A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo,

ez naaaaaaaaaaaaaagyon jó, rettentően ügyes vagy, hogy ilyen kitartóan nyomattad a cici-projektet! Annyira de annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(dobd ki a tápit a pitlibe, látod, hogy csak bekavar feleslegesen? :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Ez az, nagyon ügyes vagy, látod megy ez :lol: :lol: :lol:
Egyetértek, tápi menjen a kukába :)
De ha téged megnyugtat tedd fel a kispolcra, és nézegesd, de nem fog kelleni, hidd el :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zétény és az ő becses trónja:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Cicizésnek hatalmas örülééés :D :D :D :D !
Sztem most meg kell szoknia a pocakjának ez a sooook tejcsit, aztán nem lesz gond :wink: !

Lois!

Ugyanilyen trónunk van :P :lol: . De eleddig játéknak használta leginkább :roll: :oops: :lol: .
Viszont tegnap, mikor apával strandolni voltak, kimászott a gyerekmedencéből, odaszaladt a fűre, állva, kézi vezérléssel pisilt egyet, és a végén még meg is rázta a végén (ezt fontos kiemelni apa szerint!) :lol: :lol: :lol: .

Ja, juhéj utolsó terhes éjszaka: tök fáradt vagyok, de über savam van megint :evil: :twisted: . a légszomjam most középszar, ami nálam istenes, de arra mondjuk pont elég, hogy ne nagyon tudjak elaludni tőle, ne meg van bennem izgalom is ááám :twisted: :lol: :lol: . Amúgy sztem akkorát nőtt a pocakom az utóbbi napokban, hogy ihaj (bizony, az egy mértékegység! :lol: ), mert már sehogy sem férek el tőle :shock: . Most is úgy ülök, mint a stréber elemisek, és így is a gyerekem fenekétől nem lóg csak a cicim, olyan magasan van a popsija :shock: :lol: :lol: .
Tényleg nem mentegetőzésből mondom, de hótziher, hogy 40 hétig nem hordtam volna ez a pulyát :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Igen, tudom hogy nektek is ilyen van.... én eredetileg egy másikat néztem ki, de utolsó pillanatban vettem észre, hogy rá volt írva hogy 16 kg-ig :shock: :shock: :shock: Így ez lett, de nagyon kezes kis jószág, Zéténynek is tetszik.

Mi kérlekszépen a pisilést nagyon változatosan űzzük:
1., Pelenkába
2., Kertben bilibe ülve
3., Szabadba fűre-fára-bokorra
4., Wc-be fellépőről állva
5., Meg ezen a készségen ülve

Az utolsó 4 ezidáig csak pucéran vagy fürdőbugyiban működik, adtam rá alsógatyát, abban simán körbepisilte a lakást :oops:

Sajnálom, hogy nyüvesen kezdődik az utolsó éjszaka, pihenten jobb móka szülni, bár gondolom a császárhoz nem kell akkora muníció, inkább utána a fájdalmakhoz. Neked Botonddal utána mennyire fájt?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Drága Dodi !

Kitartást a mai csodálatos nap esetleg kellemetlen "előjátékához". tudom, hogy milyen bazinagyhassal végigcsinálni egy terhességet, ráadásul nekem csak az utolsó hónapban volt minden bajom. Gondolom, hogy izgulsz, ez hatalmas dolog és délután már kezedben lesz a kisebbik nagyfiad. Írj ide is valami hírt, ha már tudsz. Kevés fájdalmat és gyors felépülést kívánok Neked !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
ikoka7

Jó reggelt!

Tök jóóól aludtam 8) :D :D :D ! Na jó, a fél házipatikát be kellett vetnem, hogy a gyomrom ne faljon fel ( :twisted: ), meg eléggé vergődtem, mire elaludtam, de ez az eddigiekhez képest istenes volt, aztán viszont tök jól aludtam reggelig 8) . Egyszer keltem csak fel arra, hogy nyöszörgök :shock: . Fájt a pocakom, de hogy, hogy meg mint, arra nem emlékszem, mert olyan kómás voltam, hogy csak az rémlik, hogy fájt :shock: :roll: . De tökre ki vagyok most pihenve ennyitől is :D :D :D .

Lois!

