Szép reggelt!
Én már csak azért is mosnék, mert nem tudom mennyire bírom majd pár hét múlva a strapát. Eddig még jól vagyok és ha nem növök sokat, akkor még utolsó nap is mosáskész leszek

De hát ki tudja
Egyelőre jövő hétre terveztem a babaruhákról a címke-levételt. Komoly program.... Én külön válogatom a papírt, ezért precíz munkát igényel
Sheepy! Köszi a beszámolót, nekem baldachinom akkor is lesz

Nagyon szépnek tartom. a praktikusságot majd kitapasztaljuk. Az orrszívóval én is úgy járok, hogy porszívósat ajánlott mindenki, de juszt se szívom le a gyerekem agyát 1800w-al!
Evu! Örülök, hogy nincs savad!
Adri! Az elején nekem is úgy volt, hogy nem kapok senkitől, egy barátnőmtől kaptam, ő is úgy adott pár rugdalózót, hogy majd visszakéri. De most valahogy hirtelen mégis gyűlik. Még a 4 hónapja szült barátnőm, is ideadja, nem akarja pakolgatni a következő gyerekig, hát nem aranyos????
Nevek: Bogyó, ismét egyezünk

Tetszett, hogy Sheepy azt mondta, hogy nem tévésorozatban jött divatba

Na, én így jártam az Aurorával. Nagyon tetszik ez a név, de mindenki lehúzta, mert arra a hülye cirkálóra emlékeztet, pedig egy szép latin női név! És a cirkálót nevezték el róla és nem a cirkálóból lett az Aurora női név. Na mindegy, nem lehet mindenki hiperintelligens, hogy ezt megkülönböztesse
Szóval, ez a név egyedül a férjem keresztanyjának tetszett, meg is örültem, hogy végre valaki, mire folytatja: Most megy egy sorozat abban is van egy Aurora
Persze Brazil sorozat

Azonnal ugrott a név
Bocsi, hosszú lettem.....