A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Bocsánat a duplázásért. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Köszi Hanna! Nagyon igyekszem, és tényleg csak akkor kelek fel, ha feltétlen szükséges.
Köszi az ötleteket :) nekem a Vásárcsarnok van közel a dolgozóhoz :) majd körbenézek, ott is biztos van méhész, de tény, hogy sajnos elég megbízhatatlan a mézkínálat :( nekem is vidékről kellene... sógornőmnek van méhész barátnője, de 2 hét múlva jönnek csak hozzám, és én most vagyok beteg :( ja, mintha én nem lennék vidéki :lol: :lol: :lol: de itthon sajna nem tudok méhészt, majd megkérdem apám, ő mindenkit ismer. Amit vettem, az is elvileg magyar, és méz... finom, hársméz ízű, de tényleg nem tudhatom :(
A bogyókat hogy csinálod teának? Előáztatod? Vagy tényleg csak forró víz, és kész?

Csöre
csöre74

Sziasztok, jó reggelt! :)

Már reggel 7-kor kivetett az ágy, hátha megérkezik egy másik ruhacsomagom, nehogy pizsiben várjam a postást. :D Persze eddig nem jött. :cry:

poszani: :lol: azért annyira még nem aktív Kristóf, hogy átvegye az uralmat alvási szokásaim fölött. :) De imádok arra ébredni, hogy ő már fent van. Ilyenkor gyorsan megsimizem:
- Jó reggelt kisfiam, hogy aludtál?
Imádom. :oops:

kata8110: :lol: :lol: :lol: Íme a pocakfotó:
Kép Kép
Na és a többieké hol van? :wink:

mágnes: aranyos rucik. :) Nálam már jelentkeznek az elvonási tünetek. :lol: :lol: :lol:

tali: én már rá nem veszem magam egy jó kis vonatozásra, fel Pestre, de aki kíváncsi rám, annak megmutatom magamat és pockosomat webkamerán. :lol: :lol: :lol: Nekem már az is megeröltető, ha a boltba el kell sétálnom. :oops:

vickybabe: jobbulást! Pihenj! DE TÉNYLEG!!!!!!!!

csöre74: nátha elmehetne már a sunyiba. :evil:
Vendég

Csöre! A csipkét nem lehet áztatni, úgy tudom.Csak forrázom és bele a méz.
:wink:

Kép
hanna30

Vickybabe,Biga.Csiga: bonthatjuk a pezsgőt, sikerült megrendelni a cuccokat a Bimbomarketen! Remélem, meg is érkeznek egyszercsak!
Írok majd pü-t, hogy hova tudtok utalni. :wink:
Viki, a hordozó talpunk már csak 85 Euro volt, spóroltunk is kicsit ezzel a pár nappal :D

Csöre,Hanna: méz...igen jó kérdés, nekem is Apukám szokta hozni méhésztől, mert én nagy mézfogyasztó vagyok, kávét, teát mindent mézzel iszok -- szóval ez is termelői és fini! Szóljatok, ha érdekel, de ahogy látom, nektek is megvan a beszállító :wink:
Csöre,gyógyulj, küldöm a pozitív energiát!!! És persze pihi,pihi...
Hanna,Laca jobban van?

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Hát nálam ez az alvás téma nagyon nehézkes már... Forgolódom, gyakran ébrdek,sehogy sem jó. Tegnap este Apa feküdt le, én próbáltam arrébb menni, ő nem győzte kivárni és arrébb gurított... :oops:
Tegnap megdöbbentem fürdésnél, mert nem látom a köldökömet :lol:

picuranyu:
Nagyon formás pocakod van :)
Én csak akkor tudok képet feltenni, ha Apa rászánja magát a fényképezésre. De lehet, hogy megkérem Annát. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Picuranyu: látom, fentebb kúszott a poci :) nagyon csinos :wink:
Nem volt türelmem pocifotót gyártani :( majd, ha meggyógyultam, töltök...

