Boo!
Örülök, hogy a fütyivel minden oké

. Tök jó, hogy túlvagytok rajta

!
Mármint a szűkületet leszámítva, mert ne haragudjatok, mondhat nekem akárki akármit, a fitymaszűkület nem normális dolog!!!!

Ha normális lenne, nem lenne szűkület a neve

. Abban egyet értek, hogy egy már kialakult szűkülethez senki se nyúlkáljon hozzá otthon, főleg ne tépkedje fel... De a szűkület sajnos igenis szülői mulasztás eredménye! És erről nem ti tehettek, hanem a sok kretén gyerekorvos, meg védőnő, aki GYP-snek nézi szülőket, és ahelyett, hogy elmagyarázná normálisan, hogy mit kell csinálni egy fütyivel, inkább legyintenek rá, és majd ők feltépkedik

. Hát tépkedjék a saját pöcsüket, ne az én kisfiamét!!!!!!!!!
Nemrég hallottam, hogy a kisfiúk 70%-ának fel kell rántani, és 10-15%-nak műteni. Szerintetek ez normális?!

Nincs a világos kisfiú, akinek csak úgy, magától feljönne!!!! Azt várhatja bárki....
Csak ezért akaszt ki ennyire a téma, mert Botondé tökéletesen feljön kb. 1 éves kora óta tuti! És nem magától, hanem mert minden fürdetésnél foglalkoztunk vele! És sosem anyu csinálta, de nem volt rest elmagyarázni, hogy hogyan kell!

Ez pontosan ugyanúgy része kellett volna, hogy legyen a kisbaba ellátásának, mint a köldök ápolása, a koszmó eltávolítása, vagy akár a popsikrém!!! És tényleg tudom, hogy nem a ti hibátok! Anyu is megmondta: inkább azt mondják minden szülőnek, hogy ne nyúljon hozzá, és akkor mossák kezeitek, nincs az, hogy "dehátmagamontaaa". Na, anyum nem ilyen! Ő másoknak is (majdnem) mindig elmondja, és alig-alig volt fitymaszűkületes betege a 25 év alatt! Más téma, ha látod a szülőn, hogy tényleg ostoba kretén, és nem tudja normálisan megycsinálni. De könyörgöm, elégszer láttam már a fejeteket, nem gondolnám, hogy bármelyikőtök alkalmatlan lett volna a feladatra (Bááár....

).
Szóval jóóóóó dühös vagyok emiatt mindig, mert Botond sose sírt miatta, egyszer sem fájt neki, nem csípte a pisi...semmi ilyesmi. Egyik ismerős kisfiának viszont most tépték fel pár hete, napokig nem mert pisilni, tökre csípett neki, és csak a kádba mert pisilni, meleg vízben, ott is sírva

! elhiszem, hogy a dokinak egyszerűbb volt 1 másodperc alatt feltépni, mint kicsit beszélgetni erről anno, de a gyereknek (és nektek) rohadtul nem mindegy!!!!
Épp ma írt privit egy régi fórumtársunk, hogy mit csináljanak a kisfia fütyijével, a védőnő szerint 3 éves koráig nem kell hozzányúlni, viszont a kisfiúnak fáj, és sír, ha kicsit feláll neki...
Hát ez rohadtul normális, mondhatom....
Na, megyek, kitakarítom magamból a dühömet

.
Aztán jövök még....kevésbé hisztérikán