A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe,

helyes, nehogy feladd! Basszus, még most is rengeteg tejed van...
Gondoltál arra, hogy ha rendbejössz és megint tudsz szoptatni, esetleg átállj a két ciciből szoptatásra? Akkor mindkettőt gyakrabban érné inger és termelne megint mint állat :lol: :lol: :lol:

Ronmay,

szegény Ti... fogzástól már én is félek előre...

Nálunk is történések vannak, Bori "elromlott" :arrow: gondolom, fejlődési ugrása van, mert 2 óránként eszik, fél óra játék és össz egy óra fenntlét után alszik másik egy órát, és kezdődik az egész újra. Ráadásul éjjel két-három óránként kelt :twisted: :twisted: :twisted: Vagy a nyomiszandi zavarja, nem tudom, de ez így gáz...

Lois,

hogy vagy?
Védőnyanya mit mondott Zé fosijára?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Anyám motorozós Scooby... az aztán a menőség :lol: :lol: :lol:
Én most téliesítettem Z. ruhatárát (értsd kimostam az őszre vett hosszú-ujjúakat), kíváncsi leszek mit szól majd újdonságokhoz, van benne halálfejes, meg pókos is :roll:
Eddig a járműves szerkók a bejövősek, bár van pár állatos is, a zsiráfos pólóját is imádja. Az uncsiakat (no minta) nem akaródzik felvenni :roll:
Köszönöm kérdésedet, nekem kutyabajom, kölyköm emésztése továbbra sem az igazi, ma volt 3 fosi nagy időközökkel, távdiagnózis enyhe lefolyású gyomorfertőzés, csak tenyésztés mondaná meg hogy mi ez. Az meg mire meglenne, már el is felejtettük az egészet. Támadónéni helybenhagyta a folyamatban alkalmazott terápiámat, diéta, tejtermékmegvonás, Normaflore. Az esti tejet is kihagytuk, az necces dolog, de elaludt itt kinn hozzám bújva és még nem tudatosult benne, hogy nem kapott éjjelre tejet. Lesz majd tutulás gondolom :oops:

Én sosem elmélkedtem a tápszerről, hogy vannak -e ellenérzéseim vele kapcsolatban avagy sem :roll: De korai hozzátáplálással biztos nem pótoltam volna rá ha kevés a tej. Attól egész biztosan jobban idegenkedtem volna. Na meg a jelenkori tudományos álláspont is pont így van vele. Nálunk ami pótlásnak felelt meg (huhh, már nem is emlékszem hogy mikor volt 6-7 hós kora között) az a Sinlac volt, de csak rövid ideig adtam, utána már jött a valódi hozzátáplálás érdemben.

CSibe!
Kitartás, kívánom Nektek, hogy megfelelő hozamban visszajöjjön a tejcsi. Azért ezek a mennyiségek brutálisak, én 140-nél sosem mértem többet (bár 3 hós korra után nem rögzítettem kajás mérést), de nem rémlik hogy lett volna több.

Boo!
Ez a klotyós eszmefuttatás nagyon szemléletes :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Itt vagyok,olvaslak is titeket,de mire odajutok,hogy írnèk,már hulla fátadt vagyok :oops:

Csibe! Azérz ez a mennyiség sem kevés... Fejjél tovább,meglátod meglesz az eredménye :wink:

Lois! Jobbulást Zéténynek! Tegnap miközben olvasgattalak titeket,odajött Lili és pont ott tartottam,ahol felraktál képeket,egyből mondta,hogy Zétény!!! Persze utána fél óráig: hol a Zétény?,Hol a Ági? Hol a Laci? :lol:

Pocok! Estére nem próbáltál meg Borinak több tejcsit adni? Mert ha fejlődési ugrása van,az megoldódna,ha meg nem,akkor lehet,hogy tènyleg a cipő..

Nálunk minden ok,Lili jól viseli a bölcsit,nincs hiszti,tök jól elvan. Tegnap délután végre együtt lehettünk,mert korán ertem haza,ami az utóbbi két hézben ritkán fordult elő,úgyhogy most feltöltődtem :lol: Nekem a munka kemény,pedig még csak a kollegáimmal megyek,de nagyon sok. Iszonyat sok termék,ilyen promóció olyan akció. Brr.
Boo! Melyik volt az a tea,amit csíptél nagyon? A caribi? Szerintem tudok majd hozni :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo

Hát mi a saját kiskertünkből tesszük elé :lol: VAn ott cékla, krumpli, répa, alma,körte, dió,mandula, mogyoró fa, sóska mangold(ezt nem tudom hogy kell leírni), paradicsom, paprika, és még nem is tudom micsoda így hirtelen. Fűszerek is zsálya, oregáno, petrezselyem, snidling...
Amit boltba kell vennem az a banán, barack, sütőtök. A többi el van rakva kispincébe.

