Jó reggelt!
Tök jóóól aludtam

! Na jó, a fél házipatikát be kellett vetnem, hogy a gyomrom ne faljon fel (

), meg eléggé vergődtem, mire elaludtam, de ez az eddigiekhez képest istenes volt, aztán viszont tök jól aludtam reggelig

. Egyszer keltem csak fel arra, hogy nyöszörgök

. Fájt a pocakom, de hogy, hogy meg mint, arra nem emlékszem, mert olyan kómás voltam, hogy csak az rémlik, hogy fájt

. De tökre ki vagyok most pihenve ennyitől is

.
Lois!
Nem tudom, hogy csak az idő tompítja-e a fájdalmat, de úgy rémlik, hogy nem volt olyan gáz csaszi után

. Persze fordulni az ágyban, meg felállni tök kellemetlen volt, de az most is az már, és negyed óráig tart

. Ami nekem nagyon fájt, az az első felállás

. Én életemben nem éreztem ilyen fájdalmat

. De mások nem szoktak rá ennyire panaszkodni, szóval elvileg nem kéne, hogy ennyire fájjon, talán a nagy baba miatt volt, vagy nemtom, de már most agyalok, hogy mi lesz a felkelésre a stratégia

. Nem a vágás fájt, vagy ilyesmi, hanem ahogy a belsőszerveim belecsúsztak a baba helyére, és ezt centiről centire éreztem. Brrrr.....
Az után viszont én már nagyon fitt voltam, egyszer-egyszer fájt a varratom, de csak egyetlen pontban, mindig ugyanott, biztos vmi ideg volt ott, de algopyrin szurira teljesen elmúlt, varratszedés után meg már Ricsi emlékei szerint is teljesen rendben voltam

.
Én nem épültem fel nehezebben, mint a laproscope után

. Sőt az jobban fájt! Gondolom itt a motiváció is számított