Sztem Boo még kómás az altatás miatt, majd holnap lesz képben szegény sztem... De nagyon várom már az infókat, meg a képet Vencelről

.
Botond vs. kiságy:
Déli alvásnál megint óriáshiszti volt, hogy ő nem alszik. Vagyis csak lett volna, de mondtam neki, hogy kijöhet ha akar, de a takaró-szűri-cumi maradnak az ágyban. Ha még nem akar aludni nem muszáj, de ha fáradt (és az volt), akkor csak ott alhat. (Ne gondoljátok, hogy nem fogta fel

). 10 perc múlva megjött apa, és nem sokkal később megint bevittük lefeküdni, megmondtuk neki, hogy ki tud jönni az ágyból, ha akar (kivettem a rácsokat), de a szobájában kell maradnia. Nem sírt, nem is jött ki, úgy 20 percig ült a kiságyban, molyolt, aztán felborult, mint egy krumpliszsák, és elaludt

. De mi már ettől is kivoltunk, hogy jajszegény, ott ücsörög

.
Most este meg szintén ugyanez a menetrend: mondta neki apa, hogy alvásidő van, a kiságyból ki tud jönni, de a szobájából nem jöhet ki! 20 mp-ig sírt (be is cartunk, hogy nagy műsor lesz), de aztán csönd. 15 perc után diadalittasan osontam be a szobájába: gyerek a földön alszik, közvetlenül a kiságy mellett, ahol gondosan megágyazott magának

. Annnyira cukika, hogy megzabálom.

De közben meg sajnálom is, mert vmi nyílván nem jó neki

. Apa szerint utálja az ágyat, de ez csak 3. napja van előtte még napközben is simán bekéreckedett fetrengeni, meg ha felébredt még ejtőzött benne délután, nem akart kijönni... Szóval nem tudom, mi változott ilyen hírtelen

.
Holnap megpróbáljuk, hogy levesszük az egész rácsot, de úgy meg félek, hogy le fog esni, mert erre carra nem lehet rátenni a standard leesésgátlókat

. Apa mondta, hogy tegyünk mellé egy rakás habtapit
Amúgy ma nagyon jól volt a pocakom, bírja ezt az időt

. meg a jó társaságot

.
Pocok!
Hogy van Nimród? Sajnálom, hogy nem jöttetek ma

. Bori pocak?
És tepocak?!