A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

JUHÉJJJJ!!!!!! Titokbaba szívből gratulálok Nektek, nagyon szorítottam értetek!!! Én is jó egészséget, mielőbbi felépülést Neked és sok tejcsit kívánok!!!! Puszi

Kép
orsolymors

Titokbaba: NAGY-NAGY SZÍVBŐL JÖVŐ GRATULA!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Titokbaba: Én is gratulálok a kis Bátonyhoz! Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!! Várunk majd a részletekkel! :D :D

Kép
cedis

TITOKBABA GRATULÁLOK A KIS BÁTONYHOZ :lol: :lol: NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNOK ÉS PERSZE SOK TEJCSIT.
Majd gyere és mesélj.

t katinka

Csak lett babánk estére!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon nagyon gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!
Család lettetek Ti is!!!!!!!!!
Jó pihenést és sok sok tejcsit kívánok!!!!!!!!!!!!!

Tök jó hangulatban fog ma aludni a decemberi topik!!!!!!!

hadedit82

Titokbabának nagyon nagy gratula a kisfiúhoz!!! :lol: :lol: :lol:
Jó egészséget, sok tejcsit...és mielöbbi gyógyulást. :D szép ez a név!

Sajnálom hogy végül császár lett, így hiába volt a szenvedés is, gondolom elfáradt. :(

Kép
Kép
lovaszkata

Titokbaba: sok szeretettel gratulálok, minden elképzelhető jót kívánok Nektek! [/b]

Végül mégis csak összejött a 22-e! :lol: :lol:

cicóka

Édes a kis szöszke Anna! Ritka a szőke újszülött nem???

Beénn szép lett a koszorú! Ügyes vagy!

Cedis nem irigyellek ilyen anyóssal, én inkább akkor nem si szólnék neki mikor indultok csak mikor már túl avgytok az egészen, azt nem lehet???

Tkatinka én nem tudom hyog néznék a magzatvizet, szerintem csak ha ok van rá! De ne izgulj a finishbe vagyunk baj már nem lehet! :D

Húúú most látom csak titokbaba!!! +++++++++++++++++++++++++++++++ és az utolsó skorpiós napon! Drukkolok!!!
ÓÓÓ közben megszületett!!! Nagy gratula anyukának és a kis BÁTONYnak!

Cicus ne hagyd hoyg anyósod kiborítson! Muszáj mindig mennie a párodnak. Nem mondhat nemet???

Cicóka érzékenyebb is vagy, próbálj ne arra fiygelni csak a babóra!

Nenu neked is mennek a drukkok! Mindjárt a kezedben lesz a kincsed!

Moncsi miért kell befeküdnöd???? Mit láttak??? Ááá olvasom közben…. De a csaszi miatt amúgy is be kellett volna feküdni??? Nekem is császáros volt Csani, és nekem nem is volt szó kötelező befekvésről…. Hmmmm érdekes dolgok vannak. Csak annyit tudok hogy legkésőbb 14-én kinn lesz, mert addig engedik húzni max! De lehet valamit én értelmezek félre?

Lovaszkata a víz csak én Csaninál az utolsó 3 napban 5 kg pluszt mutattam de embertelen sok víz volt rajtam!

Eper pihenj sokat és vigyázz magadra! Én is tuti halálra rémültem volna!

na most csak gyorsba leszek a végére mert annyit írtatok hoyg elfáradtam mire idáig jutottam!
Szabinát 2900grnak saccolta a gép! BPD:95 THQ: 91, FL: 73 :)
És befordult! :D Nem mintha nagy jelentősége lenne.... de akkor is!

Na Csani se jobban se rosszabbul.... egyenlőre várakozó állásba helyezkedtem, hoyg megyünk e holnap dokihpz vagy sem!

Szép álmokat mindenkinek!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

TITOKBABA GRATULALOK BATONY ERKEZESEHEZ :!: :!: :!: :D

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Titokbaba gratulálok Bátonyhoz!!

Azért ha nem gond akkor engem is értesítetek ha van valami?

Adok majd életjelet a kórházból, drukkoljatok hogy ne kelljen sokáig baba nélkül bent lenni, ja és amit még akartam, hogy múltkor a dokinő azt mondta hogy simán szülhetek normál úton, ha úgy alakul úgyhogy ezért is kérnék egy kis topicdrukkot :) köszi

Vigyázzatok magatokra! sziasztok

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Ma ilyen korán jöttem és micsoda jó hírre!

Titokbaba: Nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok! Rendes gyerek épp időben érkezett, hogy még skorpió legyen :D

Moncsi: Nagyon drukkolok nektek is, kérünk információt az állapotodról mert itt fogunk izgulni értetek!

Nenu: Már én is hiányoltalak! Jó érzés lehet tudni, hogy csütörtökön már láthatod a babádat! Gondolok majd rád!

Cicus: Ne idegeskedj az Anyósod miatt! Ott van neked a gyönyörű családod és ez a lényeg! Férjeddel beszéld meg, hogy mi zavar, nehogy a kettőtök kapcsolatára legyen kihatással ez a probléma!

Cicóka: Nem akarlak elhagyni! Szerintem egy napra vagyunk kiírva dec. 21.

Már alig véreztem éjszaka és egyszer sem görcsöltem, de szerintem ha mégegyszer megvizsgál az orvosom (pedig egyáltalán nem fájt) lehet, hogy másképp végződik!
Szerintem ezt Ő is tudja, mert azt mondta, hogy két hétig most nem nézi meg a méhszájat!
Amit nem írtam tegnap! Rékát 2700 grammnak számolták a mérések alapján :D

Kép
eper74

Sziasztok!

