A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Közben megint telefonom volt. :evil:
És megnézetm apostámat is.Szilvi,amit ma küldtél azt nem tudom megnyitni, mert azt írja,hogy nincs olyan programom,amivel meg lehetne nyitni. :(

Kép
flóra 11

Helló Szilzi! :D Nem, a kuglóf sül, a tegnap leírt zsemle kel. :D

Megint baromi nagy rendetlenség van nálunk, az esti vendégeskedés előtt muszáj lesz megint összepakolnunk, alig bírok írni, ide van pakolva elém egy hangfal stb....... :roll:

KépKép
benó

Már értem, a zsemlék kelnek! :lol: :lol:

Lábad hogy van? Dagad még?

Pocakfotó reklamációval szeretnék élni, persze csak a kismamiknál! :D Benó, nálad mást is reklamálnék... :lol:

Kép
szilzi

Én most nem nézem meg, ha nem baj.

Ildó, laptetű!

Sütizek.

KépKép
benó

Hát, én semmilyen képpel nem tudok még szolgálni, el vagyunk havazva rendügyileg.
Még nem dagadt ma a lábam.

KépKép
benó

Sziasztok lányok!
Benó,ma felpörögtél? :lol:

Kép
flóra 11

Kár Ildikó, pedig az vicces.... :( Szerintem :roll:

Lázaddal mi újság? Torkod?

Milyen húst süt a Gy?

Én itt megfagyok megint! Szerintem nem kapcsolják be a fűtést, mindenki kabátban, de én mégsem ülhetek itt 11 órát kabátban, ugye? :? :shock: :evil:

Kép
szilzi

ja :lol:

KépKép
benó

Az jó,ha nem dagad a lábad.

Hát így kellezt csinálni.Jövök és laptetűvel indítok. :lol:

Kép
flóra 11

Jaj,valaki jön ide.Bocs,aztán jövök.

Kép
flóra 11

Szegény Szilzi! De, inkább ülj kabátban, minthogy megfázz.
Csirkemellet, de azt hiszem, nem most, mert mennünk kéne lassan a Dettihez, mert utána meg iparkodni kell haza, jön ugye a bababoltos kolléganő.

KépKép
benó

Akkor a pihentetés tényleg jót tesz a lábadnak! Akkor az jó hír! :D
Mit tudtatok szétpakolni éjjel? :shock: Tegnap tettetek rendet, nem? :shock: A Gy. még meg is dícsért?? Vagy hülye vagyok? :roll:

Kép
szilzi

Menjetek csak a sütikat bízd rám, nekem bőven kitellik az időmből, még a takarítás is! :lol: :lol: :lol: :lol: Itt ma nincs nagy pörgés...

Kép
szilzi

Na,vagyok. Csak a szomszédbérházból egyik ismerősvolt.Előbb hívott,hogy délután átjön,hogy cseréljekcippzárat a nadrágjában.Mondtam,hogy beteg vagyok,nincs gyógyszerem,erre elment gyógyszertárbaés hozta nekem a bigyókat,hogy délutánig szedjem össze magam,mert neki holnapra kella nadrág.
Egyrészt jó is meg nem is. :?

Kép
flóra 11

Láz, reggel volt 37,6.Ez délutánra bizti magasabb lesz,ha nemveszek be lázcsillapítót. Torkom nagyon fájt reggel, most megittam a F.által készített liternyi teát,mézzel,citrommal,valamivel jobb,de fáj.És gyenge vagyok.Ha felállok szabályosan szédölgök.

Kép
flóra 11

Szilvi,vigyázz a hideggel, mert én is erre fizettem rá. A suli ugye egy hónapig nem volt fűtve,írtam is, hogy milyen hideg van. Hát hiába öltözik felaz ember, akkor is kevés a mozgás ahhoz, hogy egész nap fagyoskodjon. Megfáztam, ez az eredménye.