Nem tudom, hogy csak az idő tompítja-e a fájdalmat, de úgy rémlik, hogy nem volt olyan gáz csaszi után :roll: :wink: . Persze fordulni az ágyban, meg felállni tök kellemetlen volt, de az most is az már, és negyed óráig tart :twisted: :lol: . Ami nekem nagyon fájt, az az első felállás :roll: . Én életemben nem éreztem ilyen fájdalmat :oops: :( . De mások nem szoktak rá ennyire panaszkodni, szóval elvileg nem kéne, hogy ennyire fájjon, talán a nagy baba miatt volt, vagy nemtom, de már most agyalok, hogy mi lesz a felkelésre a stratégia :roll: :lol: . Nem a vágás fájt, vagy ilyesmi, hanem ahogy a belsőszerveim belecsúsztak a baba helyére, és ezt centiről centire éreztem. Brrrr..... :? :lol:
Az után viszont én már nagyon fitt voltam, egyszer-egyszer fájt a varratom, de csak egyetlen pontban, mindig ugyanott, biztos vmi ideg volt ott, de algopyrin szurira teljesen elmúlt, varratszedés után meg már Ricsi emlékei szerint is teljesen rendben voltam :wink: .
Én nem épültem fel nehezebben, mint a laproscope után :shock: :D . Sőt az jobban fájt! Gondolom itt a motiváció is számított :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikoka!

Köszönöm szépen! Nem lesztek elfelejtve! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Drága Dodi!! Hát eljött a nap!! Nagyon szorítunk,sokat gondolok rátok,remélem,hogy mire kijövünk a bölcsiből,az a hír fog várni,hogy megszületett Andor :lol: Vigyázz magadra!!!

Boo! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább!!!

Lois! Nagyon klassz az a fellépő! Látom Zétény is előszeretettel használja :lol: Lehet,hogy én is beújítok egy ilyet,hátha ez jobban bejön Lilinek :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Köszi Nyusz :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodikám!
Veled az erőm+++++++++++++++++++++++

Andor baba!

Gyere, várunk :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Néha szoktam zugolvasni!

Dodi, nagyon drukkolok, együtt érzek veled, és esküszöm még izgulok is! Bátorításként, nekem a második csaszi után nem fájt a felülés annyira, mint az elsőnél. Nekem is nagy volt Marci, de Bendu után a felállás, negyed annyira sem fájt!!!! Kívánom, hogy életed második legszebb napja legyen a mai!!!

És persze az összes új kismaminak is gratulálni szeretnék!!!!!

Boo, emelem kalapom, amit a szopival végigcsinálsz/tál!!!! :-)

kispiskóta

Dodi drága,

Legyetek ügyesek mindketten Andorral, nemsokára már a kezedben lesz! :-) Hajráhajrá! a felállás meg csak pár perc :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor én is előbújok egy szó erejéig :oops:

Dodi
Gondolok rád,legyetek nagyon ügyesek és kívánok nektek boldog és örömteli első perceket :wink:

Boo
Megagiga gratula,nagyon ügyesek vagytok és hihetetlen,milyen kitartó vagy,más már rég feladta volna,csak így tovább :wink:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös

Dodi - nagyon szorítok, mindjárt a kezedben lesz Andor bébi, annyira izgi. A felállást tényleg car, de utána azért annyira nem rossz ám, pláne úgy, h fogsz kapni rendesen levegőt :D

Boo,
Nagyon ügyik vagytok a szopival!!!!!

Lois - óriási ez a kép!!!!

Na megyek mert a gyerekem konkrétan rosszabb, mint egy ördögfióka....

Kép

Kép
leo50

Nagyon koszonom mindenkinek csajok! Tisztara meg vagyok hatva... :oops: : :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Minden simán megy, ne izgulj! Lehet lesznek nehezebb percek a két gyerekkel, de hisz tudod mindent kárpótol! És Ricsi is sokat fog segíteni!
Húú dél az mindjárt itt van! Izgi!

Én Natival a kórterembe végig néztem egy ilyen csaszi utáni felállást. HÁt le a kalappal!

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Szuper! Tápi felső polcra!És csak így tovább!Ügyi vagy! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi, Andor????

KépKép

KépKép
kispocok13

Közhírré tétetik:

Dodi másodszülöttje, Andor baba a mai szép napon 12 óra 16 perckor 3,64 kg-os indulósúllyal és 52 centiméteres "magassággal" megkezdte önálló életét Anyukája pocakján kívül :)
Csókosszájú, nagyhajú és gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi majd jön a részletekkel, de most akadályoztatva van, kanül van a kezében és nem tud tőle írni.... :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Juhuuuuu, juhuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Szia Andor bébiiiii!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Éljen,éljen!!! Isten hozott Andor baba!!
Szép nagy súly 37. Héthez képest!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hűha,micsoda méretek :shock: :shock: Gratulálunk Dodi!!!

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös

Ricsi számát én nem tudom, csak az Uram, ő pedig épp fogorvosnál van :oops:
De majd intézkedem 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Kívancsisagból leraktam Borit a játszószőnyegre, tetszik neki :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Isten hozott Andor baba!!!!!!!!!!!!! Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Dodi : Gratulálok !!!!! Andor Baba Isten hozott, kíváncsi vagyok Rád ! Dodi remélem jól vagy és gyorsan átesel a kezdeti nehézségeken. Jó nagy babád lett így korábban is. Ügyi vagy !

Kép
ikoka7

[size=18]Dodi juhééééé gratula! Isten hozott [/size[color=red]]Andor baba![/color]

Kép

Kép
leo50

Dodi!

Óriási gratula!Egészséget, boldogságot, sok tejcsit!
Wow jóóó nagy ahhoz képest hogy 37.hét!

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Neked akartam még írni, hogy azért óvatosan az esti szopi kihagyással vagy kiváltással, mert lehet reggelre több a tejed, de egy idő után ez változhat, hisz az igény ugye megvan, de a kínálatot másból adod...
De ügyes ügyes, játszizáshoz meg extrán!Kezdesz belejönni a két gyerekes anyuka élethez! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo : jaj, de jó, hogy ilyen ügyesek vagytok : Te, hogy mindent megteszel, hogy legyen tejcsi és Veno, hogy ilyen ügyesen szopizik. Játszóterezésnek is hiphiphurrrrrrá !!!! Le a kalappal !

Párom mostanában nem sokat van itthon és még egy gyerekkel is fárasztó a lét. Kezdek izgulni a bölcsi miatt. Úgy szeretném ha jól érezné magát ott a Kicsifiam.

Nyuszi : Lili nagyon ügyes nagylány !!!!!!!!

Lois : a Zé-ről készült kép nagyon jóóóó ! Cukiügyesaranyosszépnagyfiú !!!!

Kép
ikoka7

Andor pofi:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

csak Dodinak jöttem gratulálni!!!
nagyon édes Andor baba és sztem sok a hasonlóság Andor és Botond között...

Kép
Kép
csibe83

Juj,de cukiiiiii!!! Megzabálom :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Istenem, de ééééééééééééédes! Kicsi szumós! Tiszta mini-Botond :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi : nagyon szépséges hajasbabád lett. Andor nagyon hasonlít Botondra :shock: :D

Kép
ikoka7

Nahát!!! Dodi! Már meg is szültél???? :shock: :shock: :shock: Tisztára abban a hitben voltam, hogy még van vagy 4-5 heted, úgy látszik elszámoltam magam! :oops: :oops:
Gratulálok!!!!! Cuki nagyon a kicsi fiad, nekem is tiszta Botond! :D :D

Kép
katy76

Bocsi mindenkitől, nincs időm visszaolvasni, majd talán egyszer elfogy ez a bazi sok meló.. :x :x

Kép
katy76

Katy : Szia ! De rég hallottam Rólatok ! Látom a helyzet változatlan, melómelómeló... :? Petra jól van ?

Kép
ikoka7

Dodi

Kis csókos szájú, nagyon ééédess! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Újra van netem :lol: :lol:

Dodi: Hatalmas Gratula Andorhoz, tiszta Botond :wink: Majd később visszaolvasok és jövök bővebben...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

Nektek Hédinek milyen szandija volt? Ma voltunk csípőszűrésen, és mondták hogy Borinak is kell...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi - gyönyörű hajas babád van, gratula, remélem gyorsan felépülsz!!!!

Kép

Kép
leo50

Pocok: Hédinek csak onnantól volt, amikor elindult, akkor supinált. Borinak már most kell valami? Nem elég a torna?

Képzeljétek teljesen szobatiszták lettünk (kopp-kopp), 3 napja megy a kaki a bincibe-wc-be :lol: :lol: Éjszakára még adok rá pelust, de 99,9 %-ban száraz reggelre, csak az esetleges baleset és saját kényelmem miatt van még pelus

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

Gratula a szobatisztasághoz!!!!

Az ortopéd doki szerint korábban kellett volna menni már :-( no comment, gyerekorvos, gyógytornászok szerint simán rendbejön a tornától.
Bebax szandit ír fel, ami kihúzza a lábfejét. Jövő héten kell visszamenni, hogy beállítsa a megfelelő szögre, és éjjel-nappal rajta kell majd lennie... Brrrrrr

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Láttam már olyan Bebax cipőt, képet is tudok mutatni róla ha érdekel, nyomi kis cucc, meg elég nagy szívás, fel le venni folyton pelenkázásnál :?
De helyreteszi a lábikót és ez a lényeg :)

Tike!

Azta :shock: :shock: Nem semmi, Hédi, mint legkisebb ugrifüles simán lekörözte a bandát :lol:

Elveszett báránykáknak meg Cupp!

Szundi, mert reggel megyünk Babamama-klubba :roll:
Lois :arrow: Szűkszavúan el :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X