Moncsi megy a drukk a sima szüléshez!!!!

Szorítsatok ma nekem is!Szeretnék bent maradni de csak akkor ha lesz is babám.Éjjel nagyon fájt a derekam de azon kívül semmi.

Gyors fürdés és indulok is.Kell mennem a védőnőhöz de csak az igazolásért mert a kis könyvembe nem fér semmi írás.
8:30 Ctg.és ha ott végeztem UH utána meg szerintem meg is vizsgál.

Apával megbeszéltük mennyi idő alatt ér halasra ha szólok,hogy kell kezelni az új mosógépet.Mikor milye van a Dominak ovin kívül meg ilyenek.
Azt hiszem ő is fölkészült már mindenre.
készítsek neki ruhát ,pénzt meg mindent amire neki szüksége lehet.

Na megyek csajok!

Szép napot mindenkinek!!!!!!

hadedit82

Jó reggelt!

Edit, Moncsi: mennek a drukkok természetesen +++++++++++++++++++ Várjuk majd a híreket, rólatok és a csemetékről.

Eper: örülök, hogy jobban vagy :D érdekes nekem még sosem fájt a méhszáj vizsgálat, pláne nem járt vérzéssel, pedig minden alkalommal megnézte a doki. Most, hogy így visszaemlékszem korábban, ha mentem évente citológiára akkor utána nekem is volt egy kis barnás folyásom :roll: Mindegy, a lényeg, hogy jól vagytok! Őszintén én jobbnak tartanám a 21-e, illetve most már nekem a 20-a előtti szülést, na nem sokkal hoznám előre, egy héttel 10 nappal kb, ennyivel szerintem Barni is idősebb. Ha már most 3 kg, akkor 1 hónap múlva mekkora lesz :?: :?: :?: 20- ezzel együtt még 4 hét :roll: Szóval remélem, hogy spontán beindul a szülés egy kicsit előbb.
Ja, Réka is szép nagy lány már!

Bogi: Szabina is sokat nőtt, szép méretei vannak. Tök jó, hogy befordult, még akkor is ha császár lesz. A doki még adott egy kis esélyt Barnusnak is, de azt mondta, hogy ha ez a nagy gyerek megfordul azt tuti megérzem majd :roll: :roll:
Remélem Csani reggelre jobban van és nem kell dokihoz mennetek, gyógypuszikat neki.

cicóka

Sziasztok csajok!!!

Először is:

TITOKBABA: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS BÁTONY ÉRKEZÉSÉHEZ,SOK ERŐT,EGÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT,TEJCSIT... :lol: Azaz minden jót kívánok Nektek!!! :D

A méreteket illetően nem tudunk vmit? Kíváncsi vagyok!!! :oops: :lol:

Bei: ez teljesen normális,mármint az NST-n a szívhang ingadozás,nekünk is ilyen volt,nyugi! :) Ja,köszönöm a kép dicsit Tőled is és Annusnak is!!! De jelentem,nem párna volt tényleg!!! :P :lol: Szülés után nekem is jó nagy volt a pocim,de az itthoni ugrabugrától már laposra lement... Most vagyok már 58 kg, azaz 5kg rajtam a plusz... Pihenésről amúgy amióta hazajöttem,szó sem lehet,illetve 2x dőltem le 1-2 órára... :( Ez van,így könnyű fogyni!

Moncsi: nagyon-nagyon szorítok,gondolok Rád,megy a drukk!!! +++++++++++++++++++++++++++++ Várunk a hírekkel majd!!!

Edit: Neked is sok-sok drukk!!! Valahogy úgy érzem,Te leszel a köv.! :wink: Bár bevallom,én már minden napra újabb babát jósolok,hisz már mindenki a finishben van!!! Tuti beindul a babaeső!!!!!!!!!!!!!!!!
cicus78

Orsi: köszi az ötletet, valami ilyesmire gondoltam én is, illetve egy régebbi Praktikába láttam, de ott keresztszemes öltéses képhez voltak hozzáfogatva a tölcsérek és hát hímezni azt nem gondolnék...most még :wink:

cicóka

Sziasztok!

Edit: drukkolok neked, hogy jó híreket kapjál. Várjuk majd a jelentkezésedet.

Boglarkabiro: nem biztos, hogy meg tudjuk anyós nélkül oldani a Balázsra vigyázást, amíg mi a kórházban leszünk, de remélem, hogy lesz annyi esze, hogy nem jön be egy 4 éves gyerekkel. :D

Eper: Hála az égnek, hogy jól vagy, most már ne is nyúkapiszkáljon a dokid. Szép nagy Réka baba is! :D

Én holnap megyek délután ctg-re, meg gondolom lesz megint uh is. Remélem Kamilla is közelít a 3 kilóhoz.

Éjszaka megint nem sokat aludtam, de most nem a jóslók miatt, az most nem volt, csak szimplán forgolódtam az ágyban, mert bármilyen pozícióban feküdtem 10 perc után totál kényelmetlen volt.

Kép
cedis

Cicóka: drukkolok,h. Barni beforduljon!!! Remélem már jól vagy lelkileg!!! Én Nektek köszönhetően már jobban!!! :)

Bogi,Eper és Cicóka,gratulálok a szép méretekhez mindaannyiótoknak!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Tökéletesek ezek a decemberi babák!!! :D Mármint a mi topic babáink,mindegy az,hogy október,november,vagy december... :lol: :wink:

Cicus
cicus78

Reggelt!

Hát nem sokat aludtam éjjel....Mondjuk úgy h a 2 gyerkőc már most beosztotta az éjszakát nekem :lol: :lol: :lol:

Ja Bátony méretei 51cm,és 2850g(jaj ez nem biztos h pontos....pedig még vissza is kérdeztem :oops: )Na de majd jön a fris anyuka és mesél!

Edit!
Nagyon kíváncsi vagyok h megindul e nálad vmi!!!!Gyere ha van vmi!

És mindenkinek milyen nagy már a baba!Igaza van Cicusnak,mindenki a finishben van,akár minden napra juthat 1 baba!És már csak 1 hét a novemberből,ha ezt kihúzzuk,még decemberi babánk is lesz :lol: :lol:

annus11

Cicus: köszi már jobban, tegnap a doki után mikor hívtam már nem volt olyan fagyos a hangulat. Próbálok neki segíteni, de magunkkal kell most legfőképpen törődnöm. De neki meg csak én vagyok, tesóm nincs, apukám meghalt, papó 88 éves....

cicóka

Csak gyors bekukkantottam és mire jövök!!!!!

Titokbaba! Gratulálok a kis Bátony születéséhez!

Megyek biztosítózni...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Megérkeztem, biztosítás elintézve. :)

Orsi!
Jó, hogy felraktad ezt a linket a szüléstől való félelemről! Szerintem nagyon hasznos. Sokat olvasok ezekről a dolgokról és hiszek is abban, hogy amit eldöntünk fejben, az úgy is lesz. Ha meg nem akkor is, legalább mindent megpróbáltunk, hogy úgy legyen és legalább a szülés előtti idők nem parával telnek.
Most a Gyöngéd születést olvasom esténként, az is érdekes. Bár az inkább a baba szemszögéből mutatja a dolgokat és kicsit talán sarkosan is, de szerintem érdemes elolvasni a könyvet.

Eper!
Nekem is ez volt a 28 héten, pihizz sokat!!!!!

Cicóka!
3075g az nagyon szép méret! Gratula hozzá!! :)
És hogy érzel a császárral kapcsolatban?

Moncsi!
Gondolunk majd rátok! Drukkk!!!! És várunk a hírekkel! :)

Annus!
Sajnos futárszolgálattal nem működik, csak személyes átvétellel tudom megoldani az adventi koszorúk készítését! :D

Tényleg, hétvégén már meg lehet az első gyertyát gyújtani, ugye? Tök jó, ennyire még nem vártam a karácsonyt sosem.
És én zárom a sort a topicban, elvileg...

Mi pénteken megyünk 36.hetes UH-ra meg vizsgálatra, remélem most nem úgy végződik a méhszáj vizsgálat mint a 28.hetes...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Moncsi: megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cedis: Rövidke 1 órás álmomban megszültél!!!! Érdekes, pedig nekem voltak fájásaim!!

rólunk: Bálint ma ment először iskolába, kicsit félve engedtem még el, de már nem köhög csak egyszer-egyszer és láza sincs. Már két hete nem volt iskolában!!! Minden esetre tesi alól még két hétig fel van mentve. Tanító néni mondta, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, sok a tüdőgyulladásos gyerek az iskolában és az oviban is. szuper!!!

Én egész éjjel nem aludtam, bepakoltam a bőröndbe (eddig csak a pelenkázóra készítettem össze a csomagom ) a fájások erősek, de rendszertelenek (rendszertelenül sűrűek) voltak. Úgy éreztem,hogy megvárjuk míg a gyerekeket apa reggel elviszi oviba, isibe és indulunk a kórházba,ha addig nem szűnik. DE, 5-kor elaludtam!!!! 6-kor ébresztő, a fájások pedig a fasorban!!!! Azóta elvétve egy-egy fájás, de semmi rendkívüli!.....na, kíváncsi leszek!!
Én azt mondtam,hogy hóban megyek majd szülni.......Szentendrére péntekre havat írtak!!!!

Puszi Nektek

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Tegnap este voltunk ctg. Nagyon magas volt a frekvenciája Palmirának. És mindemellett meg sem moccant, hiába is forgatta a hasamat a szülésznő. Szóval mondta mindenképp rá kell nézni uh-al. Az orvos megvizsgált nyillik a méhszáj a külső 2100 mondott. A méretei nem változtak még mindig 3500g saccolta a gép. Egy hete is ennyi volt. A feje beilleszkedve. Szóval most várunk. A flometria jó volt úgyhogy nincs semmi baj, csak ránk ijesztett a kisasszony. Úgy látszik nincs sok helye mozogni

Titokbaba nagyon gratulálok a fiatokhoz. Legyen sok örömötök, és persze tejcsitek. Na meg egészségetek. Kép

Moncsi ügyesek legyetek várjuk a híreket.

Tényleg beindult a babaeső hol tartunk most? Annus te bizti tudod. Én már nem tudom követni. És én még azt hittem benne leszek az első 5-ben. A dec 1 kiírásommal :lol: :lol:

Cicóka kívánom hogy forduljon be a fiad!! Akkor most megnyugodtam hogy nem csak az enyém ilyen nagyocska. Tegnap az orvos csak annyit mormogott magába hogy jól feltápláltam ezt a gyereket. Hát én nem tehetek róla. Most vagyok a 10 kg plusznál. Hátulról nem is látszik hogy terhes vagyok, de mégis a gyerek nő. Én meg vizesedek mint az állat.

Béen akkor nálatok is kezdődik a ctg korszak. Remélem minden okés lesz.

Kép
Kép
pancsi76

Kriszta: Hát köszi az álmot! Az egy órás szülés megfelelő lesz! :D

Tényleg sok a beteg gyerek, nálunk is az oviban alig vannak egy páran, mert sokan meg vannak fázva, torokgyulladás, és tüdőgyuszi van. Remélem minket elkerül.

Szuper, hogy már Bálint ilyen jól volt, hogy tudott suliba menni. A tananyagot meg majd bepótolja.

Nahát, nahát pancsi, és Kriszta veletek nem is kalkuláltam, hogy esetleg ti is megszültök a héten. Pedig akkor ezek szerint nektek is sanszos a dolog. :lol:

Annus: Julcsi nem jelentkezett nálad, hogy mi van velük?

Kép
cedis

Tényleg, hát itt van Pancsi is. :)
Te már nagyon közel vagy!!!
Jajj, de izgi ez a babaesőőőőőőőőőőőő!

Raktam fel egy új pocifotót, közben nézegetlek benneteket.
Pancsi! Tök jó a foteled, meg persze az egész kis szobácska! :)
És az elbújós uh fotó! :) Nagyon édi!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Titokbaba - gratulálok és sok tejcsit kívánok nektek!!!!

Kép

Kép
leo50

cedis sajnálom hog anyósra vagytok utalva... akkor csak reménykedni tudunk a legjobbakban.

Pancsi neked is nagyon köeleg az idő.

Én ma mindenhol voltam Védőnő, doki, Csani dokija! Azt mondták nem látnak nála semmit... köptető orrsparíóy aztán jó napot!

Nincs telefonom.... nncs térerő.... gondolom más telnorosnak se mert én még a régi telcsimet is elővettem. Ebben az a jó hjyog nincs házi telefonunk ergo senkivel nem tudok kommunikálmi!
Pedig már reggel néztük a párommal a hütőnket hogy valami nem stimmel.... de szerintem az egész leűállt a fagyasztó is. És most lövésem sincs mit csináljak vele!
Még nem is régi kb 4 vagy 5 éves.... tököm tele van.... hétvégén a TVnk adta meg magát m,ost ez.... én komolyan mondom nem bírom.
na nem panaszkodom tovább.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Julcsiról nem tudok semmit.

Hát eddig 5 babánk van:Balázs,Anna,Zsófi,Nóra és Bátony.
Szóval 3:2re a lányok vezetnek :wink:

A következő Orsi a sorban,aztán Bei,Edit,ezek szerint pancsi is,csak nincs a tábliban.Cedis és Moncsi is dec eleje,aztán jön egy nagyobb csoport dec10-12 között :lol:

Kriszta!
Huuu,de izgi!Én is néha úgy érzem h lassan itt az idő,aztán mintha nem is lett volna semmi....biztos igaz h többedik terhességnél több a jósló is.De akkor várjuk a havat :wink:

annus11

Sziasztok!

Edit,Moncsi megy a drukk+++++++++++++++++++

Bogi sajnálom :cry: mindig csőstül jön a baj :x

Cicóka jó nagy már Barni :lol:

Eper rossz lehetet :cry: de az a lényeg hogy jól vagytok :wink: biztos megijedtél.Réka is szép nagy már :lol:

Lányok én holnapra kérek drukkokat nem szüléshez :) csak hogy minden ok legyen :roll:

t katinka

Edit, Moncsi, T Katinka!!! Megy a drukk ezerrel nektek+++++++++ :)

TITOKBABA!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET A KIS BÁTONYHOZ ÉS PERSZE SOK-SOK TEJCSIT!! NAGYON VÁROM A BESZÁMOLÓDAT!!!! :)

Béenn! Megnéztem képeket! Szép poci!!! :)

Nekem csajok most kezd striám lenni. Mért az utolsó héten jön ki???

:cry: Igaz csak 3 csík,de akkor is. :cry:

Cicus,Annus!
Köszi. Már meg is nyugodtam. :)

Cicóka! Át tudom érezni a helyzeted. Anyu és én is Dettó ebben a helyzetben voltunk. Sajnos azt kell mondanom, hogy akkor oldódott meg a probléma,amikor a papám is meghalt tavaly.:( Mi 2 mamát és a papát ápoltuk ketten segítség nélkül. Csak a papánál volt némi segítség 2-3 hetek,amikor sajnos be kellett adni öregotthonba,mert már annyira kikészítette a családot.( 87 éves volt és már leépült az agya,olyanokkal rágalmazott, hogy meg akarjuk mérgezni,meg hasonlók-persze a leépülés miatt és ez nagyon kikészített minket.) Persze eddig én sem élhettem ,mert mindig segítenem kellett. Sajnos egy idős ember ápolása rengeteg erőt és kitartást igényel,amit ha olyan beteg egy ember,hogy szinte 24 óra felügyelet kell mellé nem is tudja csinálni egyedül-főleg munka melett. Aztán amikor papa meghalt azóta minden könnyebb,azóta élhetek én is de most meg annyira hiányzik, hogy azt elmondani nem lehet. Anyut és engem is sokkal jobban megviselte a papa halála,mint a mamáé. a mamát nem kellett évekig ápolni,de a papát 10 évig kellett. Hiába volt idegi és testi kimerülés mindkettőnk részéről,de nagyon-nagyon hiányzik :cry:
Szóval nagyon sajnálom anyudat és téged és tudom, hogy ebben nem tud senki segíteni, csak ti ketten, és főleg anyud- ha változtatna a szemléletén vagy valahogy tudna segítséget szerezni, ha csak egy kis időre is, hogy ő is fel tudjon lélegezni, pihenni. Persze nem ismerem a körülményeket..........., de szorítok, hogy mihamarabb megoldódjon valamennyire a gondotok.

Kép
bei

T Katika: szorítunk neked, hogy holnap minden ok legyen! :)

Ha már itt tartunk én is kérek holnapra, akkor szorítást, én is holnap megyek.

Bei: sajnálom a striákat. Kenegesd jó zsíros testápolóval, hogy több ne jöjjön ki, de majd szépen elhalványul idővel.

Ma akkor nem lesz babócánk? Valamelyik soron következő csajszi belehúzhatna! :lol:

Nekem ma olyan édesség ehetnékem van, hogy el nem tudom mondani. Már minden itthon lévő édes dolgot( csoki, nápolyi) befaltam. Most azon gondolkodtam csinálok egy pudingot magamnak. Nem értem mi ez a cukoréhség!

Kép
cedis

Sziasztok Lányok!

Hihetetlen jó volt visszaolvasni a soraitokat. Ahogy izgultatok, és drukkoltatok nekünk! Nagyon szépen köszönjük Nektek! Tényleg ezért érdemes fórumozni! A társaság erőt ad!

Akkor Bátony baba születésének rövid története. Így utólag minden olyan érthető lett, de nem rohanok annyira előre. Nos, a legutolsó olyan dátumom, amikor szerettem volna, hogy kibújjon a pocakos, az november 22. volt. Reggel 5.11 órától éreztem ismét fájásokat, melyek rendszeresek voltak, de még mindig nem az igaziak. Mivel úgyis jönnöm kellett CTG-re, így nem kellett latolgatnom, hogy induljak vagy sem. Olyan 9.30 körül értem be. Vezetni már nem volt annyira kényelmes, de a muszáj nagy úr :D . Beértem, és egész emberesek kezdtek lenni a fájások. CTG-re raktak, majd volt olyan fájás, ahol Bátony pulzusa leesett, így a doki azt mondta, hiába nem elég erős és rendszeres, itt az idő. Burkot repesztünk! Előkészített a legtündéribb szülésznő, aki csak létezik - beöntés, zuhany, átöltözés - majd felhívtam Annust :lol: és kis folyosói sétálgatás után burokrepesztés volt. Jöttek szépen a fájások, 1-1,5 percenként 50-55 másodpercesek. A szülésznővel teljesen nyugodtak voltunk, hiszen a nagyfiam is ugyanígy született meg 2 óra leforgása alatt. Már számolgattuk is, hogy kb. mikorra várható a legkisebb. Aztán jött a doki, és ránk öntötte a hideg zuhanyt. Semmit!!! azaz semmit!!! nem tágultam és még a méhszáj sem elég puha!!! Hát ezt nem akartam elhinni se. Olyan intenzív fájásaim voltak, hogy ezt már nem lehetett jóslónak mondani :D . Ekkor a szülésznőm bekötötte az oxitocint, hátha az felpuhítja a méhszájat, és még bebikázza a fájásokat. Már lassan 16.30 volt az idő ekkor. Az oxitocintól valóban vasbetonszerkezet erősségű fájásaim voltak, és néha már éreztem is, hogy a gyerek feje egyre közelebb van. A vajúdás alatt végig rám volt rakva a CTG-és lehetett látni, hogy bizony-bizony le-leesik a fiatal úr szívhangja egy-egy keményebb fájás alatt, de a doki azt mondta, hogy ez fájásoknál még belefér, de utána vissza kell jönnie. Olyan 17.30 körül ismét megnézte a méhszájat, és SEMMI!!! A gyerek feje csak fájásoknál ment le a méhszájig, akkor feszítette, de amint elmúlt a fájás, azonnal felment. Majd 18.00 óra magasságában tartósan leesett a szívhang 89-68 közé... Akár fájt, akár nem. Na ekkor döntött úgy a doki, hogy császár, mert a baba veszélyben van. Akkor hirtelen fel sem ocsúdtam, csak az lebegett a szemem előtt, hogy teljesen mindegy mit varázsol, csak a gyereknek ne legyen baja. Katéter fel, érzéstelenítővel megszúrtak, és 18.16 órakor a kezemben volt a fiam! Kiderült mi volt a baj. A nyaka körül volt egy hurok és a vállán kantár fogásban átvetve volt a köldökzsinór folytatása, és kapaszkodott bele a kis csibész. Azért nem szállt le a feje, mert a köldökzsinór folyamatosan visszahúzta őt. És még ez a szerencse!!! Nem is merek belegondolni mi van akkor, ha elindul... Na, de egészséges, és gyönyörű ! :D A doki azt mondta, hogy az elmúlt napok vajúdásai is valószínű ezért enyésztődtek el. Mégsem éreztem én olyan rosszul, hogy fájásaim vannak :).

A fiatalember 2850 gramm és 51 cm. Pont, mint a bátya. Viszont lányok, ez a császár... Ez rettenetes!!! Százszor könnyebb a hüvelyi szülés után minden. Nekem olyan irdatlan fájdalmaim voltak este, és ma is alig bírok megmozdulni. Csak azért keltem fel, mert mocskosnak éreztem magam, és le akartam zuhanyozni. Ez mindenhol fáj! Szó szerint. Én nem értem azt a nőt, aki ezt kéri?! A hüvelyi szülés után nekem a császár a poklok pokla!

Köszönöm Annus a közvetítést!!!

Visszaolvasok az este, és most még dobok fel képet a friss babáról. Jövök még, és visszaolvasok!

Puszi, Kata

titokbaba

Titokbaba: Nagyon vártunk már!

Hát nem semmi a veletek történt, jól megküzdöttél a kis Bátonyért, de a lényeg, hogy ép és egészséges és veled is minden rendben van.

Még szerencse, hogy időben kiderült a turpisság, és a doki észnél volt.

Tejed van már valamennyi? Mikor mehettek haza?

