A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Hááát, itt az első napi menü a következőképpen nézett ki:
R: zsömle, vaj, beazonosíthatatlan felvágott
E: daragaluska-leves, zöldbabfőzelék (annyira édesen, hogy nem bícrtam belőle enni, arról nem is beszélve, hogy előtte néhány órával kaptunk kiképzést a tiltott kajákról, és mintha a bab is szerepelt volna benne :D )
V: mint reggel
Nekem sajnos a szülés óta nincs étvágyam, tehát nekem elég volt ez is, de azért ha belegondolunk: nem egy szoptatást segítő étrend... :?

meri

Jó reggelt mindenkinek!!!

Nem tudom mi van velem, de már fél 4 óta fent vagyok, nem tudok aludni...Lehet hogy azért van, mert mára jósolták a babát, mivel ma van a párom szülinapja... :D Szegénykém annyira BOLDOG lenne ha ma születne meg a kisfia, meg persze én is...ÚGYHOGY MINDENKI DRUKKOLJON NEKEM, mert csak tortát rendeltem, az ajándék a baba lesz.., vagy lenne!!!!!! :wink:

Panda:Egyben vagy még??Remélem hallgattál rám, és elmentél szülni, mert ma már tényleg én jövök!!!! :lol:

Vikci:Remélem azért az idő is befolyásolja őket egy kicsit, igazság szerint már nem bánom, csak történjék valami!!! :D

Meri:Hát ez nem valami jó menü... :? Egyébként már megakartam kérdezni hogy neked szülés után hány kg ment le mindennel együtt, mármint mire hazamentél a kórházból?Csak hogy tudjak viszonyítani...

Nem tudjátok hogy van ez a látogatási tilalom?Tényleg senkit nem engednek be???

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Mi még egyben és ez valahogy ma szarul érint :( nem értem én ezt, és rossz érzéseim vannak hogy talán így maradunk és császár lesz a vége, mert lehet a hülye gyógyszerek jól bekavartak a szervezetem normális folymatába :( nem én lennék az első és az utolsó se :( ezt mondták is a kórházba, persze akkor ez volt a legkevesebb de most...

Eszter,
Mennek a drukkok nektek!!!

Zsu,
Neked is mennekd a drukkok és Boldog szülinapot a párodnak :D
Vendég

Panda:Ne keseredj el azért,persze tudom hogy könnyű mondani, én is minden reggel kudarccal kelek, és minden egyes percben várom hátha történik valami, és semmi...Az a baj, hogy én sem érzem hogy jönni akarna, sőt...ahogy közeledik a nap én is egyre jobban félek hogy mi lesz...Még van 1 napotok, hátha...Már tényleg nagyon DRUKKOLOK nektek!!!Köszi a jókívánságokat!!!És KITARTÁS!!!!

szemokzsu

Zsu,
Köszi igyekszem nem keseregni. Az a baj hogy én se érzem, hogy jönni akarna :? de próbáljunk pozitív lenni. Ma sütni fog a nap szóval jó alkalom a szülésre :wink: Szülni fogunk, szülni fogunk, szülni fogunk!!!!!
Vendég

Panda, én is azt mondom, ne keseredej el, van még időtök!!! Dorka úgy van vele, eddig azt akartad, bent maradjon, most marad még egy kicsit, biztos ami tuti. ;)

Zsu, 86 kg voltam terhesség előtt. 91 kg-mal mentem szülni. Amikor hazajöttünk, 86 kg voltam, egy hétre rá 81. Kicsit meg is ijedtem, furi volt, de aztán rájöttem, hogy valszeg az, hogy odafigyeltem az étrendemre (tehát nem du. ettem először, és nem bekapkodtam ezt-azt, kekszeket pl., hanem rendesen, átgondoltan ettem), azt eredményezte, hogy magamból fogytam a terhesség alatt is... :)

meri

Panda:Igen, ma szülni fogunk!!!! :D Én is kihasználom ezt a jó időt, és kiviszem a keresztfiam sétálni, hátha a sajátom is megkívánkozik kifelé!!!! :lol: Annyira jó lenne....Ha nem válik be, bevetem a lépcsőzést!!! :wink:

Meri:Köszi az infót, most én is 92 kg vagyok, kíváncsi voltam kb. mennyi megy le a babával...De remélem én is ilyen szerencsés leszek mint te!!! :wink: Te is vizesedtél?Mert rajtam rengeteg a víz is!!!

Többiek merre vagytok???

szemokzsu

Vikci, Nagy Vera:CSAK NEM????? :shock: :shock: :shock:

szemokzsu

Hűha de nagy a lelkesedés!
Hajrá babók már nagyon várunk benneteket! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meri!

Ha van egy kis időd, egyéb tapasztalataidat is megosztanád a kórházzal kapcslatban.
(egyágyas v. 5 ágyas szobában voltál?, milyenek a csecsemösök? stb.)

Én is a SOTE-n fogok szülni. Péntek reggelre berendelt a doki vizsgálatra (márkb 1 ujjnyira nyitva vagyok), és azt mondta, hogy majd ott megmondja h maradunk vagy még mehetünk haza.
Én nem tudom minek örülnék jobban. Szeretném már a gyerköcömet a kezembe tartani, de még azért a félelem is bennem van a szüléssel kapcsolatban.

További szép napot mindenkinek!

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok!

Zsu!
Sajnos nem........
Bár reggel mintha egy betontömb lett volna a gyerek helyén.
Azért jó, h. nemcsak én megyek 90 körül szülni (bocsi lányok) :lol:
Én 9 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, amin mindenki meglepődött, szerintem én is ahogy Meri kicsit jobban odafigyelt a kajára (bár az utóbbi időben voltam rémes krémesek meg kekszek, de azt a gyerek kívánta nem én :lol: ).

Panda!
Ne keseredj el, lényeg, h. DuDorka jól érzi bennt magát, ha meg kell majd útnak indítják, max. csak 1 hetet kell már várnod.....

Mamacka!
NAgyon jó a textilpelusos kép!

Meri!
Kajáról: én is ezt hallottam, amit te írtál, ezért is jó lenne feltankolni előtte itthon.

Eszter!
Drukk, h. minden rendben menjen ma!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Chris!

Keményedéseid/ jóslóid vannak?
Nekem is azt mondta a doki még a múlthéten szerdán h. nyiladozik a méhszájam, még a végén együtt fekszünk be? Jó lenne...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Chris!
Most kérdeztem meg a SOTE-n a látogatási tilalmat: a papák a szülőszobára bejöhetnek még, utána a látogatásra viszont Ők sem.
Azért az jó, h. a szülőszobán nem leszünk egyedül.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Akkor SOTE II. röviden:
gyerekágyas nővérek - teszik a dolgukat (hogy pontosan mit is, számomra nem derült ki), általában kedvesek, de!!! Gátseb-, aranyérkezelés kapcsán (szobatársam bőven szerzett tapasztalatokat), nagyon nem mindegy, hogy kapsz egy darab jeget vagy konkrétan segítenek rajtad... Egy igazán lelkiismeretes és tapasztalt nővért találtunk: Jutkának hívják.
csecsemősök - siralmas. :cry: Itt, aki kedves és segítőkész volt: Ildi és Ica. Ica nővér akkor jött vissza szabiról, amikor mi jöttünk volna haza, és ebből a szempontból örülök, hogy egy nappal később jöttünk, mert ő nagyon sokat segített!!! Fület is ő lyukasztott :cry: . :)
Én az elején nagyon mérges voltam, mert 1ágyasba szerettem volna menni, de lebeszéltek, mert első baba, és hogy a csecsemősök itt mennyit segítenek majd... Háááát, nem sokat. Bár mondom, végül Ica nővér kárpótolt. Ja, és a reklámmal ellentétben: legtöbbször nagyon csúnyán néztek a csecsemősök arra, aki vmi okból betolta az osztályra a babáját... :?
Jó volt az 5ágyas szoba, jófej csajszik voltak, és legalább tapasztalatot is cseréltünk.
A kajáról már írtam. :?
Vigyetek pelust, mert nem adnak, sőt a fürdetéshez is neked kell adni. Popsitörlő van az ajándékcsomiban. Én vittem színes textilpelust, ami jó volt, mert messziről láttam, melyik a mi kocsink. :) Kesztyűt vagy zoknit adnak, de én azt is vittem.
Víz legyen nálatok már az első éjszaka is!!!!
A nedves wc-papír nagyon jó szolgálatot tett!!!! Meg az eldobható bugyi is!!!. Sőt,én vittem papírtörlőt, alsótörlésre: higiénikus, és nem a türcsit vérezed össze.
Mellszívót, aki még nem vett, javaslom, hogy próbálja ki előbb a kórházban, mert az egyik csajszi pl. úgy járt, hogy volt neki elektromos, és nem vált be, és vett a kórházban másikat.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Mire vagytok még kíváncsiak? ;)