OK, Hanna, vettem :wink: akkor forrázni... egyelőre csak filteres van otthon, de majd veszek bogyeszt, ha viszem Zazát az iskolába

Anyum tegnap hozott néhány body-t Kispocoknak a kolléganőjétől :D asszem body témában nagyon jól el vagyunk látva :) egy-két rugi hiányzik még az ellátmányhoz, meg bélelt hálózsák, meg egy bundazsák, és kész a ruhabeszerzés :)

Csöre
csöre74

Picuranyu: :lol: :lol: :lol: :lol: Este hozom én is :wink: Tegnap este fodrásznál voltam, későn is értem haza, már nem fotóztam, sorry :oops:
De ma már egy 27 hetest tudok hozni!

És ma több szempontból is nagy napunk van :oops: : ma mindenféle számítás szerint megkezdtük a 3.trimesztert... :oops: Illetve Martinka anyája ma kereken 27 éves lett :oops: :oops: :oops: Szerénységem amúgy tiltaná, hpgy ezt reklámozzam, de hogy minden így egy napra esik... :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata:
Boldog születésnapot neked!

3. trimeszter???? Akkor már én is a 3. trimeszterben vagyok??? Én azt hittem, hogy még a második :)

Megőrjít a lányom... Rájött, hogyan lehet levenni a pulóvert magáról, és most 2 percenként öltöztetem vissza... Közben meg szellőztetek.. Ha megfázik, megverem.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata!

Nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
hanna30

Csöre! Én is megírom a listát lassan, mi hiányzik. Tegnap vettem a madarasban bugyit szülés utánra. Nem tudom, nekem ez a hálós annyira nem tetszett. 3 db volt 399.-Ft. Pamut, de olyan is........

Kata! Olyan jó, hogy már 3. trimeszter. :) Nagy gratula!!!!
Laca jól van.

Mágnes! Nem semmi lehet a kislányod. :)
Hála, én ma elég sokat aludtam.

Kép
hanna30

Boldog szülinapot Kata8110! :D
És gratula a 3. trimeszterhez is. Ez már az uccsó. :wink: Jaj, mikor fogok már én is ott tartani. :D

Köszönöm a bókokat, pocak tényleg most már kezdi kitölteni a köldök fölötti részt is, sőt, egyre többször onnan érzem Kristófot. :lol:
Én a köldökömet még látom, viszont a hasam alá már nem látok. :oops:
Vendég

Kata:

Boldog szülinapot :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

mágnes: nekem vicces a kislányod, gondolom neked nem. :wink: Sőt, nekem sem lesz olyan vicces, ha Kristóf csinálja majd ezt. De egyelőre mosolyra görbült a szám. :D
Vendég

csöre74: nekem még megérkezik a 3 csomag amit várok, aztán én is listázok. :)

Amúgy szerintetek tényleg kell venni külön bugyit szülés utánra? Mármint amiket most hordok az nem jó, nem lesz kényelmes?
Vendég

Mágnes, Hanna: KÖSZÖNÖM!!

Nekem a dokim mondta, hogy akkor októbertől kezdődik, meg minden kalkulátor is ezt hozza :oops: Végülis 13 hetem van hátra, szerintem ez így nagyjából helytálló :wink: Mágnes, ezek szerint te is, igen már benne jársz :D
Tündér lehet Anna!!! Úgy bírom, ha megtanulnak valami újat, akkor azt orrvérzésig gyakorolják, ha kell,ha nem :wink: Remélem, nem fog megfázni a csöpp leányzó :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Picuranyu,Csöre: Nektek is nagyon köszi!!!!

