Akkor SOTE II. röviden:
gyerekágyas nővérek - teszik a dolgukat (hogy pontosan mit is, számomra nem derült ki), általában kedvesek, de!!! Gátseb-, aranyérkezelés kapcsán (szobatársam bőven szerzett tapasztalatokat), nagyon nem mindegy, hogy kapsz egy darab jeget vagy konkrétan segítenek rajtad... Egy igazán lelkiismeretes és tapasztalt nővért találtunk: Jutkának hívják.
csecsemősök - siralmas.

Itt, aki kedves és segítőkész volt: Ildi és Ica. Ica nővér akkor jött vissza szabiról, amikor mi jöttünk volna haza, és ebből a szempontból örülök, hogy egy nappal később jöttünk, mert ő nagyon sokat segített!!! Fület is ő lyukasztott

.
Én az elején nagyon mérges voltam, mert 1ágyasba szerettem volna menni, de lebeszéltek, mert első baba, és hogy a csecsemősök itt mennyit segítenek majd... Háááát, nem sokat. Bár mondom, végül Ica nővér kárpótolt. Ja, és a reklámmal ellentétben: legtöbbször nagyon csúnyán néztek a csecsemősök arra, aki vmi okból betolta az osztályra a babáját...
Jó volt az 5ágyas szoba, jófej csajszik voltak, és legalább tapasztalatot is cseréltünk.
A kajáról már írtam.
Vigyetek pelust, mert nem adnak, sőt a fürdetéshez is neked kell adni. Popsitörlő van az ajándékcsomiban. Én vittem színes textilpelust, ami jó volt, mert messziről láttam, melyik a mi kocsink.

Kesztyűt vagy zoknit adnak, de én azt is vittem.
Víz legyen nálatok már az első éjszaka is!!!!
A nedves wc-papír nagyon jó szolgálatot tett!!!! Meg az eldobható bugyi is!!!. Sőt,én vittem papírtörlőt, alsótörlésre: higiénikus, és nem a türcsit vérezed össze.
Mellszívót, aki még nem vett, javaslom, hogy próbálja ki előbb a kórházban, mert az egyik csajszi pl. úgy járt, hogy volt neki elektromos, és nem vált be, és vett a kórházban másikat.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Mire vagytok még kíváncsiak?
Zsu, én nem vizesedtem.