Igazából a véleményemet kérdezte Dodi, én leírtam. Nem kell ezzel egyetérteni. Sok dolog van amit az Anyukák különbözően csinálnak, különböző szemléletei vannak. Van aki a pirosat szereti van aki a kéket, van aki a cukrot van aki az édesítőszert, van aki a citromot van aki citromlét, van aki otthonülős játszós van aki menős játszós. Én igazából mindent elfogadok, mert nyilván mindenki a legjobbat akarja.
Mondjuk picit uncsi már, hogy én vagyok az aki mindig mindenkit megbánt, pedig nagyon figyelek hogy ne írjak úgy hogy sértő legyen. Egyszerűen másképp gondolok látok dolgokat, de ettől még nem fujjolok senkit sem.
És sajnálom Dodi, hogy te minden hszmben sértőt látsz, csak nem tom miért. Azért mert nem úgy gondolkodok mint te?Te kérdeztél válaszoltam. ezek után nem tudom mi a sértő. :roll:

Dodi
Roló 16hósan ivott először tehéntejet, neki nem volt baja tőle. Előtte a turmixok javarészt joghurtból kefirből túróból álltak+gyümi, zabpehely vagy ilyenek.
Igen, 4-5dl megivott reggelre. De ő most is reggelre inkább iszik, mint eszik, és az ebédben is a leves a kedvence.
És nagyon nem eszik húst, ha igen akkor is kivételes és csak a csirke combot szárnyat.

Feles tejet nem adnék, akkor tápit inkább. Egy éves kor előtt azt mondják megterheli a szervezetét. Hiszek nekik. :wink: De akkor meg már lehet adni neki joghurtot meg más tej terméket.

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay: Hozzátáplálásban én is hasonlóan gondolkodok, bár nekem sem volt tejproblémám és zöldség-gyümi nálunk is saját termés :wink: :lol:
Hédi mindig is nagyon jó evő volt, mostanában finnyásodik, húst azt pár hónapja nagyon nem eszik és mostanában már a főzelékben is válogat. Gyümi szerencsére korlátlanul megy. tejet mi is16 hós kora óta adunk, kakaó formájában, reggel2 dl és este 2dl, de más tejterméket már régebb óta kap.

Hédi mesét olvas: ( na jó egy kicsit produkáltatva van, mert amikor észrevette a telefont abbahagyta :lol: )

http://www.youtube.com/watch?v=MhZAKv8Bjd4

Tegnap megszült a kolléganőm 35. hétre, 2460g és 47 cm - ilyenkor kicsit mindig parázok, hogy jaj csak mi húzzuk ki novemberig :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois,

Szupi, hogy semmi komoly :-)

Boo,

Miron segítsége és pakolása cuki! Én rendszeresen megkérem Nimródot ilyesmire, nagyon élvezi!

Nyuszi,

De, gondoltam, álometetést fogok ma csinálni, mert este lefekvésnél már olyan kómás, hogy lehet hogy nem is eszi ki teljesen a cicit. Ma is kelt amúgy 2-kor, fél6-kor és fél8-kor.

Feltöltődés :arrow: Ismerős a helyzet... Gondolom a meló is leszív teljesen, meg még Lili is hiányzik :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

Saját kiskert :arrow: Olyan jó nektek!!!!!!

Tejterméket mi is így adtuk, tejet csak két éves kora óta kap, de joghurt, sajt, túró már ment korábban is. A joghurt még mindíg nagybkedvenc reggelire!

Tike,

Ne parázz!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Hédi igazi dumagép :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi csajok...
ma reggel sikerült lefejnem 280at két ciciből,egyikből 150et másikból 130at
és most fejek újra...
viszont nem akarja elfogadni Benett az anyatejet :(:(:(:(
nem tudom mit tegyek???lehet ez volt a baja eddig is,h nem akarja???
nem is értem ezt,van ilyen???
azért még próbálkozom...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!

Most kivételesen neked van "üldözési mániád", nem nekem :twisted: :lol: :lol: :wink: . Tényleg én kérdeztem, és írtam is, hogy elfogadom a véleményed, csak leírtam az én álláspontomat is :wink: .