Csöre, gratula Neked a 2 számjegyhez!!
Picuranyu: meglátod, pikk-pakk itt leszel Te is! :D Tényleg szépen kúszik a pocakod, nagyon szép formás :D
A köldökömet én úgy látom, ha kicsit 'felhúzom' a pocit, alapjáraton nem. Kifordulni viszont nem nagyon fog, mert az enyém 'csak egy lyuk', de szét van húzódva rendesen. :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Picuranyu: bármilyen bugyi jó, de arra számíts, hogy elég nagy valséggel lesz maszatos, és elképzelhető, hogy nem jön ki belőle... szerintem Hanna megoldása egész jó: pamut, kellemesebb, mint a papír, de az ember annyira nem sajnálja, ha esetleg ki kell dobni. 3 db bővel elég, a leggázosabb napokat kihúzod vele :)
3. trimeszter? tök jó, Kata, hogy 6 nappal előttem jársz, így mindig tudom, mire számíthatok a jövő héten :wink:
A köldökömet még én is látom, de Picuranyu, ugye nem gondoltad, hogy bármelyikünk is lelát még a hasa alá? :D tükörben esetleg :wink:
Mágnes: nekem úgy kell lerángatni róluk :( elfelejtik levenni :( majd Anna is megunja :wink:
és ami őrületbe kerget: Mesi rágja a ruháit :evil: és ott, ahol megrágja, soha sem lesz normális :evil: már nem tudom, mit ígérjek be neki

Csöre
csöre74

kata8110: épp múltkor nézegettem a köldökömet. Nekem olyan szép köldököm volt. :D De komolyan! Olyan volt, mint egy mély kút. ... Nost, most már a mély kútból egy kis pocsolyaszerűség lehet, mert egyre kijebb felé jön, de kifordulni tutira nekem semi fog, azért elég mélyről jön. :lol:

csöre74: amúgy mennyire gázos a szülés utáni vérzés? Mármint nagyon fogunk vérezni, vagy ez egyénenként változó? Én Az Auchanban láttam ilyen hálós bugyeszt, azt hiszem 3 db-os volt, de az árára már nem emlékszem.
Én arra gondoltam, hogy én alapjáraton csak pamut bugyit hordok, van egy rakás olyan, ami sorra sem szokott kerülni, viszek be abból. De lehet jobb lenne beszerezni ilyen varrás nélküli bugyeszt. ... Na, mire eljutok odáig kiokoskodom. :lol:
Vendég

Picuranyu: hát, nem tudom, mennyire egyéni, én közvetlen szülés után pelenkabetétet kaptam, igaz, azt ki lehetett hamar erre az inkontinencia-betétre cserélni (olyan, mint a sima intimbetét, csak kicsit nagyobb). A szülés utáni napokra erős vérzéssel számolj, jóval erősebb, mint a mensi. 4-5 hétig véreztem mindkettővel, de annak a vége már elég lájtos :) a bugyi témát meg tényleg nem kell túlgörcsölni: olyan bugyi legyen, amit nem sajnálsz, kényelmes, és megtartja a nagyobb méretű betétet.

Kispocok ma messze nem olyan aktív, mint szokott :( remélem, nem betegedett meg.

Csöre
csöre74

Picuranyu! ezen olyan jót nevettem! Mármint ahogy írod, hogy szép a köldököd. Elképzeltem ahogy sóvárogva nézegeted :lol: :lol: :lol:

Nekem szülés után nem sokkal volt erősebb, mint egy jó erős mensi vérzés. A szoptatásnál mindig több erre ügyelni kell mert olyankor húzódik össze a méh és löki magából kifele a cuccot. De egy pár nap alatt mérséklődik és oylan lesz, mint egy sima vérzés. Majd fokozatosan elmúlik. Nekem sokáig tartott mert kb 4 hétig véreztem aztám meg egyből meg is jött....úgyhogy a hat hetes kontroll helyett nekem 8 hetes kontroll volt mert addigra múlt le teljesen.

Bőven jó az a bugyi is amit most hordasz, de ha szép féltett darabok akkor inkább szerezz be pár olcsó pamutbugyit 2-300 FT-ért, hogy ne kelljen azon kínlódni vajon kijön-e belőle.

Nekem is jó bármikor a tali!

Vickybabe sok sok gyógyölelés!
katuska79

Csöre! Mi is olyan pelenkabetétet kaptunk a korházba és tök jó volt! hol lehet oylat kapni? Olyan, mint a régi liberók voltak:) Néztem akkor ott a csomgját, a nővérpulton volt egy hatalmas adag onnan kellett elvenni de valami sima fehér zacsiban volt.
Egyébként a Tena lady nagyon jó otthonra. A kórházba bizony jobb a pelenkabetét.
katuska79

Sziasztok!!!

No, sikerült időt szakítani, hogy bekukkintsak Hozzátok.
El is hűltem rögtön! nem is tudom, hogy fogok átolvasni minden oldalt, a Háború és béke ehhez képest SMS!!!

Vagyok, vagyok, csak pörögnöm kell ezerrel!!! Még mindig bírom, bár tegnap már nagyon tiltakoztak bentről... :roll:
Előttem van még 4 rendezvény, úgyhogy aztokat igyekszem lezavarni, meg betanítani az utódomat, aztán jöhet a HázTartásBeli-lét!!! Már alig várom!!!

Gyorsan csak egy megjegyzés: az iwiw-en én is rajt' vagyok, "batkata" becenévvel, Bakó Katalin névvel (jelöld ki!) Várok mindenkit szeretettel! :)

Nagy ölelés minden pocaklakónak és pocatulajdonosnak!
batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

NA végre Batkata, hogy jelentkeztél:) már kezdtelek hiányolni magamban:)

na megyek csinálom a vadas husit tócsnival.
katuska79

Katuska!

Az irodám ablaka nyitva van!!!
Fénypost küld egy ad? Kösz. :wink:

batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: jelöltelek :D
Mi ez a sok pörgés? Tessék mán egy kicsit lenyugodni :wink:

Csöre
csöre74

Batjata: én is jelöltelek :wink: Csatlakozom Csöréhez, bizony,tessék pihizni!

KépKép

KépKép
kata8110

Köszönöm a segítséget bugyi ügyben. :lol: Egyelőre szerintem összeszedek majd pár olyan bugyit, amit nem használok, nem sajnálok, de aztán lehet, hogy beszerzek majd pár db spécit is. :wink:
Amúgy Tenna Ladyt hol lehet kapni? Én eddig sehol sem láttam. Gyógyszertárban esetleg?

Tócsni nekem is jöhetne. :) Hú de megkívántam most!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata: Nagyon sok Bolodg Szülinapot! Örülök a bimbomarketnek, küldd légyszí a számlaszámot, hogy minél előbb tudjak utalni Neked!

Katuska: 3 nap? :shock: Szóhoz sem jutok...

Ez a 4-5 hetes vérzés sem túl bíztató. Már annak sem örülök, hogy a terhesség alatt az orrom vérzik néha. (Persze orrvérzős vagyok, de nem is hittem volna, hogy amikor ketten vagyunk, akkor is van annyi, hogy kijöjjön :? ) A szülés után rám fognak jönni azok a bugyijaim, amiket már nem hordok, mert igencsak kényelmetlenek, és bevágják a bőrömet? (Ugyanis van pár darab, amit beáldoznék...) A hátsóm és csípőm is jóval összébb megy, miután kibújik Kicsi fiam? Nem tudom... :oops:

Előtejem nekem nincs, de akkor nem aggódom, ha ez semmit nem jelent :roll:

Tali? Ha lehet október közepe utánra tenni, az jó lenne. Hétköznap is jó, és hétvége is. Javaslatok a dátumra? :D

Na, megyek pakolni, hogy végre már rend legyen a majdnem otthonban, így a nagy festések után :roll:

biga.csiga

Igen gyógyszertárba lehet kapni a Tena Ladyt!

