A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Úgy látom egyedül maradtam!

Lorci egyszerűen elhagyott minket, Bringa is arra készül egy jó kis orvosi vizsgálat ugye....

Csak én ülök itt leány a gáton! :) Illetve Levi feje lenne már a gáton! :D

Dehát ő nagyon jól érzi magát bennem, csak tudom hogy érezheti magát ilyen jól, amikor én magam is borzasztóan érzem magam a bőrőmben...

Nah ezt jól megaszontam

Mindenkit várok vissza ide! :)

KépKépKép
bogyra

Bringa jelen! :lol:
Bogyra!itt vagy?

Lorcika egy órakor a következő üzenetet küldte:

Ricsike 2007.05.24.-én 11.50 perckor megérkezett 3000grammal és 50cm-vel!

Kép
bringababa

Már megint xaraxik ez a hülye net! :twisted: :evil: :twisted:
Olyan k...va idegesítő!!!!!!!!!!!!!
Nektek is?vagy csak az enyém rosszalkodik?

Kép
bringababa

Melcsi!
Én készülök a gruppenre,furcsán érzem magam,de nem rosszul,inkább olyan na ez máőr az lesz érzésem van!De mivel nem brutál és nem is egetverő,lehet ebből ma még nem lesz baba,de hogy készül az biztos! :roll: :lol:
úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Képzeljétek,amíg orvosnál voltam hívott a lányom.Felvenni ugye nem tudtam,erre felhívta Balázst,hol van anyám? :shock: B.mondta neki elment orvoshoz KATÁVAL,amit a kislány félreértett,és hívta a nagyapját,mert ugy hallotta PAPÁVAL! :roll:
Apám beparázott, velem nincs,talán akkor a MAMÁVAL!Hívták mamát,azt is jól bepánikoltatták,már az egész család értem aggódott,hívtak,de elfelejtettem felhangosítani a telcsim,békésen dumiztam a barátnőmmel itt a közértben,amikor Alexa észrevett.Hát amit én kaptam :shock:
először nem is értettem mivan? :roll: aztán nagy nehezen rekonstruáltuk az eseményeket,így kiderült a névelhallás! :roll: :shock: :roll:
idáig magyarázkodtam az érintetteknek,mert annyira megijedtek nem értették az egészet :roll:
de minden jó ha vége jó,most már mindenki nyugiban van,csak én félek,nehogy úgy járjak,mint a kismalac,aki farkast kiáltott....................... :wink:

Kép
bringababa

Hát betojok!!!!

Szülési tilalomban képes volt világrahozni a drágaságát Lorci??? :shock: :shock:

Kitagadom! :P

Lorci!!!! Sok-sok boldogságot a kisbabátokhoz, te kis Iron Lady! :) És hát Ricsikének is üdvözlet a zord rideg-hideg világunkban. De egy biztos az édesanyja tuti feldobja a hétköznapjait a lököttségével! :D
Olyan büszke vagyok a kis Para Zita Iron Ladynkre!:) Pussz nektek!
Részletes beszámolót nem küldött sms-ben???? Mikor kezdődött és egyaltalán???

Ügyes-ügyes Lorci!

Hivatalosan is kitagadva a bénabrancsból! :)

Bringa már csak benned és Melcsiben bízhatok nah meg Legiben.

Én lehet így maradok???? Ezen már gondolkoztatok? Hogy ez Isten büntetése valamiért és mi egyszerűen örökre így maradunk? Nekem ma ez jutott eszembe.

KépKépKép
bogyra

Lorci, nagyon gratulálok! Csak sikerült még f9 előtt összehozni ezt a szülésdolgot, nagyon ügyi voltál!!!! Csókoltatnak a 4ek :)

Bringa, látom nálatok is síkideg az egész család, mindenki azt ért, amit érteni akar :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Én is benne lennék a gruppenben, hisz nem vagyok én semi jónak elrontója.

De semmit nem érzek ami arra utalna, hgy bármi is lesz!

Ha csak az nem jel, hogy most elhozta a patikából az urram a CH30-as méhszájérlelő oxytocin homeobogyót. Ha más nem ledöntötm egyszerre az egészet a torkomon és elkezdem a mellem is letekerni. :D

Jajjj-jajjjjj mi lesz most????

KépKépKép
bogyra

de dinka vagy Bogyra! :lol:
nekem is vannak szörnyűséges gondolataim,leginkább az,hogy ha együtt megyünk mi kivel tudjuk megosztani az örömünket???????????? :roll:
tombol az EGO! :oops:
te kinek írsz?és én kinek írjak?
mert Bogyra bizton tudom,hamarosan aktuális lesz a kérdés :wink:
látod,tegnap Lorcinak is megígértem :wink: és lőőőőőőőőőőőőn! :lol:

egyébként Lorcival kapcsolatban pont én is ugyanezt éreztem,ültem az orvosnál mikor olvastam az üzijét és nem vagyok egy hüppi fajta,de bizony még a könnyem is kicsordult,de azért közben mosolyogtam! :cry: :) :!:
úgy és annyira örültem neki! :lol: :lol: :lol:
nagyon csípem ezt a lányt,még nem is ismerem,de olyan közel érzem magamhoz!
más egyebet nem tudok róluk,csak még annyit írt,hogy ő is még sír,de megígértem neki,hogy "zaklatni"fogom!
úton voltam,szívem szerint bekocogtam volna hozzá látogatni,csak hát ugye szívességet kértem,hogy enegem is vigyenek,ezért nem akartam még tetézni.

tudom a téma off,de meg kell írjam,imádom,hogy ezt a kórházat választottam,ma is annyira de annyira kedvesek voltak velem,hogy csak pillogtam.ráadásul az anesztes doki ultra brutál jóképű és megnyerő volt,és kedves és segítőkész,és felvilágosított és mindent elmagyarázott töviről-hegyire.ilyen orvos mellett nem csoda,hogy az asszisztense is egy tünemény volt!pedig voltak vagy 50en a váróban,de nyoma sem volt rajtuk feszültségnek vagy nemtörődömségnek,fásultságnak!
amikor a nővér meglátta,hogy állapotos vagyok,nem engedett felállni,ő jött a papírokért hozzám.láttam sokan vannak előttem megkérdeztem,hogy elkocoghatok-e valami inniért,mire azt kérdezte:nagyon szomjas brigi?mondtam nem vészes,erre ő,akkor picit várjon legyenszíves.és még most sem hiszem el,de két perc múlva már bent voltam a dokinál,engem hívott be következőnek!
én annyira odavagyok attól,ha emberséggel találkozom!

Kép
bringababa

Legi!dobj egy üzit a számomra,hogy meglegyen nekem is a tied,mert én még a rosszat mentettem el!tudom,hogy most is megírtad,de olyan lassan tölt be az oldal,hogy addigra kiborulok!
És te,Bogyra!te nem közösködsz?na,figyu............,lécciléccilécci,add már meg a számod! :lol:

Kép
bringababa

Hát igen, olyan megható, hogy tegnap este még itt tombolt köztünk türelmetlenül és lám neki már a kezében vana kis bocija! :)

Hüpp-hüpp!

De most bevettem a CH30-as bogyeszból ötöt... állítólag 20 perc múlva fájásaim lesznek... HA HA HA

Nah erre leszek én kiváncsi, ha nem lesznek benyelem az üveget is! :D

Én aszem Doo-nak és/vagy Leginek üzenek! illetve ugye az ember lehet hozza tényleg a laptopját és akkor online nyomja az infókat! :D

De aszem már senki sem fogja olvasni! :D
Mert mindenki a nyamvadtkáját szopiztatja addigra már! :)

Nem baj elleszek én itt egyedül is!

a számom: 06-90.... haha de humoros vagyok

06/20/235-7988

És nem vagyok kiváncsi olyan üzenetekre hogy te is meg melcsi si meg legi is megszült... csak olyan üziket várok, hogy még egyben vagyok!!!! JÓ????

Szüléstilalom és kész! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra!Azt szerteném kérdezni,mert ez ugye lemaradt,hogy szülésnél ki kell vegyem a hejre kis testékszereimet?Orromban,nyelvemben és a szám fölött van.
gondolom mindegyik repül,nem?

Kép
bringababa

Illetve nem akork szemét dög lenni, úgyhogy Melcsit előre engedem, őmár több ideje szenved mint én! :)

KépKépKép
bogyra

Huha jó kérdés...

Hát igen a műtőbe nem nagyon lehet bevinni ékszereket, de kérdezd majd ott meg lehet elég ha leragasztod. Bár a szádból, nyelvedből tuti ki kell venni, mert ha esetleg lélegeztetni kell valami katasztrófa folytán, akkor azok ott útban vannak... Megnyugtattalak????? :D

Szóval azt szokták kérni hogy vedd ki, nekem az orromból eddig még sosem vetették ki. De én a műtőben mindenkivel kivetettem, csak hogy gyakoroljam a feljebbvalóságos érzést! :D Mármint tudod, hogy én mondom meg mi van. Ezért szerettem az egészségügyet! :D

A műtőben a műtősnő az atyaúristen és kész! :D Olyan jó volt!:)

Szóval szerintem vedd csak ki, sterilitás miatt is jobb ha nincs ott, mert ezeken is megülnek a bacik! :)

KépKépKép
bogyra

Gonoccccccccccccccccccccccccccccccc! :wink: :roll: :lol:

jaj,csak úgy fogom,útálni,ha beforrnak,márpedig befognak! :twisted: :evil: :twisted:

igen én voltam,gondoltam,hogy tetszeni fog a kitalálósdi,addig sem nyüffögsz magadon,inkább forgatod a szemed rám! :roll: :roll: :roll: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Lehet,hogy ezután már nem is lesz többet semmisenem az orcámon és a számban..............
jujuj,ott azért még csak lesz valami :oops: ,de hogy én még1szer nem szuratok az 100!
úgy fáááááááááááájt!

Kép
bringababa

Na jó,megmaradt sorstársaim én lelépek,mert fel kell polcoljam fáradt csülkeimet!
Esemény esetén kérek értesítést,miképpen én is hasonlóan fogok megcselekedni!

Tényleg írjatok,ha van valami!
puszka

Kép
bringababa

Sziasztok Kismamik!
Az augusztusiaktól pofátlankodtam ide hozzátok. Néha olvasgatlak benneteket és láttam, hogy többen szedtétek/szeditek a Caulophyllum homeós bogyót. Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Mindkét szülésemnél lassan és nehezen tágultam, nagyon kemény és görcsös volt a méhszáj. Hallottam erről a bogyóról és azt kérdezném, hogy Ti hányadik héten kezdtétek el szedni és milyen potenciájút? Szüléshez úgy tudom a ch30-at javasolják, de szülésfelkészítéshez már többfajta variációt hallottam.Mást nem szedtetek? (Úgy tudom ajánlják még a Cimicifugát, Arnicát, Pulsatillát.)Van erről valami tapasztalatotok?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kívánok mindenkinek gyors és könnyű szülést, kitartás már nincs sok hátra! ( Bezzeg mi, augusztusiak majd végigszenvedjük a döglesztő hőséget... :( )

Üdv:: Bea
bee73

Bee!

Én úgy szedtem, hogy a 36. héttől caulophyllum CH5 1*5 bogyót, aztán a 38. héttől 2*5 bogyót.
A cimicfuga is méhszáj lazító, a többi amit írtál inkább sebgyógyulásra van aszem.

De nem biztos hogy az én tanácsomat kell megfogadni,mert main tlátod én még mindig egyben vagyok... tojik a méhszájam mindenre!

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
Köszi a gyors választ, mindenképpen meg fogom próbálni.
Én hiszek ezekben a bogyókban, szerintem használnak. Amit írtatok a napokon át távozó nyákdugó darabokról szerintem jó jel. Lehet, hogy szépen, lassan puhul, nyílik a méhszáj. Türelem, hamarosan ki fognak bújni a babócák!

Bea
bee73

Nah tessék tök kihalt a fórum!

Bringa!!!! Ennyi idő alat már elhal a lábad... tessék mostmár levenni a falról! :)

Bevettem az öt-öt bogyeszt..... no hatás!

Este karikázunk egyet apjukkal, bár ninc shozzá gyomrom... örihari van még minidg, dehát ha kell akkor kell. A cél szentesíti az eszközt! :) :oops:

KépKépKép
bogyra

Bakker Bogy,ahogy függőbe erezstem csülkeimet iziben,de tényleg!,én még ilyet nem láttam két másodperc alatt visszadagad! :shock: :shock: :shock: És fáj :(

Én olyan nagyon szívesen szórakoztatnálak,de ezt a hülye laptopot nem tudom ágyból használni. :twisted: :evil: :twisted:
Nagy okosság nem?Laptop,ami helyhez kötött :roll: :shock:

Melcsi nemsokára jön ,addig is kitartás!

Kép
bringababa

Sziasztok Csajok!!!!! :D

Este vagy éjjel szülünk csak don't aggódás :D .

Lorcikám drágám, ez nem ér, beelőzni :D Megkönnyeztelek nagyon. :cry: SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED RICSIMICSIHEZ!!!!!!! ja és tejcit, mert az nagyon fontos :wink:
Bringa, én is úgy vagyok, mint Te, hogy nagyon csípem a csajt :wink: :wink:

Én azon kívül, hogy a vizsgálat miatt iszonyat nehéz a pocim semmit nem érzek..... :cry: SZÜLNI AKAROK!!!!!!

Ma egész nap csörgött a telcsim, az első 5-öt felvettem, a többit már nem....egyszerűen nem tudom ugyanazt mondani sokszor......és asszem már kikészültem.

Anyukámnak holnap lesz a szülinapja, Bogyra, asszem neked meg a tesódnak ha jól emlékszem.....éjjel 11 körül jönnek a fájások és holnap reggelre itt vannak a babók. :shock:

Csajok én úgy vagyok, ha csak egymásnak sms-ezünk mi négyen, akkor is boldog leszek :lol: A többiek, meg rágják a kefét, hogy hova tüntünk :lol:

Nikiről van hír??????

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Rámtört a hasmenés! Ez remélem már a szülés előtti csináljunk anya végbelében is helyet hasmenés! Bocs ha gusztátlanul fogalmaztam...

Bár görcsöm nincs. És semmim sincs ami jelente bármit... de felőlem szülhetünk ma este én benne vagyok! :)

Bringa! Az én lábam dettó, azzal fűszerezve, hogy jeléenleg annyira feldagadt hogy hólyagos lett.... ilyen vízel teli kis hólyagok vannak rajta. Elég fájdalmas... megyek én polckolom tovább!:)

És amíg nemjelzek szülési tilalom van! :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok! :)

Jókat derültem az írásaitokon. :)

Lorci,
neked hatalmas nagy gratula, és sok boldogságot kívánok még több tejcsivel
.
:D

Bringa, Bogyra,
sajnálom ezeket a "végső" tüneteket. :( Engem elkerült szerencsére eddig mindig.

Nálunk buli van, amit Marci tart egyszemélyben. :? Szokásos esti bömbi.
Csajok, ez a kurva nátha nála.. nagyon makacs egy dolog, állandóan szívom az orrát, meg csöpögtetem stb, és rohadt nehezen múlik. Gyerekdoki is azt mondta az ilyen banális dolog annyira idegesítő szegény babáknak. De egyszer csak vége lesz. :x
Vendég

Leküldtem egy féldoboz fagyit, hátha azt hiszi itt a hidegfront és kibújik! :)

Megyek zuhizni, aztánjóéjszakázom! Nektek is hasonlókat!

Reggel nyolckor létszámellenőrzés! :)

KépKépKép
bogyra

Esti műszak... :D

Reggel flow-val kezdek, aztán vásárolni megyek, szóval valszeg csak délután fogok bejelentkezni! :D :D

Kitartás azoknak, akik ma éjjel szülnek :D :D :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Hello!

Indulunk szülni, 6:15-kor elfolyt a magzatvízem! Reggel kimentem pislantani, utána visszafeküdtem, rúgott egy nagyot, pattant-reccsent-pukkant. Mozdultam és már szóltam is az embernek hogy induljon egy törcsivel felém....

Most itt ülök a törcsin és nektek közvetítek! :)
Pusszancs mindenkinek, sietek haza a kisbabával, apjuk értesít mindenkit mindenről! :)

Drukkoljatok! :)

KépKépKép
bogyra

Jaj,Bogyra úgy megkönnyebültem,mert a szülési tilalom miatt nem mertem éjjel elindulni,hajnali fél 3óta 15perces fájásaim vannak,mindjárt bekakilok érzettel! :wink:
Igaz nem túl erősek és nem is mondhatnám igazán rendzeresnek,5re elmúlt,de most újra kezdődött!Elzavartam mindenkit itthonról,bízom abban a Murphie nevezetű úriemberben!Ha egyedól vagyok,tuti szülés,de ha itt maradtak volna velem,akkor úgy okoskodtam semmi nem lesz ebből!

Már csak az a nyűgöm,hogy nem tudom csaszinál mi a jobb,ha megvárom az 5perceseket,vagy inkább már most szedelőzködjek,oszt gyia!
Mondjuk most okosabb nem leszek,hiszen enyhén skrizó módon magamban írogatok,de így legalább tellik az idő :roll: :shock:

Azt hiszem felhívom a kórházat,ha minden igaz,akkor szabin van ugyan a dokim,de ma bement ügyelni,talán szerncsém lesz,és pont vele tudok beszélni!

Melcsim drága,majd jelentkezz,látod mi tartjuk magunkat a béna-team alapszabályzatához :roll: :wink: :lol:
Legi!remélem a laptopod nálad van :shock: :lol: :!:

Dóri!mondd meg a kis vejemnek,hogy hamarosan láthatja a választottját,illetve akit én szántam neki! :wink:
Addig pedig gyógyulgasson,küldök neki sok-sok szerető anyós simit! :lol:

Kép
bringababa

micsoda nagy híííír!!!

Bogyra!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Nagyon drukkolok!!!! Várjuk a mihamarabbi híreket
!!
Vendég

Ja,és Bogyra!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Jajj Bringababa, bocsi, hogy nem irtam a jo hirt Lorcikaekrol!

Magrohamoztak minket a rokonok, kicsit kesz voltam tegnap!
Szanom-banom nagyon! :oops: :oops: :oops:

Kerlek bocsassatok meg!!!!!!!

Bogyra, megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!

KépKép
horilda

Hűűűű, mire érek itten haza!!!! :lol: :lol:

Bogyra, megy a drukk! Úgy látszik annyira beindultunk, hogy nem telhet el nap kisbabi nélkül :lol: remélem, mert már alig-alig vagyunk :D

Főleg ha még Bringa, te is itt neki indulsz :D közvetítsetek csajok :D :D

Megyek pakolni, aztán lesem a híreket :D

Melcsi? merre vagy?

Legi

Kép
leglesscat

Oltári nagy bébi bumm van itt kérem szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek nagy gratula a bébihez!
most olvastam egy idézetet,és úgy gondoltam leírom,mert az elmúlt napokban rájöttem,mióta van egy fiam,hogy milyen igaz!

"Ha anya vagy sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban.Egy anya mindíg két emberért gondolkodik:egyszer önmagáért másodszor a gyermekéért."

Bogyra,annyiszor voltál a fórum egyetlen szóbajöhető segítsége,,nyűglödő kismamák megfogalmazódó kérdéseinek megválaszolója,és lelki támasza....kívánom,hogy minden rendben menjen és ügyes legyél.
Sokat gondolok Rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudtok valamit Nikiről??????
Mi lehet vele????
Niki kérek életjelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Milyen a Kis Emma,olyan amilyennek elképzelted??Milyen volt a nagy találkozás???
Ugye minden rendben van?

Most megyek eltüntetem a csatateret a lakásban,mert nemsokára babuci ébred....
pá puszi

KépKép
riella77

kicsit eltűntem, de azért olvastam!
háát, vannak könnyebb és nehezebb napok - mondhatni könnyebb és nehezebb órák is... :roll:

viszont így a gratulákkal is elmaradtam:
Rena,

Pici,

Lorci

sok-sok boldogságot Nektek! könnyű, élvezetes babázást, sok tejecskét, hasfájás-mentes éjszakákat! :D :D

megelőlegezném u.ezt Nikinek is, mert nem jelentkezett ugyan, de biztos megvan már Emmácska!! :D

Bogyra,
várom a nagy hírt!! azonnal felteszem a fórumra ám, no késlekedés! :D

Ilda,
hát, Te aztán csinos anyuka vagy! sokat alvós, gyorsan evős babád lehet, ha a hajadat is ilyen szépen be tudod mellette szárítani :D

remélem, nem felejtettem ki senkit.

puszi mindenkinek!
Bringa hajrá!

Legi, Melcsi - már csak aprócska kitartás!!!
Vendég

Riella, Doo - Jó hallani rólatok is, meg a babákról! :lol:

Ilda - no problem, Bringánál futott össze a legtöbb szál, Lorciról is előbb-utóbb hírt kaptunk. Viszont mi lesz, ha Bringa is megszül?? :schock:

Dóri - kitartást a fránya náthához. Igaza van a dokinéniteknek, az egyik legidegesítőbb betegség, mert annyira nehéz vele mit kezdeni. És el tudom képzelni, hogy ilyen pici manónál mint Marci külön nehézség. Küldök neki fejsimit :)

Liza - remélem ti is jól vagytok :D Ja és nincs meg neked egyébként Niki elérhetősége? :?: :?:

Elvileg sms kontaktban vagyunk a csajszikkal, de egyelőre semmi infó... Mégiscsak én maradok a legvégére :lol: megmondtam, Bogyra!!!

Legi

Kép
leglesscat

Rajtam kívül mindenki szül vagy babázik!!!!! Ááááááááááá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:

Legi

Kép
leglesscat

Naaaa, de most már tényleg!

Ettem, aludtam, pakoltam és MÉG MINDIG SEHOL SENKI?? :roll: :roll: :roll: :roll:

Ilyen se volt mostanában itt...

Legi

Kép
leglesscat

Legi, csak ketten maradtunk????? :shock: :shock:

Még tök jó, hogy kitaláltam a tegnapi-mai szülést mi meg itt maradunk magnak!!!!! :D Én 23-ra voltam kiírva ez nem igazság :( :D

Nálam semmi tünet, holnap megyek csak NST-re meg ismételt magzatvíz vizsgálatra :( .

BOGYRA, BRINGA HAJRÁ, nagyon drukkolok nektek!!!!!!! Illetve drukkol a béna banda maradék tagja.... :lol:

Millió puszi nektek.

Legi, valszeg csak este tudok jönni, mert még mindig nincs netünk. Megírom neked a számomat priviben, hogy tudj értesíteni ha bármi van nálad. Úgy tünik én maradok utoljára 8) .

Puszka
Melcsi

Kép
melcsi6

Bogyra, hajráááááááááááá! (bár már biztosan megszültél :) ), de én azért drukkolok! Várjuk a mielőbbi híreket!

Sajnos Niki elérhetősége nincs meg nekem! :( Még ő sem jelentkezett, hogy mizújság? :(

Legi, nem elkeseredni, most már bármikor megjöhet neked is a babód! :)

Melcsi, nálad meg már igazán ideje lenne Áronnak kibújni! :) Tessék mondani neki, hogy most már jöjjön!!!! :shock:

Kép
elizabeth25

JAAAAAAAAAAAA, NEKED MEG LORCI, HATALMAS GRATULA, DE BUNKÓ VAGYOK, MÁR ELŐBB KELLETT VOLNA IRNOM! :) KÉRÜNK MAJD KÉPET!

HORILDA, A KISLÁNYOD GYÖNYÖRŰ, IGAZI KIS HAJASBABA! :) JÓLVAGYTOK?

Kép
elizabeth25

Liza, sziaa, azon vagyok, hogy mennnnnnnyuuuunk mááááá :D :D

Pedig bevetettem a hawaii pizza trükködet is, de nem jött be :lol:

Megyek fűzöm a gyerek fejét tovább :D :D

Este jövök.

Puszi nektek.
Melcsi

Horpika, Famo, Stella, még Ti is tartoztok egy bejelentekzéssel :wink: :D

Kép
melcsi6

köszi Liza a biztatást :D tudom ám, csak nyávogok egy kicsit :D

OK, Melcsi, átküldtem az enyémet is. Én is győzködöm a gyermeket, hogy most már nyugodtan elindulhat kifelé - de persze néhány jósolgató (még jóslónak se mondanám :roll: ) fájáson kívül semmi...

Legi

Kép
leglesscat

Doo,

Aaaaa a hajam nem en csinaltam termeszetesen, hanem az egyik fodrasz baratnom, hazhoz jon, ugy dontottem, megkerem, legalabb igy az elejen, hogy csinalja meg neha a hajam. :D

Pussz Mindenkinek!!!!!!!!!

KépKép
horilda

Melcsi és a 18as karika trükk? :)
Mi apával hétfőn este bevetettük, látod megszültem :))

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Gurgula/Rita vagyok Niki barátnője /ex.kolléganő/ a júliusi topikból.

Ma voltam Nikinél:

Jelentem: Cene Emma 05.23-án 8.40 perckor megszületett 2350 grammal és 49 centivel. Mindketten jól vannak!

Nagyon édes a kis Emma, cukorka pofija van és formás kis fejecskéje és nagyon nyugodt baba. (ma már szopizott is)
Niki is jól van a körüményekhez képest, nagyon jól mozog, picit zsibbad a nyaka és fáj a buksija..és nagyon ügyesen bánik Emmával, mintha mindig is ezt csinálta volna.

Mindenkinek gratulálok a babákhoz, jó egészséget és sok örömet kívánok..a 2 in 1-beneseknek pedig kitartást és könnyű szülést.

Puszi
Gurgi :lol:
torolve_20131003125716

bocsi, kint voltunk a kertben, most ertem haza, Viktória meg már szopizik is, úgyh egykezes vagyok :roll:
a lényeg: 16.34-kor a következő sms-t kaptam:

Ma 15.15-kor megszületett Levente3560 gr és 57 cm. mindenki jól van.

Bogyrának már ment a gratula általam :D
remélem, este lesz időm visszaolvasni. most mindjárt fürcsi :)
Vendég

Köszi Gurgi az infókat, már azt hittük Niki (Emmával együtt) lement a térképről :D

Niki, nagyon nagy gratula nektek!!! :D :D

Bogyra, neked szintén nagy gratula :D :D elképesztően pontos már most a kispasi :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Bringát bent fogták a kórházban, egyelőre várakozó állásponton van, Lili is lapít reggel óta :D

Tábla:

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok Csajok :D ,

De jó :wink:

Bogyra, kis Levire az 56-os rugik akkor már nem lesznek jók :D :D .

Niki, nagyon jó, hogy hallottunk rólad is, aggódtam miért nem adsz jelet. Gurgula, nagyon köszönjük a híreket :wink:

Legi, nekem kb. reggel óta kisebb nyákdugó darabkák távoznak, de ez több napot is jelenthet a szülésig......,más jel nincs, esetleg még annyi, hogy lentebb van a pocim.

Legi, rajtunk a világ szeme :wink:

Doo, köszi a kedves szavakat, igyekszünk :wink: :D .

Holnap a vizsgálat után jövök, vagy küldök sms-t :wink: .

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Ok, Melcsi!

Csajok, holnap én se nagyon leszek net közelben, de ha tudok, akkor be-benézek.

Vagy küldök sms-t ;)

Legi

Kép
leglesscat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?