Ne gondold, hogy nekem konkrétan veled van bajom, és mindenre ugrok, amit írsz, mert ez nem így van! :wink:
Minden amiben különbözik a véleményünk, vagy amit "magamra veszek", egy tőről fakad: hogy sértő, vagy bántó lehet azoknak, akik bele lettek készerítve bizonyos helyzetekbe, amikről te úgy beszélsz, hogy "te azt sose...!", pedig nekik sem volt választásuk! És meggyőzhetetlen vagy (ami máskor nem feltétlenül rossz tulajdonság :lol: ), pedig zömében olyan dolgokról van szó, amik téged sosem érintettek (hála Istennek!), vagy szituk, amikben te nem voltál benne!
Nagyon "hangzatos", hogy ezek a dolgok a nőkön múlnak, de ezzel meg csak még jobban megbántod az érintetteket... :roll:

Mondom, tényleg tudomásul vettem, hogy neked ilyen a stílusod, és nem direkt csinálod, és nem akarsz vele másokat bántani! De ettől még nehéz elfogadni... :roll: . És én meg ilyen vagyok, és ha téged így kell elfogadni, akkor engem meg így :P :)

Szóval tényleg ne érezd légyszi "űzetve" magad, mert ez nem ellened szól! Részemről kizárólag ezek a dolgok zavarnak, amikor vmiről végletesen beszélsz :roll: . Semmi sem fehér, vagy fekete...;). Biztos carul is jön itt át, nincsen mimika, gesztusok...stb.
Na, mindegy, nem ragozom, és kérlek szépen, ne értsd félre, én most ezzel nem vitát akarok szítani, sőőőőt! Szeretném, ha megértenéd, hogy miért vagyok veled időnként ilyen mufurc, mert tényleg nem szándékos, de az ilyen típusú kérdéseknél vérfarkas leszek (most már akkor is, ha nem érint ):twisted: :lol: :lol: :oops: .
Ha ezek után úgy érzed, szólj nyugodtan, és befogom a számat, ha rólad van szó... :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: elvileg neem nagyoooon neeem!!!! :roll:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo!

Én is úgy tudom, hogy nem, legalábbis nekünk kellett Botondnak személyi is, meg útlevél is (Bulgáriába). Ausztriába útlevél gondolom nekik sem kell, de személyi talán igen... :roll: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Neten úgy látom, hogy valamilyen fényképes igazolvány mindenképpen kell, útlevél VAGY személyi. Az más kérdés, hogy gyakorlatilag nincs határ, és a kutya nem ellenőriz, de attól még ez sajnos szabály :roll: . Nehogy belefussatok egy ellenőrzésbe, aztán győzködhetitek kézzel-lábbal az osztrák határőrt, hogy nem "alkatrésznek" hozzátok M.o-ra a kölyköket :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

Neeeem, ahogy a többiek is írták...
Nekünk egyiknek sincs semmilyen igazolványa, és pont ma, pont ezért megyünk útlevelet csináltatni sürgősséggel, mrrt ez az egyetlen, ami kész lesz addigra. Normál útlevél, személyi 2-3 hét, ez meg 5 nap.
Futás neked is!

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Engem nem bántottál meg, csak nem értem megint miért sértő amit írok. :roll: (És főleg miért mások nevében sértő??)
Az hogy meggyőzhetetlen vagyok..sztem khm nem igaz, ellenben veled, mert neked(is) mindenre megvan a válaszod és mindent tudsz..ez csak halkan, s ha vmi nem egyezik (mint nekem) akkor a másik a sértő és szar stílusú és amúgy is.
Nem tom mi a kuriózum a te szótáradban a szülés és a szoptatás?Sztem nem vagyok ezzel egyedül, nem én vagyok az egyetlen aki ezeken "átesett". Nekem se volt egyszerű szoptatni, csak azért mert nem osztottam meg a kínlódásaimat, azért még ugyanúgy nehéz lehetett. És most is vannak nehéz pillanatok és lesznek is.
Csak egyszerűen én nem vagyok az a típus, DE ettől még szívesen átadom a tapasztalataimat, vagy segíteni próbálok, amiből persze megkapom(általában tőled) mekkora fasz vagyok ezért meg azért. És még nem is az érintettől...no mindegy.
óóó írjál nyugodtan nekem :lol: majd a no comment arcomat felveszem :lol: :wink:
Nem tom miről beszéltem végletesen. Nem szeretem a tápit. Ezt nem tom máshogy leírni.

[quote]M írta:ondom, tényleg tudomásul vettem, hogy neked ilyen a stílusod, és nem direkt csinálod, és nem akarsz vele másokat bántani! De ettől még nehéz elfogadni... Rolling Eyes

DE MIVEL????komolyan nem értem! Kit bántottam meg és mivel???(most?)

Abban viszont igazad van, hogy feketén fehéren látok, tom ez hiba, és színes a világ, ezért igyekszem másképp látni. De azt sose hangoztattam, hogy az a legjobb amit én csinálok, nyilván számomra a családomnak igen, de másoknak én nem szoktam erőltetni semmit. Elmondom én mit csinálnék, de attól még nem kell úgy csinálniuk...

