de dinka vagy Bogyra!
nekem is vannak szörnyűséges gondolataim,leginkább az,hogy ha együtt megyünk mi kivel tudjuk megosztani az örömünket????????????
tombol az EGO!
te kinek írsz?és én kinek írjak?
mert Bogyra bizton tudom,hamarosan aktuális lesz a kérdés
látod,tegnap Lorcinak is megígértem

és lőőőőőőőőőőőőn!
egyébként Lorcival kapcsolatban pont én is ugyanezt éreztem,ültem az orvosnál mikor olvastam az üzijét és nem vagyok egy hüppi fajta,de bizony még a könnyem is kicsordult,de azért közben mosolyogtam!
úgy és annyira örültem neki!
nagyon csípem ezt a lányt,még nem is ismerem,de olyan közel érzem magamhoz!
más egyebet nem tudok róluk,csak még annyit írt,hogy ő is még sír,de megígértem neki,hogy "zaklatni"fogom!
úton voltam,szívem szerint bekocogtam volna hozzá látogatni,csak hát ugye szívességet kértem,hogy enegem is vigyenek,ezért nem akartam még tetézni.
tudom a téma off,de meg kell írjam,imádom,hogy ezt a kórházat választottam,ma is annyira de annyira kedvesek voltak velem,hogy csak pillogtam.ráadásul az anesztes doki ultra brutál jóképű és megnyerő volt,és kedves és segítőkész,és felvilágosított és mindent elmagyarázott töviről-hegyire.ilyen orvos mellett nem csoda,hogy az asszisztense is egy tünemény volt!pedig voltak vagy 50en a váróban,de nyoma sem volt rajtuk feszültségnek vagy nemtörődömségnek,fásultságnak!
amikor a nővér meglátta,hogy állapotos vagyok,nem engedett felállni,ő jött a papírokért hozzám.láttam sokan vannak előttem megkérdeztem,hogy elkocoghatok-e valami inniért,mire azt kérdezte:nagyon szomjas brigi?mondtam nem vészes,erre ő,akkor picit várjon legyenszíves.és még most sem hiszem el,de két perc múlva már bent voltam a dokinál,engem hívott be következőnek!
én annyira odavagyok attól,ha emberséggel találkozom!