A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

I.Móni: ezek a homeós szerek tényleg beválnak? Ezen a téren nagyon tudatlan vagyok. Eddig, csak egyszer találkoztam homeós gyógyszerrel, amikor Rebeka fogai jöttek. Meglepetésemre tényleg kevesebbet nyűglődtünk, sosem volt lázas, vagy hasmenése a fogai miatt.
A másik: ha esetleg császárgyanús vagyok (mert az vagyok), akkor is lehet ezeket használni. Nem okoz gondot a tágulás, ha műtétre kerülne a sor?

Kép
Kép
timi26

Csajok,
senkit nem szeretnél elrémíteni, de én a homeos bogyóknak köszönhetem a nehéz szülésemet.
Ezek alkati szerek és nagyon jók, csak balul is elsülhet a dolog -lásd nálam- ha úgy szeded, h senki nem ért hozzá.
Pedig nekem homeopátiás orvos írta fel, csak ugye szülésnél nem volt ott. Így nagyon gondoljátok meg, h mikor és mit vesztek be. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Pont ezen gondolkodtam én is. Én nem vagyok otthon ezekben a szerekben. És sztem az orvosom sem pártolja őket. (de azért majd kikérdezem) Ugyanez vonatkozik a málnalevél, és minden egyéb gógynövényre is. Oké, hogy elkezdjük iszogatni őket, de mi van, ha éppen nálunk balul sül el :!: :?: Honnan tudhatjuk, hogy mindenkire jótékny hatással van?
:roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Miléna!
Írtam neked privit, de nem látom az elküldött üzenetek között. Megkaptad?
Egyébként minden ok?
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na, akkor most jön a dilemma: merjük, vagy ne merjük???
Egyébként a májusiak szinte mindenki itta a teát és a bogyókat is szedték.

Vadvirág, vagy aki tud segíteni: hol lehet szert tenni görkorcsolyára??? Kicsi lányomnak jövő héten lesz a szülinapja, és minden vágya egy görkori. Nem tudom, milyen jellegű boltban lehet kapni, még az árát sem tudom nagyjából. Meg egyáltalán egysorosat, vagy négy kerekeset vegyek egy ötéves csajszinak???
A legjobb lenne, ha minél olcsóbb, de biztonságos lenne...

Kép
Kép
timi26

Timi 26
Ezek használtak, nem tudom, érdekel-e:
http://www.vatera.hu/sport_fitness_c364 ... rkorcsolya

Egyébként sportboltokban kapni, plusz webáruházban:
http://www.aktivsport.hu/g%C3%B6rkorcsolya-c-51.html

Fleur
Francia riviéra, apartmanban, 2 hétre, kalandozósan, de inkább csak 2009-ben...

Kép
granda

Timi
Egyébként görkorim nekem is van :D csak most terepem meg alkatom nincs hozzá :)

Kép
granda

Húú köszi Granda! Azt hiszem a Vaterás árak jobban tetszenek. Majd megmutatom apukának is holnap. Mennyi idő alatt postázzák ki, ha valamelyik tetszik? Ezekre is licitálni kell?

Kép
Kép
timi26

Timi

Ha nem látsz olyan kiírást a Vaterán az adott termék lapján, hogy "villámár", akkor ez azt jelenti, hogy ki kell várnod a licit végét és ha Tiéd a nyerő ár, akkor email-értesítést kapsz, az ebben fogalat telefon-email alapján felveszed az eladóval a kapcsolatot, megegeyeztek, hogy posta, személyes átvétel, stb.
Ha van villámár feltüntetve, az azt jelenti, hogy ha azt az árat megadod a termékért, azonnal elviheted, nem kell többet licitálnod.

De :!: Minden liciteléshez regisztrálnod kell magad! (Korábbi rossz tapasztalatok miatt, néha volt álvásárló...)