Zsu, én nem vizesedtem.

meri

Ja: nem tudom, ez máshol hogy van, de jó szervezés a nyóckerben: a kórházban kell elindítani az anyakönyvezést, és utána apa csak bemegy az irodába, és tömegnyomorban való várakozás nélkül átveszi az akvi kiv.-ot meg a lakcímkártyát. TAJ: nem tudom bp.-iek mehetnek-e a váci irodába, de aki teheti, oda menjen!!! Ami a Teve u-ban több órás idegbaj, az Vácon kellemes 10perc.

meri

Vera!

Jósló fájások kb 5 napja lehetnek.

De jó hogy megkérdezted, hogy a papa bemehet-e a szülésre, mert mikor megláttam az ÁNTSZ oldalán, hogy nem látógatási tilalom van, kicsit megrémültem.
Én nagyon beleéltem magam, hogy apa ott lesz.

Mikor mész legközelebb CTG-re?

Jó lenne ha egyidőben mennénk :))))

Kriszti

bchris

A Szent Imrében(szerintem mindenhol) is ott indítják az anyakönyveztetést, szerdán született a drága és péntekre megvolt!!!!
A párom a Teve utcában vette át a TB kártyát, amúgy is kellett ott intézkednie, de oda vagy nagyon korán érdemes menni, vagy délután!!!!!! :roll:

Csemcsemősöktől én sem voltam elájulva :roll: , még nem igazán ment a mellre helyezés, éjszaka mondom benézek hátha segít valaki, erre közölték, hogy nem bizony majd a nappalosok!!!!!!!!!!!!! :shock: Mikor meg kékfényezték a kiscsajt(bent kellet hagyni :cry: ), akkor indult be a tejem , megyek hajnalban, hogy ébren van -e a drága, majdnem laharapták a fejem, hogy miért nem alszom, ha megtehetem!!!!! :shock: Mondtam, hogy nem bírok feszülő mellekkel, így kaptam egy elektromos fejőt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Látogatási tilalom az Amerikei úton olyan, hogy ha valamit be kell vigyél a betegnek a nővérekkel be tudod küldeni. Ez mondjuk nem rossz. Nem tudom, hogy a szülészeteken lehet-e ilyennel zaklatni a nővéreket. De szerintem sanszos.

Pandi,

most én is elkeseredtem. És az nem lehet, hogy beindítják? Csak a császár kínálkozik lehetőségnek mindenképp?

Meri,

ez annyira így van minden kórházban, hogy szoptatás jó akkor bab, káposzta minden amit nem lehet. Ezek szerint még mindíg nem tudnak gondolkodni. Most, hog ylátogatási tilalom van így mit egyen az ember haljon éhen? Mert ugye a szopihoz kajcsi kell meg inni való.
Arra sose válaszolsz nekünk, hogy szopiztatsz-e?

