent meg majd nagyokat pihizek, amikor kell, egyenlore meg mukodok

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!

Bagzerka, gondolok Rád, ha mész a dokihoz!

Szeder, Rád is gondolok, de jó lesz Neked!

Márti, jobban vagytok már?

Én jól vagyok, tegnap kicsit metszegettem a szép időben az őszibarackfákat, mert az még elmaradt.De azért sokat pihenek.

Humanka, nem irigyellek a munka miatt.Azért tényleg pihenj, amennyit csak tudsz!Nehogy fáradtan menj szülni, mert utána lesz aztán igazi hajtás! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Dan6!

Bocsi,még nem üdvözöltelek! Örülök, hogy jöttél,jó pocakosodást kívánok! :D

Bagzerka!
Megy a drukk mára,hogy sikerüljön mindent megbeszélni. :)

Kistiggrincs!

Köszi. Valószínü a netről fogjuk megrendelni,mert 15.000-el olcsóbb,mint a boltokban. Ma reggel nekem is pár pillanatra rossz helyre feküdt a kis bogyóm,mert nagyon nyilallt lent a hasam halja.

Szintén ma reggel láttam először a hasamon amikor rugdosott a hasam is láthatóan mocorgott :lol: :lol: Nagyon édes volt!

Szép napot!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Ismét villámlátogatáson!! :?

Dan üdvözöllek Én is!! Csodás babavárást kívánok!!

Luca örülök, hogy rendben van minden! Továbbra is pihenj sokat!

Bagzerka drukkolok mára!!

Minyu örülök, hogy minden rendben a pároddal és Nándi is jól van!

Humanka sajnálom, hogy rókakoma még mindig Nálad van :(

Kistiggrincs örülök, hogy elmúlt a nyilalás nem lehetett kellemes!!

Noni grtaula a kisfiúhoz!! Nagyon aranyos!!! :lol: :lol:

A.m. örülök a látványos rugdosásnak!! :lol: :lol: :lol:

VÉGRE, VÉGRE ma reggel Én is éreztem!!!!!!! Úgy kinyílt egyből a szemem, közben Kornélia pont cicizett :lol: Aztán gyors odatettem a kezem és úgy is éreztem!!! NAGYON JÓ VOLT!!!!! Remélem most már sűrűsödni fog a dolog!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Itt is egy elveszett lélek... :oops: Nagyon sok a meló, így csak este/hétvégén tudlak olvasni titeket. De azért próbálom követni az eseményeket...
És olyan jó azoknak, akik már tudják, hogy lány vagy fiú. Én holnap megyek orvoshoz, és még csak most küld el a 18.hetes uh-ra... Hátha ott kiderül :wink:

Ma voltam védőnőnél, és 2,5 kg-ot híztam az induló súlyomhoz képest. Ti mennyit híztatok eddig???

Luca! Köszi, láttam, hiányoltál. Aquanatalra nem megyek egyedül, de jógára szeretnék menni a 20. héttől.
Ja és én is menni szeretnék 4D-re. Ha jól olvastam, Te már be is jelentkeztél, csak aztán későbbre tetted... Mennyivel előbb kell oda bejelentkezni??? (én május végén szeretnék menni kb. a 23. héten)

Vidám napot mindenkinek!!

Kép
dorka78

Lanta!

Látom, még Te is szoptatsz! Te sem akarod elválasztani a manót? Nálunk most felmerült a tandem-szoptatás, ha úgy alakul, mert a 2 nagy elválasztódott, mire az aktuális kicsi megszületett, de Berci egyelőre ragaszkodik a szopihoz. Persze szülésig van még durván 5 hónap, még akár el is választhatja magát, de nem akarom erőltetni! Simán elvan szopi nélkül, el is lehet altatni, ha nem vagyok vele, de egyébként napi 2-3 szopira igényt tart! Hát majd meglátjuk. hogy alakul. Végülis nagy előny lenne, ha úgy mennénk szülni, hogy már eleve van tejünk! :lol:

Lányok!

Köszi a kérdést, a gyerekek már teljesen jól, én köhögök, nincs hangom és rém náthás vagyok, de holnap megyek dokihoz, kiderül az AFP eredmény, aztán csütörtökön uh., úgyhogy asszem gyorsan meggyógyulok! :lol:

Márti
borossné becz márta

Márta!

Igen még Én is szoptatok de Nálunk már inkább csak a reggeli szopi maradt meg! Napközben teljesen elvav, az elalváshoz sem kell, amikor nyűgösebb napja van (ugye most a foga is kínozza) akkor szoktam napközben is megkínálni vele!! Én sem szeretném erőszakkal elválasztani, ha Ő úgy gondolja majd elválasztja Ő magát :) Egyenlőre nem jelent gondot mert nem ráncigálja a felsőm meg semmit! Én is kíváncsi leszek, hogy végig megmarad-e a szopi!! Én abszolút nem bánnám egyrészt a tejci miatt sem, másrészt így edzésben van a cici és újból nem kell átélni a kórházban a cicifájást :oops: De majd tényleg meglátjuk mert bár mikor meggondolhatja magát :D

Mihamarabbi gyógyulást Neked!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Dorka: én a legelső néhány hétben fogyam 1kg-t, aztán azóta felszedtem 4-et. Dokim azt mondta ne foglalkozzak vele, mivel én iszonyat vékony vagyok egyébként, nem baj ha kicsit többet hízok mint az átlag, szoptatni is kell majd tudni, az állítólag sokat kivesz az emberből :)

Márta: örülök, hogy jobabn vannak a gyerekek, Neked is mihamarabbi jobbulást!

Lanta: gratu a mocorgához! :D

Kép
kistiggrincs

Sziasztok Kismamikák!

Rettentő sokat írtok, ami nagyon jó, csak nem győzőm olvasni. Most egy pár napja nem is megy, mert sok a munkám, otthon pedig nincs gépem :evil: . Most is dolgoznom kéne....! Gondoltam gyorsan benézek.

Roni!
A fogaim most nyugiban vannak, csak nem tudom meddig....! Remélem már nem lesz nagy gond vele, azt mondta a fogorvosom, hogy májusban menjek vissza hozzá. Most a fogínyvérzésen kívül (ami továbbra is horrorisztikus) nincs semmi szerencsére.
Örülök, hogy a Te fogaid is rendben vannak. Azért azt a pici lyukat minél előbb tömesd be, nehogy gyorsan nagy lyuk legyen belőle! :wink:

Dan!
Jó hogy itt vagy és én is tudom, mit érzel. Az én "kisfiam" 13 lesz már idén. Ja! És én is elváltam. A mostani párommal 6 év után lesz közös gyerkőc. Hogy miért csak most? Szerintem (!) most jött el az ideje! Nagyon boldogak vagyunk mind a ketten és nagyon nagyon várjuk a pici lánykát! Mert hát úgy néz ki kislányka lesz (bár fiú felé húztunk inkább, de ez az érzés akkor elmúlt, amikor az UH-n azt mondták, hogy kislány :D )! A fiam is borzasztóan várja a kistesót (már kezd abba is beletörődni, hogy lány lesz :wink: ). Egyébként pedig ennyi idő után újra babát várni majdnem olyan, mintha az első babát várnánk. Nem??? Csak most egy kicsit jobban aggódunk...

Én is! Én is! Én is érzem már picúrkát mocorogni! Határozottan érzem csütörtök óta, amikor sikerült egy tárgyalás kellős közepén akkorát rúgnia a pocimba, hogy kívülről is látható volt! Na el tudjátok képzelni.....! Onnantól kezdve fülig ért a szám és nem bírtam máshova koncentrálni, mint az asztal alá a pocakomra. Úgyhogy fogalmam sincs, mi történt a tárgyalóban (majd a hangfelvételt visszahallgatom). :lol: Hogy lehet így dolgozni...? Azóta többször is éreztem forgolódni, rugdosódni, boxolni. Iszonyatosan jó érzés...! :D :D Csak apának nem tudtam megmutatni, mert amikor a közelemben volt akkor sose mocorgott.. :? De majd gondolom arra is sor kerül.
Alvás: én egyre inkább háton tudok csak feküdni, úgy kényelmes. Oldalt nem mindig. Ez baj?

