A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

És a sírási ideje se hosszú ebből is látszik,hogy csak makacskodik mondván ő az erősebb.
És azt írtad,hogy enni is csak épp hogy evett és visszaaludt!!Na akkor ez mi ha nem cicimegszokás????

Kép
martik77

Mi a másik topik cím amit most csináltál??Vagyis hol találom meg??

Igen,szokj hozzá,hogy nem fogsz olyan jól aludni!!Én majdnem minden du alszom mégis rossz,hogy éjszaka nem alszom jól. :?

Kép
martik77

Szeret enni, na. :lol: A Tancsu meg végkimerül. :lol: Hát, látszik, hogy én még nem értek hozzá, én nem így értelmeztem. :wink:

KépKép
benó

Várandósság - Gyűjtés

KépKép
benó

Nem is fogsz te se majd így mosolyogni mint most!! :lol: :lol: :lol: :lol: De én se!!!! :lol: :lol: :lol: :? :? :?

Kép
martik77

Sebaj, mi akartuk! :lol: :lol: :lol:
Én most pozitív vagyok! :lol: :lol:

KépKép
benó

Ne huhogj! :lol: :lol: :lol: Majd mosolygunk, bőgve. :lol: :lol: :lol:

Vivike most írt sms-t, hogy most indulnak anyuékhoz, meg kéne őket nézni, de a Dettihez sütit is kéne sütni.... :roll:

KépKép
benó

Gy. kitalálta: míg ő elmegy a boltba, engem levisz anyuékhoz, oszt haza :arrow: süti, kész.

KépKép
benó

Na, még egy éjszaka nagyon érdekelne: Flóráé.
Persze, másé is, de ez most egy gáz helyzet, ami ott van - szerintem.

KépKép
benó

Oké.Köszi.

Hová tűnt a Tancsu??Elüldöztem??? :shock: :oops:

Megint nem fogja elolvasni amit írtam. :?

Kép
martik77

Ne öljetek meg, hogy beraktam a véleményeteket. :oops: :o

KépKép
benó

Ildó ügyes csajszi és tuti kivágja magát!!Meg egyébként is neki van igaza!!!Ne is hagyja,hogy az F.ugráljon a fején mert ő duzzog.Duzzogjon magának de Ildóval legyen normális.Ez így fer!!

Kép
martik77

Majd elmondod neki személyesen akkor. :lol: :lol: Pozitívság! :D :D :D (Ilyen szó lehet, hogy nincs.)

Tancsu, merre jársz? :D :D :D
Flóra, írd meg, mi volt.

Megyek készülődni, közben leszek.

KépKép
benó

Pozitívság??
Babsírás??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Olvastam,csak felkelt...menetm pelusozni...pápá..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na ez megint gyors volt és megint nem tudom meg a Tancsu véleményét arra amit én írtam neki. :?

Kép
martik77

majd megkérded :D
gy. morog, mert mosogat :x :x :x

KépKép
benó

L.nem morog,mert én mosogattam tegnap. :lol:

Én is megyek a b.nőmhöz.Tancsu ha gondolod csörizz rám.Szilvinél leszek!!

Kép
martik77

puszi

KépKép
benó

Mentünk. Remélem.

KépKép
benó

Oké.Én is készülök.Puszi!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Hali

Megjött anya,kiviszi majd inast sétálni fél11körül,én meg majd alszom egyet....

Ma 10-kor almát fog enni ősszibarackkal...remélem izleni fog...

ŰMentem én is,szép napot...cupp..:)

Márti nézz majd be ha van kedved...cupp...Ű:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok!

Kép
flóra 11

Visszaolvastam.

Tehát akkor most ez az éjszaka jobb volt, vagy nem Tancsu, mert nekem ez nem derült ki belőle. Az biztos, hogy nem kell őt mindig felvenni,ha sír. Nekem a Péter és a Bálint általában egyszer, max.2x ébredtek éjjel, de ezt úgy éjjel, hogy este fél hétkor hétkor fektettem őket le és reggel fél hét-fél nyolckor ébredtek. E közben volt 1-2 etetés. De az tényleg etetés volt. Peluscsere csak akkor, ha nagyon vizes volt. Egyébként az éjjel elmaradt. A szoptatás pedig úgy történt, hogy kiságyból ki, befektettem magam mellé és mire a baba jóllakott én már rég aludtam. Aztán mikor felébredtem,baba vissza az ágyikóba és alvás ment tovább. Nekem ez így egyáltalán nem volt fárasztó.

Kép
flóra 11

Benó,kívánságodra az én történetem.
Este már több szó nem esett, de a F. elmosogatott és a konyhát elrendezte. Aztán zuhanyozott és jött a hálóba, aludtunk. Hajnalban ötkor kelt, valamit motyogott háromnegyed hétig, leszedte az erkélyről a ruhákat és szétrakta őket bent, hogy szikkadjanak meg. Aztán elment. Azt hittem,megy munkába,mert munkaruha volt rajta. De fél nyolckor visszajött. Közben kimentem pisilni,elmentem mellette, de nem köszönt, akkor én sem. Pár percet volt itthonés megint indult. Akkor rászóltam, hogy csináljon legalább teát nekem,mielőtt elmegy. Nagyon fáj a torkom és a lázam sem ment le. :(

Kép
flóra 11

Akkor azt mondta,még jön vissza, majd csinál teát,de végül mégis csinált mégmielőtt elment.Tálcán behozta nekem, főzött egész termosszal,hozott mellé citromot és mézet is. Elmondta,milyen teát főzött,aztán kicsit kezdett beszélgetni,hogy most még megy a Tescoba, aztán Taksonyraa szüleihez az antennatartóért és megy felszerelni a megrendelőnek.