Vajon Eszterrel mi lehet? Valaki cserélt vele telefonszámot?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Persze elöbb megpróbálják beindítani, de az nem jelenti azt hogy be is indul. Meg azért nem szeretném ha beindított szülésem lenne, annak sokkal több a kockázata. Reménykedem, hogy végre elindul ez a lány bár eddig is ezt tettem. Anyukád hogy van?
Vendég

Márti, nem ugyanott szültünk? ;)

Vikcik, bocsi, akkor ez elkerülte a figyelmemet. Igen, szopizunk, a kisasszony a főnök. :D Viszont fejni már nem fejek.

meri

Pandi,

sajnos nincs jól. Két hete ennyira jól volt már felült evett magától meg minden. Gondoltuk is magunkban nem mertük kimondani, hogy két hónap és visszakapjuk a régi anyut. De rá két napra rosszul lett. Minden csövet amit eddig beraktak ki kellett venni. Most az a baj,hogy a dokija is kezdi feladni mondta is, hogy lassan elveszti minden bizalmát. Ez egy nagyon rendes doki. Szegényt sajnálom is. Lehet, hogy a profhoz fogunk fordulni ha minden kötél szakad. És sajnos már elkezdett szakadni.
Szóval egy műtét még bizti, hogy lesz. Bocsi kicsit hosszú lett, de sajnos ez van. Még azért nem adjuk fel. De néha nehéz bízni. :-(
Az a jó, hogy van egy olyan párom aki mellett sokat kibírok. Meg sokszor leblokkolom az agyamat. Vagyis az agyam magát, mert én nem bírkózok vele.:-) És így nem gondolok rá, hogy mekkora a baj. De van, hogy lemegy a blokk.

Majd Szú-százok neked. Az nem tudom mi de az a lényeg, hogy még van 12 napod szerintem. Mintha az rémlene, hogy 12 nap+-. Vagyis a méhtevékenységtől is sokminden függ. Meszesesdés meg ilyenek. Remélemnem írtam hülyeséget.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Meri,

Örülök neki, hogy annyi tejed van amennyi kell. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Én lombikos vagyok nálam csak 1 hét van, hiszen nincs elszámolási lehetőség mint másoknál, tehát max. 8 napom van, de remélem kevesebb. Gondolom ez a bizonytalanság a legrosszabb, hogy egyszer jobban van egyszer meg rosszabb. Az ember azért mindig bízik még az utolsó pillanatokban is. A lényeg hogy ti ne adjátok fel, és legyetek erősek az anyukád elött. Bár néha ez a legnehezebb!
Vendég

Szegénykém. Most csak belegondoltam, hogyha egy hét múlva is egyben leszek szerintem én is el leszek keseredve. Remélem átjutsz ezen a holtponton. Mint tudjuk bennt nem marad.
Reménykedem benne, hogy hátha megtörik a jég. :-) Még akkor van 8 nap. Mikor mész CTG-re?

Hát igen anyu előtt néha nehéz amikor már majdnem elsírod magad akkor is mosolyogni kell.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Köszi hogy megértesz ez jól esik :wink: Szerdától naponta kell mennem ctg-re a kórházba, és magzatvíz kukucs is lesz :?
Vendég

Meri:neeeeeeeeeeeeeeem , mert akkor simán átsétáltam volna hozzád!!!!!!! :wink:

Panda:van akupresszúrás pont is amit lehet stimulálni, (azt nem tudom mennyi ideig kell nyomni :oops: ) szóval a belső bokacsontod felett 4 ujjnyira, könnyű megtalálni, mert ha megnyomod, akkor kicsit fájó érzés.
Tarts ki!!!!!
Tudom milyen szörnyű érzés, mi 3-an voltunk akiknek elfolyt a magzatvize és nem voltak fájások, hétfő este bekerültünk, mindenki megszült körülöttünk és szerda reggelig ha nem történt volna semmi akkor nekem is indítják :? :x , így inkább ittam a ricinust!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Nagy Vera:Akkor apa sem jöhet be meglátogatni?Vagy hogy van ez?Szülőszobára igen, másnap már nem???