Megy a tócsni mindenkinek...aki az első adagot kapja az nagyra nyissa az ablakot mert kicsit megégett és kemény lett a széle:)
katuska79

Kata: Nagyon boldog szulinapot! es gratula a 3 trimeszterhez, lassan en is bele lepek.
Hat en most jottem a vedonenitol. A vereredmenyemre azt mondta, hogy jo. Bebiket is megkereste, hat az en kisfiam bizony nem akarta, hogy hallgatozzunk, es vagy tiz percet idoztunk mire megallt egy kicsit es meghallgattuk a szivet, azt mondta a vedoneni, hogy tokeletes a picikem sziverese:) de buszke vagyok amikor ilyeneket mondanak nekem, persze meg jegyezete azt is, ha ilyen aktiv mindig az en attilam, lesz vele gondom mikor kibujik. Hat igazsag szerint ujabban nagyon aktiv, este meg elaludni is alig tudtam tole. meg mar produkalja magat apukajanak is, eddig vlee naygon szegyenlos volt, de most mar nem :lol: Na kilokba ket kilo pluszt allapitott meg a vedoneni, szoval most igyekeznem kell nem meg hizni egy jo darabig, azt mondja, eddig 5 kilot hiztam es harmat kellett volna, na nem tudom, majd odafigyelek, meg hetfon megkerdezem az orvos bacsit is o mit szol. Addig is a kakaos csiga es tarsait mellozom :?
ma a magyar baratnommel ebedelek, de jo, mar alig varom, majd jo kibeszeljuk magunkat, neki is van egy 1 eves kisfia, ugy hogy van mirol beszelnunk:)

Kép
brestovsky

Rita: neked is nagyon köszi!!!
5 kg? Hogy lenne az már sok??? Olyan csini kismami vagy, nincs rajtad egy dekával sem több a kelleténél :D :wink:

Biga.Csiga: ok, majd írok pü-t, csak a 'babás-kártyáról' utaltam nekik, annak meg fejből nem tudom a számlaszámát :oops: Kitaláltuk, hogy külön számlán gyűjtjük a pénzt a babaholmikra és onnan tudjuk a nagy tételeket fizetni -- eddig prímán bevált :D A 'mindennapos' babaruhavásárlást meg a normál számlámról bonyolítom -- ki van ez találva nagyon :lol:

Katuska: tócsni! nyami! Nyitom ám itt az iroda ablakot, néznek is rám furcsán :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Hello Csajok!
MOst jövök a fodrásztól, végre van frizurám... 8) Remélem mást nem kaptam ott, mert a hajmosós csajsziból csak úgy dőlt a takony. :evil: Most készül nekem is a feketeribizli teám (szárított ribizli,mindenféle színezék nélkül, C vitamin bomba). Én is mindent mézzel iszok, nekünk is vidéki házi mézünk van, heti egy üveg slukk... :roll:
Rita! Mi az, hogy 3-at kellett volna hízni? :shock: Szerintem ez hülyeség, és én vagyok rá az élő példa, hogy nem lehet általánosítani sem, mert én 2kg-val vagyok több, mint az első gyerekkel, mégis minden esik le rólam, lóg a fenekemen, stb, csak a pocakom nagyobb. Szóval hiába vagyok 6 kg-val több, semmim nem hízott a pocakon kívül. :roll: Utálom, hogy ennyire paráztatják a kismamákat.

Na ez a vérzés is egyénre szabott, én ugyanis elég erősen mensiztem mindig is és sokáig és vérzékeny is vagyok. Na maxi Tena betéttel mentem szülni. Egy sem kellett. Csak maszatoltam. :roll: De a hálós bugyi tényleg szuper, mert hamar megszárad. Nekem nem eldobhatós van és imádtam. Néha mensikor is azt vettem fel később.

Batkata! Hogy a manóban tudsz még "pörögni"? Én már csak vánszorgok és nyögök akkorákat. :oops: Tiszta vicc, hgy még a neheze hátra van és már így ki vagyok... :shock:

Végre mi is vásárolgattunk, már csak pár dolog kell és furi, de előrébb állunk, mint Pötyivel ennyi idősen. Mondjuk neki jóval több dolog kellett, na meg még ilyenkor dolgoztam.