Kép
granda

Pl. itt egy gyerek görkori a Vateráról, 1700 forint a villámár és akkor nem kell kivárni aug. 5-öt. a licitálás végét és nem kell izgulni, hogy más rádlicitálva elviszi előled a terméket

http://www.vatera.hu/gyermek_gorkorcsol ... 01036.html

Kép
granda

Timi:
a teával nincs is gond.
De a homeopátiás gyógyszerek azért más kategória.
pl. a Caulophyllum az egy homeopátiás oxitocin. :?
Nekem is segített, nagyon gyorsan kitágultam tőle, ez volt a baj, sem a dokim, sem a szülésznő nem éretett hozzá, fél óránként szedtem ezt és egy másikat , csak a szervezetem nem bírta, gyors volt neki a tempó, így Marci nem ékelődött be, kihúzta a fejét és így történt az, h majd 4 óráig tolófájásaim voltak, úgy h nem nyomhattam. Ha nem szedem, akkor vszinű a saját tempomban nyílik a méhszáj és nincs ez. ( ezt utólag a homeopata dr.nő mondta, h abba kellett volna hagynom )
A másik meg, h pl. én vettem be egy ilyet fejfájásra és allergiás lettem rá, feldagadt a torkom, ügyelet-majdnem megfulladtam. Bementem utána a gyógyszertárba, h ebben a szerben mi van, mert akkor ilyet többet nem veszek... Erre néznek rám, h hát ők azt nem tudják, azt senki nem tudja, mert nem írták rá. Könyörgöm... még a májkrémre is felkell írni, h mit tartalmaz erre meg nem??
Na én azóta nem vettem, ilyenkor jutott eszembe, h mivan, ha a gyerekemnek adom és megfullad. :evil: :evil:
Persze, ezt nem elrémítésnek szántam, mindenki döntsön belátása szerint. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok,

megjöttem a vizitornáról, és jól bevacsoráztam. :shock:

Homeobogyók: Ez itt kizárólag az én szuverén véleményem!!!!!
Évekkel ezelőtt folyamatos hőemelkedésem volt heteken keresztül, és nem tudtam, mi a bajom. Hol feljebb ment, hol lejjebb. Már annyira elkeseredtem, hogy minden hülyeséget beképzeltem magamnak (ne nevessetek!), hogy aids-es vagyok vagy leukémiás....
No, ajánlottak nekem egy nagyon jó homeopátiás doktornőt. Elmentem. Kifaggatott egy csomó dologról, betegségekről, szokásokról, pl. zavar-e a szél, meg még isten tudja miről. Csinált íriszvizsgálatot is (ebből egy csomó betegségre fény derül).
A végén felírt egy csomó bogyót és elkért 9000 Ft-ot........

No, patikába el, bogyókat kiváltottam, és elkezdtem szedni, ahogyan mondta.
Hát még sz.rabbul lettem. Már lázam volt.....
Ezek a homeós bigyók ugye úgy hatnak, hogy stimulálják az immunrendszert, először rosszabbul van az ember, majd a saját immunrendszer gyógyít meg.

A végén anyuval (aki orvos) összedugtuk a fejünket, elmondtam neki minden szir-sz.r tünetemet, és rávágta: mellhártyagyulladás.
Az is volt! A homeós szakember, meg nem vette észre, holott megállapította, hogy kicsit gyenge a nyirokkeringésem, meg a bal lábammal van valami. (Ja! A kifaggatásnál mondtam, hogy a bal bokámat műtötték, és a bal combomban szakadt az izom). Így könnyű! :roll:

Szóval! Ahhoz, hogy megfelelő hatása legyen ezeknek a szereknek, kell egy szakember, aki megmondja, az adott egyén mit és hogyan szedjen.

Én nem vagyok a homeós bogyók ellen, egyszerűen nekem nem vált be, nem hiszek bennük. Hangsúlyozom, ez az én véleményem.
Pláne nem akarom azt, hogy ha beszedek valamit, akkor először rosszabbul leszek, majd ki tudja mikor jobban.

Én inkább inni fogom a málnalevél-teát, és használom a természetes anyagokból készült olajat a gátmasszázsra. És itt a második csavar: a védőnő az előző kettőre azt mondta, ártani nem árt, de nem biztos, hogy használ.

