Mush! Barátnőzés király volt, sütögettünk teraszon, és jól megdögönyöztem a kis 7 hónapos nagyfiát
[quote]O írta:lyan sokat írtok, hogy nem jutok a végére az olvasásnak, ráadásul mire sikerül a végére jutnom, már nem tudom kinek mit szerettem volna írni!
Enikő! Én úgy szoktam csinálni, hogy 2 ablakban nyitom meg, az egyikben plvasok, a másikban meg rögtön írom, hogy el ne felejtsem.
...azért 4D-n elég jól látni a kukit/punit, szerintem jó UH-s doki nem téved!
Igen, Clexane-t nyomok, napi 2*0,4-et. Nekem amúgy is olyan a lábam, mint egy térkép, de muszáj, mert Leiden mutációs trombofíliám van, oszt nehogy belém aludjon a vér. Már beültetés óta nyomom.
Berni! Apa megbuggyant, hogy most csiszakol? Ilyen melegben? Gonosz apa!
Hanna is 2 napja belustult.
Aida! Szerintem ha családi szobában is lesztek, azért ki tud szaladni néhány órára párod ügyintézni. Szerintem még jót is tesz!
Na és hát mi lesz, a tejfakasztó pasibulival? Azt muszáj!
Zsuzsi! Kávét ihatsz nyugodtan, abban, amit írtál, alig van koffein. De az energia italban rengeteg van. Azt ne!
Nekem is dagad a lábam. Felpolcoláson kívül vízhajtó ételekkel, pl. dinnye, sör, paradicsom, uborka, petrezselyem, és csalánteaNe nagy higításban)
Én ha magyaregészségügy lennék, szintén ambulánsan szülesztenék, max. aki szeretne, maradhatna tovább.