Kép
flóra 11

Húúú Ildikó, akkor pihenj ma! :( A nadrágot megkéne csinálnod, ha ilyen rendes volt a szomszéd, hogy még gyógyszert is hozott! :roll: Kéne valami vitamint szedned, nem? Mostanában sokszor vagy gyenge, vagy csak én látom így? :?

Kép
szilzi

Mi vettünk kb novemberbe két hősugárzót és mindegyik megy ilyenkor ezerrel! :wink: Bár még így is fázok! :roll:

Kép
szilzi

Ez másokat nem nagyon érdekel... :oops:

Ildikó, nem tudom Te hallottad e, de az Emma és a Noémi kiszáll a BK-ból tavasszal! :roll:

Kép
szilzi

Minket ne érdekelne, hogy fázol? :shock: Ugye, nem ránk gondoltál? :wink: :D
Tegnapelőtt takarítottunk, tegnap rendetlenséget csináltunk újra. :lol: A sütit elcsesztem, beleragadt. A Dettihez is kell vinni sütit, nemcsak estére kell, sajnos nem hagyhatom így rád. :D De köszi.

Mást nem olvastam, a zsemlék viszont szépen kelnek, tök aranyosak, nagyon tetszenek, pufókák. :D Megyünk a sunyiba, csak még gyorsan csinálok egy pudingot.

KépKép
benó

Ne aggódjatok, most már újra rend van. :D :D :D

KépKép
benó

Szegény Ildó... :cry: hülye nadrág.... :roll:
Neocitran? Mit hozott a szomszéd?

KépKép
benó

A nagy pakolás általában abból áll, hogy bevágunk mindent a maradék helyekre, a szekrénybe, és akkor nem látszik. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Pudingolok.

KépKép
benó

A Bk-ra gondoltam, hogy az nem mndenkit érdekel, csak ugye aki nézi! :wink:

Ez aztán a pakolás! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi,iwiwre tettem felképeket.Megnézheted a F.-t.

Kép
flóra 11

Kész vagyok, kéne menni, bakker, sose érünk haza.

KépKép
benó

Megyünk. :D
Meg ne vuduzd a F.-t, Szilzi! :lol: :lol: :lol:
Majd este jövök valamikor. :D

KépKép
benó

Na, megjött a F.Megyek, majd jövök.

Kép
flóra 11

Megnéztem a képeket! :D Ezek újak, ugye? Aranyosak vagytok együtt! :D Remélem a fejéhez kap a F. :( Miért kell így bonyolítani az életet??? :roll:

Kép
szilzi

Én meg csak várom a híreket és várom és várom... Ezek szerint elindult a komunikáció! :roll:
Lelépek ebédelni, majd jövök!

Kép
szilzi

Csak írok, hogy a F. teljesen normálisan viselkedik, már ölelget és mosolyog is rám.

Csináltam ebédre zacskós levest, hallod Benó? :lol: Kicsit felturbóztam zöldséggel. De én azt sem ettem, nincs étvágyam. Viszont nagyon elgyengültem, mert közben kicsit pakolásztam a ruhákkal is.
Megyek pihenni.

Kép
flóra 11

Na végre! :D Akkor pasifront volt! :D Jó lesz ha végérvényesen összekapja magát! :wink:
Jó pihit!

Én olvasgatok, sikítsatok, ha lesztek! :D :lol:

Kép
szilzi

Pihiztem, aztán volt itt a nő, megcsináltam a nadrágját. De szörnyen elfáradtam. Nem is elfáradtam,hanem elgyengültem. Olyan vagyok mint a szédölgő liba. :lol:

Kép
flóra 11

És a jó hír,teljesen szent a béke. A F. is lepihent ebéd után és magához húzott, átölelt, puszilgatott, mondta,hogy szeret. Fáradt voltam ahhor, hogy megbeszéljem vele a dolgokat, de talán azzal el is rontottam volna. Nincs is kedvem róla beszélni. Majd alkalomadtán a tudtára adom, hogy ezt a struccpolitik8t hagyja abba. Végülis tegnap beolvastam neki, tudta,mi bánt.