Kép
flóra 11

Szép napot Mindenkinek! :D

Kép
szilzi

Tascobol megjött,addigra én már egy csésze teát elkortyolgattamés tényleg jobban is lettem tőle kicsit.Kimentem reggeliért,megköszöntem a teát.Mondta,hogy szívesen.
Kicsomagolta a bevásárlást,ami most mondjuk nem volt sok,hozott tojást,sajtot,mondjuk azt sokat,tejfölt meg ilyeneket. Aztán már ment is. Induláskor elköszönt éskaptam egy röpke puszit is. Tehát oldódik lassan a helyzet.

Kép
flóra 11

Helló Szilvi!
Mint végszóra.Pont befejeztem a történetet. :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, ezt én sem tudom, hogy ez most jobb volt így? :? Ötször fennt voltál... Ez már jó? :shock: Ne keseríts :? Én ezt nem fogom bírni! :lol: :lol: :lol: Te mesélted ugye, hogy a Suttogó vagy valami másik könyv "szerint" szeretnéd nevelni? Az nem jön be? Nem ad megvalósítható tanácsokat?

Kép
szilzi

Na én meg pont befejeztem a történet elolvasását! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Makacs a F.igaz,de valahol azért csak tudja,hogy sokat veszítene,ha különválnának útjaink. Remélem. :wink:

Kép
flóra 11

Akkor azért kicsit enyhült a dolog, az jó! :wink: Az a beszólás a villanyról tetszett! :lol: :lol: Mondjuk én hagytam volna szerintem, hogy böködje össze a kezét! :evil: Én nagyon kemény vagyok, ám :evil: Néha :wink: Azért szerintem ne felejtsd el neki, most az egyszer legyél kemény, mert ha egyből szemet húnysz(ez így értelmes???? :oops: ) a pár nap felett, akkor mindig ismétlődni fog! Hagyd, hogy Ő béküljön, várj ki! És ne add meg magad egyből! (Vagy a második röpke puszinál :wink: )

Kép
szilzi

Szerintem a makacsságot a féfiak 80%-a, a génjeiben hordozza! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vagyok,csak telefonom volt.

Kép
flóra 11

Hahó!!!

Kép
szilzi

Én már azt hittem leléptél!

Most legyél Te is kicsit önző, jó? Túl jó szívű vagy és ezt a F. ki is használja! :( Tényleg! Nem tudnál küldeni egy képet róla?

Kép
szilzi

Sztem most valahogy úgy érezhet,mint én. Ezt láttam rajta,hogy bántja őt a dolog,közeledneis felém, csak nem tudja leküzdeni a depijét.

Kép
flóra 11

Most meg a Bálint jött, hálózati kábelt keres. Sztem már nincs nekünk itthon.

Kép
flóra 11

Mégis talált. Csak elég hosszú-e? Na,ki kellpróbálni.

Kép
flóra 11

Én meg írtam közben levelet egy barátnőmnek Füreden. Jó hosszú lett, mert sajnos elég rég találkoztunk. Olyan rövid az az idő amit Füreden töltünk, képtelenség mindenkire időt szakítani! :(

Kép
szilzi

Küldtem nektek vicceset megint e-mailbe, lőjjetek le ha már elég! :? Ok?

Kép
szilzi

Találtam még egy kábelt is, az még a falon is át van húzva a hálóból a középső szobába.De a Bálintnak a gyerekszobába kellene bevezetni,elér oda is, csak nem a szoba túlsó felére, ahol az őgépe van. :( Küldöm őket ki,hogy vegyenek egy csatlakoztatót,így hozzálehetne kapcsolni a másikkábeltéselég hosszúlenne. De ugye ők is makacsok és nem mennek ki.

Kép
flóra 11

Modom Ildikó, Ők már csak így vannak kódolva! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Képzeljétek, most a Szonja a Megasztárból van itt! :D Nagyon helyes élőben is! :D

Kép
szilzi

Szilzi, tele vagytok sztárokkal.:lol:

Nálunk a kuglóf sül, a másik kel, Gy. húst pucol vagy mi, én meg itt vagyok. Anyuék + gyerkőcök meglátogatva. :D
Visszaolvasok.

KépKép
benó

Flóra, akarom mondani, Ildikó, kösz a beszámolót. :D Örülök, hogy javult a helyzet. :D Sajnálom, hogy nem vagy jobban. :cry:

Szilzi, ugye, nem azért kérsz a F.-ról képet, hogy megvuduzzad? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tancsu, nagyon örülök, hogy megy anyukád, és örülök annak is, hogy aludni látlak (vagy nem látlak, de alszol). :D :D :D

KépKép
benó

Tehát most nem vagytok. Akkor nézem a sütiket, zsemléket stb.

KépKép
benó

Helló Benó!

Ha az Ildikó kéri, azt is megteszem! :lol: :lol: :lol: De nem, nem, csak kíváncsi vagyok rá! :wink:
A kuglóf kel? :shock:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?