Sziasztok,
megjöttem a vizitornáról, és jól bevacsoráztam.
Homeobogyók: Ez itt kizárólag az én szuverén véleményem!!!!!
Évekkel ezelőtt folyamatos hőemelkedésem volt heteken keresztül, és nem tudtam, mi a bajom. Hol feljebb ment, hol lejjebb. Már annyira elkeseredtem, hogy minden hülyeséget beképzeltem magamnak (ne nevessetek!), hogy aids-es vagyok vagy leukémiás....
No, ajánlottak nekem egy nagyon jó homeopátiás doktornőt. Elmentem. Kifaggatott egy csomó dologról, betegségekről, szokásokról, pl. zavar-e a szél, meg még isten tudja miről. Csinált íriszvizsgálatot is (ebből egy csomó betegségre fény derül).
A végén felírt egy csomó bogyót és elkért 9000 Ft-ot........
No, patikába el, bogyókat kiváltottam, és elkezdtem szedni, ahogyan mondta.
Hát még sz.rabbul lettem. Már lázam volt.....
Ezek a homeós bigyók ugye úgy hatnak, hogy stimulálják az immunrendszert, először rosszabbul van az ember, majd a saját immunrendszer gyógyít meg.
A végén anyuval (aki orvos) összedugtuk a fejünket, elmondtam neki minden szir-sz.r tünetemet, és rávágta: mellhártyagyulladás.
Az is volt! A homeós szakember, meg nem vette észre, holott megállapította, hogy kicsit gyenge a nyirokkeringésem, meg a bal lábammal van valami. (Ja! A kifaggatásnál mondtam, hogy a bal bokámat műtötték, és a bal combomban szakadt az izom). Így könnyű!
Szóval! Ahhoz, hogy megfelelő hatása legyen ezeknek a szereknek, kell egy szakember, aki megmondja, az adott egyén mit és hogyan szedjen.
Én nem vagyok a homeós bogyók ellen, egyszerűen nekem nem vált be, nem hiszek bennük. Hangsúlyozom, ez az én véleményem.
Pláne nem akarom azt, hogy ha beszedek valamit, akkor először rosszabbul leszek, majd ki tudja mikor jobban.
Én inkább inni fogom a málnalevél-teát, és használom a természetes anyagokból készült olajat a gátmasszázsra. És itt a második csavar: a védőnő az előző kettőre azt mondta, ártani nem árt, de nem biztos, hogy használ.
Minden az egyéntől függ, kire mi és hogyan hat.
Ennyi a véleményem erről, ha valaki homeós bogyókat szed, hát rajta, remélem megfelelő hatást ér el velük!