Kép
flóra 11

Most ettem levest, már megéheztem. És reszeltem magamnak két almát, meg főztem egy kancsó teát és befeküdtem az ágyikóba. Veszek be megint egy bigyót, az jót tett az előbb is.

Kép
flóra 11

Ja, Szilvi, az iwiwes képek tavaly karácsonyiak. Frissebb nincs sajna, mert azóta rossz a fényképezőgépem. Tudod, a balesetkor elromlott.

Kép
flóra 11

Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes, azt hinném, az vagyok. Sorra produkálom a tüneteket. Étvégytalan vagyok, nem megy le semmi, aztán hirtelen megéhezem, ha eszem, az első kanálra felfordul a gyomrom.... a cicim bizsereg, vagyis a bimbüm, a pocim alja fájdogál. Gondolom ovulálhatok vagy mi a franc.

Kép
flóra 11

Na akkor épp ideje volt kibékülni, ha most van ovu! :D

A F-nak azért majd mond el, hogy ez így nem jó, mert téged teljesen kicsinál! :(

Kép
szilzi

Igen,majd beszélek vele.
Nem tudom, hogy most van-e ovu,vagy nincs. Csak hülyén vagyok. De az is lehet, hogy ez a megfázástól van.

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Tancsu hiába írsz ide ha már elindultam.Így nem mentem be hozzád!!! :(
Örülök,hogy javul a dolog az F.körül Flóra.Jól tetted,hogy hideg voltál vele és tegnap este megmondtad a véleményed!!Na csak kapjon is a fejéhez!!!
Remélem jobban vagy!!!!!

Szilzi mi az,hogy nincs fűtés??? :shock: Mit hisznek nyár van???És a gyógyszert kifizetik ha betegek lesztek??(de ne így legyen) :x

Kép
martik77

Zsuzsi ma még nem is volt??? :shock: :shock: :shock:

Remélem Tancsu du pihentél!!Ma jön a visszavágó!!! :? :D

Kép
martik77

Helló!
Voltunk a Dettinél, tök jó volt, főzött tésztát+szószt, vittünk kuglófot, finom lett, csak bénán néz ki, viszont a másik süti kőkemény lett. :x :x :x

És még van egy bűnöm: az ajándékba kapott Bio Folsav már nem jó, bocsánat, Edina. :oops: :oops: :oops: :oops: De hagytam neked egy cd-t helyette a Dettinél, tudom, hogy nem szép dolog, bocsánat. :oops: :oops: :oops: :oops: Nem feltételeztem, hogy nem jó. :oops: :oops: :oops:

Felpóckoltam a lábam a Dettinél, erre a derekam úgy becsípődött, vagy mi, hogy alig bírtam felállni, a cipőt is a Gy. adta rám, de baromira röhögtünk ezen. :lol: :lol:

Még most is fáj. Hamarosan jön az Erika, kéne tovább készülődni, és még egyszer megpróbálom azt a kelt tésztás baromságot.

Örülök, F.-Ildó, a jó hírnek. :D :D :D

KépKép
benó

Ott sütöttük meg egyébként a Dettinél azt a kőkemény sütit, szóval a Detti szerint az volt a baj, hogy kivittük a hidegre. :roll:

KépKép
benó

Helló Benó!

Vagyok, csak elmerültem a netben.

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Az nem jó ha most meg a derekad fáj. :?

Kép
martik77

Helló csajok! :D
Legalább változatos vagyok, nem igaz? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Gy. persze jól kiröhögte a sütimet. Na, jó, az igazat megvallva, én is, de azért kicsit bántott, hogy ilyen gáz lett. :roll: :lol: Mindig szegény Dettinek nem sikerül sütnöm. :cry:

KépKép
benó

Olvasgattam az itteni meddőségi centrumokról.

Kép
flóra 11

És mit tudtál meg?

Mindjárt visszajövök.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?