Minden az egyéntől függ, kire mi és hogyan hat.

Ennyi a véleményem erről, ha valaki homeós bogyókat szed, hát rajta, remélem megfelelő hatást ér el velük! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi Sokan használták és dicsérték már. Én nem magamtól találtam ki az adagolást, megbeszéltem az orvosommal. Szerintem ez is olyan mint bármi, hinni kell benne :lol: Császárgyanú esetén is lehet használni, sok nőnél már a szülés legvégén döntenek a császárról valamilyen hirtelen fellépő komplikáció miatt. Akkor maguktól is tágulnak, mindenféle segítség nélkül, ugyhogy nem okozhat gondot. De ha gondolod beszéld meg az orvosoddal vagy a szülésznőddel. Biztos fognak segíteni.
Lányok ezek csak gyógynövények, ártani nem árthatnak, hacsak nem vagy allergiás valamalyik alkotójára. De gondolom azt már tudjátok, hogy mikre reagál allergiás reakcióval a szervezetetek. Ezen az oldalon megtalálható, hogy melyik szer mire jó, ha jól emlékszem még az összetétel is megvan itt :D http://www.natursziget.com/page.php?show/articles/list

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur!

http://www.weleda.hu/varandosagesszoptatas.htm

Ha legörgeted, ott van a gátmasszázs-olaj. Natúrkozmetikum.

Ajánlok még egy oldalt nektek, szintén természetes alapanyagokból készült termékek vannak rajta. Én - majd ha kell -, a More Milk Plus kapszulát fogom megvenni.

www.boldogmama.hu

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát lányok, feladtátok a leckét!
Asszem megbeszélem majd ezt a dolgot a dokival is. Egyébként még nem sűrűn volt dolgom természetes szerekkel, lehet, hogy nem most kéne kísérleteznem. (bár lehet, mire átgondolom addigra megszülök... :) )

Gremese: a More Milk Plusról hallottam már másik topikban állítólag nagyon jó tejserkentő!

Megyek pihenek. Kezdődnek a keményedések.
Persze apuka legénybúcsúban zenél! De szerencsére most nincs messze.

Ja: megkóstiztam a teát, citrommal, kis cukorral nagyon finom!!!

Kép
Kép
timi26

Móni:
hát, én nem tudtam, h allergiás vagyok rá, sőt most sem tudom, h mire vagyok allergiás, mivel senki nem tudja nekem megmondani, h abban a bogyóban mivan... Áll. a Boiron nem adja ki. :shock:
És az, h a gyógynövény nem árthat az nem igaz, hisz nagyon sok van ami ellenjavalt terhesség alatt, de érdekes módon a homeopátiásakat lehet...
Amugy én is azt mondom, h nagyon jó dolog, csak azt hanhsúlyoztam, h alkati szerek és én CSAK úgy használnám ha lenne mellettem egy hozzáértő orvos...
Szval nem ellene vagyok, hisz nekem is használt, kitágultam tőle hamar... csak hiányzott a kontroll. :roll: :?

amugy a szereket a volt nőgyógyászom írta fel, szval ő nőgyógyász, természetgyógyász, homeopátiás orvos és egy tündér, csak sajnos szülést nem vállal, így kellett akkor váltanom...

Kép
Kép
h@jni

Timi26! Igen, olvastam is róla, és a védőnő is ajánlotta.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Ma elmentünk a budaörsi IKEA-ba, míg apánk a dolgát intézte Székesfehérváron. Nagyon sok kismamát láttam. Vettünk sok jó kiegészítőt, főleg a babaszobába. Most feldobódtam, tegnap eléggé el voltam keseredve, hogy az életben nem lesz beépítve a tetőterünk, és még évekig munkásokat kell kerülgetni a házban, meg folyamatosan csatatér lesz mindenfelé :cry: .

Timi 26!
A srácoknak is van görkorcsolyája, meg nekem is. Egysorosat vegyél (a gyerek korikon általában 3 méretet lehet állítani), és ami nagyon fontos vegyél védőfelszerelést is (térd-, könyök-, csuklóvédő, és bukósisak). Ha van biciklis bukósisakotok, akkor nem kell külön göriset venni, az is jó.
Itt is szétnézhetsz: http://www.marcziskate.hu

Homeós szerekhez csak annyit fűznék, hogy tényleg nem mindegy kihez megy az ember. Ha hozzáértő doki megtalálja az alkati szert, akkor szerintem nagyon klasszul tud működni a homeopátia. Egyébként mi voltunk Bp.-en egy dokinál (ha valakit érdekel priviben megadom a nevét+ elérhetőségét), aki nem drága, (az első vizit kevesebb, mint 4000 Ft volt -nem emlékszem pontosan-, az utána következők 1700 Ft-ba kerültek 1,5 éve). Szóval a nagyobbik fiamnak kicsi volt a hólyagkapacitása (ezért kb. minden 2. éjszaka bepisilt), és a nephrológus orvos (egyébként nagy szaktekintély) tömte gyógyszerekkel. A gyógyszertárban mindig megkérdezték, hogy mióta szedi a gyerek, mert ennél a gyógyszernél szünetet kéne tartani stb. Beültették a bogarat a fülembe, ekkor mentünk el a dokihoz, aki felírt 2 féle szert, mindent részletesen elmagyarázott. Ugyanúgy vezetni kellett a naplót, hogy mikor volt bepisilés, és mikor nem. Szerencsére Benedeknél nem volt visszaesés (felkészített rá, hogy az első hetekben lehet, hogy rosszabb lesz), nagyon jól reagált a szerre. Fél év után abbahagytuk a homeós cuccot, és azóta is minden rendben van, nincs már éjszakai bepisilés. Gyereknél egyáltalán nem foghatjuk a placebo hatásra, mivel ő nem tudja, hogy amit éppen szed az homeos cucc, vagy más.
A kisebbik fiamnál pedig nagyon durva szemölcsök jelentek meg a feneke körül, meg a felsőtestén. Bőrgyógyászhoz jártunk (2 hetente), de azon kívül, hogy szegénynek már lemarta a bőrét az ecsetelő, semmit nem értünk el, jöttek mindig újabb szemölcsök. Kb. 4 hónap kudarc után megpróbálkoztunk a homeopátiával (egy szegedi doktornőt ajánlottak, mondjuk ez jóval drágább, 10.000 Ft volt az első vizsgálat, de éppen nem jártunk Pesten, dolgoztam is, stb., így egyszerűbb volt). Bálint nagyon jól reagált a szerre, elkezdtek szépen lassan leszáradni róla a szemölcsök. Bőrgyógyászhoz már utált szegény járni, a " nem fájósan gyógyító doktornénihez" örömmel ment vissza kontrollra.
Én jövő héten kedden megyek ehhez a doktornőhöz, és rákérdezek hogy mit szedjek, és mikor.

Gremese!
A pesti homeos doki hozta be Mo.-ra a Weleda termékeket. Én nagyon szeretem a Weledát (is). Mióta allergiás lettem (kb. 2 éve) qrvára oda kell figyelnem miket kenek magamra. Azóta a család összes kenceficéjét (golyós deo, sampon, tusfürdő stb.) lecseréltük natúrkozmetikumokra. Én a http://www.bionivo.hu oldalon szoktam rendelni. A gátmasszírozó olajat én is használom.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Szép jó reggelt mindenkinek!

Jelentem 6-8 perces fájásaim vannak... :shock: :shock: :shock:
Kivételesen nem múlik.Elmegyek meleg fürcsit venni,aztán ha attól sem akkor megyünk a kórházba.

Ha indulni kell,ha nem,akkor is írok még pár sort.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Visszaestünk a 6-8 percről... :roll: Nem múlt el teljesen,de nem görcsöl úgy.Ha van valami jelzem!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna

Ez nagggggyon izgi :!: :!: :!:

Kép

Kép
granda

Indulunk,jött közben pár fájás kb. 4 percenként. :shock: :shock: :shock:
juuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,félek, szorítsatok!!!!

Párom ír ha van valami,vagy Anikónak jelzem majd.