Panda:Tényleg kitartás, reméljük minden oké lesz,és nem kell megindítani meg ilyesmi!!!

szemokzsu

Meri!

Kösz az infókat a kórházról!
Hát tényleg, sokszor más van mint amit elmondanak...Mindegy én úgy állok hozzá, azt a 3 napot túl fogjuk élni.
Hülye kérdés tudom: az anyakönyvit és a lakcímkártyát a VIII. kerületi anyakönyvi hivatalban veszed át, vagy ott ahová tartozol?

Krisz!
Szerdán megyek reggel 8 körül CTG-re. De a köv. CTG-t időpontját megbeszélhetjük most, hogyha nem szerdán jössz. Amúgy a 38. héttől heti 2-szer vagy 1-szer kell menni?

Látogatásról: Arra gondoltam, h. pl. a földszinti UH-nál (amit az alagsori büfén keresztül is meg tudsz közelíteni) ha be akarsz hozatni kaját tudsz a rokonokkal találkozni. A büfébe úgyis le tudsz menni (fürdőköpenyben), így akár ez is megoldható :wink:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Zsu!

nekem ez mondták: apa sem mehet be látogatni, csak a szülőszobára amíg meg nem szülsz.
Amúgy szerintem ahogy Chrisznek leírtam nem eszik olyan forrón a kását: nem ismerem nálatok a SOTE 1-en a rendszert, de nálunk az alagsori büfébe (aminek külön bejárata van, és nagyon sok frissen szült kismamát láttam már ott kaját venni) sok idegen is bejár...
Pár folyosóval arrébb a kispapák nagyon sok vizsgálatra kísérik el a várandós kismamákat, tehát itt is "beiktatható" egy gyors találkozás (persze a picit nem tudod magaddal vinni, de ha valamit otthon felejtettél így utánad tudják hozni).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Megszületett Eszter babája Dominik, 3600 g többet nem lehet tudni!

Gratulálok nekik, jó egészséget sok tejcit :lol:
Vendég

Vera!

Én is szerdán megyek, csak 12-re. Nekem nem mondta a dokim, hogy heti 2* kéne mennem, majd pénteken rákérdezek.

De szedsz vmi homeopátiás bogyót?
Az én szülésznőm nem javasolta.

Büfés randi nem egy rossz ötlet. :))

Kriszti

bchris

Bchris,
Miért nem javasolta a szülésznőd?
Vendég

Sziasztok,

Pandi, Zsu drukkolok !!
Vikci, neked is, és remélem Anyukád is jobban lesz.
Vera, örülök, hogy legalább nálatok bennt lehet az apuka.

Én ma nagyon magam alatt vagyok most, délelőtt a Szt Imrében voltam vizsgálatokon; nem lehet apás szülésünk !! :cry:
Még a csomagokat is a kismamák hurcibálják be a szobákba, nincs segítség, apukát meg nem engedik be, totál őrület. Persze, járvány van, de akkor is szerintem ne az újdonsült anyuka cipekedjen !

Ráadásul tegnap éjjel kezdtem beleélni magam, hogy ma megszületik a kicsi, mert nagyon begörcsöltem, fájt a hasam + hasmenés... úgy éreztem, hogy reggelre mehetünk is csomagostul, de aztán abbamaradt. :twisted:
Huh, most nagyon szeretnék már néhány nappal idősebb lenni : )

Andi

Kép
danidaniel

Eszter,

GRATULÁLOK !!

Kép
danidaniel

Anubias, gratulálok!! Akkor szerencsére nem volt gáz a kis influenza.
De jó!!!!

Pandika, naaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :evil: :!:
Pont Te, PONT TE :shock: vagy elkeseredve???? Aki a topik szíve-lelke, mindenki bíztatója?????
PANDA!!! 8) 8) 8)
Nyugi!!!! a) elindul magától b) elindítod c) elindítják ... xyz(!!!)) császár
DE:
a) a lányod nem 27 hetesen született b) nagyon-nagyon sokat szenvedtél már ezért a kiscsajért, az a 8 nap már.... :roll: :roll: :roll: :? c) EGÉSZSÉGES A GYEREKED!

