Sziasztok!
Hogy telt a hétvége?
Nálunk szombat részemről csajosan, fiúk részéről pasisan

:
Botond kiment apával autós nyíltnapra (még versenyeztek is

, feltettem facebookra), én meg magamat, meg a lakást próbáltam kicsit megrenoválni

.
Tegnap meg lustiztunk nagyrészt, délután meg elmentünk fagyizni (a Pólusban nagyon rákattantunk a Szamos fagyizóra

).
Amúgy meg elvagyunk. Ha Andornak nem fáj a pocakja, akkor egy Kisangyal, de mivel elég gyakran fáj neki (

), ezért inkább Hősnek titulálnám

. Továbbra sem sír miatta, csak fel-fel nyüszög szegénykém, de ma veszek neki Espumisant, mert az Infacol nem nyert (bár lehet, ha nem kapná, akkor ordítana

). Valójában az időben bízom leginkább, hogy ahogy telnek a napok, talán hozzászokik végre a tejcsihez

. Kíváncsi leszek, mennyi idő lesz, Botondnál 2 hét volt, de ő nagyon sírt, és sokat

. Most úgy 1-1,5 hete tart Andornál...
(Egyébként nagyon car érzés, hogy "miattam" fáj a pocakjuk

. Túl sok a tejem, így túl sok a "cukrosabb" első része, ráadásul dől beléjük, amitől még a levegőt is kapkodják...

. Minkét kölykömet jóól megszívattam

. Pedig próbálkozom - lefejem az elejét, gyakrabban szoptatok, limitálom az adagot, többször büfiztetek közben... - de már nincs ötletem, tényleg csak várni tudok, hogy beálljon az egyesúly

. Meg persze nyugtatgatom magam, hogy ez a pár hét pocakfájás "semmiség" ahhoz képest, amennyi előnye van az anyatejnek, és hogy hosszú távon sokkal jobb nekik, hogy sok a tejem, meg blablabla...

.)
Botond viszont már teljesen "megjavult"

. Illetve nem, akaratos, mint állat, és kőkeményen feszegeti a határok, meg felesel

. De "csak" annyira, mint Andor érkezése előtt, szóval ez már sztem nem neki szól, szimplán a dackorszak része, ahogy bárki másnál

. Illetve

.
De a kakilás már nem gond, jól eszik, jól alszik, mindenbe bevonható, szóval cukorborsógyerek

. És amit Andorral művelnek, attól elolvadok

. Ha Andor fent van, folyton együtt kell lenniük, különben Botond kiborul, hogy ő babázni akar

. És frankón várat épít neki, "felolvas", autózik mellette, vagy csak simizi, meg beszél hozzá tök sokáig

. (most épp a paplanja alól kukoccsosat játszik vele

) És a legcukibb, hogy Andor is akkor van nyugiban, ha Botond mellette van

. Ha elvesszük onnan, hogy csak nézelődjön, akkor pár perc után kikéri magának az egyedüllétet, és min. cumit követel

. Ha viszont Botond szórakoztatja, bármeddig elvannak. Sosincs egy hangja sem... Azért én nem gondoltam, hogy ennyire nagy lesz a lelkesedés

. Remélem meg is marad, bár hála Istennek Botondnak láthatóan nem okoz csalódást, hogy Andor csak fejben követi az eseményeket

. Szolidan exhibicionista elsőszülöttemet teljesen kielégíti, hogy vki nézi, hogy mit csinál, és van kinek produkálnia magát

.
Lois!
Hogy vagy? Fiúk nem kapták el, ugye?