Egyébként így terveztem,hétvégén amíg dokim van. :shock: De nem gondoltam,hogy összejön.

Puszi mindenkinek!

Remélem nem múlik el a kórházban. :?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

hajni: tovabbitom az ismimnek, koszi a tajekoztatast!

Hajni, Gremes: koszi, h leirtatok a velemenyeteket, mert mindenkitol csak azt lehet hallani, h ezt vagy azt szedd, de h hogyan, milyen kovetkezmenye lehet azt nem!

Kép

Kép
mmarica

milena: +++++++++++++++ jelezz, h mi van veletek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
mmarica

gremese: rendeltem a gatmassz olajat -te mar elkezdted?

Kép

Kép
mmarica

Miléna!
Mindent bele, remélem teljesül amit szerettél volna!

Engem elkapott a fészekrakó láz, egész nap suvickolok és rendetrakok, nem bírok leállni, este persze összeesek. :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Timi! (26)
Választék (kezdő/profi) mindenféle típusból: http://www.aktivsport.hu/g%C3%B6rkorcsolya-c-51.html

Hasznos tudnivalók a görkorizásról: http://www.sulinet.hu/eletmod/sport/ext ... kori.shtml

Budapesten a Görzenálban (Európa egyik legnagyobb) görkoris és szabadidőparkjában még más extrém sportot is kipróbálhatsz: gyorskorcsolya, falmászás, BMX.

(Ha csak nézelődtök hogyan csinálják a profik, az is nagy élmény mindenkinek egészen biztosan...)

A helyszínen lehet eszközöket kölcsönözni, oktatáson is részt lehet venni és természetesen akár vásárlásra is van lehetőség a park boltjában.

GÖRZENÁL Görkorcsolya és Szabadidőpark Cím: 1036 Bp.,Árpád fejedelem útja 125.
Megközelíthető: HÉV Tímár utcai megálló, 60-as, 86-os busz Nagyszombat utcai megálló. Telefon: 250-4800; 250-4798

Görzenál további mindenféle hasznos infó: http://www.gorzenal.hu/leftmain.html

Mi már többször jártunk itt és bátran állíthatom hogy tényleg szuper jó hely!!! :):)

(Nekem Reebok CCM Intruder felpumpálható görkorim van profi 77,5 mm gyári csapágyas kerekekkel - már 12 éve használom és nagyon bevált. :):) Szinte hajtani sem kell, hosszú métereket csak úgy repül - imádom.)

Ha csak játéknak vennétek, szerintem jó egy pár ezer Ft-os, amit akár a Corában, Tescoban, Auchanban is megvásárolhatsz - de ezekben csak "csoszogni" lehet - nem minőségi csapágyak és a legegyszerűbb műanyag kerekek, stb. - nem is igazán gurulnak és elég kényelmetlenek is sajnos.

Viszont ha tényleg komolyan gondoljátok - mint sporteszközt - akkor szerintem mindenképpen érdemes felkeresni egy konkrét görkori szakboltot (pl. Görzenálban, stb.) a gyerkőccel együtt és az eladót megkérni hogy segítsen a választásban - és rászánni esetleg több pénzt. :):)

Bármelyik verziót választjátok végül, a megfelelő védőfelszerelés és görkorizásra alkalmas helyszín szerintem is elengedhetetlen mindenképpen... HAJRÁ!!! :):)

Miléna!
DRUKKOLOK!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Jó reggelt!!

Ez ám a hír korán reggelre!!!
Miléna: ezer drukk !!!!+++++++++++++

Banita: köszi a tippet, mi is gondoltunk védőfelszerelésre. Merthogy még egyikünknek sem volt még görkori a lábán, tényleg kíváncsi leszek, hogy fogjuk majd megtanítani a kiscsajt... :o

Beke Andrea: azért vigyázz a fészekrakásra. Lehet, hogy nálam ez jött ki mostanra. Már a combtövemig fáj a derekam, nem akar múlni. Lassan már menni sem bírok!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Miléna Sok sikert és kitartást a mai naphoz :lol: Minden rendben lesz :lol:

Homeopátiás szerek Mint írtam én megbeszéltem az orvosommal és nem magamtól logikáztam ki :!: Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy mit szeretne szedni és mit nem. Én személy szerint a homeopátiának és az akupunkturának köszönhetem, hogy most várandós vagyok :D A korábbi kezelőorvosaim kijelentették közel 5 év próbálkozás és külömböző kezelések után, hogy meddő vagyok. Pedig szinte mindent kipróbáltunk. Véletlenül kerültem ehez az orvoshoz teljesen más problémával. A beszélgetések során mondtam neki, hogy mi a másik problémám. Nem igért csodát, csak reményt adott. Neki lett igaza, 1 hónap múlva fogok szülni :lol: Hozzáteszem, hogy amikor elkezdtük tervezni a babát eszembe sem jutott, hogy nekem pont egy ilyen orvos fog segíteni. Mindenről vannak pozitív és negatív vélemények. Én ehez pozitívan állok és hiszek benne.Nekem nagyon bevált :lol:

Szép napot mindenkinek
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jajj Miléna!

A könny is kicsordult a szememből!!!! Szorítok ezerrel!!!! Szólj, ha mehetek látogatni! :lol:
Hétfőn amúgy is megyünk apás szülésfelkészítőre a kórházba, remélem akkor már Zétit is látom!!!!

Puszi! Ügyesek legyetek!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi!
Kössz a tippet, igyekszem visszafogni magamat, de nagyon nehezemre esik, idáig pocsékul voltam, de végre energiában gazdagnak érzem magam ezt szeretném kihasználni.
Ráadásul a vielet eredményem is jó lett, így nagyon boldog vagyok, mert az előző hónapban pozitív lett a fehérje ürülés és a frászt kaptam, hogy megint benevezek a toxémiára, mint Petykával az utolsó hónapban. Most bizakodó vagyok, mert sokkal kevesebbet híztam mint akkor és még egyáltalán nem vizesedem. Igaz akkor is csak a 36. héten kezdődött a magasvérnyomás, de talán most megúszom és akkor Gergő baba is nagyobb lehet talán.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok !

Ez ám a szép reggel !

Miléna : ezerrel drukkolok nektek. Remélem este már a kezedben tarthatod azt a gyönyörűséget akit a szíved alatt hordtál eddig.

Lányok én ma elutazom és majd csak vasárnap jövök haza.
Megyünk a szüleimmel Gyomaendrődre Szolnok felé van .
Apukámnak van egy Volkswagen bogara és ott lesz bogár találkozó arra megyünk.
Visszük a laptopot mert állítólag van internet hozzáférés és most főleg fogom nézni, hogy mik a fejlemények Milénával.

Írni lehet, hogy csak vasárnap fogok de ha lesz időm akkor persze írok helyzet jelentést.

Legyetek jók és mindneki vigyázzon magára.

MILÉNA DRUKKKKKK !!!!!!!!!!!!

Kép .
20200310173350

Miléna:
drukkkkkk.
Könnyű, szép, problémamentes szülést Neked. :lol:

Kép
Kép
h@jni

MILÉNA! HAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azonnal kérjük az infókat, bármi van!!!!!!!!!! Hajrá Zéti és hajrá Miléna férjeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

L.Móni, BAnita! Örülök, hogy leírtátok a jó példát is! Nálam valószínűleg az volt a bibi, hogy nem megfelelő szakértőhöz kerültem, vagy egyszerűen csak rossz szereket adott, és nem használt.
Ha eltalálja, hogy mi kell, valószínűleg én is hiszek benne, és használom. :)

Timi26! Vadvirágnak igaza van, ha olyan dologra akarsz beruházni, amit hosszútávon használ a kislányod, érdemes a minőséget megvenni, hiszen a görkorinál a biztonság (is) nagyon fontos! Áldozz rá egy bizonyos összeget, mert lehet, olyat fogsz ki, aminek nem gurul rendesen a kereke, a csapágyak kopottak, és alapban balesetveszélyes.