Kép
Kép
konan

Én még nem híztam semmit.
46 és 47 kiló között változik a súlyom.
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, nagyon régen voltam már.
Az a helyzet, hogy felvettük az utódomat, csüt-pénteken volt a próbanapja, ma nincs még itt, de holnaptól jön betnaulni. Szóval nem nagyon fogok most írogatni, meg IWIW-ezni. Most nagyon ráálltam erre a betanítás projektre, hogy innen minél előbb le tudjak lépni. Aztán majd otthonról nyomom a fórumot ezerrel. Addig ritkán, de itt leszek, olvaslak benneteket.

Noni: köszi a kínai naptárt, nekem lányt jósolt, aminek nagyon örülök. És nem is tudom ki mondta, hogy a fiúk picikét nagyobbak, mint a lányok, már a pocakban is, úgyhogy ez is azt igazolja, hogy (talán) lányom lesz, mert az én pocaklakóm kisebb, mint amekkorának a hetek szerint lennie kellene. Nagyon szeretnék lányt.
Gratulálok a fiadhoz! Irigyellek benneteket, már nagyon sokan tudjátok, hogy milyen nemű a babó. Mi meg csak reménykedünk, találgatunk, kalkulálunk.

Dan: üdv itt a fórumban, örülünk, hogy ránk találtál. A történetünk ici-picit hasonló. Ebben a jelenlegi kapcsolatomban nagyon gyorsan jött a babó. Nálunk is másfél év után. Előzőleg volt egy 7 éves kapcsolatom, már menyasszony voltam, sőt az esküvőt is elkezdtük szervezni, aztán 3 hónappal a nagy esemény előtt a párom elhagyott. Utána ismerkedtem meg a jelenlegi kedvesemmel, nem vagyunk házasok (de a fentiek alapján gondolhatjátok, hogy még az esküvő szótól is rosszul vagyok). És másfél év kapcsolat után jött a manócskánk, de nagyon boldogok vagyunk.

Hát vannak érdekes dolgok az életben.

Mindjárt megnézem az Iwiw-et is, és visszajelölgetek, de az elkövetkezendő 2-3 hétben tényleg türelmeteket kérem, mert sajna nem lesz időm nagyon a privát ügyeimet intézni a munkahelyemen. Mire meg hazaérek már egyrészt szó szerint undorodok a számítógéptől, másrészt pihenni szeretnék. (meg az otthoni teendők)

Érzem, hogy egyre fáradtabb vagyok, és nyűgős. Kezdem érezni a hasam súlyát. Néha fáj a derekam. Már nehezen forgolódok este az ágyban, minden bajom van. Szerencsére keményedés nincs, mert attól a perctől biztos kiírnának táppénzre, azzal meg még pár hetet szeretnék várni.

Babóca mocorgását esténként érzem jobban, mikor ledőlök az ágyba, és nyugi van. Nekem is látszik már a rugdosás kívülről is, olyan érdekes, és egyben rémisztő is.
Vendég

Anikó, ha Neked kényelmes hanyatt aludni, biztos nem baj.
Ha gondot okozna, éreznéd, nem?
Azért nem biztos, hogy később is jó lesz, ha már nagyobb a baba...
Nekem is kényelmes, de keményedek tőle.Oldalt valahogy nekem sem kényelmes most.Én a babát is inkább hanyattfekve érzem.
Így aztán nagyon szarul alszom.
Vendég

Én is a terhesség elején fogytam egy kicsit, pedig nem hánytam.
Azóta azt a súlyt visszaszedtem, és össz-vissz kb. másfél kilóval vagyok több, mint az átlagos súlyom. Ez a védőnőnek és anyukámnak nagyon nem tetszik. De megmondtam, hogy most ez miatt nem fogok nekiállni táblacsokit majszolni, mert annak több más rossz következménye is lenne a súlygyarapodáson kívül. És nem is vagyok édesszájú, és nem is édességgel szeretnék meghízni. És nem is szeretnék bálna lenni.
Vendég

