Sziasztok!
Jó kis pörgős topic ez!!!

Elolvasni sajnos csak futtában tudtam, de holnaptól talán a megszokott hétköznapokon több időm lesz. Ma volt a terhelésem, és bizakodva nézek elébe, mert a sok jó tanácsotok következtében egyáltalán nem voltam rosszul, mint a múltkor. Holnap 4 után kell telefonálnom, remélem, jó híreket kapok. Meglátjuk!!!
Bocsánatot szeretnék kérni, mert tényleg úgy lett volna helyes, ha bemutatkozom, és nem rögtön a közepébe.
Szóval,
Andabella!!! NEEEEEM!!!! Nem ikrek, csak két neve van!!!!

Még csak az kéne!!! Bár az elején voltak ilyen rémálmaim, de szerencsére csak egy van odabenn.
Maja lányom 19 hónappal ezelőtt született. A 3. kerületben lakunk, és a Jánosban szültem. Mondhatom, hogy igazán szép élmény volt, és gyorsan túl is estünk rajta, 3 óra alatt megvolt. A magzatvíz elfolyt, így indult. Aztán egy csomaggal a mellkasomon végződött. Azóta meg egy rabszolga vagyok. Maja hihetetlenül aktív és akaratos, és fáradhatatlan. Rengeteget kell vele foglalkozni, szereti az embereket, sokat járunk közösségbe, foglalkozásokra. Ezért is örülök, hogy odabenn csak egy kisfiú készülődik. Erik - hosszas vita és nézelődés után kiválasztott név - is hasonlóan aktív lehet. Néha úgy érzem, hogy ki akar jönni, de a hasfalamon keresztül. Érdekes élmény, mikor Majával zenét hallgatunk, én nézem, ahogyan táncol rá, és közben a pocakom is szambát jár.

Hát röviden ennyit rólunk. HA valamit kihagytam, nyugodtan kérdezzétek meg.
Nálunk a Maja név elsőre meglett. Viszont most nagyon sokat rágódtunk a néven. Kinek egyik, kinek másik tetszett. Szerintem nem lehet olyat találni, ami mindenkinek tetszik. Viszont ha kiköt az ember egynél, akkor hozzászokik, és akinek előtte nem tetszett, az is megbarátkozik vele.
gjéti Itatás: mi itattuk Maját, bár ő áprilisi. A kórházba is vittem cumisüveget, mert amíg nem jött meg a tejem - ez nálam majdnem egy hét volt - addig kapott cukros vizet, így nem száradt ki, és azért volt némi "tápláléka". És később is mindig megkínáltuk vízzel. Nem lett cumi zavaros sem. Azért gondoltuk, hogy kínálgatjuk vízzel, mert az ember is úgy van vele, hogy néha csak megszomjazik és enni meg nme kér. Hát, nálunk így jött be, de szerintem minden baba más, majd úgyis ki lehet tapasztalni.
lkverus: nem semmi egy lakásban laktok. Igazán félelmetesen hangzik. És dühítő, hogy az ember tényleg megveszi drága pénzen, aztán... ááá, manapság már mindent lehet. Felháborító!!!
Megpróbáltuk ma elintézni az apasági nyilatkozatot is, de a doki rossz igazolást adott, és az anyakönyvezető elutasított minket. Nagyon örültem!!! Egész nap rohangáltunk, sőt, még telefonban hajadonsági nyilatkozatot is kért - holott azt ő is meg tudja nézni - azt is elintéztük, végül nem kérte. BRRR!!!! Olyan mérges voltam. Ráadásul kocsival mentünk, és Majám mostanában hány a kocsiban. Odafele is öltöztünk és takarítottunk és visszafele is. És ráadásul a nagy semmiért.
Jó kis nap volt. Megyek, mert lassan kezdődik az esti rutin. Remélem, holnap is tudok jönni.
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást. Próbálok ismerkedni veletek, és mindenkire reagálni, remélem sikerül... egyszer majd.
Jó éjszakát!!! Remélem, mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozitúrát!