Gaia,
nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen veletek, szerintem jól döntöttél, hogy elégy az amniora. Így legalább,- igaz 4hét várakozás után- mindem kiderül, és bebizonyosodik, hogy feleslegesen emésztetted magad! Szorítok neked!!!
Az én kislányom most 4 hónapos, vele és 2,5 éves kisfiammal én is végigjártam mindent, kivéve amnio. Ugyanúgy éreztem, ahogy te most.
Lányommal az eredmények 34 évesen:
12 hetesen: nyaki redő 2,1mm, hiánytalan végtegok.
17 hetesen: AFP 34,8ng-0,9 MOM; bHCG 51000 U/L-2 MOM
Genetikai vizsgálat: non-disjunctiós rizikó 1:232 (Down-kór kockázat); MAGZATI KROMOSZÓMA VIZSGÁLAT NEM JAVASOLT. Ezért úgy döntöttem, hogy nem megyek el, de végig bennem volt a frász.
Ezért megtettem mindent, hogy keressem a bizonyítékot, hogy egészséges a babám, voltam 4D UH, ahol szintén azt erősítették meg hogy minden OK
. Hidd el nálad is igy lesz, MUSZÁLY!!!
Én a Schöpf -Mereiben szültem Dr Kósa Zsoltnál, ajánlom neked szívból, ő nagyon profi az UH terén is.
Lujzika, hála az orvosomnak, teljesen egészségesen született meg 2003. októberében.
A kisfiammal is végigcsináltam ezt, nála az eredmégyek: AFP 23,3ng-0,6 MOM; bHCG 34000U/L-1,3 MOM. Ő is makk egészséges.
Ne idegeskedj, a kislányodnak most van rád szüksége, hidd el, megnyugtató választ kapsz. Mindig a lányodra gondolj, mert különben becsavarodsz!!! Igenis normális és tökéletes anya vagy!!!
Tutus