Micsoda Adventi készülődések vannak itt! Én idén nagyon egyszerűre fogtam. Vettem a kikában -

- egy szép pirosas fényes tányért, pár piros és arany színű pici csillagot, 4 darab csillag alakú arany gyertyát, és összeöntöttem őket a tányérba

.
Bei:
Az, hogy olykor felugrik, vagy leesik a szívhangja a babának, az nem gond, hiszen nyomhatja a zsinórt vagy bepörög egy kicsit. Akkor van gond, ha nem rendeződik rövid időn belül, és helyzetváltoztatásra. A dokim 100 alatt kezdett el aggódni. Nyugalom! A 120 teljesen jó frekvencia. És a 160 sem sok!
Cedis:
Most olvasom, hogy próbáltál vele beszélni. Jaj, ne rágódj ezen. Élvezd, hogy anya leszel! Kívánom, hogy forduljon be a babó, de ha nem, akkor legalább tudod, hogy mikor kell elindulnod a kórházba, és nem csinálsz fölösleges költséget a vásárlással, mint én
Menion:
Tündéri Anna!!! Mennyi haja van, és milyen kis szöszke!!! Nekem mind a két fiú fekete hajjal született, és a nagy szőkült már ki. Nyilván a kicsi is kifog

. Remélem, hogy ezt a bejegyzést már otthonról olvassátok Annával, és meglett az a 2200 gramm!! Ha ma nem, akkor az első gyertyát biztos, hogy már közösen gyújtjátok meg!
TKatinka:
Nekem néztek magzatvizet, mert már ki volt nyílva a méhszáj, és félt a doki, nehogy zavaros legyen. Nem fájdalmas. Egy kacsát felhelyeznek, majd egy fémes csövet bedugnak - nem érzed! - és lámpával bevilágítanak. Nem fáj, csak kellemetlen.
Edit:
Hogy érzed magad? Doroti baba milyen szép méretekkel rendelkezik! Szorítok, hogy minden rendben legyen otthon is a fiúkkal. Bár tudom, hogy nem lehet egyszerű otthon hagyni őket, mert az én uramnak is hiába magyarázok el mindent, attól még fázisok kiesnek, és vagy a sál marad el a gyerekről vagy a pulóver

.
Cicus:
Gyönyrű Zsófi! És gratulálok a küzdősport nagyságának is!!! Milyen gyönyörűek vagytok! És tényleg letagadhatod azt a szülést. Szerintem csak bekamuztad

. Nagyon csini vagy!!!!
Annus:
24-e van

. Szorítok Nektek is, hátha! Messze még a nap vége! Még egyszer köszönöm a közvetítést!!! És tényleg a 2. nap már sokkal jobb! Mondtam is a dokinak, hogy ha hozat nekem egy sminkest meg egy fodrászt, akkor holnap megyek a Katalin napi bálba
Kriszta:
Mi van veletek? Erősödtek a fájások? Bementél végül a kórházba?
Orsi:
Remélem a vérnyomás rendeződött! Még ez a hét, és utána már 40. hét!!! Hipp-hopp eljön. Fogad jobban??
LKata:
Nektek is milyen szép már Balázs mérete! És örülök, hogy a heggel is minden rendben, és könnyebb ez a terhesség, mint az előző!
Huhh, remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, akkor elnézést, de gyorsban írok, mert most épp alszik a fiatalúr
Egyébként egy szavam nem lehet, mert szopizik. képes szívni 30 percig i - 15-15 perc egyik másik mell - és csak utána fárad be

. Tejem kezd lenni. Bár nem sok még, de hallom, hogy kortyolja. Estére - 23-tól reggel 5-ig - elvitték mindkét este. Ma már nem kérem, hogy vigyék el, csak muszáj volt aludnom egy kicsit, és otthon sem fogok tudni... Kap a cici után még vizet, hogy a blirubint kipisilje és kikakilja, mert egy picit sárgás beütése van, de nem sárgult még be. Remélem nem is fog. Most süt a nap az ablakon, oda is raktam, mert az is segít. Ha minden ok, akkor pénteken mehetünk haza. Velem minden rendben. Ma már sokkal könnyebb, mint tegnap volt. És végre nemcsak háztartási kekszet kapok
Puszi Csajok!