Sziasztok!
Az éjszakánk egy moslék volt: 2:20-kor megetettem a bébit, onnantól nem aludt, vagyis de, de csukott szemmel vergődött

. Így utólag azt mondom, rá kellett volna csuknom az ajtót, és aludni, mivel ő gyakorlatilag aludt és úgysem tudtam vele mit kezdeni

. De még lelkes vagyok

, szóval kb. 10 percenként mentem hozzá kicsit megsimiztem, megnyomkoda pocakját, adtam cumit, fordítgattam, hátha jobb lesz...stb. Ergo én nem aludtam

.
6-kor megint kaja, onnantól már fel-fel is sírt

. És nagyokat pukizik is, szóval szinte biztosra veszem, hogy az Espumisan, mert apa 11-kor hozta, délben kapott, és volt egy délutáni műsor, egy esti, meg egy hajnali...

. Előtte semmi ilyesmi, mert ha el is kezdte, a hőmérőzéstől azonnal jobb lett, most nem

! És alig lehetett meghőmérőzni, mert kiflibe feszülve célka fejjel ordított

. Ilyen még sose volt nála, és semmi máson nem változtattunk...

.
Épp most volt itt a védőnéni, állítólag front is van, lehet ez is rátett, és emiatt carabbul viselte

. Ő azt javasolta, hogy ne adjam az Espumisant most, de esetleg pár nap múlva próbáljam meg újra, és akkor kiderül, hogy ettől volt-e, vagy jó neki... Meglássuk

.
4-es pelus: háát, überakciós volt anno, és vmi 20 kilóig írja amúgy

. Már csak pár darab van... Nagynak ugyan nem nagy (

), de még sose ázott át, a kaki se jött ki, ami belement, benne is maradt

. Pedig ez ám a bevetés, és a Pampers átment

.
Ja, Pampers bugyipelust én sem éreztem sose büdinek

. De nem tartom kizártnak, hogy a tied volt egy olyan csomag Boo, vagy mittomén, mert én a Huggies-zal jártam úgy, hogy itt dícsérték sokan, vettünk, és már egyetlen pisitől olyan horror büdös volt, mint a nyugati aluljáró a frekventált helyeken

. Pedig nyílván másnak is feltűnt volna, ha ez lenne normális, szóval gondolom másé nem volt olyan büdi

. Vagy egyes pelenkák egyes gyerekek pisijével nem kompatibilisek

.
Lois!
Mingyá' jóól le is mérem a kölyköm, mert én nemtom most mi mennyi

. Legutóbb 13,5 kiló volt, és 92 cm...
Most 14 kiló, 93 cm

. Nem mérhettük túl rég...
Hú, ez a TRX, ez vmi kínzóeszköz!
A Zumba nekem is szívás, mert itt ugyan van délelőtt is, de apa nincs itthon olyankor, és még gyerekmegörzőjük is van (óvónénivel

), de Andorral mit csináljak

?! Este meg szintén 7-től, meg 8-tól van asszem, amire azt mondta apa, járjak majd nyugodtan, megoldja, de nem biztos, hogy ki akarok hagyni heti két estét

.
Ronmay!
Én is a hazaúttól paráznék csak

. Kifelé max. nem engednek ki, akkor meg magamra vessek

. De ha nem engednek haza...hááát...szép, szép az a Mariahilfer strasse, de azért na...