A kakaós csiga jelentem, fergeteges lett!!! :lol:

Most hallottam a fodrászomtól, hogy savra isteni a Salvus víz, megyek is beszerezni a patikában!

Gyönyörű idő van, mehetek ma is bicajjal a csajért. Kicsit kényelmetlen az ülés, de csak akkor ülök, ha tekerek és tatásan megyek, remélem nem árt. Bár úgy agyaltam, hogy ártalmasabb ha cipelnem kell hazáig az ovitól. :roll:

Na léptem, vár a lasagna-m.
Puszo:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

biga.csiga: hát, jó lenne, ha a hátsónk is összemenne gyorsan a szülés után. :D Tudnám értékelni. :lol: :lol: :lol:

katuska79: a tócsnira tényleg nagyon rácuppantam most. :oops: Amúgy mi grebancsnak hívjuk. ... Neki kéne állni, de nem akarok. :cry:

brestovsky: a védőnőd szerint CSAK 3 kg-ot kellett volna eddig, a 24. hétig híznod? :shock: Nekem azt mondta, hogy félidőig a plusz 5 kg teljesen normális.
Vendég

na hat en is meglepodtem ezen a vedonenis kilos megjegyzesen, azt hiszem hetfon az orvosom velemenyere fogok adni, ha o azt mondja, sok hat ime legyen, ha nem akkor meg nem, na nem mintha, hogy ha azt mondjak sok mindketten, elkezdenek fogyokurazni :twisted: csak majd oda figyelek, de koszi a megnyugtatast eddig en is azt hittem, hogy nem tulzas, foleg hogy a neten mindenutt azt irja, hogy nagyon normalis az ot kilo 24-ig hetig. na jo nem parazom e miatt, ket kilo ide vagy oda :wink:

Kép
brestovsky

Rita: szerintem se parázz a hízáson, teljesen normális, és aki kitalálta ezeket a normákat, azt kéne egy fogyókúrás katlanba zárni :evil: lehetnek kórosan hízó kismamik, de nem +5 kilóval :evil: +20-nál én is gondolkodnék...

Bigacsiga: nekem szélesebb maradt a csípőm, 13 cm-el... látod? alkati. súlyra nem lettem sokkal több (+2kg) majd meglátjuk :wink:
Közvetlen a szülés utáni napokra ne számíts túl nagy fogyásra :) a hasad sem lesz sokkal kisebb, mint babával :) persze hamar lemegy, de nem az első héten :) (persze, mint minden, ez is lehet alkati)

Picuranyu: én cicegének ismerem, de megértem a tócsnit is :)
sajnos nem ehetek, így, Katuska, az ablak csukva maradt :( múltkor a bundás kenyereknél is csak a nyálam csordogált :(

Csöre
csöre74

Tőletek is megkérdezem, szerintetek erre lehet testvérfellépőt tenni? :
http://www.teszvesz.hu/item442739246_gr ... html#photo

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: nem biztos, én olyat még nem láttam, aminek olyan hosszú csatlakozója lett volna, ami ennek a tengelyétől kiér úgy, hogy a gyerek feje is elférjen a toligakar alatt... érdemes megnézni a fellépőket is, de szerintem nem.

Csöre
csöre74

Affenébe, pedig annyira megtetszett ez a szekér... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! szerintem is fellépője válogatja....lehet valami adapterrel meg kell hosszabítani a fellépő csatlakozóját és úgy. Vagy oylan fellépő kell ami nem az oldalvázhoz csatlakozik, hanem alul a kerékösszekötőhöz.
Néztem én is a fellépőket, de drágábbak, mint a babakocsi így én csináltatok egyet apával.