Még egyszer teljes szívből gratulálok nektek!!! :D

Kép
cedis

Szia Kata! :wink:
Hát az tuti h nem egy leányálom a csaszi,de hidd el 1-2 nap múlva jobb lesz!!!!És alig várom a képet a fiatal úrról!

Bei!
Nekem is így volt,tök sokáig nem volt csíkom Izussal,aztán a legvégén csíkozódtam picit.Sajna mots is lett pár új csíkom...remélem h szépen elhalványodnak majd!

Katinka!
Minden ok lesz!Nyugi!!!!

Cedis!
Én most vágtam be egy csokis muffint! :lol:

annus11

Sziasztok!

Csak egy gyors panaszkodásra jöttem... :(
Délelőtt voltam védőnőnél, vizelet negatív, NST tökéletes, viszont a vérnyomásom 150/80. Eddig is szedtem vérnyomáscsökkentőt, ma megemelték az adagot, holnap vissza kell mennem, ha magas lesz irány a kórház. Érdekes, h itthon normális volt előtte és utána is, sztem szokásos fehérköpeny szindróma, de ezt nekik hiába mondom.
Most meg délután ettem egy kis kekszet mert nyakamban a savam, erre kiesett a tömés az egyik fölső első fogamból! HURRÁ! Beszéltem a fogdokival, ma negyed 6ra mehetek is hozzá! Szép egy nap, komolyan.
Ja és amúgy szétmegy a fejem a hülye hidegfronttól egész nap!
Na, este próbálok jönni, visszaolvasni!
Puszi

Kép
orsolymors

Katinka, Cedis: Mennek a drukkok, abból van bőven és úgy tűnik hatásos :D

Titokbaba: Bevallom számomra egy kicsit ijesztő volt olvasni a beszámolót, még szerencse, hogy nem lett semmi baj!
Várom én is a képeket és mégegyszer gratulálok!

Kép
eper74

Sziasztok!

Azt a mindenit Titokbaba,micsoda szép kisfiad van!!!!!!!!!!!!!!!! Még egyszer gratulálok,csodaszép baba!!!!!!!!!!!!!!! Na,lesz gondod később a csajokkal,két ilyen szép kisfiú mellett,az biztos! :D
Szüléstörténet nem semmi,de valahogy mi is így voltunk pont... :? Vagyis hasonló az esetem nekem is.

Béenn: szép poci és nagyon csinos vagy amúgy!!!

Orsi: sajnálom a vérnyomás dolgot és drukkolok,ne legyen baj!!! +++++++++++++++++++++++++

T Katinka,Cedis: Nektek is mennek a drukkok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bogi: sajnálom a hűtőt, tv-t... Remélem mostmár nem történik semmi rossz veletek!!!

Cicus
cicus78

Orsi: szerintem nincs semmi gond a vérnyomásoddal, csak azért fő a biztonság, jobb ha figyelnek rád.

Én pár hete ugyan így jártam az egyik tömésemmel.

Titokbaba: csodaszép kisfiú Bátony! :lol:

Kép
cedis

Sziasztok!

Nagyon gratulálok a kis Bátonyhoz!Gyorsan írok és megyek képeket nézni!

Az én napom elég hosszú lett.A fájásmérés jól sikerült már volt benne két fájás is ami fölment 90-100-ig.de ez a kettő még kevés.

közben jött egy szülése a dokinak.Az ultrahangon vártam két órát.Közben szült a csaj.
végre bekerültem és megnézett.
BPD:97
HC:310
AC:343
HL:67
FL:76

méhlepény 1-es érést mutat.
beírt keddre megint ctg-re.
de azt mondta ha addig nem is jövő héten sokat találkozunk.
Ja és most nem felejtettem el megkérdezni a nemét.
Még mindíg Dorotink lesz.

hadedit82

Titokbaba: nagyon szép a kisfiad, tökéletes kispasi :!: Még egyszer gratulálok és minden jót kívánok.

Bogi: TV, hűtőt telefon... azonnal megvuduzom a téged támadó pech manókat, hess!!

Edit: akkor még várakozni kell egy kicsit, de nagyon szépek a méretek!

Kriszta: jaj de jó, hogy Bálint már isiben és jobban van. Szóval Szentendrére megy a hideg :?: akkor az ide a Rómaira is elér :!: :?:

Pancsi: én se tettem semmi különöset ezért a méretért, bár én 15 kg-nál járok és vizes se vagyok különösen.

Béeen: hát nagyon nincs gondolkodni valóm a császáron, pedig a dokim tegnap is azt mondta, hogy olyan kár, ha nem fordul be, mert olyan jót szülnénk együtt :lol: De hát első gyerek ráadásul nagy valószínűséggel nem is lesz kicsi, a János kori protokollja szerint ez császár, én meg nem vitatkozom, ő a doki megbízom benne. Amúgy meg attól nem leszek rosszabb anya, mert nem normál módon szülök, de inkább a baba és az én biztonságom a fontos. A szülésznő szerint általában ha nem fordul be annak oka van többnyire, pl rövid a köldökzsinór, vagy összetekerte...stb.
Na azért Titokbaba kicsit most megijesztett, de akkor is ez a helyzet.

Orsi: remélem tényleg csak fehér köpeny szindróma, és nem lesz gond a vérnyomásoddal, a lényeg, hogy figyelnek rád.

Bei: köszi a soraid. Az a baj, hogy én is így gondolom, mármint, hogy akkor oldódik a helyzet, ha a papa.... na de ezt kívánom, nem kívánhatom. Ráadásul ő nem beteg, nem fekszik, akit ápolni kell, csak öreg, szenilis...stb

Katinka, Cedis: holnapra mennek a drukkok :!:

cicóka

Sziasztok!