Pocok

És apuka is kell az útlevélhez?Már nem emlékszem rá. Vagyis neki is alá kell írnia papírocskát?

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!
Még csak most mentek?? Ej-ej. Mikor megbeszéltük már, hogy kelleni fog :roll:

Ronmay!
Igen, apuka is kell hozzá MINDENKÉPPEN. Nélküle elhajtanak. De nem kell egyszerre bemenni, ha úgy nem megy, lehet külön is bemenni Apukának utólag. Legalábbis nálunk ez is mükszik itt az okmányirodán.
Mijjaza a mangold?? :shock: :oops:

Én részemről senki véleményét nem veszem sértésnek, ha nem személyesen nekem szól és természetesen a sértő hangvétel is alapfeltétel lenne ahhoz hogy felhúzzam kicsi pisze nózimat :roll:
Ilyenre itt nem emlékszem, kivéve a "nagy fórumszakadás" esetét. De azt sem szívtam nagyon mellre :roll:

NYuszi!
Hálás köszönetemet tolmácsold légyszi' az Uradnak a pöpec útbaigazításért, sima ügy volt 8)
Jaja, Z. is rögtön Lilikántálásba kezd ha meglát egy közös képet, lesz majd nagy örömködés :wink:

Na megyek pizsamát rárángatni a kölkömre, még jövök :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
nem a cumisüveggel van sztem a hiba,m a tápit is abból kapja és azt
mondhatni egy slukkra megissze,viszont a tejet már nem,hanem úgy kell
beleimátkoznom...
azon agyaltunk apával,h lehet azért ilyen,m megjött még múltkor,
amikor majdnem elapadt a tejem,de visszahoztam és utána kezdődtek a gondok...
lehet Benett pont olyan akinek nem tetszik a mensi utáni anyatej???
Kiarát egyáltalán nem érdekelte,de most még próbálkozom...
ne irigyelj annyira,m délután már csak 60 és 50 milit sikerült lefejnem...
meg most is megyek fejni...kiváncsi leszek a végeredményre...

Kép
Kép
csibe83

milyen meseparkról van szó??
lemaradtam vmiről???

Kép
Kép
csibe83

na végeztem a fejéssel...
egyik cici 100,másik cici 80...
alakul és megint van a hűtőben majd két evésrevaló Benettnek...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

:lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem elhódítottad Doditól a Topic tejescsárdája címet :lol: :lol: :lol: :lol:
Benett még mindíg nem akarta elfogadni a tejet?

Boo,

Megyek vissza aludni, csak éhes voltam, és beleolvastam a fórumba
:lol: :lol: :lol: velünk laksz jól?

Na, beszéltél az Okmányirodával?
Mi időpontra mentünk, és így is majdnem megszívtuk... Telefonon foglaltam időpontot, de anno eredetileg a személyiről érdeklődtem, és végül oda írták be az időpontot, nem az útlevélhez... Csak az hatotta meg őket ma este, hogy ott álltunk a két picivel, és mondtam hogy direkt csekkoltam telefonon, hogy megvan-e az időpont, ne jöjjünk a törpökkel feleslegesen, és azt mondták, igen :arrow: soron kívül beraktak minket, 1o perc alatt végeztünk :shock: :shock: :shock:

Lois,

Igen, ellinkeskedtem... múlt hét szerdán foglaltam csak az időpontot :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!

Én tényleg nem akarok vitát! Általánosságban leírtam, hogy mi a problémám, pontosan azért, hogy ne legyen többet ilyen... Ezt vagy sikerül megérteni, vagy nem... Totál nem volt benne rossz szándék, komolyan! Én szerettem volna tisztázni, ennyi :wink: .
A te szuverén véleményeddel rólam nem vitázhatok, elfogadom, de sztem jól is látod amúgy annyiból, amennyi itt lejön :twisted: :lol: :lol: . Vagyis :oops: :lol: .
De hozzátenném, hogy én abszolút nem a te személyedet fikáztam, nem személyeskedtem...stb., mert pont nem ez volt a cél! (lsd. a legnegatívabb dolog, amibe bele tudtál kötni, hogy "meggyőzhetetlen" vagy, és még ezt is tompítottam egyből!) Én csak azt szerettem volna pont, hogy megértsd, nem veled van problémám, hanem csak bizonyos dolgokkal/témákkal. Ehhez képest te most frankón bántasz, ami végülis érthető reakció, csak elég egyszerű...
De az "értékelésem" konkrétan olyan dolog, amin sose sértődnék meg, mert ezen adott esetben tudnék változtatni...! :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Útlevélhez kell apuka is! :wink:

Andornak me elkezdtem az Espumisant az Infacolt helyett, és ma jobban szenvedett, mint bármikor :cry: . Nem tudom van-e összefüggés, de még holnap adom neki az Espumisant, ha ugyanígy szenved, akkor visszatérünk az Infacolra, mert azzal legalább csak nyűglődött, de nem sírt szegénykém :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Időpontkérés? Múlt szerdán??? Viccelsz?!?! :shock:
Oké, hogy vidéken lakunk, de nekünk Veresen van a területi okm.iroda, és egy valag település tartozik oda, mégsem kell - bár lehet - időpontot kérni, mert 2-3 ember van max. előtted. ;)
Házassági anyakönyvit 5 perc alatt megkaptam múltkor, autót 1 (!) perc alatt jelentettem le, amikor meg Botond papírjait csináltattuk, elsők voltunk a személyinél, 3.-ok az útlevélnél, de ott meg előre hívtak 8) . Azért a vidék az vidék, na :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Időpontkérés??????????? :shock: :shock: :shock: Nekem már ez is szájenszfiksön :shock: :oops:

Dodi!
Szegény Andor :cry:
Amúgy én úgy tudtam, hogy ezek pár nap alatt fejtik ki a hatásukat, nem hiszem hogy pár órányi Espumisan ennyire bezavarna, vagy de??

Boo!

Igen, emlékszem mikor írtad, hogy éjjelre hatosra váltottatok. Igazából csoda hogy mi eddig húztuk, Zétény már egyéves kora óta ( :oops: :oops: ) 5-öset hordott :roll:
De amúgy Liberoból elég nagy rá, nem győzöm meghúzni hogy rendesen zárjon a combjánál. De amúgy bevált, mert azóta nem pelenkáztam hajnalban a csurompisi gyereket :roll:

Én ma kimenős voltam, vásárlótúra Bp.-n, naná hogy magamnak semmitsem vettem, csak a kölkömnek :? Lúzeranya...
Azért itthon vettem magamnak egy új sportcipőt, mert a régit eltüzelem (megfogadtam a zumbán :oops: ), de oda nem megyek többet, viszont kedden kezdem a TRX-et 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Hát ezt nem értem én sem, hogy több helyen azt olvastam, hogy az Infacol pár nap után hat, az Espumisan "azonnal". Ami azért fura, mivel szögre ugyanaz a hatóanyaguk :roll: :lol: :lol: . Ennek ellenére azt anyu is mondta, hogy fogalma sincs miért, de mégis vkinek ez jön be, vkinek az... De én sem veszem közel sem biztosra, hogy emiatt lenne. Bár tény, hogy most mikor szoptattam, folyton durrogott a dedem, pedig nem szokott ennyit :lol: .

Nálunk még a 4+-os is kibírja :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Időpont :arrow: hja kérem, ez a Budapest Reality :evil: :evil:
De pöpec pörgős az egész, majd küldenek sms-t, ha mehetek be a kész cuccosért, mert ugye a postában nem bízunk...
(Manók képei cukik lettek, Borié a legviccesebb, mert a fél haja az égnek állt, Apa ölében "ült" megtámasztva, és Apa feje elé egy fehér kartonlapot kellett tartanom, hogy kitakarja :lol: :lol: :lol: :lol: , Nimród meg nagyon komoly arccal koncentrált hogy a kamerába nézzen :lol: :lol: :lol: :lol: )

Espumisan :arrow: anno nálunk is azonnal hatott, és működött :roll: :roll: :roll:

Mi nemrég váltottunk 5-ös pelenkára :oops: :oops: :oops: Bori viszont már hármasat hord, öt és fél kiló a kisasszony...

Lois,

mi volt a gáz a zumbával?
TRX-et kerestem, de béna voltam, nem találtam :oops: :oops: :oops: pedig én is úúúúúúúúúúgy mennék!

Boo,

én nem mernék elindulni a két manóval papírok nélkül :oops: :oops: nem a határ miatt, hanem ha bármi gáz történik - baleset, bármi, ne adj'Isten, na akkor van gond - fosómaci vagyok, és szabálykövető :oops: :oops

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

pocok!
hát azért tejcsárda nem vagyok...és az anyatejjel még mindig küzdök...
megeszi nagy nehezen...amíg tudom adom neki,de nagyon ráeröszakolni nem fogom,csak minimálisan :roll: :roll: :roll:

nálunk Kiarára még simán jó a 4+-os pelus,bár ő sztem még csak most lett 12kiló...
Benettnek viszont már mi is 3ast adunk,de ő meg már majdnem 7,5 kiló.
majd ma este megmérem...