Rita! el ne kezdj fogyókúrázni! Azt nagyon nem szabad ám....Rengeteg kismama akár 25-30 kilót is hízik a végére és egy év múlva vékonyabbak, mint előtte voltak! Persze lehet úgy is csinálni, mint a Rubint Réka... HA a vérnyomás, cukor rendben van akkor minek feleslegesen stresszelni? Amúgy meg a védőnéni nem számolta ble, hogy bizony a baba is nő?
katuska79

Mágnes :( én esetleg úgy merném megvenni, ha megnézném, és odapróbálnám az utánfutót... az is lehet, hogy a fogantyú alatt elfér Anna, de ez így a kép alapján nem látszik.

Csöre
csöre74

Tényleg Katuska, pont azt számoltam a napokban, hogy a baba "tartozékostól" már lassan 3 kg (lepény, megnövekedett méh, több vér, stb...) akkor a +3 kg igencsak karcsú...

Csöre
csöre74

Hali!

Csajok! Nyugi! Senki nem hízott meg! A védőnőknek roszz a mérleg. Ahová én járok, az csak 5kg-ot csal.
Én itthon mérem magam. Ő már nem is mér.

Kép
hanna30

hanna: és lefelé vagy felfelé? Mert nem mindegy. :lol: Amúgy a mi védőnénink mérlege is csal, olyan 1-1.5 kg-ot lefelé, szóval én az ő mérlegének hiszek. :lol:

Amúgy meg tényleg lassan kitesznek a kicsik mindennel együtt 3 kg-ot.
Vendég

Picuranyu! Ez sajna felfelé csal. Szóval, nem túl jó. Mostmár én is parázok, mert holnap megyek a védőnőhöz és 3-4kg jött rám (attól függ, mikor mérem). Akkor engem is le fog szidni?

Kép
hanna30

hanna: ne is foglalkozz ezzel, én tuti túl léptem már az 5 kg-ot. A lényeg az, hogy jól vagy te is, Zsebi is, nincs semmi bajotok, Zsebi ficánkol ezerrel, a többi lényegtelen.
Ha 8-9 kg lenne rajtunk, szerintem az sem lenne gáz.
Én jövő hét Szerdán megyek védőnőhöz, kíváncsi vagyok mennyit fog nála mutatni majd a mérleg. De 5-6 kg-ra simán tippelek.
Vendég

Ha 30 kg lenne, sem érdekelne, max akkor könyebb lenne átlépni, mint megkerülni. :)
Zsebi ficánkol ezerrel. :lol:

Eltünt kismamik merre vagytok?????

Kép
hanna30

Hanna: mit hallok?! ilyenen nem aggódunk, most beszéltük meg, nem? egyikünk sem hízott extrém nagyot, egy-két kiló +/- -on meg fölösleges aggódni, az csak kismami stresszelő... megírjam, mennyit híztam eddig? és egyébként sem érdekeljen, mit mond a védőnő...
Valamelyik nap is felhúztam magam, mert valamelyik marha értelmes csatornán szörfözve a tv-ben egy kismamit mutattak be, mint mintamamit, xs-es cuccokkal, vékonyan... persze életmód tanácsokkal... csak ez pont arra jó, hogy aki alkatából fakadóan nem topmodell, besokkoljon, hogy xs?! olyan példákat kellene bemutatni, amik közelebb vannak az átlagos valósághoz, mert ez tényleg csak elgondolkodtatja a kismamákat, hogy uff... én meg L-est hordok... na és? az a lényeg, hogy a gyerek egészségesen fejlődjön, és a kismaminak se menjen rá az egészsége a gyerekvállalásra. És persze többségünk odafigyel arra, hogy minden tápanyagot megkapjon a kicsi, és ne legyen túl sok fölös kalória...

Csöre
csöre74

Hanna: na azért :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Persze, én is így vagyok vele.
Csak Rita védőnőjén akadtam ki. :?
A tv műsort én is láttam és a mintaanya RR is azt mondta, ilyen a jó kismama. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?