Kangu, én azt a borzalmat nem tudtam használni, úgy éreztem attól lesz koszos a gyerek.
Én az első naptól johnson baba fürdetőt használtam, az bejött Szávánál, nem voltak bőrproblémái tőle.
Lányok, tök ciki, mivel már szültem, de végül is mi a lényege a mellszívónak? Hogy több leygen a tej? Vagy a felesleget leszívni?
Mi is vettünk anno, de nem tudtam használni, mert iszonyatosan fájt, ahogy szívta, majd bepisiltem. Az első 2 hétben nem volt tejem, tápszerrel pótoltuk, szóval mindig kiszívta az utolsó cseppet is, nem kellett mellszívó, mikor meg nagyon bedurralt, akkor kézzel könnyítettem rajta, hogy ne feszüljön annyira, vagy ha maradt még szopizás után a mellemben, akkor is kézel kimasszíroztam.
Én nem tettem el a hűtőbe tejet, meg ilyesmi, mert tudtam, hogy úgysem fogom felhasználni, és tényleg nem volt olyan, hogy szükség lett volna rá.
Kangu, te értesz az ilyen dolgokhoz, miért lett nekem ilyen alacsony (4,5) a terheléses cukrom? Itthon azért mindig magasabbakat mértem ha bereggeliztem, vagy édes teát ittam.
Talán a mozgás vagy az adrenalin lebontotta?