Kép
Kép
csibe83

Méretre jó Zétényre az 5-ös pelus, csak az éjszakai pisire nem mindig elég. 4+-ba én már egy évesen nem tudtam belehajtogatni :roll: Azért Zétény majdnem 15 kiló ám, meg 94 centi :roll:

Nem volt gáz a Zumba (mondjuk röhejesen sokan voltak, simán le kellene felezni a népet két időpontra hogy komfortos legyen), de én azért mentem, mert azt mondták, hogy kövi. héten indul egy korábbi csoport. 'Oszt mégsem. Nekem ez meg túl késő (1/4 8-tól volt, 1/2 9-re értem haza). szétborítaná az egész esténket.
A TRX meg hattól van hétig, pont hazaérek vacsira. Itt nagy jó van, egy veterán katona tartja, nagyon profi.

Pocok!

Tesóm gerincének csodájára járnak a csontkovácsok meg a masszőrök, annyit erősödtek a gerinctartó izmai.

Én mondjuk bevállalós vagyok, szerintem át merném "ugrani" a határt útlevél nélkül is, aztán pillognék ha lenne egy közúti ellenőrzés :roll: HA már bármi gond van (nem lesz :wink: ) akkor meg szintén 2 lépés a magyar határ, bizti nem az osztrák ügyeletre megyek, ha orra esik a gyerekem mert elgázolja egy gonosz kobold a parkban :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi

Oké, éérteem vagy olyasmi :wink: :P
mi csak most váltottunk 5-re nemrég
:oops: de nálunk is még jó a 4+, de az se mindegy melyik fajta.
Roló még mindig csak 11,5 kg és 91 cm. Vhogy hízni nem akar, de nem is csodálom, hisz alig eszik húst...és csak futva tud közlekedni, no meg motoron. :lol:

Mi most voltunk Ausztriába okmány nélkül :oops: Ugyanis indulás előtt jutott eszünkbe, hogy Natinak semmije sincs :oops: így kockáztattunk. Nekem mindig az a parám, ha visszafele van vmi ellenőrzés hogy jövünk haza. De nem volt semmi szerencsére. Ezért akartam megcsinálni most az útlevelét vagy személyit, csak hát Apuka nincs itthon... :roll:

Csibe

180 fejés innye :shock: én sose tudtam ennyit fejni..

Lois

bocsi rosszul írtam Mángold..ez olyan mint a spenót csak nincs benne oxalát vagy mi

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
okéééé, mondhatnám, hogy így már tudom, "á"-val :roll: De amúgy köszi, okosabb lettem :)

Egy mai friss:
http://www.youtube.com/watch?v=9mTuDH65cnk

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csajok,
Oltás után 37.3ra adnátok Germicidet?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

Személyihez elég egy szülő! :-)

Lois,

Videjó cukiiiii!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Az éjszakánk egy moslék volt: 2:20-kor megetettem a bébit, onnantól nem aludt, vagyis de, de csukott szemmel vergődött :( . Így utólag azt mondom, rá kellett volna csuknom az ajtót, és aludni, mivel ő gyakorlatilag aludt és úgysem tudtam vele mit kezdeni :roll: :oops: . De még lelkes vagyok :lol: , szóval kb. 10 percenként mentem hozzá kicsit megsimiztem, megnyomkoda pocakját, adtam cumit, fordítgattam, hátha jobb lesz...stb. Ergo én nem aludtam :twisted: :? .
6-kor megint kaja, onnantól már fel-fel is sírt :( . És nagyokat pukizik is, szóval szinte biztosra veszem, hogy az Espumisan, mert apa 11-kor hozta, délben kapott, és volt egy délutáni műsor, egy esti, meg egy hajnali... :roll: . Előtte semmi ilyesmi, mert ha el is kezdte, a hőmérőzéstől azonnal jobb lett, most nem :shock: :( ! És alig lehetett meghőmérőzni, mert kiflibe feszülve célka fejjel ordított :cry: . Ilyen még sose volt nála, és semmi máson nem változtattunk... :roll: .
Épp most volt itt a védőnéni, állítólag front is van, lehet ez is rátett, és emiatt carabbul viselte :( . Ő azt javasolta, hogy ne adjam az Espumisant most, de esetleg pár nap múlva próbáljam meg újra, és akkor kiderül, hogy ettől volt-e, vagy jó neki... Meglássuk :roll: .

