No, most végre sikerült egy picit visszaolvasnom, de tartok tőle, hogy nem sikerül "mindenkire reagálnom"...
Mormota Asszonyság: nagyon szépek vagytok a képen!
Üdv a csapatban Lidzsin Bea és Monyca!
Heni: nagyon szép a fal, úgy örülnék, ha belém is szorult volna némi kreativitás, de tény, hogy soha sem késő elkezdeni, talán hamarosan!
Tökmag, Tabati: Keresek már egy ideje jó Kismama tornát és a XI. került nekem jó is lenne. Megtennétek, hogy tesztek fel róla infót, vagy küldtök priviben? Előre is nagyon köszönöm!!!!
Tabati, most látom a listában, hogy Marcell lesz a kisfiatok neve! Ha a pici fiú lett volna, ő is a Marcell nevet kapja. Nagyon szép, tökéletes választás szerintem!!!
Régebbi téma- Hasviszketés: Nem tudom, hogy van-e olyan köztünk, aki ezzel küzd, de nekem nem a hasam viszket, hanem a hátam, és nagyon-nagyon!!!! Időnként, főleg, amikor mondjuk hajolgatástól húzódik, meg tudok őrülni, annak ellenére, hogy előtte kentem (kenettem) be. Sajnos, nincs mindig olya ember a környezetemben, akit meg tudok kérni, hogy enyhítsen kínjaimon, bár, ha így megy tovább, lehet, hogy a Kollégákat rászoktatom!
Szülés: Mi, pontosabban Apa még nem döntötte el, hogy jön-e a szülőszobára. Sajnos, már a kórházba lépve is leveri a víz a szagoktól, hangoktól, tehát előfordulhat, hogy ő igényelné a végén az ellátást!
Topictali: Húúúh, azt hiszem reggelig fogunk falatozni, ha így folytatjuk. Én is készülök majd valami finomsággal, nem tudom, még pontosan, mivel. Ez azon is múlik, hogy dolgozom-e azon a napon,. de ha megbíztok bennem, akkor legyen meglepi!
És nem utolsósorban: Boldog szülinapot Ácicia!!!! Tudom, hogy nem illik kérdezni, de a táblázatban láttam, hogy egyidősek vagyunk, és egy napra is vagyunk kiírva, Te is most töltötted a 28-at?
Megrendeltük a beltári ajtókat mi is, elvileg tényleg csak néhány hét, és rakhatjuk a fészket!!!! Annyira várom Lányok, hogy azt el sem tudom mondani Nektek!
Pusszi Nektek!

rugi
rugik