SZóval fel azzal a lógó nóziddal, húzd ki magad és ne legyél elkenődve. Szexeljetek nagyokat apával és aludj amíg lehet :wink: :wink:
ÉS TUDD: MI NAGYON-NAGYON-NAGYON SZERETÜNK TITEKET ÉS NAGYON-NAGYON-NAGYON SZURKOLUNK ITT A TOPIKBAN, VELETEK EGYÜTT!!!!

Ja és még annyit, hogy a másik xyz) pont az az, hogy még mindig kiverheted azt a helyes kis fokhagymagerezd seggét egy pár nap múlva, hogy így szivatta anyuciját :lol: :lol:
CSAK ADDIG BÍRD KI!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Danidaniel: érdekelne majd mik a tapasztalataid a Szent Imrével kapcsolatban mert én is ott fogok szülni! Légyszi ha megszületik a csibéd és lesz egy perced ne feledkezz meg rólam, oszd meg velem!! (akár priviben). Előre is nagyon köszi és drukk-hegyek!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Nagy Vera:Köszi az infót, én is gondoltam arra hogy attól apával bárhol összefuthatunk, sok ember jár be a kórházba.A babát meg látja majd ha megszületik, mondjuk tuti rossz lesz neki hogy akkor nem foghatja meg, de majd én kárpótolom!!!! :wink:

Andi:Neked is nagy drukk, látom egy időre vagyunk kiírva!!!

Eszter:GRATULÁLOK!!!Te már túlvagy rajta!!!!SOK-SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCIT KÍVÁNUNK!!!! :D

Én ma már sétáltam, lépcsőztem...most várom hogy reagál a Törpim!!!... :shock:

szemokzsu

Vera, igen a 8. ker.-ben mindenki.

Zsu, a látogatók egyébként is csak üvegen keresztül láthatják a babákat, úgyhogy apa így is, úgy is, csak otthon fohatná kézbe másodszor. ;)

Vera, nem volt annyira vészes ám a dolog, csak amikor pl. az ember érzékeny amúgy is, akkor nagyon rossz, ha a csecsemősök pl. így állnak a szopizáshoz, ahogy Márti is írta (nekünk is volt ilyen) vagy amikor látod, mennyire gépiesen nyúlnak a babákhoz néhányan... És én továbbra is azt javaslom, aki tud, maradjon addig, amíg be nem indul a tejcsi, mert néhány nővértől viszont sok segítséget kaphat, ami nagyon megnyugtató hazamenetel előtt!!!!

meri

Pati,
Értettem nozit felkötöttem a plafonra :wink: de az biztos hogy elfenekelem ezt a gyereket, csak dugja aki a popsiját :lol:
Kép
Hogy van a pocid? Pihensz?
Vendég

Eszter, gratula Dominikhoz!!!!!! :)

meri

Zsu,
Én is megyek ma sétálni egy jó nagyot. Addig nem is jövök vissza, amíg nem folyik a magzatvíz :lol: ha nem jövök estig, akkor az utcán ragadtam :lol:
Vendég

Panda, nagyon egyetértek PAtival!!!! Dorka tudja a legjobban, hogy lesz neki a legjobb. Neked csak annyi a dolgos, hogy alkalmazkodj!!! Tessék hozzászokni, hogy ő a főnök! :lol: (Egy "tapasztalt" anyuka. :lol: 8) :lol: )

meri

Meri,
Ez így is lenne ha nem szedtem volna 10 hétig gyógyszereket :wink: így hiába tudja a drága, ha esteleg hatással vannak rá a gyógyszerek.
Vendég

Meri!

egyágyasban is elviszik a babocákat ha látógatók jönnek?

KRiszti

bchris

Sziasztok!

Eszter!

Gratulálok Dominikhoz! Jó egészséget és sok tejecskét Nektek! :)

Pandácska, Zsu, Vikci, Andi!

Drukk, hogy meginduljanak a gyerkőcök! Persze mindenkinek drukk, aki időben van már, csak asszem Ti vagytok most legelőlrébb! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Timicsiga merre vagy? Már tuti megszültél, jó lenne ha jelentkeznél :roll:
Christell? Judy? Carpediem? Gnesa? Mezsó? Csujzi? Blani? Ibm? Hol vagytok?

Meri,
Tehetnél még fel képet Biankáról :wink:
Vendég

Pandi!

Csúnyán hangzik, de végzett "kisérleteket" kismamákon, és nem tapasztalt különbséget azok között akik szedték és azok között akik nem szedték.

Azért azt nem jelentette ki kategorikusan hogy ne szedjem, de ha szeretném akkor is csak a 38. héttől.
Ja és hogy voltolyan alkalom akinél pont az ellenkezőjét produkálta a gyógyszer.
Szóval mielőtt elkezdenék ilyet szedni egy homeopátiás dokinak mindenképpen ki kellene vizsgálni.

És sajnos sokmindentől függ, hogy megy-e a gátvédelem. (pl: baba feje stb.)

Azt is mondta, hogy ő masszirozza a gátat a szülés közben, és ez hatásos szokott lenni.

Majd ha túl vagyok rajta akkor tudok nyilatkozni, hogy mi volt

Kriszti

bchris

Sziasztok!

Pandácska! Én vagyok,mindig olvaslak titeket és jókat mosolygok! :wink:
Olyanokat tudtok írni!
Nagyon izgulok ám értetek,minig úgy lépek be,hogy na vajon van új baba?
De hogy te még mindig itt!!!!!!!!!!!!
Dudorka nagyon betartja a határidőt!

Eszteréknek hatalmas gratula!

Olyan sokat gondoltam rá már reggel óta,hogy vajon már túl van-e!
Irigyellek ám titeket!
Olyan izgalmas! :lol:

Na de eljön egyszer a mi időnk is! :lol:
Addig meg izgulok értetek!!!!!

Kép

Kép
ibm

Eszter

HATALMAS GRATULA DOMINIK BABÁHOZ.

Pandus,

Ne keseredj el, nem lesz császárod és nem is kell majd indítani.
Tudja a kis Dorka, hogy mikor kell neki kijönnie. És még van 1 napod.
Én Danikát pont ezen a napon, mármint 39+6 hetesen szültem. Egy nappal a kiírás előtt. Bazsit 1 héttel hordtam túl, de ő is szépen elindult magától.
Szóval minden rendben lesz, bár tudom, hogy már türelmetlen vagy és babázni szeretnél, de most már tényleg csak órák-napok kérdése.
:lol: :lol:

Mi vagyogatunk, minden nap olvaslak benneteket, csak inkább a hazai pályán vagyok többet.
Iszom a málnalevélteát, eszem a homeos bogyikat és már nagyon várom, hogy meginduljon a szülés, mert sajna nekem már mindenem fáj.Vizesedek is rendesen, kaja visszajön a gyomorsavtól, aranyerem is már szórakozik velem, és a hasam is állandóan fáj éls szét akar durranni.
Szerdán megyek az első NST-re, akkor lesz UH-om is. Kiváncsi leszek mekkor az én kislányom. Védőnő szerint ő is lesz 4 kg-os baba, ha kivárja az idejét. na én remélem, hogy nem. Lányok azt mondják kisebbek, mint a fiuk.
Most aztán jól kipanaszkodtam magam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kriszti: alapból nem, de influenza miatt nem tudom... Egyébként senki nem "viszi el", te tologatod. Tehát az 5ágyasban is: ha látogató jön, kitolod a gyerekágyas folyosóra (ahova nem jöhet be senki), és egy üvegfalon keresztül látják a rokonok is meg te is, ha kimész a rokonokhoz.

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?