Edit..hűű, szép nagy babád lesz! :D

Moncsi drukkolok remélem onnan is írsz majd, üzenj ha már tudsz valamit! :D

Mi lehet Julcsival????

Gyors magunkról: Úgy néz ki már tényleg csak 2-3hét és babázok!A doki szerint szép nagy baba, hosszú is.Pontos mértetet nem mondott, de azt mondta bőven 2,5kg felett járunk. :D :D :D
Az Nst, a lepény továbbra is jó, a belső varrattal sincs gond.Nagyon örülök hogy most sokkal kevesebb problémám van mint Norbival, a doki is megdícsért , csak már nem szabad híznom. :oops: Gondolom a császár miatt se túl jó ha hízok.
Eddig 11 kg van rajtam.
Adataink:
BPD: 92,2 mm
HC: 349mm
AC: 311mm
FL : 74,4mm

További jó estét nektek, vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok lányok! Csak egy gyors üzi a telefonomról nektek, rólunk. Ma 11.55 kor megszületett Dávid 2490g és 52cm-el. Mindketten jól vagyunk hihetettlen gyors szülés volt. Vigyázzatok magatokra! Jön a front! Puszi

tyche

Jó reggelt!

Mire jövök én itt!!! Tyche! Szívből gratulálok Dávidhoz!!! Legyetek nagyon boldogok, és kívánok Nektek minden szépet és még szebbet!!!

Lányok, jönnek itt be külső íven is babák :lol: , Cicus ezt is kalkulálnod kell a megérzéseidhez :lol: :lol: :wink:

Moncsi:
Remélem minden rendben veletek, és nem kell sok időt bent töltenetek a kórházban! Balázs remélhetőleg hallgat az anyjára :D , és kíméletes lesz! Szorítok, hogy minden rendben menjen!

Cicóka:
Nekem pont fordítva történtek a dolgok. Én az anyukámmal fiatalabb koromban nem voltam bensőséges viszonyban. Aztán jött a terhességem, a fiam születése - amin teljesen véletlen folytán bent volt - és megváltozott minden. Most is itt volt velem, és nagy segítség volt a számomra. Szerintem ilyenkor egy anyában-nagymamában olyan sok érzelem tör fel, hogy nem tudja rendesen kontrollálni. Annyira akar segíteni, hogy észre sem veszi, ezzel csak árt. Ilyenkor tényleg az az egyetlen megoldás, hogy vagy Te nyelsz egy nagyot, és túllépsz a dolgokon, vagy leültök és megpróbáltok úgy beszélgetni, hogy ne vegye kioktatásnak a részedről. Remélem hamar megoldódik. És Te is érzékenyebb vagy így a vége felé :wink: .

Eper:
Hát nem lehetett túl jó érzés, amikor megláttad magad alatt a tócsát. Még szerencse, hogy nem otthon vetted észre. Az sokkal parásabb lett volna! Jaj ezek az orvosok! De örülök, hogy minden rendben azóta. Pihengess sokat! Nem itt külsőívesnek lenni, és beelőzni a belső pályán futókat :lol:

Nenu:
Lassan itt a nagy nap! Gondolok rád!!! Ne izgulj ma, bár könnyű ezt mondani :D . Olyan közel van már a babázás! Juj, de izgi! :D

(Huhh, mennyit írtatok, most megyek még csak a 89. oldalra... :lol: )

titokbaba

Tyche: szívből gratulálok, sok erőt, boldogságot és bőséges tejcsit kívánunk! Isten hozta a kis Dávidot!

Na lányok Tyche-re senki nem számított, hogy beelőz :wink: MOst aztán a nemek aránya is egyenlő, ha jól tévedek.

Milyen jó ilyen hírre ébredni :lol:

cicóka

Tyce!

Csak így titokban megszülni!!!
Nagyon gratulálunk a kis Dávidhoz!
Most már minden reggelre lesz egy babánk?

Bei!
Lassan mi jövünk

Nekem az estém borzalmas volt.Alig bírtam elaludni.Nagyon fájtak a jóslók.De miért mindig estére erősödnek föl?

Megfogadtam,hogy ma alig csinálok valamit.Ez a tegnapi lóti-futi nem tett jót.Meg amúgy is elég gagyi hangulatban keltem.
Rendbe teszem a házat és egész nap lustizok.

Úgyis megvár minden.

Szombatra havat mond.Kíváncsi vagyok ki lesz a következő!!!

hadedit82

Micsoda Adventi készülődések vannak itt! Én idén nagyon egyszerűre fogtam. Vettem a kikában - :lol: :lol: :lol: - egy szép pirosas fényes tányért, pár piros és arany színű pici csillagot, 4 darab csillag alakú arany gyertyát, és összeöntöttem őket a tányérba :D .

Bei:
Az, hogy olykor felugrik, vagy leesik a szívhangja a babának, az nem gond, hiszen nyomhatja a zsinórt vagy bepörög egy kicsit. Akkor van gond, ha nem rendeződik rövid időn belül, és helyzetváltoztatásra. A dokim 100 alatt kezdett el aggódni. Nyugalom! A 120 teljesen jó frekvencia. És a 160 sem sok!

Cedis:
Most olvasom, hogy próbáltál vele beszélni. Jaj, ne rágódj ezen. Élvezd, hogy anya leszel! Kívánom, hogy forduljon be a babó, de ha nem, akkor legalább tudod, hogy mikor kell elindulnod a kórházba, és nem csinálsz fölösleges költséget a vásárlással, mint én :lol: :lol:

Menion:
Tündéri Anna!!! Mennyi haja van, és milyen kis szöszke!!! Nekem mind a két fiú fekete hajjal született, és a nagy szőkült már ki. Nyilván a kicsi is kifog :wink: . Remélem, hogy ezt a bejegyzést már otthonról olvassátok Annával, és meglett az a 2200 gramm!! Ha ma nem, akkor az első gyertyát biztos, hogy már közösen gyújtjátok meg!

TKatinka:
Nekem néztek magzatvizet, mert már ki volt nyílva a méhszáj, és félt a doki, nehogy zavaros legyen. Nem fájdalmas. Egy kacsát felhelyeznek, majd egy fémes csövet bedugnak - nem érzed! - és lámpával bevilágítanak. Nem fáj, csak kellemetlen.

Edit:
Hogy érzed magad? Doroti baba milyen szép méretekkel rendelkezik! Szorítok, hogy minden rendben legyen otthon is a fiúkkal. Bár tudom, hogy nem lehet egyszerű otthon hagyni őket, mert az én uramnak is hiába magyarázok el mindent, attól még fázisok kiesnek, és vagy a sál marad el a gyerekről vagy a pulóver :lol: .

Cicus:
Gyönyrű Zsófi! És gratulálok a küzdősport nagyságának is!!! Milyen gyönyörűek vagytok! És tényleg letagadhatod azt a szülést. Szerintem csak bekamuztad :lol: :lol: . Nagyon csini vagy!!!!

Annus:
24-e van :wink: . Szorítok Nektek is, hátha! Messze még a nap vége! Még egyszer köszönöm a közvetítést!!! És tényleg a 2. nap már sokkal jobb! Mondtam is a dokinak, hogy ha hozat nekem egy sminkest meg egy fodrászt, akkor holnap megyek a Katalin napi bálba :lol: :lol:

Kriszta:
Mi van veletek? Erősödtek a fájások? Bementél végül a kórházba?

Orsi:
Remélem a vérnyomás rendeződött! Még ez a hét, és utána már 40. hét!!! Hipp-hopp eljön. Fogad jobban??

LKata:
Nektek is milyen szép már Balázs mérete! És örülök, hogy a heggel is minden rendben, és könnyebb ez a terhesség, mint az előző!

Huhh, remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, akkor elnézést, de gyorsban írok, mert most épp alszik a fiatalúr :wink:

Egyébként egy szavam nem lehet, mert szopizik. képes szívni 30 percig i - 15-15 perc egyik másik mell - és csak utána fárad be :). Tejem kezd lenni. Bár nem sok még, de hallom, hogy kortyolja. Estére - 23-tól reggel 5-ig - elvitték mindkét este. Ma már nem kérem, hogy vigyék el, csak muszáj volt aludnom egy kicsit, és otthon sem fogok tudni... Kap a cici után még vizet, hogy a blirubint kipisilje és kikakilja, mert egy picit sárgás beütése van, de nem sárgult még be. Remélem nem is fog. Most süt a nap az ablakon, oda is raktam, mert az is segít. Ha minden ok, akkor pénteken mehetünk haza. Velem minden rendben. Ma már sokkal könnyebb, mint tegnap volt. És végre nemcsak háztartási kekszet kapok :lol:

Puszi Csajok!

titokbaba

Sziasztok!

Tyche: Nagyon gratulálok és minden jót kívánok!

Olyan jó már a kisbabákról nézegetni a képeket a gmail-en, nagyon szépek és ilyenkor már egy kicsit irigykedek is!

Szerintem nálam már nem lesz olyan jó minden mint a vérzés előtt volt, azóta keményedik a hasam és görcsölök is néha, valami megváltozott.

Titokbaba: Cukik az új vonalzóid :D

Kép
eper74

Tyche!
Gratulálok!!!!
Örülök h gyors és szép szülésben volt részed!!!Aztán gyere és hozdd a képeket!!!!!

Orsi!
remélem nem lesz gond és nem kell befeküdnöd!

Lovaszkata,Edit!
Szép nagy babóitok vannak nektek is!

Titokbaba!
Gyönyörű a fiatalúr,vagy már írtam?! :lol: Szupi h jobban vagy,mondom én h holnap már szaladsz!

Eper!
Jaj,pihizz kicsit!!!Azért nem sokkal vagy ám utánam!Ez már normális így a végén,de várj még egy picit!A végén én megyek látogatni hozzád :lol: :lol:

Az éjszakáim nekem is szarok...nem igen tudok aludni,jóslók meg már nem csak délután vannak hanem napközben is....

annus11

Sziasztok!

Tyche: Gratulálok Dávid babához! Sok egészséget és tejcsit kívánok nektek! Várjuk a képeket róla!

Titokbaba: de jó, hogy ma már jobban vagy, és hogy tejcsi is van, ez szuper.

Edit: most már neked és Dorotinak kell következnie a sorban. :wink:

Én is ismét jósolgattam este, de nem volt annyira durva, mint tegnap előtt. Mikor jön ez az újabb hidegfront? Holnap?

Holnap biztosan lesz egy babánk, Nenu bébije a héten már a 3. lesz, ha csak ma valaki be nem előzi. :)

Kép
cedis

Tyche: szívből gratulálok Nektek és jó egészséget kívánok!!

titokbaba: Bátony gyönyörű pasi, ez tény!!!!!!

A fájások pedig - hidegfront ide vagy oda - nemhogy nem erősödtek, hanem végre úgy aludtam, mint a bunda!!! Persze pisilni azért fixen 3-szor voltam, de gyorsan vissza is aludtam!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?