4-es pelus: háát, überakciós volt anno, és vmi 20 kilóig írja amúgy :roll: . Már csak pár darab van... Nagynak ugyan nem nagy ( :lol: ), de még sose ázott át, a kaki se jött ki, ami belement, benne is maradt :lol: :wink: . Pedig ez ám a bevetés, és a Pampers átment :lol: :wink: .
Ja, Pampers bugyipelust én sem éreztem sose büdinek :shock: . De nem tartom kizártnak, hogy a tied volt egy olyan csomag Boo, vagy mittomén, mert én a Huggies-zal jártam úgy, hogy itt dícsérték sokan, vettünk, és már egyetlen pisitől olyan horror büdös volt, mint a nyugati aluljáró a frekventált helyeken :twisted: :lol: . Pedig nyílván másnak is feltűnt volna, ha ez lenne normális, szóval gondolom másé nem volt olyan büdi :roll: . Vagy egyes pelenkák egyes gyerekek pisijével nem kompatibilisek :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Mingyá' jóól le is mérem a kölyköm, mert én nemtom most mi mennyi :oops: :lol: . Legutóbb 13,5 kiló volt, és 92 cm...
Most 14 kiló, 93 cm :lol: :lol: :lol: . Nem mérhettük túl rég... :roll: :lol:
Hú, ez a TRX, ez vmi kínzóeszköz! :roll: :lol:
A Zumba nekem is szívás, mert itt ugyan van délelőtt is, de apa nincs itthon olyankor, és még gyerekmegörzőjük is van (óvónénivel :wink: ), de Andorral mit csináljak :roll: ?! Este meg szintén 7-től, meg 8-tól van asszem, amire azt mondta apa, járjak majd nyugodtan, megoldja, de nem biztos, hogy ki akarok hagyni heti két estét :roll: .

Ronmay!

:wink:
Én is a hazaúttól paráznék csak :roll: . Kifelé max. nem engednek ki, akkor meg magamra vessek :twisted: :lol: . De ha nem engednek haza...hááát...szép, szép az a Mariahilfer strasse, de azért na... :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

Rákérdezel majd, hogy nem tudnak-e itt a nagyvárosban egy jó helyet ajánlani?
(Ma megnézem a gerincjógát este itt az utcában, ha a gyermekeim is azt akarják...)

Dodi,

Bori sem aludt túl sokat az éjjel:1-3ig fennt volt, utána is nyüglődött 6ig, kb fèl óránként ébredt sírva :-( Bár gondolom ez nem vígasztal...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!

Persze, nem vígasztal, de akkor talán tényleg igaza volt a védőnéninek a fronttal :roll: . Eleve azért mondta, mert ahány helyen ma volt, mindenhol szívtak éjszaka :twisted: .

Ja, Botondnak mondtam reggelinél, hogy jön a védőnéni. Látom, forognak a kerekek ezerrel, próbálja értelmezni a szót, és még ugye "kicsinyíteni" is kéne, így erre jutott:
- Néni védőke?! :roll:
:lol: :lol: :lol:

(Andor cicin. Már megint vagy 2 órája próbál elaludni, de most legalább simán ment a hőmérőzés, ki is jött a "goniság", most "csak" ott tartunk, mint 2 napja. Most ez is vmi :twisted: :lol: . Botond alszik, én hulla vagyok, de 2-kor meg kaja lenne megint, szóval most csalok, és "rátöltök" kicsit, hátha így tovább alszik Andor :roll: :oops: . Sztem amúgy nem is kelne magától, mert ilyenkor mindig úgy kimerül, hogy én keltem enni. De most nem akarom kelteni, aludni akarok :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Néni védőke :lol: :lol: :lol: Kész vagyok!!!!!! (itt röhögök és mindjárt kiesik a mellem Bori szájából...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Én is kacarásztam rajta, gondolhatod...és ehhez látni kellett volna az ábrázatot is :lol: .

37,3-ra alapvetően én nem adnék, de Botondnak igen :lol: . Na, hogy értsd is: róla tudom, hogy szinte minden oltás után elég magas láza lett, szóval ha elindult felfelé, akkor én már adtam neki. Bori nem tudom milyen típus, lehet, hogy alig megy feljebb, akkor meg nem kell adni ennyire, ha viszont lázas típus, akkor érdemes :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Video becarás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ez már olyan, mintha direkt csinálná :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Köszi - végül nem kapott és nem is ment feljebb :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: tuti front van/volt, én éjjel 2 óta csak forgolódtam, reggel óta fáj a fejem, most aludtam Hédivel, de még mindig fáj :twisted: Mértem vérnyomit, normál, csak magamhoz képest magas(120/70). Múltkor is ezzel fejfájóskodtam 3 napig, aztán lehülés :arrow: fejfájás el :arrow: vérnyomi 80/50 :lol: :lol:

Rendeltem végülis Hédinek cipőt, Salus supináló, mert a bokája miatt őszer/télre mindenképp ilyet akartam, nyáron úgyis mezitláb rohangászott. Remélem hamarosan megjön, mert ha jövő héten bejön a car idő nem lesz cipője :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Húúúú, szegééény teapa :( :( :( :( :( ! Nekem epegörcsöm szokott lenni, vagyis vmi durva görcs, amihez képest nekem a szülés fájdalom kutyf@sza nem volt, és évekig nem tudta megmondani senki, hogy mi a frász ez, és mitől van :evil: . Az epekövet kizárták, pedig nagyon olyanok voltak... Aztán hosszas keresgélés után én találtam rá neten a "bajomra" :twisted: : ez is epegörcs, csak nem kő okozza, hanem hogy vmiért olyankor túl sok epe ürül egyszerre a beleimbe, ami brutál görcsok közepette távozik csak. Aztán arra is rájöttem, hogy nekem mitől van: ha éhgyomorra zsíros kaját eszem (lángos, rántotta, bundás kenyér...stb). Csak ez azért nem volt olyan nyílvánvaló, mert mindig másnap korahajnalban jöttek a görcsök, akkor meg már a tököm gondolt az előző napi reggelire :roll: :lol: :lol: .
De mindenesetre jól diagnosztizáltam, mert amióta nem eszem ilyeneket (éhgyomorra), azóta nem is volt görcsöm egyáltalán :wink: .
A lényeg, hogy átérzem, mit élhetett át teapa :cry: . Én olyankor annyira ki tudtam merülni, hogy utána fél órán át csak remegtem az ágyban, és ömlött rólam a víz....
Remélem akkor most már túl van/lesz rajta :roll: :wink: !
Téged meg nagyon sajnállak a nemalvásért, de tényleg! :( :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

Hú, szegény Ti!!!!! Borzalmas lehetett...

Vencel jól belehúzott a gyarapodásba :-) :-) vagy Bori kicsi? :oops: :oops: na majd jól összenézzük őket jövő héten :wink:

Tegnap lementem jógázni :-) Apa egyedül vacsiztatott és fürdetett - két óra távollét után zombifejjel, igencsak morcosan fogadott, hogy ilyenkor ne menjek el, irgumburgum, mert Bori végig sírt (álmos volt, csak le kellett volna tennie szundizni). Estére már lehiggadt, akkor már csak az volt, hogy gondoljam ezt át... Várjak még 1-2 hónapot...
Mondjuk mentségére legyen mondva, hogy előző este ő kelt Borihoz, össz max 3 órát aludt, szóval elég fáradt volt, de akkor is kiakadtam... Ez a legkésőbbi óra, és a szemben lévő házban van... lusta vagyok hozzá, hogy itthon magamtól tornázzak, kell a szervezettség :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Jájjájjj :? :?
Nekem terhesen görcsölt be a vesém, nagyon gáááááááz :? :? Be is fektettek rögtön, mert annyira erős görcsöket okozhat, hogy be tudja indítani a szülést :shock: :? De örvendetes, hogy K. csak veseköveket "szült" meg :wink:
Azt a mákospite mindeneteket :lol: :lol: :lol: NA akkor nem lesz stresszes a határátlépésünk, mindenkinek lesz mindene :D :D
Vagyis Nyuszi, Lilinek van útlevele??? :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Néni védőke, az énUramnak is tolmácsoltam, nagyon röhögtünk.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Video :arrow: Jaja, kész koreográfia, tisztára ZoltánErika figurák :lol: :lol: :lol:

Pocok!
lehet hogy pont nem a késői időpont lenne jó, hanem amikor még nem álmosak, és nem az esti verkli megy :)

:arrow: Napozás 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Ilyen mákod csak neked lehet... Bosziiiiiiii!!!!!

Lois,

Időpontfelvetésed jogos, csak sajna Apa 6nál előbb elég kiszámíthatatlanul ér haza :arrow: Van hogy le tud lépni és itthon van 5kor, de ha becsúszik egy elhúzódó míting, 7 is lehet belőle :twisted:
(találtam trx-et 9-től :-) )

És most én is megyek napzaniiiiiiiii :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

Az a kemény,hogy két napja olvasom,hogy Boo agonizál ezen az útlevél/személyi témán és basszus most esik le,hogy hoopá nekünk sincs semmi iratunk :oops: :oops: Az önkormáynzatnál van ismerősünk,úgyhogy bízom benne,hogy el tudja intézni szombatig. Hogy lehet ekkora barom,hogy így benéztem ezt?! :D

Boo! Örülök,hogy K jobban van,kemény lehetett ez az epegörcs... Elaludt Miron?

Nálunk Lili mára lebetegedett,este 39 fokos láza lett,sőt még délelőtt is volt neki. A dokitól hazafelé bealudt a kocsiban kemény 5 percre és most nem akar aludni :twisted: Szerencsére mostanra lement a láza már,de azért kicsit taknyos. Nem baj,legalább nem jövő hétre jött ez ki rajta :)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?