A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ha csak reggeli és ebéd volna. Van tízórai és uzsonna is. A két vacsi után pedig este 2-3 alma vagy más gyümi. Rengeteget eszik. Azt hiszi egészségesen él, pedig ez a sok evés már magában nem egészséges. Főleg amiket összekever.

Kép
flóra 11

Nekem is köszi!!!

De holnap csinálhatsz Benó olyan Knorr foghagymás tejfölös tasakos dogot amit múltkor mondtam csak nem csirkehússal hanem mondjuk gombával.

Kép
martik77

Most kitaláltam, hogy egy összegyűjtős topicot csinálok itt, mondjuk a Várandósságon belül, amibe a gyűjtéseket tesszük. Még most gyorsan, mert el fogom felejteni, beleteszem, amit az előbb az éjszakázásról mondtatok.

KépKép
benó

Nem, nem, köszönöm, majd a Gy. csinál valamit, én meg póckolom a lábam. :lol:
Na, csinálom a topicot, mindjárt jövök.

KépKép
benó

Ja,köszi,melegítsetek.Micsin? Ez mi?

Kép
flóra 11

Na ja, szünet,kikell mennem. :?

Kép
flóra 11

Tényleg az mi??Valami tasakos leves???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

= Mit csinál? :D
Megyek, majd jövök. Pussz

KépKép
benó

Hoztam kaját. A F. fekszik a sarokpadon. Rászóltam, hogy inkább elmosogthatna lebzselés helyett. :?

Kép
flóra 11

De többet nem szólok hozzá. Mikor megjött épp telefonáltam, hallotta, hogy mondom, hogy fekszem,mert belázasodtam. Mégsem kérdi meg,hogy vagyok, vagy hozna egy teát. :?

Kép
flóra 11

Csajszik én megyek fekszek le mert totál elgémberedtem.Puszi és Jó Éjt nektek. Kép

Kép
martik77

Erre gondoltam Benó én is, de nem voltam benne bizti. :lol:

Kép
flóra 11

Én is elgémberedtem. Én is megyek, még egyet beszúrok oda.

Pusszancs nektek, jó éjt! :D :D :D
Ildó, remélem, minden rendben lesz, legalábbis nem piszkáljátok egymást. :wink: Puszi :D

KépKép
benó

Jó éjt csajszik! Aludjatok jól.

Kép
flóra 11

Nem bírtam ki, az orra alá dörgöltem, hogy elvártam volna tőle, hogy valamivel jóvá tegye a tegnapi éjszakai kimaradását.Meg hogy most lázas vagyok és nem segít semmit, megint minden rám marad,mint amikor a múltkor is beteg voltam, még csak teát sem csinál.
Kiderült, hogy a múltkor, mikor olyan rosszul voltam, el sem hitte. Azt hitte csak csinálom a színházat. :x

Kép
flóra 11

Aztán hozta a varródobozt és valamire gombot varrt fel, sötétben. :? Felkapcsoltam a villanyt és mondtam, hogy nekem van miből a számláimat fizetnem és a villanyt is befizettem, nem kapcsolták ki.

Tudom, csúnya volt tőlem,de szándékosan idegesít,látványosan szenved és azt várja, hogy sajnáljam őt, babusgassam,hogy aztán rám tudjon förmedni és kiadni magából a dühét. Hát velem most nem fog packázni. Visszájára fordítom a mérgét, rajta fog lecsapódnimég az enyém is. :x

Kép
flóra 11

Majd nézzétek meg a topicot, és ha valamit nem szeretnétek, hogy benne legyen (vélemény), szóljatok, kitörlöm.

KépKép
benó

Szerintem helyes. Örökké te se tűrhetsz. :x
Jó éjt, aztán tájékoztass minket a fejleményekről. :D

KépKép
benó

Jóreggelt...

Kitartottam....:)

11 előtt sirdogált 20 percet,kivettem,mert tudtam hogy üfi ántja,mert vacsi után elmaradt,visszaaludt...
Fél1 után sirdogált 15 percet,visszaaludt....
2-kor nagyon sirt,kivettem,adtam neki teát,úgy itta hogy csak na....:)
Hajnali 3-kor orditott az éhségtől,akkor megetettem,de alig evett egy kicsit,mert elnyomta a fáradtság...
Aztáűn 5-kor visitásra ébredtem,sztem a foga lehetett,mert úgy sirt,hogy alig kapott levegöt,akkor magam mellé tettem,elaludtunk,de fél7-kor már ismét orditott az éhségtől,most tuti megevett vagy 220 milit,de vissza is aludt...:)

Lehet mégsem jó ötlet a leszoktatásom,mert ennyire igényli a sok kaját????
Kis bélpoklosom...:)

Már azzal is kibékülnék,ha csak enni kelne fel éjjel és huss aludna is tovább...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bnőm este irt levelet,totál egyforma súlyúak a babáink,neki is kisfia van,csak pont 1 hónappal idősebbek tőlünk...
Ők 4x tejcsi,1x délelőtt egy üveg bébipapi,és alszik végig éjjel....

Kép

Kép[/
tancsu

Ma délelőtt mi is sztem bevágunk 1 almát lereszelve....remélem izleni fog neki...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ildó....(csak megszokom... :wink: ):nem szép dolog amit F. csinál veled,hiszen Te mindig csak jót adtál neki...
Nekem apukám ilyen makacs,hisztis,akaratos,stb...
Sajna ahogy öregednek,egyre rosszabb lesz,nem hogy javulnának....:)
Most próbálj Te is kitartani,ne kedveskedj,várd amig Ő lép elsőnek..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Benó:sajna konkrét tanácsot nem lehet mindenre adni,felvedd-ne vedd-ringasd-ne ringasd-mikor mit csinálj,mert minden gyerek más és más....
Lásd az én fiamat is,minden anyuka kipihent,csak én csúszok a fáradtságtól..:)
És nappal is kb ugyanannyit alszik mint a többi ilyen kicsi,néha még kevesebbet is,mégsem elég fáradt ahhoz,hogy végig aludjon éjjel.. :wink:

Majd minden jön magától ne félj....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, szóval kitartottál? Gratulálok! :D :D :D :D :D :D Mindjárt elolvaslak.

KépKép
benó

Akkor ezek szerint neki több kaja kell, meg szomjas is lesz éjszaka, sima nyüszi miatt nem kelt fel, nem igaz? :D

KépKép
benó

Cupp Benó...
Igen...:)

Pill.nemek a fürdőbe...

Kép

Kép[/
tancsu

Az Adri ig.h. is ugyanígy szenvedett az éjszakáktól. :roll: Azért nem vagy ám egyedül. :D :D :D Mi is veled vagyunk, akkor is, ha nem vagyunk ott éjszaka. :D :D :D

KépKép
benó

Menj csak, puszi. :D

KépKép
benó

Visszatérve az éjszakára: szerintem akkor nincs miről leszoktatni a Gergőt. :roll:

KépKép
benó

Mindjárt jövök, iderakom a vonalzóm elé a legkedvesebb anyukapofámat. :D

KépKép
benó

Vagyok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oksa. :D

KépKép
benó

Akkor egy kicsit megnyugodtál? :D

KépKép
benó

Igen,meg...:)

Küldtem neked most emilt...
Léccike küld tovább a többieknek,csak a Te emil-cimed van meg...:)

köszike...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jah és olvasd el figyelmesen,nagyon jó recept...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Oksa. :D Menj pihenni, ha gondolod, nyugodtan.

KépKép
benó

Most nem vagyok álmos,igy nem tudol lerázni....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, akkor nem rázlak le. :lol: :lol:
Megnéztem, nem olvastam el figyelmesen, mert már az elején elvesztettem a fonalat receptügyileg.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

HELLÓ!!!!

Kép
martik77

Tovább küldtem. Az ikreseknek is. :lol:
Azért a te véleményed is érdekelne ám mindenféléről, akkor is, ha nincs pontos recept. :wink: :roll: Ez is egy vélemény. :lol: Össze szeretném gyűjteni sok-sok ember véleményét és abból mindenki kiválasztja a neki legmegfelelőbbet (majd).

KépKép
benó

Hát helló! :shock: :D :D :D Tudtál aludni? :? Jó korán jöttél. :wink: Remélem, igen. :D

KépKép
benó

Tancsu nem a kajcsi hiányzik Gergőnek,hanem a cici!!!!!!
A kettő nem ugyan az!!!

Ha adsz neki este cicit ugyan ott tartasz majd mint eddig!!!Szóval az elején!!!

Nyugi ha csak teát adsz neki se történik semmi baj!!Sőt!!!
Mint már mondtam rájön,hogy nincs értelme fel kellni mert nincs cici!!!

Ezt akarod nem????

Kép
martik77

És ha éhes marad? :roll: :cry:

KépKép
benó

Cupp...ezt....akkor kitartok majs ma éjjel is..:)

Még mindig alszik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Olvastad mi volt éjjel?

Kép

Kép[/
tancsu

Közben a neten esővédőt keresek a babakocsinkra...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsi,vagyok,csak visszaolvastam.

Köszi most jól aludtam.Gyomrom is oké eddig!! :wink:

Ti jól aludtatok???(Benó) :roll: :roll: :roll:

Miért maradna éhen??Már nem újszülött és egyébként a kórházba is csak teáztatják éjszaka!!!

És ha mondjuk este11 és hajnali 5 között nem eszik az is csak hat óra!!!
Annak se hal éhen akinek este pl 10 kor és utána reggel pl.6 kor eszik következőleg!

Kép
martik77

Olvastam azért mondom,hogy egyszer cici elég!!Hiába most adtál neki teát és utána később felsírt keservesen ez egyértelmű.Azért volt mert nem cicit kapott.De ha így folytatod nem fog a tea miatt fel kellni,csak a cici miatt azt pedig a legkésőbbre hagyd!!!

Kép
martik77

Nyugi. :D :D :D
Bökdösődés van. :D :D :D :D
Beírtam a véleményed a másik topicba, persze a nevet kiszedtem belőle. És képzeljétek, írt bele egy lány, tök jó! :D :D :D

KépKép
benó

Én nem annyira aludtam jól, már .....om. :lol: :lol: Szokjak hozzá, nem igaz? :lol: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?