Mmarica! Igen, már elkezdtem a gátmasszázst. :D

Weleda: Valószínűleg én is használni fogom, mert én erősen pollenallergiás vagyok. (12 fűfélére, a rozs virágjára, a parlagfűre, meg másokra is, ami nem pollen).
Most jöttem rá, hogy nekem nagyon meg kell néznem, miből vannak a kencéim.
Használtam a pocakomra mama masszázskrémet - egy idő után jobban viszketett a pocakom. Lecseréltem gyógyszertári készítményre, amiben nincs semmi allergizáló, és tök jó.
A golyós dezodornál is úgy voltam, hogy aminek illata volt, az nem volt jó, most színtelen-szagtalant használok, és az beválik.
Szóval egyrészt a natúrkozmetikumok felé fordulok, másrészt az illatmentesek felé, és nagyon bejönek.

A kórházba pl. vettem szín- és illatmentes tusfürdőt, azért, hogy babuka mamaszagot érezzen, ne pl. levendulát. :D

Nem tudom, néztek-e most tv-t, de az RTL-en a Csak Csajokban rengeteg babás téma van most, pl. mit vigyünk a kórházba.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese!

Nézem az RTL Klubot!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kilók: Most mondja a TV-ben a dietetikus, hogy a terhesség alatt az ideális súly, amit fel "kell" szedni: 12-15 kiló! Ennyi kell.
Remélem ezt a kilók miatt aggódó dokik is hallották..... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!

Huu, micsoda hir!!

MILENA: EZER DRUKK!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Reg voltam megint, most is csak picit kukkantok be, uszodaba megyunk.
Vegigolvastalak titeket, de olyan ritkan jovok mostansag (a parom szabin van) hogy keptelenseg reagalnom... :)

Lanyok, kepzeljetek, nekem baromi hirtelen, 1 nap leforgasa alatt iszonyatosat nott a pocakom. Eddig azon aggodtam, hogy tul pici, hat szerdan arra ebredtem, hogy hatalmasra nott.. :shock:
Lehet, hogy ezert voltak pici gorcsaim a megelozo ejszakakon. Szoval hihetetlen, hogy a vege fele is mennyit no a baby. :shock:
Bar remlik, hogy az elso terhessegemnel is vegig orultem, hogy picike, es nem is csikos a hasam, aztan az utolso heten egyszercsak nagyot nott a pocakom...aztan... :(

Itt vegre valahara gyonyoru ido lesz a hetvegen, 26-28 fok, ugyhogy valoszinuleg nem jovok sokat, de mindenkepp bekukkantok, mi van Milenaval.

Puszi mindenkinek!!

Niki
Vendég

Niki

Nekem is mostanság meglódult a pocak, tegnap úgy viszeketett, hogy 3X kentem be. Szemmel láthatóan nő, én meg nem hízok.... (hja, a diéta örömei) :D
De sosem paráznék a súlyomon, van akiről leolvadnak, van, aki le akarja adni és van, aki nem... Szóval ez lelkierő, akarat, gének, idő függvénye is.
Nem gondoltam volna, hogy most fogom, de összepakoltam a kórházi cuccaimat :shock: Egy hete szeméremcsont vagy gáttájéki fezsítéseim vannak (nem alhasi görcs), de csak ha fekszem. Szóval jobb felkészülni...

Kép
granda

MILÉNA,
nagyon szorítunk Neked!!! Remélem, nagyon könnyű szülésed lesz!
Puszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Miléna!Megy adrukk ezerrel!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Milána!! nagy nagy drukk!!

görkori: szerintem érdemes megnézni pl a decathlonban is.

more milk plus: lehet kapni a kenguru goldban is, és úgy láttam olcsóbb is mint rendelve. én is szemezek vele :) aztán majd meglátjuk. először laktoherb+kecskerutafű keverékkel kezdek és lucernacsírával szendvicsre. ezek jöttek be legjobban első babánál is.

homeo bogyók: én is rendeltem két félét (Caulophyllum-ot és arnicat), plusz két szopisat, de még nem tudom hogy fogom-e szedni. meg vettem málnalevél teát is, azt fogom inni, meg hétvégén veszek gátmasszázs olajat és azt is elkezdjük.

judis

Sziasztok MILÉNA:NAGYON SZORÍTOK NEKTEK REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESZ. Kép Amugy bocsi hogy csak most jelentkezem de mint már emlitettem az öcsémé a gép és most nincs itthon.

Kép
juci83

Drága Miléna!

Nagyon szurkolunk neked!!!!!!!!

Andi
Kép
amona

Amona

Szerdán megvettem miattad az Anyák Lapját. Jól nézel ám ki! :)

Kép
granda

Sziasztok Csajok,

húúú, ez aztán anagy hír!!

Miléna,
nagyon nagyon drukkolunk neked, sokat gondolok rád, hogy minden rendben legyen!!!!!

Bocsi, de nem tudok visszaolvasni, mert Ábel minden erömet leszívja, már most is sir, hogy hol vagyok.
Sajnos nem javultunk, szerintem a tüszös mandulagyuszitól kapott egy szájfertözért, ami egyre rosszabb lesz, a nyelve és az egész szája belül tele van apró kis tüszökkel, amik gennyesek. Nem tud nyelni, a vízen kívül más bántja, negyedik napja egy falatot nem evett, csak vizet meg a gyógyszerét. Éjjel horror volt, óránként sikítva ébredt, hogy fáj neki. Most diktáltam bele fél deci kakaót, az mégis kicsit több, mint a víz. Délután megint megyünk dokihoz, aztán majd meglátjk hogyan tovább. Mindenesetre ez már nekem is kicsit sok, nagyon fáradt vagyok. :cry: :cry:

puszika mindenkinek

KépKép
KépKép
motiot

Motiot:
jaj, szegény Ábel. :( Jobbulást Neki.

Kép
Kép
h@jni

Motiot
Ahogy Milénának, Nektek is megy a nagy drukk!!!!! Nem tudok annál tehetetlenebb érzést elképzelni, mint mikor az ember gyereke beteg....

Lányok
Ez olyan izgi, félóránként nézem, van-e hír Milénáról... De olyan ügyes volt eddig!

Kép
granda

en is nezem egyfolytaban ennyit meg nem voltam itt, mint ma! nagyon varom, h mi van ...

Kép

Kép
mmarica

Én is a topikot lesem, ha van egy szabad percem!!! Nagyon izgulok!!!

Itthon van ma apa, elmentünk, megvettük a maradék bébirucit, bevásároltunk, remélem nem felejtettem el semmit, mert rájöttem, hogy már nem esik jól a mozgás sem. Gyorsan csináltam tarhonyalevest, meg palacsintát, még a romokat el kell takarítanom.
Apa meg elvitte a csajt moziba. Harry Pottert nézni. Szerintem mind a ketten végigalusszák, de mindegy, hagy menjenek!

A görkorinál azt hiszem egyenlőre maradunk az olcsóbb verziónál, aztán ha tényleg komolyan gondolja a kisasszony, beszerzünk egy jobb verziót. Már csak azért is, mert mostanában rengeteg a kiadás, nem fér bele a keretbe sajnos. Rebeka meg nem tud várni, nagyon rá van kattanva!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Csajok!

Hírek Milénáról: a kórházban a saját dokija vette fel, és szülőszobán van, viszont nem tágult (bár ez császár esetében nem is számít). Az 5 perces fájásai egyelőre elmúltak, most várakozó üzemmódban van. :lol: Jóslófájások voltak.
Ha nem térnek vissza a rendszeres fájások leteszik osztályra a szülőszobából, de már haza nem mehet. A dokija egyelőre azt mondta, hogy várjanak.

Megbeszéltük, hogy megkérlek benneteket (főleg Emesét és Nikit), hogy vuduzzatok, ti ezt nagyon tudjátok, hétvégén szeretne megszülni, én meg hétfőn már szeretnék a felkészítő után látogatóba menni és Zétivel találkozni. Szóval mindenki: vuduuuuu!!!!! [/u]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?