Én sem híztam még! Sőt Én múlt hét kedden voltam védőnőnél és azon aggódtam hogy előtte 3 nap alatt 90 dkg lement csak azt nem tudom mitől és féltem, hogy le fog cseszni! Így mielőtt lementem jól bereggeliztem meg teleittam Magam így Ő csak 40 dkg-val mért kevesebbet azt meg ráfogta a könnyebb ruhára meg cipőre, hogy jön a jóidő nem akartam mondani neki, hogy mindig direkt ugyanabban a ruciban meg cipőben jövök!! Így megúsztam a lecseszést :oops: De azóta sikerült visszatornáznom magam a 65-re!! Kornéliánál ennyi idősen már 7-8 kg volt rajtam és most nagyon örülök, hogy nem szaladnak fel a kilók, bár az étrendemet is nagyon megváltoztattam, nagyon odafigyelek, hogy mit eszem, semmi nasi vagy ha nagyon ki vagyok rá éhezve akkor azt inkább délelőttre teszem és persze Kornéliának is köszönhetem mert most Ő mozgásban tart :lol: :lol: :lol: Majd meglátjuk mennyi lesz a vége :P

Kép
Kép
lanta

Megy a drukk mindenkinek!!!

KépKép
druska

Sziasztok!
Én kb. 0,5 – 1 kg-t híztam eddig, amitől a párom ki is van akadva, mondván, hogy akkor hogy fejlődik a baba? Mondtam is, hogy pont az a fél kiló a baba, a lepény és a víz, így tehát pont ok a dolog. Ezzel nyugtatom, és ami kell neki, azt elveszi. Amikor nagyon beteg voltam (biztos emlékeztek rá) én kb. 2 kg-t fogytam, a babó pedig mégis nőtt 1 cm-t egy hét alatt. Szóval, bízom benne, hogy fejlődik rendesen.
Bár én is érzem Őt minden nap, de kívülről még csak kétszer lehetett látni és érezni a rúgását, de ami késik, nem múlik. Időnként viszont olyan erősen rúgja az oldalamat, hogy alig birom elviselni. Mi lesz később?

Az alvással nekem is gondjaim akadtak. Én, aki sose tudtam háton aludni, egyre gyakrabban ébredek arra, hogy a hátamon fekszek. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy így nem lehet sokáig feküdni, és kénytelen vagyok oldalra feküdni. De már kezdem úgy érezni, mintha az oldalam kilyukadna a sok fekvéstől.
Meg mostanában kezd egyre jobban fájni a derekam a sok üléstől, ha viszont sokat kell cipekednem a bevásárlás miatt, akkor meg a hátamat érzem. Ti hogy vagytok ezzel?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Nehéz dolog ez a fekvés-alvás, én sznte csak háton tudok, mióta nem lehet, alig aszom. Nem tudom, az kinek jó.

Én még tartom a +5-6 kg-t, de erre azért nem vagyok büszke. Szerintem a babák mindenképp gyarapodnak, az a dolguk, akkor is, ha esetleg a mamának nincs súlygyarapodása. Az egyik ismerősünk a 6. hónapig hányt folyamatosan, és a súlya tragikus volt, a baba mégis szépen gyarapszik. Gondolom, ahol nincs nagy súlygyarapodás, ott feléli az anyuka rejtett tartalékát (bár nehéz elképzelni, hogy 47 kilónál van ilyesmi :) ).

Viszont van egy gondom, illetve kérdésem. Ti milyen házimunkát hagytatok abba a baba miatt? Én pl. tegnap nem mertem spray-vel tisztítani a kádat/tűzhelyet, csak súrolószerrel, nehogy belélegezzek vmit. Nem tudom, mi a rossz, és mi az a, mit túlaggódok, szokásom szerint... Szerintetek mit lehet és mit nem?

Ági! Te még cipekedsz?? Én pár hete kegyetlen vagyok, és aférjem cipelem vásárolni.

Dan6! Üdv itt, én egy héttel előtted csatlakoztam, azóta másképp ébredek :) Lesem a gépet, kivel mi történt, aggódok, tökjó! (Én mindig aggódok, sajnos alapállapot.)

Kép
Kép
sarkantyúka

Na nem úgy cipekedek! Közel se annyit, mint régen. De azért hetente egyszer elmegyek bevásárolni. A nehezebb dolgokat (gyümölcs, sok kaja) mindig a páromra hagyom mostanság. Csak úgy értettem, ha sokáig cipelem, megfájdul a hátam. A könnyű szatyor is nehéznek tűnik. :D

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Lanta, Konan, de jó, már ti is érzitek a picikéteket :) Nagy öröm az biztos!!!

Luca, Márti, Starlak!
Megjöttem. Minden rendben!
Olyan kis édes volt, és az orvos is, úgyhogy ajánlom nagyon!!!

Készítettem új vonalzót a pici lányomnak, éssss már van neve is!
Az apukája végre választott :)

ADÉL - jelentése: nemes

szóval sikerült végre nevet adni a picikénknek :)

szeder74

Olvasok vissza, mert bizony sokat írtatok a mai nap :)

szeder74

Szia Szeder! Örülünk, hogy minden rendben (már csak ebben a királyi többesben ;) ). Nagyon szép nevet választottatok! A fiaid vonalzói hová lettek?

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!
a.m: már kérdeztem a babakocsival kapcsolatban,(előző old. utolsó hozzászólás) mert nekem is ez a fajta tetszik :)
Csak nekem kicsit drága. Mennyiért rendeled meg és melyik oldalról?

Minyu: én is örülök, hogy jól van a férjed :D

Súly: nekem eddig egyszer mérték Kaposváron, azóta nem tudok róla, de nem is vagyok rá kíváncsi :P :oops:
Rakok fel majd pocakfotót!

dan6, ha nem olvastad az előző h.sz.omat, akkor mégegyszer Üdv itt! :D Tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk :lol:

Szerdán megyek 4d-re! Nagyon várom már!
Luca: örülök, hogy minden rendben a picivel :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Kepzeljetek a "bugyborekolas" kezd hatarozotabb mozdulatokka valni!Most is itt bulizik a pocakomban!

Tok szuper! Alig varom, hogy apanak is elujsagoljam este! :D

Szeder

gratulalok es orulok hogy minden rendben volt!

KépKép
druska

Lanta és Márti! Húha! Minden tiszteletem a várandósság alatt szoptató anyáké! Nekem a szoptatás olyan fájdalmat okozott kb. egy hónapja (12-13. hét), hogy alig bírtam. Meg is mondtam szegény lányomnak, és erre a lelkem azt mondta, "akkoj kéjek vizet". Olyan kis megértő, szóval mi pár hete abbahagytuk, mondjuk már csak reggeli/hajnali tejecske volt. Nektek nem fáj? Biztos ez nálam lelki dolog is volt, nem tudtam elhessegetni az amúgy hülye gondolatot, hogy a pici baba elől eszi el. Tudom, hogy első a baba ilyenkor, aztán még a szoptatott gyermek, a mama meg gazdálkodjon a maradék tápanyagból ahogy tud, de mégis..

Kép
Kép
sarkantyúka

Nahát, milyen sokan vagyunk most itt! :) Képzeljétek, igazatok volt, annyir féltem az iwiw-től, most meg még én sem tudom eldönteni, ki-kicsoda, nemhogy egy vadidegen. :)

Eszike, tökjó, hogy bejelentkeztél, már kezdtem aggódni. Persze, inkább pihenj otthon, mintsem a gép előtt ücsörögj. Otthoni teendőkkel is most már óvatosan kell bánni.

Kép
Kép
sarkantyúka

Köszi lányok :)
A név választás az igen nehéz "szülés" volt az apuka részéről...már nagyon jó, hogy nevén tudom szólítani a lányunkat :)

A fiúk vonalzóját újra készítem, mert valamiért nem fért ki... úgyhogy ügyeskedem még egy picit.

szeder74

Szeder örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!! Nagyon szép nevet választottatok és a vonalzó is nagyon kis lányos :):):)!!

Judit drukk a 4D-hez majd jelentkezz, hogy mi volt!!!

Druska gatulálok a határozotabb mozdulatokhoz!! :lol: :lol:

Sarkantyúka Nekem hála az égnek nem fáj a szoptatás! Volt egy idő mikor érzékenyebb volt de mindig csak addig amíg rákapott utána már semmi! Remélem ez így is marad!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

szeder: jó az új vonalzód! :) Szép neve lesz a kislánynak!
Remélem szerdán kiderül nekünk is végre. Most lányt szeretnék éppen, de a fiú is u.olyan jó.
Eddig csak fiú nevünk van, ami biztos: Milán
Lány is van 1, de ez változhat még: Boglárka

szeder egyébként ránéztem a névre, és egyből beugrott: Léda :)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Nem tudjátok, merre vannak az elődeink, a 2007. szeptemberi babák anyukái? Meg szeretném őket kérdezni, hogy milyen kismamaruhákat érdemes beszerezni annak, aki szeptemberre vár babát, de nem lelem őket.
Nektek egyébként mi az elképzelésetek? (Én a lányomat márciusban szültem két éve, ősszel-télen kellettek a kismamacuccok, úgyhogy volt egy kordgatyám, egy farmerom és egy itthoni kismamatréningem + a korábbi vastag téli pulcsijaim, más kismamacucc nem kellett. Nem tudom, most mi lesz a helyzet, de szeretnék mielőbb megfelelő ruhatárat bebiztosítani.)

Kép
Kép
sarkantyúka

Nekunk is Boglarka lesz, ha lany lesz.

Ha fiu akkor meg Bence, bar paromnak nagyon tetszik a Botond is (nekem nem annyira)... :(

KépKép
druska

Sarkantyúka! Én rendeltem magamnak kismamaövet (bandázst), így állítólag a régi ruháimat is fel tudom húzni majd (ha a fenekem nem hízik meg nagyon).
Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy hogy nem fog lecsúszni a régi ruhám? Mondjuk egy nehéz-hosszú farmerszoknya... Majd kipróbálom. Már vettem egy vagon kismamarucit, de nem akarok túlzásba esni, mert így is egy rahedli ruhám van. Egy két személyes szekrényben nem férnek el a ruháim :roll:
De vettem kb. 4-5 kismamagatyót, ebben van vékonyabb tavaszi-nyári is. Meg vettem pár lengébb felsőt.
Most éppen valami rövidnacira hajtok, meg még esetleg egy szoknyát veszek, aztán slussz! Inkább a babóra költenék.
Vendég

Boglárka.. igen nálam is favorit volt, de a párom egy mozdulattal húzta ki... ugyanígy a Csengét is..
Én írtam fel 20-22 lány nevet és abból választott..szelektált..

Azt, hogy mit vegyek magamnak azzal már tisztában vagyok..de a babát, hogy hogyan kell augusztus-szeptember környékén öltöztetni..hát én ezzel vagyok igazán bajban.. a fiaim téli babák voltak.. telejesen új helyzet ez a késő nyári - kora őszi babavárás... :) no majd kiügyeskedem valahogy..

druska!
A nagy fiacskám Bence.. :) és igazi vagány, helyes, -nem túlzok, nézd meg iwiw-en, izgő-mozgó fiú, aki igen önfejű... a név is meghatározó :)

szeder74

Előre azért nem spájzolok be mondjuk nyári ruhából, mert nem tudom mennyit fogok hízni. Majd ha aktuális lesz, és szükségem lesz valamire, akkor irány a Tesz-Vesz, és licitálok!

IWIW-ről levettem, hogy BABANET. Így nem találnak meg minket!
Remélem mindenki nyugodt!

Az Adél név nagyon szép!
Én egyelőre csak irigykedek!
Vendég

Szeder, és megosztod velem, hogy miket veszel magadnak? ;)

Igen, nehéz helyzet lesz a késő-nyár-kora ősz a gyerekeknek is. Össze-vissza változó hőmérséklet, októberi meleg, csípős reggelek.. Vajon mennyi idő után engedik a szeptemberi babákat levegőre?

Kép
Kép
sarkantyúka

És kismama-fürdőrucit vesztek? Azokat már kamaszkoromban olyan ábrándozva nézegettem... Persze az árukat akkor még minek figyeltem volna, most lepődtem csak meg.

Kép
Kép
sarkantyúka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?